Zoete inval...

woensdag 31 augustus 2011

Respect dwing je af......blijkbaar;).
Niet alleen bij mensen werkt dat zo, bij katten ook....

mag ik jullie voorstellen aan "de kat van de achterburen", geen idee hoe hij(zij?) heet.
Toen onze Bruce nog een Bruceke was was hij al ernstig onder de indruk van deze verschijning. Liep er wel altijd achteraan, maar als "de witte"zich bv omdraaide stond Bruce ook meteen stil ;). Beetje om elkaar heen draaien, maar nooit ruzie...nu nog steeds niet. Sjors steekt z'n poot weleens naar 'm op(want in vergelijking met Sjors is ie HUGE) om aan 'm "te voelen"(zo ziet het uit, alsof Sjors niet kan geloven dat dit een echte kat is en voorzichtig even wil voelen;)) maar ook dan negeert "de witte" Sjors volledig....geen gedoe...houdt ie blijkbaar niet van.

Nou vond ik de laatste tijd wel al vaker witte plukjes haar op het kussen buiten op de stoel....Sjors zn stoel ;)...dus had al zo'n vermoeden dat we zo nu en dan een logeetje hadden.
Gisteren was "de witte"ook niet onder de indruk van mijn aanwezigheid en kwam even "positie innemen"....

je ziet nog een klein stukje van Sjors...die heeeeel verbouwereerd zat te kijken...

deze harige "joekel"gaat gewoon op ZIJN kussen liggen?!?!?!?

"iemand commentaar"??? *slik*

of hij zich op zn gemak voelt???? uhm.....;)

en onze Bruce??? Die zag het volgens mij even niet meer zitten, HIJ is toch heerser in ZIJN tuin????

Ik heb "de witte"met zachte dwang de poort uitgewerkt....heb m'n poot stijf moeten houden want hij had geen zin, en blies me dat ook toe;).

Gelukkig is de rust wedergekeerd en liggen mijn harige helden op de tuintafel....de wacht te houden denk ik ;)!

Liefs,
Lynda





Rondje Rotterdam...

dinsdag 30 augustus 2011

                    .....met de waterbus dus, "dreven"we Rotterdam binnen(margot je     mag eruit;))).
Zoals je ziet een mengeling aan sfeerbeelden, gezellige bootjes, mooie historische panden, een joekel van een moderne brug, je vindt het allemaal in 1 gezichtsveld!



meteen bij het aan wal gaan stuit je al op de oude tram, en een klein stukje wandelen naar links kom je bij het wereldmuseum...daar was volgens mij een feestje aan de gang...

hieronder verschillende "lijnen"....het waterspel in de "koopgoot", gebreide "jasjes"om trapleuningen en lantaarnpalen zomaar ergens in een wijk en natuurlijk de lijnen van de Erasmusbrug

mooie winkels, bv de Riviera Maison waar ik van mn medereisigsters NIET naar binnen mocht....???? en wat bekende modemerken op de PC van Rotterdam(Kruisstraat mam?..updateje....lang leve Facebook...kruisKADE moet het zijn....:D)

Op weg naar het station, dwars door de stad, weer die mengelmoes van sferen he, terras, nieuwe en oude gebouwen kris kras door elkaar

Werd ik in de trein op weg naar huis "op mn vingers getikt"....
Ik merkte op dat qua sfeer ik Amsterdam leuker vindt, dat er meer hystorie te zien is...enzo...*kuch*
Toen sprong "us mam" in de bres voor "haar stad"......laten we even niet vergeten dat Rotterdam voor een groot deel gebombardeerd is in de oorlog en véél meer schade heeft opgelopen dan Amsterdam. Hoor!!! Dat je het weet;)
Ja mam!:)

Liefs,
Lynda

Posted by Picasa

Het is nog zomer.....

maandag 29 augustus 2011

                                                               Indian Summer



Volgens wikipedia:
De nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer is de periode van begin september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van ongeveer 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken.

Dus....geen herfst, maar Indian Summer...dat klinkt toch een stúk aangenamer of niet?;)

Liefs,
Lynda

ps: rondje rotterdam kan best even wachten(sorry margot), ik wilde deze oppepper even tussendoor loslaten op jullie....we moeten het moraal hoog houden meisje ;)))







Posted by Picasa

Dwars Door Dordrecht....

zondag 28 augustus 2011

Het Rondje Rotterdam komt morgen, ik moet eerst even wat orde scheppen in de verwarring.
Vorige week postte ik een paar sfeerfoto's van ons dagje Rotterdam, helemaal leuk en de Rotterdammers onder ons waren helemaal in hun hummetje:).
Nou wil ik bij deze níet beweren dat Rotterdam niet leuk is, maar er zaten dus ook wat foto's van Dordrecht bij. Nou zag ik dat er mensen waren die een uitje Rotterdam wel zagen zitten, dus voordat ik boze mailtjes krijg van hen die ook gaan/gingen dat ze de helft niet hebben kunnen vinden van wat ik liet zien.....;)
Wij stapten dus uit in Dordrecht, om vervolgens dwars door de stad te lopen, op weg naar de waterbus! Het leek ons leuk om dat ook eens te doen, Rotterdam binnenvaren met de waterbus!
Kijk even mee wat we onderweg zoal tegenkwamen.



Williams' place...zou IK wel een keertje binnen willen kijken...


zomaar wat geveltjes, trapjes en ornamenten....zoals jullie hadden kunnen verwachten van een "Dorpse"in de grote stad he ;)!

Niet de allerbeste foto's maar de gevels waren ook erg hoog,....en de straatjes vrij smal, dus de mogelijkheid om stapje terug te doen was er niet...althans...niet schadevrij in elk geval ;).

als ik me niet vergis(correct me if I'm wrong) zie je rechts op de foto de Heren Johan en Cornelis de Wit

een plein, in Dordrecht, met allemaal terrasjes ...én geveltjes:D.....en heerlijke capuccino in de zon!

Het was nog een hele wandeling maar uiteindelijk kwamen we aan bij de aanlegplaats voor de Waterbus, een uurtje later "dreven"we Rotterdam binnen. Wat een geweldig leuke manier van reizen! Aanrader.....

Morgen rondje Rotterdam....VEEL collages....en o ja...foto's nog niet met nieuwe camera gemaakt, maar met die van mn ma(die moest haar camera meteen aan mij inleveren, dat begrijp je ;)))

Fijne zondagavond!
Liefs,
Lynda

Posted by Picasa

Snel tevree...

zaterdag 27 augustus 2011

Niks menselijks is mij vreemd, en jullie ongetwijfeld ook niet dus geen gezeur over druk, hectiek, en dagelijkse rompslomp!
Tijdens één van mijn "doe-even-snel-heen-en-weer-taxirit" zag ik kans snel even een cdtje te scoren...een stukje "herinnert u zich deze nog"?(je hoort een nummer dan die cd........als je tenminste beschikt over GELUID :P) Het luisteren maakte het voor mij mogelijk tóch even in die o zo nodige zaterdagmiddagflow te geraken;)(druk en hectisch enzo...;))
Kunnen jullie ook zo genieten van die kleine snelle *BLIJ* momenten?
Nog geen 4 euro uitgegeven en gewoon, simpelweg blij!

***************
I'm only human...like all of you. Daily life routine is something that keeps us all busy, so no wining about busy days, hectic and running around like a mad woman!
During one of my "lets-do-this-quick-taxiride" I managed to pick up a cd from the category "do you remember"? (you hear a song from this cd playing.....IF...you have your volume on:P).
Listening to it I was able to get into the O SO NEEDED saturdayafternoonflow.(busy and hectic and so on;)).
Can you also enjoy those little things? Those small *HAPPY*moments?
Spent less then 4 euro's and just simply happy!











Nu alleen nog even kijken of Lief ook nog een momentje voor me heeft tussen de zakelijke belletjes door!(ben in staat dat mobieltje de plomp in te mikken!!!!! *OEHM*)
Mag toch best even in deze 7 daagse werkweek(yep..7 days....waarvan er twee nachten waren dat ie om half twee binnen rolde..*kuch*) naar mijn blije snoet kijken???Toch??;)

Only thing I have to arrange now is for hubby to find some time in this 7 days of work(yes 7!!! at 2 of them he came home at 2 o'clock in the morning!!!!) and in between all those business phonecalls(would he mind if I threw this phone in the pond???? *OEHM*) to have a quick look at my happy face! Wish me luck;)!

Liefs,
Lynda


Zwaar weer??

vrijdag 26 augustus 2011

Het zit ons qua weer niet mee, en sommige kunnen daar een hele verhandeling op loslaten en verzuchten in zelfmedelij..:)
Ik zeg Orkaan....ik zeg Irene....ik zeg New York........
ik weet wel met wie ik méér meelij heb dan met onszelf;)
Bij deze ...New York......hold on!
En diezelfde woorden zijn voor "haar"......

Heavy weather? Here in the Netherlands we have the worst Summer(ever?;)) since I don;t know how long. Lot's of rain, heavy wind and thunderstorms.....there are people that can go on and on about that and loose themselves in self-pity :)
Well..I say Hurricane....I say Irene....I say New York......
I now where my pity goes to;)
So...New York.....hold on!


Liefs,
Lynda

Mini...

donderdag 25 augustus 2011

"the shape of my heart" door Sting....
Een minipost, met maar 1 foto, en een korte boodschap
Heb een héérlijk weekend!
Geniet van elke zonnestraal, elk gestolen moment dat je buiten kunt zijn, geniet van de nazomergeur die toch al duidelijk in de lucht hangt, de dauw die 's morgens alweer boven de velden hangt. Geniet....het klinkt inmiddels als zo'n "dooddoener"....laat ik het dan anders zeggen...belééf het moment...mindfull!

"the shape of my heart"by Sting...
A short post with only 1 picture, and a short message.
Have a wónderful weekend!
Enjoy every ray of sunshine you can get, every stolen moment you can be outside, enjoy the latesummersmell that fills the air, the dew above the fields. Enjoy....I know it sounds like a platitude....let me put it like this then....experience the moment....mindfull!!!

Liefs,
Lynda


Ik poch....'t is MIJN blog;)

dinsdag 23 augustus 2011



 Ik ga even vét lopen "stinken"hier!! Dat je het weet!:D.

I'm gonna brag...BIGTIME....so????:D

Vorige week viel er zo'n blauwe "vriend"op de mat....(zouden er veel mensen kiezen voor deze kleur blauw in hun huis??? Zou dat een reden hebben?? Hm....even zomaar een gedachtekronkel). Je scheurt zo'n ding toch altijd met enige voorzichtigheid open he, dat is gewoon zo, althans....enige argwaan bespeur ik wel altijd bij mezelf!

Last week one of those "blue friends"(enveloppe from THE tax office...you know....pay pay pay??;) I wonder...how many people would choose this shade of blue for their homes....just wandering of) One way or the other, you always are especially alarmed when you open it....well...at least I always feel sóme form of suspicion!

Na openen en lezen(duhhh)...had ik werkelijk géén idee.... "aankondiging Startersbezoek"....."ROW"........"fiscale zaken"..."start van relatie met belastingdienst"??? *DINGDINGDING*

After opening and reading(duhhhhhhhh) I honestly had nó Idea....."announcement "startes"visit"...."ROW"....."taxaffairs"....."the start of your relationshop with the taxoffice"????
*DINGDINGDING*

Na wat piepende Tweets, en wat puffende Pingetjes, besloot ik gisteravond maar gewoon mezelf te zijn, starter, geen kennis van fiscale zaken en ook geen affiniteit met cijfertjes.
Dus "mannetje"kwam, legde uit, onderstreepte, benoemde, legde nóg eens uit *kuch*(I am what I am;).....) en stelde gerust! Lang verhaal(2 uur!!!) kort? Ik heb alles keurig onder controle!(alleen nog een beetje duidelijker "boekhouden"..meer niet ;))
Met een speciale pluim voor mijn website! Daar kan volgens de meneer(hij verdient een groot lettertype want vanaf NU mijn grootste vriend he ;))) menig gerenomeerd bedrijf nog heel wat van leren! Zeer zeker geen beginnerssite(zoals ik haperend nog even mijn eigen website onderuit probeerde te halen ;)))!
*SNUIF*
......
After some wining Tweets and some panicking Pings, I decided yesterdayevening I was just gonna be me....starting, NO knowledge of taxrules and NO affinity with numbers.
So...."man"came, explained, underlined, pointed out, explained agáin *cough* (I am what I am;)) and reassured! Long story(2hours!!) short? I did well!!! Everything looks like I have control;))(only my bookkeeping could use some attention.....that's all;))
With a BIG FAT compliment for my website!!! According to "the mister"(he deserves some extra attention...my best friend from today;))) there are some large compagnies who could learn a lot from it!! And absoluetly NOT  "beginnersluck", like I tried to stotter my own site down...;))
*SNUFF*
.......
Dus........hier zijn mn schoenen........ik loop er éven ergens naast!!!;)
(extra veren voor the finishing touch:P)

So....here are my shoes....it's a Dutch saying....when you behave a little arrogant and conceited"you walk outside your shoes".....I'm walking!!!!
(with some extra feathers for the finishing touch:P)


"Iiiiiiii'm every woman...it's all in meeeeeeeeeeeeee"

*GRIN*

Liefs,
Lynda

Nog even vasthouden...

maandag 22 augustus 2011

De eerste ochtend "noeste"arbeid zit er weer op en de "ochtendspits"hier in huis voelde weer vertrouwd(sommige dingen veranderen nooit;)).
Zoals ik vóór de vakantie besloot de "vakantiewals"in te zetten denk ik dat ik die nu nog maar even voortzet. :)
1.2.3. 1.2.3.....dus half dagje werken......en lekker freewheelen hier thuis.
Heb mezelf onder mn "derierre"geschopt....."get over it babes"!!!!
Nieuwe ronde nieuwe kansen...toch??;)

Ben druk doende enige orde in alle vakantiefoto's te scheppen..het loopt een beetje door elkaar nu. Dus hier alvast een paar van mijn favorieten van afgelopen vrijdag.....de trip naar Rotterdam.....KLEINE selectie...beloofd!

















Mooie plekjes in Dordrecht en Rotterdam, in willekeurige volgorde, gewoon even voor de sfeer. De rest zal ik níet 1 voor 1 plaatsen...;)....collages zijn ook leuk(en lekker snel;))

Sweet memories....vakantiedromen;)!

Liefs,
Lynda