Fresh

maandag 31 mei 2010


Goede maandagmorgen allemaal!!!!! Ik hoop dat jullie allemaal(ondanks de regen en het onweer) een lekker weekend hebben gehad. Ik had jullie achtergelaten met wat kiekjes om moed te houden..........er komt zon!!!! Dat weet ik ZEKER;)!
Maar als ik dan toch aan het delen ben...ik heb een "nieuwe"ontzettend mooie blog in m'n schoot geworpen gekregen. De dame liet een commentaar bij me achter en natuurlijk ga je dan even kijken...*PLOF*......als we het dan over mooie foto's hebben, over sfeer, over aaaaaaaaaaaaaah en oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.
Fresh







Dit zijn enkele van de GEWELDIGE foto's van El....ik zal ze niet allemaal laten zien, ga maar bij haar genieten! Ik zeg je....OEH en AAAH!:)

Good mondaymorning to you all!!! I hope you all had an wonderfull weekend(if we forget about the rain and thunder). Last time I left you with some lovely pictures, just to keep the faith, there WILL be sun...SOON......I am sure!:)
And because I'm in a sharingmood...today I want to tell what happened, and were I went....
El left me a comment on my blog, didn't know her name, so, what do you do:), go over and have a look.........I can tell you this......it was OOOOOOH and AAAAAAAAAAAAH all over the place!!! I tell you, if we are talking beautifull pictures and lovely athmosphere.....
Here I show you a few pictures from her blog, not all of them, you just HAVE to go there and OOOOOOH and AAAAAH for yourself;)
Note:.....I WISH I could say that I made those pictures, that would mean I'd been there.......sigh!!!
Let's go girls, it's monday!!!!


Groetjes
Lynda

Ach...

zaterdag 29 mei 2010




(alle foto's van Canadian House and Home)
















Het kon erger toch??

Things could be worse or not?


Heerlijke zondag!

Lynda



must haves!

vrijdag 28 mei 2010













Dit MOEST ik even met jullie delen!
Liliane(weer iemand van dat woonforum;))Crealili voor de kenners;)....heeft ons lekker gemaakt met foto's van de überschattige hangertjes die haar( net zo creatieve) dochter
Tiene maakt!
Nieuwsgierig(hebberig??) als altijd ben ik natuurlijk even gaan kijken....hierboven een kleine selectie van de hangertjes!!!! Zijn ze niet schattig?
Ik zie er wel een(of twee?) die leuk zouden staan bij een eenvoudig zwierig zomerjurkje....of weer een andere, die een leuke eyecatcher zou zijn bij een wat stoerdere outfit. Voor elk wat wils!!! Ga nou kijken!!!! Stel je voor dat ze op zijn!;)


Meisjes meisjes(girlies girlies)!!!!! I found something we all like!!!!:)
I "know" Liliane again from this interior community.....she showed us some pictures from
BEAU TI FULL pendants her daughter makes!!!!!
Really....go and have a look at Tiene's....there is one for every single kind a girl!
I see some for with a nice little perky summerdress.....and another one to go with a pair of jeans......go......have a look.....what if they are sold-out!!!;)
No time to waste!!!!


Gezellige vrijdag!

Lynda

"tutje"

donderdag 27 mei 2010










Toeval bestaat niet??? Ik heb zojuist de eerste roos uit eigen tuin geknipt......een sterk geurende roze!
Etoile de Hollande....(voor de liefhebbers....klimmer, STERK geurend, diepe kleur en blaadjes als fluweel)
Deze wil ik delen met jullie allemaal maar(dank jullie voor het "luisteren"naar mijn hersenkronkels;)) ...in het bijzonder met FloorKLIK.....haar nieuwe favoriete kleur is blijkbaar roze, en haar buurman is een..uhm.....sukkel *fluit*!
Floor......succes en veel plezier morgen en overmorgen!!! KICK ASS!!!!.....*pompompom*..



This is my first rose from my garden this year! It smells heavenly!
It's a Etoile de Hollande( it's a climber, smells lovely, bright color, and petals like silk)
This one is for all of you outthere!!! Thank you for "listening" to my "brainwaves";).....
and it's especially for FloorHERE....her new favourite color seems to be pink;)...and her neighbour is a....uhm....lunatic:D.
Floor I wish you good luck and fun tomorrow and the day after that.....KICK ASS!! *whistle*.

Liefs,

Lynda

Look who's talking....

dinsdag 25 mei 2010

Ik vindt het zo leuk dat jullie het leuk vinden...*uhm*....
De mensen achter de (web)winkels zijn stuk voor stuk enthousiast(duhhh...gratis reclame;)), en tot nu toe heeft er nog niemand nee gezegd(ik knipper dan ook erg lieflijk met m'n groene oogjes*kuch*).
Dit keer......dit keer is het wéér leuk, dit keer wil ik Johan aan jullie voorstellen!
Johan ken ik ook weer niet persoonlijk, is ook aktief op ons forum(wat een leven heeft die man tussen al die vrouwen), en natuurlijk heb ik al eens wat bij hem gekocht. Een oude duivenmand om precies te zijn. Johan laat vaak foto's van zijn buit zien als hij weer eens op jacht is gegaan, en die ene keer viel m'n oog op die mand, snel mailen, en nog voordat de mand in de winkel zou komen was hij van mij!!!:).
Johan heeft trouwens ook zo'n flauw trekje, net als Yvonne, houdt hij dingen zelf...hij laat ze wél altijd zien, om er dan doodleuk achteraan te vertellen wáár hij dat in ZIJN huis neer gaat zetten, meestal betreft het spoelkommen, ik zweer je die man kan een leger voorzien van pudding of pap;)
Anyway.....ook voor de dames uit het Noorden......"onze"Johan komt uit..uhm..*slik*..Friesland(Joop...skoezie als ik een deur te ver ben ;)).......
Johan.......licht uit....spot aan.......


*Wil je jezelf en je winkeltje even voorstellen?


Mijn naam is Johan,ben 35 jaar woon in leeuwarden woon samen en heb een zoontje van 3,5 jaar.
Ik heb een webwinkel www.dewoonwinkel.nu ik verkoop op het moment alleen via internet en fairs,beursen en markten,in de toekomst als ons huis verkocht is krijg ik er ook een winkel bij!!
De meeste spullen die ik verkoop zijn oud uit Frankrijk/belgie/nederland,ik heb er ook een paar merken bij zoals,bloomingville,jeanne d`arc en stapelgoed op de planning staan nog een aantal merken!!




*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met mijn website,ik deed het eerst via marktplaats maar dat was toch niet echt geweldig,mijn baan toen als filaalmanager beviel me niet meer,en van kleins af aan was ik al bezig met meubels opknappen,naar rommelmarkten gaan enz dus ik heb gewoon de stap genomen en dat was een goeie stap!!



*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?

Het leukste is dat ik elke dag nieuwe spullen op mijn website zet de klanten die ik heb, weten dat ook en ik krijg daar altijd hele positieve reacties op!

*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?

Beide eigenlijk wel,ik krijg vaak opdachten voor meubels dus dat is leuk om daar voor op zoek te gaan,maar meestal koop ik toch wel spullen wat ik zelf ook mooi vind





*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)

Mijn mooiste vondst is een grenen linnenkast die stond bij het grofvuil,toen woonde ik nog thuis die gaat nooit weg!!

(kijk maar in mijn picasa album  KLIK)


*Waar wordt JIJ blij van?

Ik wordt blij,als ik naar een markt ben geweest en thuis kom mijn aankopen ga uitpakken,foto`s maken en op mijn site zetten!(Lynda: pssst Johan...SPOELKOMMEN....SPOEL KOM MEN)

En als het dan verkocht is,en ik krijg daar een leuke reactie dat is toch waar je het voor doet!!(Lynda: geen spoelkommen????;))



*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Als je nog eens in zuidlaren bent moet je naar Ditjes en Datjes (Hogeweg 35)gaan dat is een heel klein winkeltje met geweldige leuke spullen

Groetjes,johan



Dat was 'm...Johan....en NIKS over die spoelkommen he, de stiekemerd;)!
Johan, dankjewel, ik wens je veel succes en hoop dat ik veel dames nieuwsgierig heb gemaakt naar je winkel!

Hi girls,
I have "a face behind a store"almost every week now. And today it's Johan.....he is a man!!;). BREATH ........I don't know him personally, we "met"on this "interiorcommunity", and you won't be surprised when I tell you I bought something from him. An old french pigeonbasket.......
Johan normally shows  what he bought on his treasurehunt on this community and in one of those pictures I spotted the basket, so before he could put it on his website...IT WAS MINE:).
Johan puts new stuff in his store almost every day, and dear American friends....he was "hunting"in your country recently...he calls it vacation, but we know better:D!
Hope you like the pictures and please visit his store De Woonwinkel.........

See you all next time!!!
Love,

Liefs,
Lynda

p.s. vandaag is ons huis weer 10 cm omhoog gekomen......de zolder is al(AL???) half opgeruimd;) Morgen mag ik weer!

Our house came 10 cm's higher above the ground today, we cleared out half of our attic(HALF!!!!).....tomorrow the other half......OMG!

Voorschot op de zomer....en emaille op maandag(nog net ;))

maandag 24 mei 2010




Kan ik érgens tekenen voor een lange zomer met weer zoals dit afgelopen(bijna) weekend?

Can I sign a contract? That we will have a long summer with weather like we had this weekend?


Ik lag net op m'n rug in de tuin, naar kabbelende water van onze nieuwe "vijver"
te luisteren, en me te bedenken, krijg ik alles in 1 post dit keer?;)
Dus die "vijver"moet even wachten tot een volgende keer...

While lying on my back, listening to the water in our new "pont", I was thinking.....can I stick everything in just 1 post?
So, the pont has to wait until another time...


Natuurlijk hebben intens genoten van de zon, we hebben z'n warmte opgenomen als een spons, onze velletjes zijn gekleurd(kreeftlook *KUCH*), en onze energielevels pieken weer!
Kon het maar langer duren he, maar laten we de "orde van de dag"gewoon gezellig maken!


Offcourse we enjoyed the sun BIG TIME.....we sucked up the warmth like a sponge, our skins are tanned(look like lobster now....) and our energylevels are skyhigh.
Could it just last a little bit longer, o well, let's just make the "everydaything" more special!







Soezend in het avondzonnetje, al een beetje vooruitdenkend naar morgen(kan het niet laten, plannen plannen plannen;))....schoot het ineens door mn hoofd dat het máándag is vandaag....en geen zondag!!!!!!!!!!!! OEPS......snel wat kieken gemaakt voor de Emaille op Maandag(hosted by Irma).....
Kan er kort over zijn.....'t is een kan :D....ene koffiekan...cremekleurig met een gouden en groen randje(what was I thinking?) en ik heb wérkelijk waar géén idee waar ik die kan vandaan heb en waarom ik 'm gekocht heb...*zucht*.....zou dit een teken zijn??;))
Hij staat achter in de tuin, helemaal achterdoor op een tafeltje met wat kruidenplantjes......

Dozing of in the eveningsun, looking ahead to tomorrow(just can't help myself, planning planning planning)...I suddenly realized it's Monday today!!! Not Sunday!!!(we had a long weekend here in Holland)....so it's Enamel Monday!!! WHOOPS. Took my camera, and shot a few pictures from this coffeepot.....don't ask me how long I have it, don't ask me where I bought it, don't ask me what I was thinking( I don't like golden and green stripes:(..)
So....no story here.....there it is..standing in the back of our garden, on a small table...with some herbplants.....
Makes me wonder though....maybe I should buy less;))
Anyway......*grin*




Zaterdag was ik niet alleen bij de Gusto , maar ook nog even bij het Jagershuis
Tja....kon er niks aan doen, ik moest, mijn vriendin uit Wijhe had er wat besteld en wilde het niet op laten sturen, of ik het af wilde halen.....OE OE wat erg;)....hierboven het bewijs dat mijn man gelijk kreeg......*fluit*("dat wordt gevaarlijk........je kunt het toch weer niet laten")
O...en hieronder trouwens ook.....op mijn toilet was een kaal muurtje......WAS!

On Saterday, I did not only visit the Gusto(see my last post)...I went to another shop too....had to pick something up that my friend ordered.(I DON'T MIND..:D)
Above, you can see my hubby is so right.....(that's gonna be tricky....you just can't help yourself)
O, and the picture following also shows......I had an empty wall in my toilet.....HAD!!!!:)





Alle andere aankopen bij het Jagershuis ga ik overslaan, anders wordt het écht een lange post, en wil jullie niet vervelen he *grijns*....
Het oor hierboven komt van..

All the other items I bought at the second shop I won't show you, because then it will REALLY gonna be a long post, and I don't want to bore you girls;))
The detail on the picture above is from...



deze nieuwe aanwinst! Gekocht bij Gusto. De oude glazen pot ernaast ook....
Ik vindt het leuk om verschillende materialen te combineren

this beautifull item!!! Together with the glass jarr I bought it at Gusto. I just love it to mix different materials!
Oooo shoot.....schiet er toch nog een aankoopje van het Jagershuis tussendoor...een handgreepje, zeg nou zelf, nauwelijks het vermelden waard dus ik snap ook niet waarom mijn man dat rare "dingetje"met z'n wenkbrauwen deed.....echt niet!

Ooo shoot...there it is....another small thingy I bought, it's a doorhandle...not worth mentioning and I really don't understand why my hubby did this "thing"with his eyebrows....really....*grin*.

Ik heb weer twee waanzinnig leuke interviews "in the pocket"voor de aankomende weken. En dames...er zit een MAN bij!!!!!;).
I have two really great interviews "in stock"for next weeks!!! And ladies...there's a man coming!!!!:)

Loslaten is niet mijn sterkste kant,(en dat is een understatement).....al vanaf dat ik kind was vindt ik het heel moeilijk als er een einde komt aan iets leuks. Kon tranen met tuiten huilen als m'n verjaardag voorbij was(geloof me, DAT is tegenwoordig wel iets anders;))....maar ook vakantie's, en heerlijke weekenden zoals dit.
Ik moet mezelf dan  vermanend toespreken, morgen wordt vast ook weer erg leuk!
Toch? Meisjes??
Nou....tot morgen dan!!

Letting go is not one of my strongest points(UNDERSTATEMENT)...eversince I was a child I findit really hard when there comes an end to something nice! I could cry my eyes out when my birthday was over(THAT's different now ;), believe me), holiday, lovely weekend, like this one...
I have to talk some sence into myself, will tomorrow be just as nice???
Offcourse it will be....will it???Girls?
Okay then...see you all tomorrow!

DIKKE KUS!

Lynda

Big kiss,


Vandaag....

zaterdag 22 mei 2010



was ik hier....

Today I was here


ik geloof niet dat er woorden nodig zijn...

I don't believe these pictures need words...



dus ik ga m'n mond houden...

so I won't say a word...



kijk en oordeel zelf....

just look and see for yourself...



hangt hier een sfeertje of niet?

Don't you like the atmosphere?



Als je nog geen plannen hebt voor morgen....GA!!!!
Anders moet je weer wachten tot eind november, dan is er weer een Gusto!

Ladies I wish you could go!!!
Maybe if you are in Holland late November;)...because then there will be another Gusto!


Liefs,

Lynda

Wensen?

vrijdag 21 mei 2010


















Neuh!:)
Ik ga maar wat aktiefs doen, van dat bladeren door die magazines wordt ik alleen maar hebberig!

Wishes???
Nope.....*grin*....
I'm gonna do something active because this going through those magazines makes me "greedy"

It's Friday!!!!
Enjoy lovies!!

Groetjes,

Lynda
Posted by Picasa

Une Madame tres jolie...met een uittip!!!!

woensdag 19 mei 2010

Haaaaaaaaaai allemaal, ik ga dit snel doen want WE HEBBEN EINDELIJK ZON HIER!!!:).
Deze dame is al eens voorbijgekomen hier, zij is de eigenaresse van 1 van de winkeltjes die ik had uitgezocht om met moederdag heen te gaan. Dit is Carin(beter bekend als Caatje :)).
Carin ken ik ook weer van het woonforum waar we beide aktief zijn, ben inmiddels ook al een paar keer bij haar geweest.(en tevreden met een tasje weeer naar huis gegaan ;)) Ze mag dus gewoon niet ontbreken in mijn rijtje;).
*BUIGT*...Carin...jij bent :D.

Wil je jezelf en je winkeltje even voorstellen?


Hoi allemaal,


Caatje ( 1967) al heeeeeeeel veel jaartjes samen met rene (1962)
Caatje antiek & brocante is onze winkel aan huis.

Vrijdagmiddag en zaterdag zijn we open

*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?

Het kriebelde al lang, maar na de verhuizing,

En het verbouwen en klussen ons huis zo goed als klaar was,

en ik naar de gemeente gestapt voor informatie.
Een half jaar later was onze winkel aan huis een feit.

Voor mij geen webwinkel, ik adverteerde mijn spulletjes ook voor mijn winkel al op marktplaats, altijd onder de noemer “ caatje”

dit werkt prima.


 
*Wat is het leukste aan het hebben van een winkel als die van jou?

Een brocante winkel hoort voor mij lekker vol te zijn, met genoeg te zien

En te genieten.
Omdat ik geen nieuwe spullen wil verkopen, betekend dit dus

Dat we veel op pad moeten om de winkel lekker vol te houden.

Niets leukers dan het bezoeken van marktjes !


*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?

Uiteraard valt je oog het eerst op spullen waar je zelf ook van houd,

’n kastje in de originele verf, kerstversieringen, oud speelgoed……….

Maar op verzoek voor iets bepaalds uitkijken kan zeker ook,

Omdat we bijna wekelijks ’n markt bezoeken, zie je uiteraard heel veel voorbijkomen.



*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)

6 jaartjes geleden onze blauwe afgebladderde kast in de woonkamer.(L: meiden gelóóf me, je weet NIET wat je ziet als jij door Carin haar huis mag wandelen...die kast, de bank, de haard....alles, alles klopt gewoon, alles ademt Carin en Carin ademt brocante....sorry dat ik er even tussendoor kwam ;))

Gevonden op markplaats, ik kon er 2 nachten niet van slapen:

De adverteerder beantwoorde mijn mail niet !

Uiteindelijk hebben we ‘m met een geleend busje gehaald,
Ik heb de hele rit naar huis achterstevoren gezeten, moest blijven kijken naar mijn kast !!!

Recenter is de grote kandelaar met plaatst voor 12 kaarsen,
Korenaren, druiventrosjes………het was liefde op het eerste gezicht !





*Waar wordt JIJ blij van?

Zondagmorgen, ons favoriete kleine brocante marktje,

De zon komt pas net op.

We verschuiven ons tafeltje op het terras van de bakker een paar meter zodat we net in het eerste zonnetje kunnen zitten…………..

Koffie met ’n croissantje, en heel happy zijn met de zojuist gekochte aanwinsten.

Das voor mij genieten !

*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Ja graag !
Stella linders organiseert al zeker 10 jaar haar “gusto”.
Een 2-jaarlijkse brocante verkoop bij haar thuis te Boxmeer.


http://www.gusto-online.nl/

Stella creëert een heerlijke sfeer in het koetshuis en haar tuin,

Met de pinksterdagen is het weer zover: maak er plek voor in je agenda,
Het is genieten !!


Lieve groet,


caatje


Jullie snappen natuurlijk dat ik daar zaterdag zelf ook even moet gaan kijken, moet natuurlijk wel weten wat ik jullie aanprijs ;) *KUCH*. Mócht ik wat kopen(pompompom) dan zien jullie dat vanzelf hier voorbij komen.


Zo nu als een speer m'n zonnebedje weer op!!!!



HURRY HURRY........I want to do this one quick, why?????? FINALLY, we some sun overhere.......so my sunbed is waiting, but I just have to meet this lovely lady.
For mothersday it was my turn to choose were to go....*GRIN*....so....one of the two shops we visited was Carin's. If you see her pictures there's just not much for me left to tell!
I've met Carin several times, and thus have been in here shop(and went out with a bag *GRIN*....skipping;)).
Carin tells about her shop, and although it's a shop,....it doesn't féél like a shop :D........it's so nice and relaxed to be there....you can touch everything(I just HAVE to touch EVERYTHING;)))))) take it with you, on your walk through the shop, put it back, pick something else, whatever you want. She always has a nice story to tell, and the way she tells about her stuff, and her hunt for more.....you just want it ALL!:).
Hope you have a translator...because it's to hard to translate everything she says....so if not....hope you like the eyecandy;)!

HAVE TO GO...sun is waiting!!!
Bye all!!!

                                               
                          Gezellige dag allemaal!!!
                           Groetjes,

                           Lynda

Emaille op maandag en een hartverwarmer uit Japan!

maandag 17 mei 2010





Vandaag VERSE emaille!!!! Letterlijk!! De postbode schuift nét de enveloppe met deze twee schatjes in mijn brievenbus!
Twee oude EMAILLE nummerbordjes! Zijn ze niet geweldig?
Ik heb ze gekocht bij Yvonne en zij zegt dat het hele oude bordjes zijn.
Ik ben er dol op! Kopen was niet moeilijk,.......bepalen waar ze wil hangen....dát wordt moeilijk want ik heb legio plekjes waar ze het leuk zouden doen..........maar welke zijn DE perfect spots he ;).
Wordt dus vervolgd.....


Samen met de plaatjes kwam er nog een enveloppe....met Japanse tekens!!!!!! *BLIJ*....dat kan maar van 1 iemand zijn......*SLIK*



KIJK dan!!! Heel jammer dat jullie het niet kunnen ruiken!!! Het is een geurhanger!
Helemaal uit Japan, meegebracht door Alma..............van Almay's home!
Ben ik jarig? Nee. Iets voor haar gedaan?? Nope. Ik heb me elke dag vol in haar avontuur in Japan gestort......en daar wordt ik(en nog drie andere dames) voor bedankt!!!!!!!!!!
Is het wat??? Ik moest er toch wel een paar keer van slikken!!!
Alma...*SMAK*!!
Dankjewel , ik heb het heel erg leuk gehad "met jullie"in  Japan, heb er zelfs een souvenir aan overgehouden....kijk...


hij hangt al!!! Op het toilet, want daar kom ik héél vaak!!!
Je had het natuurlijk niet hoeven doen, maar ik ben er wel héél blij mee!!!:)
Dankjewel! O enne....de groeten aan Yuko;)!


Hollen jullie ook van binnen naar buiten? Zon....REGEN....zon...REEEEEEEEEGENNNNN.....

*zucht*.....heb me laten vertellen dat het gaandeweg de week steeds een beetje beter wordt...maar ja....eerst zien....dan geloven..uhm..genieten!!!;)

Hi all!!! This is my enamel on mondaypost again!! And believe me, its fresh.....the postmen just dropped it in my mailbox! I bought them on Friday at Yvonne's, she send them over and TADAAAAAAAAAAa...here they are!!! Aren't they great? I just love them! Yvonne told me they are really old......even nicer;).
Buying wasn't that hard......deciding were I want them ...thats hard, because I know severall spots in my house where they would look great.....but which spot is THE spot?? So..to be continued!;)

Together with the signs, there was another envelop......with Japanese signs on it?!?!?!?
That can only come from Alma!
She and her daughter went to Japan for two weeks and she blogged every day about it! And I loved it!! It was like beeing there....well...a little bit ;).
And because of my comments every day(duuuuhhhh;)) she send me this to say thank you!!!! You can imagine....I was REALLY surpised....normaly beeing nosy isn't something you are "rewarded"for;)!
Well, she did, and I am happy......I've hung it in the toilet, because I come there OFTEN!!;).

About the weather.....I don't know about you, but I'm running IN and OUT...sun.....RAIN......sun....RAAAHAAAAIIIIN!!!!  I've been told that this week it will get better, but I want to see it before I will believe...uhm...enjoy it!!!

So long girlies!!!;)

Groetjes,

Lynda