Ongegeneerd Genieten...

dinsdag 30 november 2010

Enjoying immensely!!!



Uhm, ik WILDE Bruce fotograferen want die was érg in zijn nopjes......de staart zie je net nog in beeld....silly cat;)
I wanted to get Bruce in front of my camera, but he had súch a good time....you can only see his tail...silly cat!;)
hij was er toch echt...
he wás here...
Sjors is erg geduldig, hij zit op Bruce te wachten, hij wil spelen....toch Sjors?
Sjors is very patient, he's waiting for Bruce, he wants to play....right Sjors?
Sjors????
Bruce heeft géén tijd, ziet een vogeltje buiten...geen beweging in te krijgen ;)
Bruce is busy, watching a bird.....not moving at all!!!;)

Ik weet dat ik nogal door kan draven over sneeuw en winter, maar ik vindt het zó leuk! Ik vindt alle seizoenen leuk hoor, wat dat betreft ben ik een échte "Hollandse", maar hiervan kan ik écht uit mijn plaat gaan!
De mensen die al wat langer hier meelezen weten dat het laatste anderhalf jaar voor mij flink bikkelen is geweest, en ik zal je zeggen dat de sneeuwvlokken van vorige winter een eyeopener voor me waren! Niet zo gek dus dat ik dit jaar enorm blij ben met weer zo'n mooie witte wereld!

I know that I can go overboard about snow and winter, but I love it SOOOOOO much!
I like all seasons, don't get me wrong, I'm a real "dutchy";)), but snow realy makes me HAPPY!
People who are following me for a while now, maybe know that the last 18 months were a HUGE struggle for me, and last years snowflakes were an eyeopener for me!
It's not so strange then that this years snow makes me a happy girl!;)



Zo trotseer je de kou toch?;)
This is how you dress with this cold isn't it?;)

Vanavond om 00.00 uur sluit de Groepsknuffel!
Ik streef ernaar om jullie allemaal vóór het weekend de gegevens te mailen van diegene die jouw "knuffel"mag ontvangen!

Warme avond!!

Liefs,
Lynda

!!!! over Groepsknuffels en Give Away's gesproken....je MOET even HIER gaan kijken! Hier kun je je hart écht laten spreken! De bedoeling is dat we met zn allen bijdragen aan Kindervitamines voor Uganda, lees maar...en kijk in de ogen van die wonderschone manneke!!!!
doen! Dankjewel ;)

Spotlight!

Sneeuw of geen sneeuw, aftellen naar kerst of niet, snelle klusjes, nieuwe kindjes....het "leven"gaat door en dus vandaag weer een Spotlight!
Vandaag een enthousiaste jonge blom, met een passie voor Brocante! Vandaag gaat het lampje aan voor Sanne, ....Sanne, niet te snel praten he ;))



*Wil je jezelf en je winkel even voorstellen?



Hallo Allemaal! Ik ben Sanne Boer, 22 jaar en de directrice(jaja) van de webwinkel http://www.serviesenbrocante.nl/ Een winkel vol met bijna alleen maar oude unieke spullen. Ik verkoop zoveel mogelijk oude spullen, leuke oude meubels met een ziel, mooie serviesdelen en leuke accessoires die net dat beetje extra geven in je interieur. Ik probeer zoveel mogelijk naar de klant toe te werken. Het is mijn grote passie en ik hoop uiteindelijk een echte winkel te kunnen beginnen zodat je nog meer klantencontact hebt en je kunt zien hoe blij de mensen zijn met je spullen.


*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?
Een paar jaar geleden raakte ons huisje vol, nu wil dat al snel omdat we nog in een seniorenwoning wonen. Maar ik vond het zo jammer om alles op de rommelmarkt te verkopen of naar de rommelmarkt te brengen dat ik af en toe wat op marktplaats wilde zetten. Al snel raakte de zolder vol en vroeg mijn vriend waarom ik geen echte (web)winkel ging beginnen. Toen ik dat startsein had gekregen ging het ineens heel snel! De website was een feit en sindsdien heb ik heel veel leuke mensen leren kennen, leuke dingen meegemaakt en zou ik het voor geen goud meer willen missen. De uiteindelijke droom is nog een echte winkel, maar het is nog even wachten op een groter huis MET garage natuurlijk!


*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?
Je mag van alles kopen, lekker op jacht! Ik kan het huis altijd veranderen want er is altijd genoeg op voorraad. Het leukste is nog om special op zoek te gaan voor klanten en te merken dat je mensen echt blij kunt maken met bepaalde spullen.




*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?
De meeste tijd koop ik spullen die ik zelf leuk vind, het is heel leuk om te merken dat mijn smaak zo in de smaak valt bij anderen! Ik koop ook op verzoek, dan ga ik gericht op zoek voor mensen en het geeft dan echt een kick als het gelukt is en diegene er blij mee is.


*Hoe vaak hou je iets zelf, en wat was de grootste schat?
Zelf spaar ik crème servies, het liefst beschadigd, bruin gevlekt of met craquele. Er hoeft niet perse een stempel onder te zitten, als iets ouderdom en een verhaal uitstraald kan ik het gewoon niet weerstaan.


Ik heb dan ook met mezelf de afspraak dat ik servies zelf mag houden als ik het echt mooi vind. Ook blijven er geregeld meubelstukken staan. Maar ik mag nooit meer dan de helft houden, het liefst zoveel mogelijk voor mijn klanten.


Mijn grootste schat, dat is moeilijk. Ik houd van al mijn spullen hier in huis. Mijn antieke franse kandelaar, mijn spotgoedkope antieke Spiegel, mijn kasten vol servies en onze mummie(zoals mijn vriend haar noemt) een paspop die van ellende bijna uit elkaar valt. Zo kan ik eigenlijk nog wel een tijdje doorgaan.




*Waar wordt JIJ blij van?
Als ik zaterdagochtend wakker word en weet dat ik weer op jacht mag, klanten blij maken met de mooiste spullen, een luie zondag op de bank met een fijn tijdschrift, vrienden, mooi weer..eigenlijk heel veel!

(mijn Winterstempels komen ook van Sanne!)

 *Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Karin van De Tuinkamer in Hoogezand. Zij heeft de prachtigste spullen, alles is altijd schoon, goed verzorgd en mooi aangekleed. Als ik in haar winkel kom of op haar website kijk(http://www.detuinkamer-brocante.nl/) word ik altijd heel hebberig! Zij kan zo’n mooie sfeer neer zetten.

 Karin, ik weet dat je weleens meeleest, zoals je ziet, willen wij graag méér van je "zien"! Bij deze Karin, je doet toch wel gezellig mee he?;)
Mail me maar lyndahovens@home.nl!

Groetjes,
Lynda

PS:denken jullie eraan? Vandaag is de laatste dag dat je je kunt opgeven voor de groepsknuffel. We zitten al over de 40, maar 50 zou toch zo leuk zijn!!!!
Haal je hand over je hart, het kost niet veel tijd en het geeft zoveel plezier aan zowel afzender als ontvanger! DOE MEE!

Korte post, over en snelle klus...

maandag 29 november 2010

eerlijk is eerlijk, wel een "gejatte"klus.....Karin had zoiets in haar winkeltje staan en een "heeeeee"momentje deed zich voor.....hier mijn(snelle) variant.

To be honest, I "stole"the Idea here, in hett shop I saw this Christmastree.....and only one thought crossed my mind..."waiiiiiiiiiiiiiit a minute"....I can do that;))
So here is my(quick) Tree.




Hij is nog niet helemaal af denk ik, eens kijken of ik er nog wat op wil maken, maar voor nu staat hij even hier(stammetje ging niet snel genoeg naar mijn zin dus mislukte;)).

It's not finished yet, have to see if I want to put some small thing on it maybe. But for now, its place is here....behind somethin because the bottompart didn't go as I wanted(not quick enough;)) so....doesn't look so nice;))

Morgen weer een Spotlight!


Dat was de maandag!

Liefs,
Lynda

Mijn beurt......








Voordeur in(kom net van huisarts met een nieuwe portie vreemde steroïden, we gaan dat "varkentje"eens even wassen, dat gehoest is vreselijk...en we gaan een fotootje laten maken van mn schouder) en achterdeur weer uit mét camera............

while almost the entire country already had some snow.....we didn't ....but NOW it's my turn!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
*snoetomhoog*
sneeuw

Fijne dag!
Lynda

Natuurlijk....

zondag 28 november 2010

1e Advent! Ik was het niet vergeten hoor, kan ook bijna niet want overal zie je de meest kunstige creaties voorbij komen. Ik dácht echter nog wat tijd te hebben, gevalletje "ach, doe ik zo wel even"....en dus stond ik vanmorgen in allerijl(en mn badjas;) nog even wat te fabrieken.
Gelukkig kocht ik afgelopen zomer een doos met 12 miniweckpotjes...waarvoor??? Nou voor dit soort dingen dus:). De zilveren coupes stonden al in de doos "op zolder", maar ja....ze moesten er toch even uit....zo lijkt het wel wat toch?


First Advent! I had not forgotten at all, couldn't forget, because almost everywhere you see the most ingenious creations pass. I thóught I'd still had some time to make something....it went like this: "o well, I'll make something later", and LATER became MUCH later...so this morning I had to create something in a hurry!
Luckily I bought a box of 12  mini glassjars last summer ... what for?? Well,  for moments like this :). The silver sections were already in the box "attic", but hey .... they justs had to get out to make it look like something....





zoals gepland maakten we een wandeling door het bos bij ons achter/voor(welke kant kom je?) het dorp, en kijk eens wie wij tegen "het lijf"liepen.....
toevallig????

just like planned we went for a walk in the forrest near our village, and look who we"bumped"into....coincidence?



Fijne eerste adventavond!
Enjoy your first advent!

Liefs,
Lynda

Geen woorden maar daden...

Woonplaatjes zoals beloofd!
(uit het boek The New Traditional van Darryl Carter)











Kijk, onze Sjors maakt overal het beste van. Zon? Dan geniet ik toch van de zon......
Onze Bruce struint al uren buiten ergens rond, die zal zich zo wel melden voor de lunch en de siësta;).




Goed, lijkt me duidelijk, jas aan, schoenen aan en hups in de benen.
Wie weet is dit wel de laatste zon voor "ikweetniethoelang";).
(als ik naar mijn jaloezietjes kijk hoop ik dat het weer even gaat duren met die zon want ik spot toch ineens een wir war aan stofdraden *GENANT*)

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zondag. Mij wacht straks nog een ALP aan strijkwas, de finale van SYTYCD(oooooh als ik toch weer eens jong(er) was én flexibel;))...en morgen ga ik weer aan het werk.
Is mn schouder beter? Uhm...beter dan het was, maar niet zoals het was vóór mijn doodsmak;)...maar goed....we doen het rustig aan....het is zoals gezegd mn linkerarm, en die kan héél goed niks doen(hoop ik).

enjoy!

Liefs,(voor "mijn"duitse volgers.....GGLG :D)

Lynda

oe oe oe....voordat je verder klikt....dinsdag is het de 30e en dus de laatste dag dat het mogelijk is je in te schrijven voor de Groepsknuffel!
De reacties stromen niet meer binnen, het druppelt eerder maar er is nog plaats! Zelfs mensen zónder blog vragen of ze mee mogen doen! En omdat wie NIEMAND uit willen sluiten, heb ik daar ook wel weer een oplossing voor gevonden dus dat komt allemaal goed.

Misschien helpt het....

zaterdag 27 november 2010


als ik het er gewoon niet meer over heb? Als ik net doe alsof het niet in de lucht hangt?
Als ik ál die foto's van plaatsen waar het wel is gewoon negeer(dank u voor uw compassie;)). Als ik mijn beurt gewoon afwacht?(de Telegraaf heeft het over dinsdag 15 cm sneeuw...een sneeuwstorm, zelfs een sneeuwjácht wordt voorspeld) .
Oké, als dat nodig is...doe ik dat....heb ik het gewoon over koetjes en kalfjes verder.
Voor mij geen punt;)





Met een überschattig paar roze slofjes en een adorable lichtblauw jas/vestje togen wij vanmiddag richting nieuwbakken babymeisje.....*zucht*....ik kan er kórt over zijn....ik keerde huiswaarts zónder een meisjesbaby van 48 uur oud, niet zonder luid protest, dat dan weer wel, máár ik was flink  en liet meisje Kyenna daar waar ze hoort! Bij haar trotse papa en mama!


*mompelt*



Maar het "steekt"zooooooooooo....




ik ben er gewoon helemaal klaar voor....appels voor de vogels in de boom!


een takkenbos om een paadje in de sneeuw te kunnen vegen(NOT, maar het klinkt zo leuk;))


bloempjes nog fier rechtop, geen sneeuw op hun hoofd!

ingedroogd boeketje op de vensterbank gezet zodat het niet uitmaakt als de verwarming HOOG staat met al die sneeuw.....


zonnestralen!!!!!!

terwijl half Nederland morrend de sneeuw opruimt, fotografeer ík gewoon ZONNESTRALEN!!!

maar goed......ik ga het er NIET meer over hebben.....*slaatarmenoverelkaar*.....NIET meer.....echt niet.....*schudthoofdvannee*

Morgen maar weer eens mooie woonplaatjes.....daar kan ik tenminste van op rekenen;)!!!!


Fijne avond!!

Liefs,
Lynda