Kort en snel...alweer

maandag 31 oktober 2011

om te zeggen dat het langer duurt dan gedacht en vooral ook langzamer gaat dan  gehoopt:). Daar waar Lief door zijn rug ging en niet meer voor- of achteruit kon, pikte ik de draad op, met mn tennisarm....dus of het een hele verbetering was? De blinde helpt de dove, of de stomme helpt de dove, of de manke helpt de blinde......u kent het spreekwoord?(ik dus blijkbaar niet;)).
Anyway...geef me nog wat daagjes, dat lijkt me genoeg om mn huis weer op orde te krijgen. Hebben jullie dat ook? Je begint aan een klus...en ineens lijk je in een "sneeuwbal"terecht gekomen te zijn(die omschudtbollen??? met sneeuw? ondersteboven?).......dus van boven tot beneden, van binnen naar buiten....het moge duidelijk zijn...PRIORITEITEN!
Laat ik jullie nog wat leuke "kijkjes"zien uit Zeeland en meteen even de grootste verandering in de woonkamer....de schouw....is niet meer....






de schouw heeft plaats gemaakt voor een kast!!! *BLIJ*
De verf nog nat, toch al snel-snel wat dingetjes in de kast gezet, voor het idee......

Leuk muziekje erbij et voilá! Snelle post van moi!
Ook weer eens leuk toch, snel klaar!;)

Liefs,
Lynda

een klein stukje van mij...

vrijdag 28 oktober 2011

want jeeeeeeeetje rolde ik vanuit mijn vakantie zo in een dikke vette LEUK klus! Bij thuiskomst trof ik manlief met een roller in zijn hand aan, geheel wit gespikkeld.......:)...staat de schat ons plafond te schilderen!!! VERRASSING!!!!!
Hij mepte gisteren al de schouw eruit en plakte af.....verhuisde de meubels naar buiten ( dank u mooi weer!) en schilderde als een gek!
Dus ik had mn jas nog niet uit of we maakten al een lijstje!!!! Verf voor wanden, nieuwe kast, enzo......en alles...verf, kast en enzo staat nu hier midden in de kamer! Dus we stomen maar meteen door! Morgen de wanden en de kast op zijn plaats! Zondag alles schoonmaken en weer op zijn plaats.....ooooo zin in!
Dus een ik zal jullie rust niet al te lang verstoren, maar uhm...ik ben er dus weer:D! Oke....een kleine sfeerimpressie van een paar dagen Zeeland...

en natuurlijk......ook wat geveltjes;)!


*zwijgtmaarweer*......heb het idee dat de rust jullie lekker bekomen is(toch pieternel????)...dus ik plak er zomaar twee dagen achteraan!
Nah.....

Fijn weekend!
Liefs,
Lynda

Rustpuntje..

zaterdag 22 oktober 2011



Raar maar waar, hier is even niks te zien...niks te beleven, alleen een gezellig haardvuurtje en een rustig muziekje(mijn blogje , mijn muziekje, mijn bandje!!! HA! en hij blijft de hele week staan!!:D) Zo kalmpjes aan glijden we hier in vakantiemode. Alle TO DO'S kunnen wegvinken deze week met als sluitstuk het bezoek aan Colinda, "baasje"van Guusje(want éigenlijk is Guus gewoon de baas, en het meest schattige knuffelige freutelige eigewijze hondevriendje.... zelf gezien, met getuigen!!;)) om de SHGA af te leveren!(en hoe ik bijna via België richting Dorpje-Dorp toog ga ik NIET delen hier he)  Extra leuk vond ik het dat Tanja van HOMEMADE er ook was! Wisten we met zn állen niet....wat zal ik raar gekeken hebben Tanja;)...zag je de radartjes draaien???;) Superlieve boeketjes kreeg ik van de dames mee naar huis, overbodig maar zooooooooooo leuk;), nogmaals dankjewel meiden!

De Woonbeurs van gisteren ook achter de rug, verslag daarvan vindt je HIER

Op naar de zondag.......strijken en inpakken......en maandag WEGWEZEN!
Geen geplande blogjes, laptop blijft thuis, dus niet alleen voor mij een rustpuntje, maar ook voor jullie!
 Voor hen die vakantie hebben...GENIET! En voor hen die werken...GENIET!:)


Heb een heerlijke week allemaal!

Liefs,
Lynda

afsluiting van de week.....

donderdag 20 oktober 2011

op donderdag......omdat het kan, of eigenlijk, omdat het niet ánders kan :) Morgen ben ik de hele dag in Maastricht en bezoek ik o.a. de Woon Mooi beurs. Wordt een lange dag, een léuke lange dag;). Zaterdagmiddag gaan we (als de bofbips er nog even aan denkt haar huisadres door te mailen..*kuch*) vracht met kadootjes bij Colin afgeven....wordt óók leuk, kan niet anders;).
Zondag laatste(eerste?) voorbereidingen voor Zeeland en instorten;)
Een paar feitjes en cijfers? Voor het geval je het weten wil;)...was de post met de bekendmaking van de winnaar van de SHGA mijn 500e! uhm...da's wel veul geloof ik....ai ai ai....moet ik eens over nadenken of dat positief of negatief is he;). Wat zeker wél positief is, denk ik...is dat ik sinds de SHGA zeker een stuk offfffff 25 extra volgers heb gekregen!! WELKOM ALLEN!!!:)...
En dan nog even om aan te geven hoe de SHGA door blogland ging....binnen 1 maand de meest bekeken post op mn blog...meer dan 2000 keer bekeken!!!! HA!

Sta ik vandaag...nah ja IK....HIS by her, in de huis aan huiskrant met gemeentelijke informatie!!! WAAAH "starter in de regio".....kon net nog gewoon over straat...vraag me af of al die krantjes al bezorgd zijn;). Ik verspreidde er 120...de helft van de wijk van puubster....tja...die is druk he...ikke niet.
Nog een paar dingen op mn TO-DO lijstje.....dus ik laat jullie met rust met een ontspannen muziekje en een hersftachtige roze wolk!
THINK PINK he;)!




Liefs,
Lynda

1=3

woensdag 19 oktober 2011

Hans Klok is er niks bij, geloof me....want op één of andere manier lukt het steeds weer om van 1 week vakantie een drieweeksdingetje te maken.
Vraagtekens? Nee toch? Jullie herkennen dat toch wel? TOCH?
Je hebt geen idee waar ik het over heb(gebeurt wel vaker, story of my life;))....ik som even in het kort op......

Terwijl de meiden dus deze week nog naar school moeten, probeer ik hier thuis 't een en 't ander aan voorbereidingen te treffen. Grut....we gaan van maandag tot en met vrijdag weg, niet eens een week dus, maar MEN, volgens mij zijn de dames van plan zich drie keer per dag te verkleden, ze mikten (voor mijn gevoel) hun complete garderobe in den wasch. Wassen is het "ding"niet...strijken daarentegen, vind IK niet erg.....maar mijn arm wil dat dus nu niet, maar mijn arm en mijn hoofd.....dát zijn twee "losse"dingen.

Lief moet dus gewoon werken volgende week(nieuwe baas, nieuw project, etc....) en die wil je toch aan den eet houden he, dus de porties deze week kook ik het tweevoud, een voor die dag, en een voor de vriezer.

Vrijdag ga ik naar de Woon Mooibeurs in het MECC in Maastricht, daarvan is het de bedoeling dat ik verslag doe op SHOWHOME, maar ook op mn eigen "zakelijke"blog(dat staat in de kleine lettertjes showhome, gelezen??;)).

Zaterdag zullen Diaan en ik(Chantal is HELAAAAAAS *SIP* verhindert) de SHGA in "dorpje-dorp"bij Colinda gaan afgeven. O JOY!

Tussendoor meldde de reisorganisatie waarmee we naar Parijs gaan(*bidopbloteknietjes*) dat ze onze vouchers nog niet ontvangen hebben en zonder vouchers geen reis, én geen terugbetaling van reissom....terugbetaling?? jahaaaaa....want de organisatie meldde ons dat we een andere datum moesten kiezen omdat 2 dec. geschrapt wordt ivm te weinig aanmeldingen, en daardoor kan 1 van mijn reisgenoten HELAAS(*weersip*) niet mee!!!
Vouchers die IK overigens keurig heb opgestuurd(ECHT WAAR!!!) maar zij dus niet ontvangen hebben, vouchers die ik kocht bij B.lokker, waarvan ik dus de aankoopbon NIET meer heb(want hee...reis geboekt....weg bon).....vouchers die wél door B.lokker geregistreerd staan als door mij gekocht.....helaas wél contant betaald....dussssss...niet rechtsgeldig......*sjucht*....anyway....we zijn dus nog steeds in afwachting van hoe en wat.....*BAAL*.....het zal me toch niet gebeuren dat ik NIET ga he??!?!?!?

*kuch*....

Maak ik me een beetje "zorgen"om de bezorging van de krantjes van Puubster tijdens onze vakantie. Tuurlijk...dat doet papa....want je weet wel...vaders(ook moeders hoor!!) doen álles voor hun meiskes he....totdat het onderwerp "krantjes"ter tafel wordt gebracht! Papa werkt natuurlijk...in het meest gunstige geval tot 17.00 uur......thuis om 17.30....in het meest gunstige geval zitten er geen folders bij en kan ie dus meteen van start...anders moet hij die nog even in de krantjes steken...*kuch*....krantjes moeten echter wel VOOR 21.00 uur bezorgd zijn........en als je papa vraagt...liefst met DROOG en VRIENDELIJK weer....(gemopper niet van de lucht.....*NEGEER*). Papa moet HIER nog maar eens lezen....;)

Maar goed....ik draaf weer eens op de zaken vooruit( en dan vraag ik me toch altijd af waarom de mensen die mij niet IRL kennen toch altijd het idee hebben dat ik zo hyper ben....want dat is dus ECHT niet zo!..ECHT NIET;)).....laat ik me focussen op vandaag......

vandaag loop ik vreselijk achter met de "vakliteratuur"...

maar wacht ook de belastingaangifte OZB voor HIS

keuzes keuzes........kwestie van prioos he(prioriteiten in het kort;))



zal wel niet voor m'n was gelden....toch?





zo....heeft er tenminste iemand al in gekeken...ga ik maar braaf aan de cijfertjes...


Dus....1 week VOOR de vakantie....DRUK.....vakantie........hoe kom ik dan aan 3??? Hm hm...er komt ook weer een week NA de vakantie:D!.

CHILLAX....komt wel goed skatje!

Hoop zó dat m'n huisarts niet meeleest......RUST Lyn....RUST......:D

Liefs,
Lynda

de spanning is eraf.....

maandag 17 oktober 2011

...en wat rest is een goed gevoel, een relaxed gevoel, een glimlachend gevoel.
Het mailcontact met de "bofbips" loopt, de pakjes zijn nu officieel van Colinda, wat rest is de overhandiging en ook dáár houden we jullie natuurlijk van op de hoogte:).
Wij hebben het leuk gevonden(en nieuwe plannen worden alweer besproken maar we taken het easy;)), we hebben gelachen, gegiebeld zelfs, ge-oooht en ge-aaaht, en nu zien we uit naar het moment dat het spul van eigenaar verwisselt(ik althans wel, elke dag die bult van links naar rechts schuiven om te kunnen stofzuigen;)) zodat we deze happening met z'n 4en(wij drie en de winnaar) kunnen afsluiten.

En..........ik kan het nu wel zeggen......ik heb gefoetelt, vals gespeelt, de boel belazert.......

ik kocht speculaas!!!
(vorige week al, maar deed mn mond natuurlijk niet open he...HERFST...speculaas=sinterklaas)

Zo....hebben we dat maar gehad:)!
Met een tennisarm ben ik voortijdig al "uitgeschakeld"maar de herfstvakantie voor de meiden is niet meer zo ver weg, nog slechts enkele dagen school en dan kunnen we naar Zeeland!! Onze (bijna) jaarlijkse minivakantie naar het eiland Walcheren, bijna een tweede thuis. Middelburg, Vlissingen, Veere, Westkapelle, Domburg.....elk jaar bezoeken we dezelfde steden/dorpen maar elk jaar weer vindt ik het geweldig leuk! En de meiden trouwens ook.....denk dat er sprake is van een genetisch dingetje hier.....wij hartje zee!!!! En dan vooral de zeeuwse kust, daar zijn we inmiddels wel al achter. Dus de voorbereidingen zijn in volle gang. Regenlaarzen, warme laarzen, warme pyjama's, pantoffels, vesten etc...alles wordt gecheckt en klaargelegd. Even uitwaaien, even de wind door je haren, de kou langs je oren en neus, de zilte bries opsnuiven.
Nog een weekje..........AAN TOE!!

Liefs,
Lynda

BofBips!

zondag 16 oktober 2011


we regelde even een bandje voor muzikale ondersteuning;)

WE DID IT!!!!!!  We picked a winner!!
Nou hopen wij, dat de persoon in kwestie een hoekje vrij heeft in de woonkamer, dat de persoon in kwestie genegen is ons te ontvangen(verzenden is GEEN optie meer), dat de persoon in kwestie er een MEGA blogpost van gaat maken...en dat de persoon in kwestie een heeeeerlijke appeltaart voor ons "regelt"(maar iets in mij zegt dat dat gansch in den orde komt)
Kijk, lees, luister........we maakten een lijst....LAAAAAAAAAAAAAANGE lijst(opvraagbaar bij organisatie in geval van twijfel ;)).....regelde een random numbergenerator, deden onze ogen dicht en lieten de dochter van Diaan op het knopske drukken!!!!
Met ingehouden adem staarden we naar onze mobiele telefoon(whatsapp rules he.....) en daar kwam het verlossende nummer
72...........


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omdat ik stiekem het gevoel heb dat jullie NADA van de door mij getikte tekst zullen lezen, zullen scrollen als gekken naar DE naam.....ga ik me inhouden, het zaakje kort houden en nu dus afronden met DIE naam.....
Ik had geen invloed, Diaan geen voorkeur en Chantal vindt alles leuk....dus here we go......
DE persoon in kwestie...de bofbops, de geluksvogel, de übermazzelaar....uhm..met hopelijk nog een atvtje tegoed......is....

*ROFFELT*

(organisatie regelt nog snel ff wat voor Guus want 't is toch eigenlijk ZIJN blog wah;))

****************
Colinda....*SMAK*!
Als je bent bijgekomen van de shock, laat ff weten wanneer de volksverhuizing kan plaatsvinden!!!!!!!

*BLAASTOPTOETER*

gefeliciteerd namens ons alledrie!!!!

Liefs,
Lynda

PS alle...ALLE deelnemers, sponsoren EN bloggers...ENOOOOOOORM bedankt voor jullie enthousiasme!!!! Wat is dat toch leuk zo'n virtueel feestje!!!!
Fijne zondag voor jullie allemaal!


alle goede dingen in 3-en

zaterdag 15 oktober 2011

Goh....eigenlijk is het toch wel spannend....soort van jammer ook wel een beetje maar vooral spannend! De laatste(maar niet de minste;)) sponsoren zetten wij hierbij in het SPOTLIGHT(waar ken ik dat van?;)).
Vandaag nog een bijdrage opgehaald(zeg niet dat wij niet toegewijd zijn;)), eentje per post nog mogen ontvangen, 2 nederlandse zendingen nog onderweg en de bijdrage uit Barcelona kan pas verstuurt worden zodra de winnaar bekend is want die wordt dus gepersonaliseerd! HA! Details baby!!! We love it!

Proud to present to you:

five sharp Eeflien:P (insiders joke) (alleen nog ff mailen wat erIN zit svp :D)

Ja DIE ja....."onze" Ingrid met haar práchtige kaarten draagt ook bij aan deze überhappening!!!

Catherine, ma cherie....our sponsor from Spain is almost as excited as we are about this super give away and she said YESSSSSS right away when I asked her to join in!!! And if you are a reader here at my blog for a while now, you "know"her......*zipppppp*

de sponsor die we deze week nog mochten verwelkomen! SUPER vrolijke winkel, heeeeel veel keus en helemaal hip and hot

Jaimy, m'n cupcakegoeroe!!! Steun en toeverlaat in al mn beginnerspaniekmomentjes!!! Een fééstje om in haar winkeltje rond te klikken...

Dootje.....ik was net nog bij je om je bijdrage op te pikken(ik kocht natuurlijk nog 't een en 't ander voor mezelf, dat heb je slim aangepakt ;))) en nogmaals dank! het *snuift* ruikt heeeeerlijk.....say no more!



*kijktnaardehoekbijdekast*.......niemand vergeten???? Nope....dat waren ze.....onze sponsoren!!!!!!! Ik kom steeds niet verder dan DANKJEWEL, maar voor jullie állemaal........*DIEPEBUIGING*......wat begon als een baldadige aktie eindigt morgen in een uitzinnige winnaar!!! NOOIT...echt NEVER had ik durven dromen dat ZOVEEL mensen een bijdrage zouden willen leveren, zomaar...belangenloos, gratis en voor niets!!!! Picture this: je krijgt een wazig mailtje van een blogster die hengelt naar een bijdrage....en wat denk je.....23(tel ik goed?) winkeliers die gewoon meteen JA zeiden!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH....ik spreek even voor Diaan en Chantal mee(vergeef me mijn vrijpostigheid meedels) als ik helemaal BLIJ jullie NOGMAALS bedank!!!! Zonder jullie.....GEEN SHGA!!!
Catherine, short version for you--> THANKS BABES!!!!! really...respect!!!!! BESOS!!!

Terwijl ik dit tik "piept" mn mobieltje onophoudend, de andere organiserende dames....allemaal dingen over logistiek maar met name OOOH's en AAAAH's over de foto;s die ik hen steeds doorstuur he;)

Anyway.....ga ik NU even mn mannetje nog één keer op het hart drukken dat alllllll die pakjes ÉCHT niet voor mij zijn en dus NIET van "zijn"rekening afgeschreven worden.....de schat(het vertrouwen he;))

Amai........zou ik toch bijna vergeten, sponsor kun je ons niet noemen, maar uhm...soort van lullig zou het wel zijn als wij zelf niet nog een aardigheidje in de doos (container) zouden mikken he ;).

Gaan jullie even alle sponsoren van vandaag bezoeken...ga IK even de dames pingen dat we er klaar voor zijn, althans.....bijna...want tot 00.00 uur vannacht kun je nog meedoen en zal morgenmiddag rond de klok van 12.00 het moment supreme zijn!!! Laten we duimen dat blogspot niet overbelast zal raken!!!!

Gots....waar ik dan toch nog éven op moet wijzen(al is het maar om Diaan=controleur te jennen:P)....als je een reactie bij de post over de SHGA hebt geplaatst.....moet je WEL ook even een postje op je blog maken over de herfst he...dus niet alleen woorden(in je reactie) maar ook daden(op je blog) want anders moeten we je uitsluiten van deelname!!(regels na te lezen in de originele blogpost over de SHGA) Eerlijk is eerlijk!
Dus....deed je dat nog NIET......vergeet het douchen, laat je manlief zelf even koffie zetten, stuur de hond de tuin in en TIKKEN DIE POST!!!! We'll be watching you!!!:D

TOT MORGEN!!!

Liefs,
Lynda
jaja...ik weet....ik praat TEVEEL!!!!!!!:D

PS: ik voeg even een chill muziekje toe, de gemoederen raken aardig verhit, de paniekmailtjes stromen binnen en we willen niemand van z'n graatje zien gaan hier he;)
Take it away Marvin..."whats going on"......the SHGA!!!!!!*grijns*

Allemaal doorlopen...

vrijdag 14 oktober 2011

de volgende sponsoren staan al keurig in rij om van hun welverdiende aandachtsmomentje te genieten!!! Ook vandaag kwam er nog een zending binnen dus we kieken vrolijk verder!

Stél.....het is je ontgaan, je bent hier NU voor het eerst, de blog-tamtam had je nog niet eerder bereikt...geen nood...je kúnt nog meedoen hoor!! Tot morgenavond 00.00 uur(nl-tijd) loopt de aktie...op zondag zullen dan de deelnemers getelt worden en kan de nummer generator aangeslingert worden!
Leef gevaarlijk, doe nog even mee!

O enne...wij mogen ons niet laten leiden door alle heerlijkheden die ons voorgehouden worden door jullie, we hebben er wél nog even over gedacht meerdere winnaars te kiezen en dus een "taarttour"op te zetten...maaaar......dat doen we dus niet!!EREWOORD!:D.
Maar leuk lijkt het ons wel, om de "zending" eventueel persoonlijk af te gaan leveren...wij zijn ZO flexibel;)!
Genoeg getikt.......deel 2......dames en heren...onze sponsoren!

Iloon, ik heb ze bijelkaar geschoven hoor, boelveel pakjes zijn nu een "taartje".


Marianne, dankjewel voor die extra shoppingguide van Haarlem voor moi!

Sonja, gezellige "helemaal in stijl"bijdrage....én transparante verpakking, vind ik fijn ;)

Pieternel, jouw doos was er als éérste!!! Dáár heb ik mn neus vaak ingestoken ;)!!!!

Silvia, helemaal vanuit Brasil een uiterst genereuze bijdrage....Chantal liet 'm maar net los;)! Thanks!

Kijk...deze mocht ik openmaken he, sterker nog, ik MOEST 'm openmaken...maar helaas....je sleutels zaten er niet in. Hoop dat je ze inmiddels gevonden hebt;).

Colinda...meisje...wat LIEF! Drie extraatjes voor ons!!!! Namens de andere dames HOERA....dankjewel!!

toch een sticker Lejo! ;). Lejo doet niet aan klein...Lejo schenkt zoals hij leeft....daarvoor onze DANK Lejo.....echt waar!

Karin, keurig op tijd;), keurig ingepakt en ook voor jou een dikke dankjewel!
de foto van de cadeautjes voor ons is al via whatsapp bij de andere dames aangekomen en het algemene geluid was: JIPPIE!!! dankjewel:).

Alle goede dingen in 3en meiden....morgen het laatste sponsormomentje!!! En morgen dus de uiterste dag dat je nog mee kunt doen! Laat die kans NIET aan je voorbij gaan...hoe meer zielen(alleen bij mij al 120 ofzo???) hoe meer vreugd! Ik laat het muziekje even hetzelfde zijn....ZO toepasselijk!

Liefs,
(blije) Lynda


Let me introduce to you.....

donderdag 13 oktober 2011

our SPONSORS!!!!
Onze sponsoren!!!! DE sponsoren van de Super Herfst Give Away! Zonder hén was ie lang zo super niet geworden he! Hadden wij kunnen gillen en krijsen zoveel we wilden, het zou toch niet helemaal áf zijn! En daarom, verdienen ze natuurlijk een momentje of "fame"....

dankjewel Hennie, voor het vertellen wat er IN het ingepakte pakje zit;)

zoals beloofd *kuch*...zal Moodz zeer binnenkort ook een webwinkel openen!
IK kan niet wachten!;)


Dannay, mn jongste was iets TE enthousiast en had al wat opengemaakt,...zie je niks meer van ;)

Ingeborg, ik kon wel blijven aaien, heb het dus maar netjes ingepakt...;)

Tricia, fashionista uit het Noorden, ook jij bedankt voor een hint voor wat betreft de inhoud:D

Alma, maar goed dat je aankondigde wat je zou opsturen, anders had ik het nu nog niet geweten he;)...is goed gekomen, kaartje heb ik eraan gehangen!

Ria.....geen hint, geen tipje, geen sneak previewtje...NADA....SPANNEND!!!!
(ik ruik niks, rammelde maar hoorde niks, hield tegen het licht en weet het nóg niet)

Ilse, tegen dat van jou heb ik op 1 na het langste aan mogen kijken! Ik weet nu héél zeker dat ik het leuk vindt;)


Duhhhh...dit zijn ze natuurlijk lang niet allemaal, maar deel 2 volgt morgen......alles geheel in willekeurige volgorde he;)

Voor de mensen die laat binnenklikken...je KUNT nog meedoen....scroll even naar de post van 15 sept. laat daar een reactie achter en ga als de bliksem aan het tiep'n! herfstpost svp;)...en voor hen die géén blog hebben, dan mag je een héle lange herfstuge reactie achterlaten he....zo makkelijk kom je er niet vanaf. Eerlijk is eerlijk....JE MOET ER WEL WAT VOOR DOEN!

Vandaag kwamen er weer twee zendingen binnen van sponsoren, twee "eagles have landed"(codetaal he, op twitter....;))....en ik zei al, daarmee de mogelijkheid tot verzenden met de post bijna vervlogen! Ik denk dat ik even een groepchatje met Diaan en Chantal moet organiseren, gaan we het brengen of laten we het ophalen;)))))) wordt vervolgd(nu niet allemaal uitschrijven hoor!!!!).

"It takes every kind of people......to make this give away happen"!

Liefs,
Lynda



With a little....LEF!

woensdag 12 oktober 2011

:)........:)...........:D.......

Beantwoorde ik gisteren netjes en doordacht heel wat vragen die Samira voor haar afstudeeropdracht stelde aan mij via Facebookchat.....mikte ik er en passant nog een"gewaagde"opmerking/vraag tussendoor.
Op haar vraag welke (social) media ik gebruikte....noemde ik dus netjes mn rijtje.....en dus óók mijn blog(duhhhh)....en dan kruipt het bloed(de brutaliteit) toch waar het niet gaan kan want wetende dat Samira haar stage loopt bij Wonen met Lef vroeg ik luchtigjes of ik misschien nog een sponsorbijdrage kon lospeuteren...:D.
En met enige trots(en een dikke dankjewel voor Samira) kan ik mededelen dat drie en een halve dag voor de sluiting van de onze aktie er NOG een sponsor kan worden toegevoegd! En mèn............wat een LEUKE bijdrage ook weer....dit pakket he...ik kan er over bezig blijven(doe ik dus ook;))...dat wordt HET ultieme herfst-feelgoodpakket!!!!!! Zorg dat je meedoet, je hoeft niet creatief te zijn, we kiezen willekeurig...dus kwak wat blaadjes op een hoop, steek een kaarsje aan, tikt wat leuks en gebruik het woord herfst et voilá.....je doet toch zomaar mee......*zucht*.
Tuurlijk, we hadden ervoor kunnen kiezen meerdere mensen 1 cadeautje te schenken...was een optie......maar doen we NIET!!! UITPAKKEN!!!! HA! Mócht je 'm winnen he....stél dat.......neem dan een dagje vrij.....is maar een tip....van mij.....en IK kan het weten!!!!!:)

wonen met LEF! najaar 2011


Tik snel je blogje, laat een bericht achter bij de betreffende post en wacht rustig af...OF ga alvast even bij LEF neuzen....dat wat zij schenken staat er vást ergens tussen...;)....ergens!!

Had ik al gezegd dankjewel Samira? En dankjewel Wonen met LEF????
Bij deze...dankjullievanganserharteenormwel ook namens "hullie"(wijst naar lezers en deelnemers).

Liefs,
Lynda


SERIEUS!

maandag 10 oktober 2011

Echt......ik kan weleens een dolletje maken en ik wéét wel dat jullie m'n zin en onzin soms hoofdschuddend aanzien, maar DIT keer.....BLOEDserieus!! Echt waar:)!
10 Oktober(en ik ga vanavond de staatsloterij winnen:P).....dat betekent dus nog 5 dagen tot aan het sluiten van de Super Herfst Give Away ....en nou tikte ik al eerder hier of daar(of hier EN daar) dat de inzendingen EN deelnames echt SKYHIGH gingen!!!! En daar is geen létter aan gelogen! Kan ik wel zéggen dat er hier 1 m2 van mij toch al geringe vloeroppervlak ingenomen wordt door dozen, enveloppen en tasjes......weer dat hoofdknikken he...dus ga ik het laten zien!!!!!Geen details natuurlijk DUHHHHHH...dat zou niet leuk zijn! Maar een impressie.......daar kun je wat mee denk je????













 

En?? need I say more????? Al zitten we al ruim boven de 100 deelnemers....het zál toch je geluksdag maar zijn komend weekend!!!!!
Ik ga nog even pakjes aaien....na aankomend weekend zijn ze niet meer van mij he ;)!
*doeteendansje*


Liefs,
Lynda