Roze lintje...Pink Ribbon

vrijdag 30 september 2011

Zittend in de schaduw, lezend in een tijdschrift, kijk ik op als mijn oudste dochter thuiskomt. Laatste dag van de week achter de rug en blij dat het weekend is. Mijn meisje van 13, in volle groei en bloei......je hoopt als moeder(ouder) toch zooooooo erg dat het haar altijd goed zal gaan! Dat ze altijd gezond en gelukkig zal zijn, dat ze zo min mogelijk tegenslagen in haar leven zal meemaken, en dat haar lijf haar zo lang mogelijk zal "bijstaan"in een hopelijk lang en mooi leven!

Oktober= Pink Ribbon maand!
Ik ga geen cijfers geven, hoeveel vrouwen getroffen worden door borstkanker, geen slachtoffer verhalen want die kennen we allemaal beslist wel uit onze omgeving. Geen kostenplaatje van alle benodigde onderzoeken naar een "oplossing" tegen deze dreiging, niks van dat alles! Ik weet zeker dat deze informatie bij jullie allemaal al bekend is!
Kocht ik in de voorgaande jaren al de nodige armbandjes, sleutelhangers, strikjes etc....dit jaar een sjaaltje. Een sjaaltje ontworpen door Wendy van Dijk.
Een sjaaltje waarvan ik weet dat ik het zó niet zal dragen maar de aankomende maand aan mijn tas zal bungelen!
Pink Ribbon........

Andere jaren collecteerde ik mét mn meiden voor KWF....totdat de coördinatrice van dat fonds hier in het dorp besloot dat ze mij niet meer aardig vond.....en werden we niet meer gevraagd. Dorp...nadeel.....MAAR......ik laat me niet weerhouden een bijdrage te leveren aan een vooruitgang in de genezing van borstkanker......is het misschien niet meteen voor mezelf(struisvogel?) maar éxtra voor m'n meiden!
Sjaaltje is binnen....op jacht naar het magazine(dat vanaf 27 september al te koop is).....verzoek ik jullie vriendelijk.......think Pink!!!

Een meid van déze tijd kan niet goed genoeg zijn voorbereidt!






Jullie alvast danken voor jullie tijd (en bijdrage??;)) hol ik nu naar de koelkast, wat te drinken klaarzetten, want m'n tweede griet zal ook zo binnen rollen!


Liefs,
Lynda

Pink Ribbon= breastcancer awareness
October = Pink Ribbon

papa fume une pipe....

donderdag 29 september 2011

 

Oké, inmiddels enigszins aan het idee gewend (NOT) en tot mezelf gekomen(yeah right), na het betalen van de rekening kan ik het dan nu van de daken schreeuwen!!!!!! Ik ga naar Parijs!!!!!!(duhhhhhh) :)

De "Rat"en de "Kat"gaan ook mee, eigenlijk was het zelfs de Rat die me whats appte..."we gaan naar Parijs"!....uhm....lang verhaal kort....gistermiddag binnen het uur was het in kannen en kruiken....WE GAAN NAAR PARIJS!!!!!
Manlief werkte mee en tufte na werktijd straight away naar de "blokkert"voor de reischeques en aansluitend belde ik het reisbureau( kon ook alles online regelen maar omdat een van ons op een andere opstapplek de bus zal betreden leek me dit beter, we willen niet dat er iemand in berlijn eindigt he ;)), die mij op hun beurt deze morgen klokslag negen uur terugbelde om te regelen en te bevestigen.....wij gaan naar Parijs!!!!
We gaan op 2 december(heb me door insiders laten vertellen dat er vorig jaar op 2 decmeber al sneeuw lag *WIEBELTMETWENKBRAUWEN*.......imagine....snow...paris....lynda.....OMG) en komen (helaas) op 3 december alweer terug. Ik weet, geen uitgebreide trip maaaaar we doen de stadstour en zullen Mont Martre bezoeken!!!!! Aldus........Parijs....in december....ikke......met de Rat en de Kat....oooooooooooooooooooooooow boy!!!! O nee...ooooooooooo garcon!!!!!:D....
Nu alleen nog even zo'n jas scoren als Audrey hier beneden draagt.........want we gaan flashmob-ben he.....trois filles @Paris!!!!!!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW MAN O MAN O MAN!!!!!

Girls, I'm going to Paris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YESSSSSSSSSSSSSSSS I'm going!!!!!! December 2. we will leave....and december 3. we will (*CRY*) return...yes it's a short trip...but it's PARIS!!!!!!!!!!!!! It's a looooooong story and maybe you don't even want me to go there but know this.....yesterday within an hour we arranged to go to Paris, three girls, all living somewhere else....HOORAY for mobile phones and whats apps!!!!!!!And a special thanks to my hubby who drove to the shop to pick up our vouchers straight from work!!!!!
Don't have to tell you I'm grinning??????
PARIS!!!!!!!!

BON SOIR!
Liefs,
Lynda

enfin....MON DIEU!!!!!

woensdag 28 september 2011


..................................!!!!!!!!!!

Bonjour Paris!!!!!!!!!!!!

(meer details als ik weer tot mezelf gekomen ben *TOINGTOINGTOING*)

(more details once I get myself together again *BOUNCEBOUNCEBOUNCE*)

Liefs,
Lynda

Overgang....

dinsdag 27 september 2011

....duh...niet ik, wat dacht je?;) Overgang in kleuren, overgang in weer(uhm) overgang in beleving en overgang in behoefte. Deze week wentelen we ons in het cadeautje dat Nazomer heet! Deed ik net na de lunch een hazeslaapje in de tuin, aai ik nu over m'n nieuw geshopte wanten.
er zijn ochtenden bij dat je op de fiets best even je handschoenen aan zou kunnen, maar niet déze week! En toch vindt ik het zalig om nu alvast langzaamaan wat voorbereidingen te treffen voor "straks".....als het weer omslaat en de herfst ons echt in z'n greep neemt. Ook al schijnt de zon nog lekker en stijgen de temperaturen tot boven de 20 graden, toch heb ik geen zin meer in zomerse kleuren...het klopt voor mn gevoel gewoon niet:). Dus lekker zonder jas, dat wel, maar voorzichtig al een knipoog naar de herfst.
Vanmorgen op de markt kocht ik verse vijgen....de kleuren zijn zó mooi! Zo mat, tikje vergrijsd, en warm! Mooi om naar te kijken, wat foto's van te maken, en tot slot te eten, alleen.......ik at nooit eerder verse vijgen dus weet niet wat ervan te verwachten. Laat ik het zo zeggen, de kleur is mooier dan de smaak(die was er niet..:(..), dus we kijken er voorlopig nog maar even naar!
Met een tas vol verse groente, broodjes, kaas, m'n wanten en een shirt met lange mouwen, én een lipstick in een nazomerse kleur keerde ik content huiswaarts! Dagen met een gouden randje!









Ik hoop dat de Nazomer zich bij jullie ook zo van z'n beste kant laat zien!
Mag ik je wijzen op meer kleuren?? Hele ándere kleuren dan hier?
Klik dan even door naar mijn andere blog HIER ...aandacht voor Dutch Design by Mariska Meijers! Zeker de moeite van het doorklikken waard!

Liefs,
Lynda

Nieuw in..uhm...op..uhm

maandag 26 september 2011

naast zou ook nog kunnen....nah ja...nieuw..ergens in de buurt van mijn boekenkast...:).....een boek gekocht op de Woonbeurs(was ik daar? Ja daar was ik ;)) . Het boek Enjoy your home van VT Wonen.
Want dát is het belangrijkste he....even al die interieurregels/trend/tips buiten beschouwing gelaten.....belangrijk is dat je geniet van en in je huis!
Kijk mee, plaatjes....altijd leuk ;)


















En al is het misschien met dit prachtige nazomer weer meer buiten dan binnen maar GENIET!!! Geniet van dit cadeautje....een hele week nog zaaaaalig weer!!!!
O en, wil je meer zien van de woonbeurs, bv het Ariadne at Home huis, moet je even doorklikken naar mn andere blog His door haar.....en daar heb ik ook nog een leuk nieuwtje!!!!(geef me even tijd, ik tik 'm meteen na deze ;))

Liefs,
Lynda

Vanachter een stapel....

zondag 25 september 2011

....informatie en inspiratie wil ik jullie toch even kort laten weten hoe het was...gisteren...bijde Bloggers Meet up @ woonbeurs 2011!!!
Hieronder zie je de foto's van m'n tasjes die ik in de trein mee naar huis sleepte....*kuch*...



deze zijn overigens keurig verpakt thuis aangekomen. Te lief om op te eten toch??? Daar dachten mn meiden overigens anders over...:)

Gewapend met een perskaart en naamplaatje(hier niet op de foto maar hoe ik heet dat zal je niet ontgaan zijn;))

voorkant(of achterkant) van de plattegrond, beide zijden hebben we overigens gezien!

Bloggers Meet up...in 't kort: op uitnodiging van Sanoma Uitgeverij kregen 30 bloggers(over wonen en lifestyle) de gelegenheid om over de woonbeurs te lopen, overal informatie te vergaren en zich te vergapen aan al het moois! EXTRA was de mogelijkheid om persinformatie mee te nemen met extra informatie over de merken/fabrikanten...van die gelegenheid heb ik gebruik gemaakt...zoals te zien op bovenste foto's;))


Na een kop koffie en een welkomswoordje begon onze rondgang bij het VT Wonen huis....om vervolgens onze weg te vervolgens langs ontelbare mooie en inspirerende stands! Samen Samira van Spraak-Water heb ik me goed vermaakt! In elk opzicht;))

Meer foto's van het VT Wonen huis vindt je HIER.....
ik ga nog even met m'n voetjes in het water want ik was natuurlijk op mn nieuwe schoenen, van een paar posten terug...*kuch*....

O ja...nog even dit...we zitten nu op de helft ongeveer van de SHGA! En pohhhhhh 25 sponsoren en ik gok zo tegen de 100 deelnemers!! Dat belooft HEEEEEEEEEEL wat!!!!! Zou ik met mn perskaart nu ook ergens een persberichtje kunnen plaatsen;)))
Mensen, doe nog mee, er is nog plaats genoeg!!!!!

Liefs,
Lynda

Time...

vrijdag 23 september 2011

Time flies!!!! Echt, de tijd vliégt gewoon voorbij! Jullie herkennen dat beslist(en zo niet wil ik dat NIET weten ;))....de tijd vliegt aan je voorbij, je bent druk met 1001 dingen en als je nou achteraf moet vertellen wat al die dingen waren....uhm...een enkele dag uitgezonderd;) waren het allemaal "gewone"dagen met "gewone"dingen dus niks hyperhysterischspannend.....maar het zoeft werkelijk links en rechts om m'n oren!
De zon(hier in het zuiden tenminste;)) helpt flink mee, en de energie stroomt lekker, maar tjee...wat zou het leuk zijn als je op vrijdag aan het einde van de middag dan om je heen kijkt en kunt concluderen dat je ook kunt zíen dat je druk was....in je huis....nah ja...je kúnt het wel zien....maar niet zoals ik dat bedoel:).
Anyway, voor vandaag ben ik ook niks hyperhysterischspannends meer van plan(behalve nagels lakken:D, da's altijd weer een hele toer), alles ligt klaar voor morgen, m'n bezoekje aan de Woonbeurs. De Blogger Meet up.....in het kort. Door Sanoma(wie kent 't niet) georganiseerd voor bloggers die over WONEN bloggen(doe je mond maar weer dicht en die vinger omlaag want dat DOE ik OOK he HIER.....dus....:P). Dus een vrouw(geen mannen heb ik gezien) offfff  47???....die ik dus allemaal NOOIT eerder IRL ontmoet heb. Meelezers van het eerste uur(als ze er nog zijn;)) weten hoe ik dáár tegenaan kijk...maar goed...netwerken lui, netwerken....en STAAAAPELS foto's maken voor jullie!;)
Ik wens jullie een zalig nazomerweekend(geef toe het weer is al heel de week prachtig.....in het zuiden:D) en met een speciale boodschap laat ik jullie met rust...tot na het weekend ;D! Beloofd!
O enne......HAPPY HERFST!!!!!!(sinds vandaag he...officieel!!!! de lijst met deelnemers is verbazend lang, de posten kleurrijk en gezellig en de sponsoren stromen als vanzelf binnen! Ik zeg HALLO Dorine van Ambiente Decoraties....tof dat je meedoet, veel succes en plezier morgen met de opening van je winkel, sorry...moet naar woonbeurs;)!!)


Liefs,
Lynda

ps: Alma en Lejo, jullie ook veel plezier en succes dit weekend met jullie eigen "Herfstfeestje" HIER en HIER




Warmte en Verandering...

maandag 19 september 2011

Lieve hemel wat een spontaan idee (you are the best Diaan!!!) toch een reacties oproept!!!! Allemaal even hartverwarmend en aardig! Wat een enthousiasme, daar worden wij nóg blijer van:)....zo verwarmen we met z'n allen blogland toch een beetje (meer) he. De ene na de andere kleurrijke, gezellige herfstpost komt voorbij en iedereen omarmt de herfst! Ik zeg...HOERA....;)
Een warm welkom bij deze ook voor de nieuwste sponsor van onze SHGA, welkom Marianne van Verrassend Goed , erg gezellig dat je met ons mee doet! Jullie zien, dat achterover leunen kan best, de deelnemers én sponsoren stromen vanzelf binnen ;))). Dus tijd voor een warm kopje thee...in de zon!


warmere kleur(roze;)) binnen...

of gewoon even lekker met je snoet in de zon...:)(jawel...daar is hij weer!!!)

de aankomende herfst nóg aantrekkelijker maken met nieuwe schoenen en een heerlijk warme sjaal

en ook binnen wat meer bruin...uhm...

jaaaahaaaa...bruin....deze "grijze muis" moet even wennen aan al dat bruin.
Er moet hoognodig geschildert worden en na jaaaaren alles grijs te hebben gehad, wenst de heer des huizes nu eens iets in "bruin".
Dus......
 
...niet alleen qua kledingkleur is het tijd voor "eens wat anders".....ook de muren zullen er aan moeten geloven....warmer wordt het......al was het alleen al van de uitgebreide keuze die je hebt;)!

Dankjullieallemaalallerhartelijkstwel voor de enthousiaste reacties op onze "aktie"....ook Diana en Chantal grijzen van oor tot oor...weet ik zéker!
Theetje???

Liefs,
Lynda

PS: meedoen kan natuurlijk nog lekker lang...HIER

Herfst 2011...

zaterdag 17 september 2011



meiden, vanaf afgelopen donderdag zit ik lekker achterover! De aktie is van start gegaan en voor ons is het nu een kwestie van genieten van de leuke en mooie blogjes over de herfst, enorm grijnzen(omdat we blij zijn dat jullie het bijna net zo leuk vinden als wij...bijna....moet toegeven dat wij geen grenzen kennen in onze blijdschap en zal jullie alle lachwekkende onzinnige berichtjes die over en weer gaan tussen ons drie besparen;)), en als ik even alleen voor mezelf mag spreken.....OP MIJN HANDEN ZITTEN!
Feit is namelijk dat er gekozen is voor mijn casa als verzamelpunt en distributiepunt voor deze aktie....dus álle donaties komen HIER binnen en *kuch*...........ik moet zeggen......het is een kwestie van IN de doos laten zitten....want WOEHOEEEE er komen alléén maar toffe dingen binnen!!!! (*beloofdplechtigalleseerlijkaftestaan*;))
Als je even het aantal sponsoren telt, kom je er vanzelf achter dat het een JOEKEL van een pakket gaat worden......daar wil ik kort even het volgende over zeggen:..natúúrlijk hebben we erover gedacht meerdere winnaars aan te wijzen, maar we waren er al snel achter dat het heeeeeel veel werk gaat worden om alles bij te houden én moeilijk zal zijn om te bepalen wie wat gaat krijgen. Ons allereerste idee blijft dus....1 winnaar! Ja het is veel, maar hee....we hebben dan ook niet voor niks over SUPER herfst give away!:).

Dat die SHGA alleen maar "superder"wordt....blijkt uit het feit dat zelfs ná startschot van de aktie zich nóg steeds sponsoren spontaan aanmelden!
Van harte welkom geheten zijn Moodz  Dagmar Design en Wit Zand Grijs. Dames, helemaal gezellig dat jullie ook meedoen!!!!
Dus....nog maar 28 dagen en de winnaar zal bekend zijn!! *grijns* (niet schrikken...ik ga nu niet elke dag tot de 15e oktober aftellen)

Iedereen ....TOI TOI TOI!!!!! Als IK jullie was, brandde ik écht wel een dikke vette kaars...maar ja...IK weet dan ook wat er allemaal in die doos zit he(vraag is nog even of de doos wel met de post mee kan of dat we 'm persoonlijk met de auto zullen moeten gaan afleveren;)))) VERSCHIL MOET ZIJN!;)

Ik ga nog even achterover zitten......*pompompom*

Girlies, HOW amazing is this!!!! After we had some exciting days, waiting for your enthusiasm about this give away........I for one sat back after last Thursday!:)
Happy with all your comments, and also happy...about the fact that still....even after the kick off.....sponsors spontaneously offer their "partnership"!!!!
Look at the list, we added two lovely ladies!!! Moodz, Dagmar Design and Wit Zand Grijs, you are more then welcome!!!!
I'm gonna sit back a little longer...enjoying this....and I can tell you, if I were YOU....I would light a HUGE candle......you really WANT to win this....believe me this time ;)....why? Well...all donations.....I collect them!!! Postman walk to my door almost every day with donations, and boy do they look AWESOME....the gifts........not the postman;).Hahahahaahahha.....GOOG LUCK to all of you!
Celebrate fall!!!!!!

                    Liefs,
                   Lynda

o enne....meedoen kan natuurlijk gewoon nog lekker lang he...HIER

Super Herfst Give Away!!!

donderdag 15 september 2011


(Over hoe een opstandig idee uitmondde tot de Grootste Nationale en Internationale Give Away in Blogland)



Het Recept: Men neme 1 Opstandig Idee, 3 Maffe Vrouwen en Heel Veel Enthousiastelingen.


De Benodigdheden: Twitter, Blogland, E-mail, Ping en Whatsapp


De Bereiding: Gooi het zooitje bij elkaar en voilà, er ontstaat een Super Herfst Give Away!!


De SHGA is ontstaan na het zien van de pepernoten in de supermarkt, een ijsbaan die al klaar staat en het idee om De Herfst in ere te houden. De trend De Herfst maar over te slaan en meteen van de roseetjes op een terrasje naar de gluhwein voor de open haard te stappen, leek ons erg groot. Dit jaar genieten wij van De Herfst en wel op een hele speciale manier.


Een Gezamenlijke Give Away dus, en niet zomaar eentje! Nee, wat begon als een hersenkronkel bij Diana, Chantal, en Lynda (klik ook even hier), werd met enthousiasme ontvangen door heuse Sponsoren!! Niet één, twee of drie...nee, 17 sponsoren meldden zich aan, de crème de la crème uit heel Blogland en het WWW! Het woord over de de SHGA verspreidde zich, en zo maar uit het niets (naja....na wat e-mail verkeer met liefde op zich genomen door Lynda) kwamen daar zelfs Internationale Sponsoren bij.


Deelname (Let's talk business)


Iedereen kan meedingen naar Het SuperGoedGevulde VerrassingsPakket (inmiddels zijn we aan het onderhandelen over een verhuiswagen dankzij onze gulle sponsoren) Voor alle duidelijkheid vermelden we erbij dat de sponsoren als vanzelfsprekend uitgesloten zijn van deelname.


Wij vragen van diegenen die mee willen dingen naar deze prachtige prijs, alleen een Herfstige Bijdrage. Onder dit logje, dat gelijktijdig verschijnt bij Chantal van Abacaxi & Hortelã, Lynda van un petit morceau de moi (beter bekend als een klein stukje van mij en HisbyHer) en Diana van Ratjeplan, kunnen jullie een mooie Herfst Ervaring delen, een link plaatsen naar een Herfst Artikel op jullie eigen blog (mits jullie Bloggers zijn) of foto's inzenden. Het thema is Herfst en wat jullie invulling van de Herfst is. Het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als de bloggers onder ons een blogje zouden wijden aan De Herfst met vermelding van de deelname aan de SHGA!


De inschrijvingen voor de Super Herfst Give Away lopen van 15 September 2011 tot 15 Oktober 2011 en de trekking van de Gelukkige Winnaar van Het Super herfst Give Away Pakket, zal worden gedaan door een Random Number Generator op 16 Oktober 2011, en nee slimmerds, 3 keer deelnemen bij de 3 verschillende organiserende Blogs levert GEEN extra kansen op ;) Bindend is de datum van de reactie en over de uitslag valt niet te discussiëren.


Na de trekking zal het een week duren voordat het pakket daadwerkelijk de deur uit gaat vanwege enkele Gepersonaliseerde (!!!!!) bijdragen van onze Sponsoren.


Wat zit er dan in dat Super Herfst Give Away Verrassing Pakket? Kijk, dat zeggen we dus niet, want anders zou het geen SHGA-Verrassings-Vrachtwagenvol meer zijn. Wat wij wel bereid zijn te delen met jullie, zijn onze Sponsoren, zodat jullie een goed idee krijgen wat erin zou kunnen zitten!!!!


Onze sponsoren kunnen jullie ook herkennen aan onderstaande link op hun respectievelijke blog/site.





En als jullie het persé willen, plaats dan deze tag zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze Give Away de grootste ooit zal worden (zou wel zo lievvvv zijn) en De Herfst zijn legitieme plekje terug vindt tussen De Zomer en De Winter.




Natuurlijk zal na de trekking de inhoud van de Give Away uitgebreid aan bod komen! We geven jullie t.z.t. een inside blik op al die goodies die onze sponsoren hebben gedoneerd.




Kijk, huiver en geniet......Onze Sponsoren!!! Dames en Heren Sponsoren, hartelijk dank voor jullie enthousiasme en spontane deelname. Jullie hebben werkelijk al onze verwachtingen overtroffen door jullie bijdragen. Wij hebben met open bekken bewonderend gestaard naar al dat goeds dat onze kant uit kwam.

 
Onze enthousiaste sponsoren in willekeurige volgorde:

 
Hart&8 by Tricia
Tuttemerull by Ilse
Feestig by Jaime
Duifje van Drenthe by Alma
Room 17 by Hennie
http://countryathome.nl/ by Sonja
BoButiek by Dannay
In den Uylenbal by Lejo & Christy

Pieternel's by Pieternel

Bella Bosso by Colinda & Jeroen

Home and Lifestyle by Ingrid

El Jardin de los Muffins by Catherine from Spain!
Juule by Eeflien
Bonhof Bloemen by Ria
Tierlantijn by Ilona
Sil in Brasil by Silvia from Brasil!
Zink & Zo by Karin
Moodz fashion & lifestyle by Tamara
Wit Zand Grijs by Ingeborg
Dagmar Design by Dagmar
Verrassend Goed by Marianne
Ambiente Decoraties by Dorine
Wonen met Lef by o.a. Sandra


*Ik raad de deelnemers en lezers een kijkje te nemen bij bovenstaande sponsoren. Is het niet vanwege de nieuwsgierigheid, doe het dan om jullie eens goed te vergapen aan al dat moois en wat ideeën op te doen voor de feestdagen.

********************************************************

(A story about when a rebellious idea results in a Huge International Give Away in the blog world)Happy Herfst, Happy Super Herfst Give Away!!!!

                      Liefs,
                      Lynda














The recipe: take 1 rebellious idea, 3 crazy women & a whole lot of enthusiastic people


The supplies: Twitter, the blog world, e-mail, ping & whatsapp


The preparation: mix it all together et voilà, you have the Super Fall Give Away (SFGA)!!


The SFGA arose after seeing all the St. Nicolas (A Dutch & Belgian tradition in the beginning of December, like Santa Claus but focussed on the children) candy in the supermarkets, Christmas decorations for sale and even seeing the set up for an ice skate rink. What about the Fall season on the northern hemisphere? This season needs to be honoured! Is the Fall season skipped? Do we go from drinking rosé outside on a terrace to drinking glühwein in front of the fire place?… That’s too quick, isn’t it? So this year we will enjoy the Fall season and we will do so in a very special way!!


So it’s a joint Give-Away, a huge one! Something that started as a little joke among Diana, Chantal and Lynda (click here too), was received with great enthusiasm by real sponsors!! Not one, two or three… no, 17 sponsors showed their interest, the ‘crème de la crème’ of the blog world and the world wide web! The news spread wide out and out of the blue (and with a little help from Lynda) even some international sponsors joined the give away.


Participation (let’s talk business now):


Everybody, from anywhere, can enter to win the extremely well filled surprise package. Unfortunately, the sponsors will be excluded from participation.



If you would like to participate in this Super Fall Give Away we ask only for your Fall contribution. Under this blog post, which is published simultaneously on the blogs of Chantal of Abacaxi & Hortelã, Lynda of Un petit morceau de moi (and HisbyHer) and Diana of Ratjeplan, you can share a beautiful fall experience, add a link to an article about the fall season on your own blog (if you have a blog yourself) or submit fall pictures. The theme is the Fall season and what your own Fall feeling is.


Contributions are accepted from September 15, 2011 till October 15, 2011 and the lucky winner of this Super Fall Give Away will be chosen via a random number generator on October 16, 2011. You can only submit ONE contribution (on either of the 3 blogs).


It’s very important that you submit your contribution on October 15, 2011 (midnight GMT +1) at the latest.


It will take about a week to send the huge surprise package due to some personalized (!!!) contributions of some sponsors!!

 
What is the content of the Super Fall Give Away Surprise Package? Well, that remains a big surprise, otherwise it wouldn’t be a SFGA – Surprise – package anymore…


Of course we love to introduce the sponsors to you.



You can recognize our sponsors by the following link on either their blog or website:
 And if you like, you can include this link to your own blog as being a participant. In that way the news will be widely spread, Fall will earn back its place between summer and winter! Let’s all embrace the Fall season!



Obviously, the content of the surprise package will be shown after the winner has been selected!

Thanks a million to all the sponsors who reacted so enthusiastically and spontaneously, you all surpassed our expectations. We were flabbergasted by all that was sent as a contribution to the SFGA Surprise Package!!
Have a look hereunder for all the sponsors and the links to their weblogs or websites, in random order: