Stoer Tijdloos & Ladylike...

dinsdag 31 januari 2012



Dat is waar Stella Maye naar streeft op
Jools by Stl
en niet alleen heeft ze de meest leuke sieraden, tassen, sjaals, mutsen etc...ook heeft ze een eigen Online Magazine!
Het issue dat vandaag uitkwam had als thema Pretty in Pink.
En guess what......
I'M IN IT!
KLIK
"een stukje over wonen Lynda...met als thema PINK Lynda, iets voor jou Lynda"?
HA! Kan ik wil ik doe ik! Uhm...deed ik...ga kijken!
Lifestyle, stoere vrouwen en....PINK....

"PINK....my favourite color"!....

Liefs,
Lynda

Told you so....

maandag 30 januari 2012



geen tijd....druk!!!!

I Love Snow by Bojan Bonifacic

"heeeeejoooooooo, playing in the snooohoooooow"!

welcome in the Winter!

Lynda

Don't stop....

zaterdag 28 januari 2012

Believing!



het zijn weersvoorspellingen naar mijn hart! WINTER!
Vorst én sneeuw....TOLD YOU SO!!!
Het kan niet op!

Druk geweest in huis(en nog steeds), thuis(ik geloof niet dat ik nog veel mensen hier hoef te vertellen hoeveel energie er in 1 puubster en 1 aanstormend talent gaat zitten???;)), werken voor m'n baas(gewoon omdat dat er nou eenmaal bij hoort) en werken voor mezelf....onder de HIS-vlag (ook een van de redenen voor dit liedje...don't stop believing!)
Ik kan jullie vertellen dat ik net een opdracht afsloot, een schrijfopdracht...over wonen. Dat was een bérg werk, maar het was érg leuk! Schrijven is net als praten voor mij...maar ja...tegen wie zeg ik dat?;).

Nog wat privé ge"harrewar" waarvoor ik dit liedje net nog wat harder meeblehr....meer ter bevestiging dan ter overtuiging, want ik wéét gewoon dat het allemaal goedkomt als je maar blíjft geloven!

Voor nu ga ik heeeeeeel hard geloven dat er VÉÉL sneeuw komt...

zooooooooo hoog graag!;)

Liefs,
Lynda

ps: het kan zomaar weer eens zijn dat de muziek mijn "pas"niet bij kan houden en je nog leuk even naar Julie kunt luisteren....ook niet erg, want sneeuw behoort OOK tot my favourite things!!!
IK HARTJE SNEEUW!!!
Dus.....


a few of my..

donderdag 26 januari 2012


favourite things:)

Het is niet dat ik het zwart inzie, absoluut niet zelfs, maar gewoon wat mooie plaatjes doen een mens altijd goed toch?

Iets minder "lawaai"van mijn kant, ik was wat druk, soort van uhm....puntjes op de i druk.
Niet hier in huis hoor, de slaapkamer is nog stééds niet af:), en het projectje dat ik bij manlief moest Pokonnen heb ik gewoon even uitgevoerd, manlief is van het soort "ja weet ik niet, moet ik zien"...dus.....ziet ie het nu:). Maar ook dat is niet helemaal af.
Drukkig voor HIS, en dan met name met schrijven! Kan er nog niet veel over loslaten maar de oplettende lezer.....telt voor twee;).
Anyway.....those are a few of my favourite things, and a song that makes me happy!!

Liefs,
Lynda

I want to go..

woensdag 25 januari 2012








Alleen nog even de agenda checken wanneer we dat eens kunnen doen!


Van toen naar nu

In 1901 werd Villa Beau Lieu gebouwd als eerste pension in Bergen! Een prachtig markant huis op een geweldige locatie, vandaar de naam: Beau Lieu (mooie plek). De grote kastanjebomen uit die tijd zijn stille, enorme getuigen die resteren uit de tijd van weleer.
Na een aantal jaren als pension dienst te hebben gedaan ging het huis in 1909 over in handen van de nonnen van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Zij gebruikten het jarenlang als vakantie- en rustoord en refereerden in hun geschriften aan "die heerlicke plek daar aan de bossen".
Vervolgens nam de Hervormde Evangelisatie Maranatha haar intrek van 1922 tot 1930 en hield haar bijeenkomsten in de kapel van het huis (nu niet meer aanwezig) tot het in 1947 in particuliere handen kwam en verbouwd werd tot dubbel woonhuis.
Het was pas in 1994 dat het pension weer in ere werd hersteld en huisnummer 56 van de villa werd opgedeeld in 3 prachtige appartementen


************

Wat een mooie plek! Misschien iets voor als je even uit wil waaien? I LIKE!!!


Liefs
Lynda






Loose-Loose...

zondag 22 januari 2012

Maaaar.......dat klinkt niet leuk, dus ik noem het liever "het zij zo":).
Onze slaapkamer is nog steeds niet klaar, je kent het wel? Streepje hier, latje daar, schroefje tekort, beugeltje kwijt....maar goed....het vordert en dat telt. Nou is het vandaag niet al te vrolijk weer buiten én ligt onze slaapkamer aan de noord(echt noord-noord!!) zijde van het huis dus het licht is éigenlijk beroerd om mooie foto's te maken. Maar ja...jullie hebben fantasie en moeten het tot beter weer én einde klusjes gewoon even doen met deze impressie.:).
Zwart, wit, grijs en taupe.(op de foto lijkt alles grijs I know...is het dus niet:)). We zijn er bijna, de gordijnen hebben we gisteren opgehangen...en onze Bruce(zwarte bazige kater) vond het nodig deze vannacht te laten weten wie er hier in huis de baas is....dusss.....de gordijnen zijn alweer gewassen..*zucht*...en moeten nog ingekort worden(knippen en plakken..HOERA!).

Ik stoom meteen even door naar de woonkamer, om precies te zijn onze eethoek...daar kreeg ik gisterochtend ineens een *pling* idee voor....manlief keek....en zweeg....dus gezaaid....afwachten...normaal gesproken héél lang afwachten tot het gaat groeien bij 'm, maar NIET dit keer...ik ga NU schuiven en draaien...zodat het wat sneller zal groeien bij mn schat;)...soort van POKONNEN zeg maar:D(je kunt het drammen noemen maar hee, dat klinkt wéér zo negatief;)))

EN ook hiervoor geldt natuurlijk weer....foto's volgen.....wellicht in de lente want ook dit gedeelte van de woonkamer ligt aan de noordzijde;)!

Fijne zondag!
Liefs,
Lynda
Posted by Picasa

Blij van...

woensdag 18 januari 2012

Black

Ik kan blij worden van zwart.
Kijk naar dit plaatje, prachtige stoere xxl zwarte lampen, een elegante zwarte stoel, een robuuste natuurlijke vloer, een weelderig boeket bloemen, een beetje "kitsch" en stapels leesvoer op de grond!
Bij het zien van dit plaatje moet ik zuchten ja.

Zoals gezegd schilderde ik 1 wand op onze slaapkamer ook zwart en ik zal daar ook foto's van maken om te laten zien dat zwart heel stijlvol kan zijn, heel rustgevend en fris!:)
Maar moet ik nog wel even wat kleine afwerkingen doorvoeren....wordt dus vervolgd!
Tot die tijd.....*zucht*....

Liefs,
Lynda


Tipje van de (witte) sluier...

maandag 16 januari 2012


Zie je? Koning Winter stuurde alvast een kleine voorbode...niet teveel(tot woensdag?) maar al een lekker smaakmaker! Prachtig winters weer, koud met zon, perfect..althans...BIJNA he...;)....maar genoeg om blij mee te zijn!

Mijn weekend was alles behalve relaxed en rustig, ik schilderde een muur op onze slaapkamer zwart, hing zwarte plankjes op en displayde wat shoppingbags uit Parijs:), maar dat moet nu even wachten hoor....is wit...dan zwart....








Ik heb de deur open gezet,om de kou binnen te laten, zodat ik straks weer alles lekker op kan warmen!
Door het raam aan de voorkant zie ik de zon(door hele smerige ramen...*zucht*) en door de tuindeuren achter zie ik nog de witte waas.....*blij*

Geniet van dit korte stukje winter!

Liefs,
Lynda



Gewoon...een fijne dag..

vrijdag 13 januari 2012

alleen even wat mooie plaatjes bekijken, met een lekkere kop koffie....meer niet...





Comfort food by Claude!




Having a fun time with lyla and our little rustic set up.

fotos komen van HIER, je vindt er veel meer moois..

gevolgd door een lekker fris weekend!!

Liefs,
Lynda

Blote knietjes....

woensdag 11 januari 2012

Ik zou het er voor over hebben hoor!!! Op blote knietjes smeken om winter, maaaaar schijnt dat ik zover niet hoef te gaan! Als ik Helga mag geloven(van Leur.....de weervrouw:)) gaat het vanaf zondag steeds meer op winter lijken!! Ik zeg.....WHOOPIE!!(sorry zonaanbidsters...of eigenlijk....niet sorry.....nee...eigenlijk niet...jullie beurt komt...;)) First things first...WINTER!!! En hoe dat eruit ziet.. of KAN zien...








foto's zijn van Pia Jane Bijkerk, stylist, fotograaf en schrijver




Ik ga mn sjaals opfluffen, boots uit de doos halen, en handschoenen op de verwarming leggen, en heel HEEL hard grijnzen!

Liefs,
Lynda

W.W.W.

dinsdag 10 januari 2012



*grijnst*.....ik wéét dat jullie me uitlachen, en langzaamaan voorspelbaar vinden, maar sneeuw(o.a.;)) maakt me BLIJ!
Dus ik pootte wat WINTERviolen onder het afdak daar waar de kerstversiering gaten had achtergelaten, veegde nog eens flink m'n achtertuin zodat er mooi plaats is voor een dik pak, en keek smekend naar boven.....maar ik gelóóf dat ik een oud laken en wat verf op moet gaan zoeken..ga ik wel even een heuse "sitin"houden hoor....

Wil Wel Winter Wil Wel Winter....

joelt u even mee????:)

Liefs,
Lynda
Posted by Picasa

Ken je klassiekers...

zondag 8 januari 2012

eeuwig dwepend over Parijs, "neem "ik altijd graag een portie schoonheid dichterbij he, totdat ik me weer mag gaan vergapen aan die Fransche klassieker.
Meisjesdag, dat was het gisteren weer, met oma en de meiden toog ik naar...een klassieker in eigen land...

geveltjes geveltjes geveltjes...


kunst

cultuur


status

geschiedenis

voormalig woonhuis van een Prins

zijn moeder werkt in aangrenzend pand

ze was er niet(Dubai?), anders had ik even gezwaaid




aldus...

cadeautjes van een meneer voor een mevrouw

oud maar nog immer mooi

dat zeg ik, heel erg mooi!

vijvertje met uitzicht...offf andersom?(volgens mij werd er vandaag niet gewerkt;))

contrast, en niet alleen tussen gebouwen


En? Brandt het lampje al???

"mooie stad, achter de duinen"

Liefs,
Lynda

Toeval......?

vrijdag 6 januari 2012

bestaat dat?:)

Desirée van Vosges Paris heeft zoals jullie misschien wel weten een Conceptpagina waar de afgelopen maanden vele mooie prijzen te winnen vielen, aangeboden door diverse adverteerders. Als je er al bent geweest weet je dat ik niet overdrijf, de gaafste items kwamen voorbij van uiteenlopende aanbieders(ik kan ze allemaal opnoemen, doe ik niet...je klikt na het lezen gewoon even op CONCEPTPAGINA:)).
Ik deed bij sommige mee, net als velen, maar bij die van Stickerdeco was ik volgens mij de allereerste!!!! Riep ook al heel arrogant of ik m'n adres alvast door zou geven..*kuch*.....viel van mn stoel en hyperde naar iedereen die maar in mn whatsapplijstje voorkwam, of bij m'n Facebookvriendjes staat toen ik hoorde dat ik GEWONNEN had!!!!!!
In navolging van Humprey(Bogard in Casablanca) en Desirée;)..kan IK nu ook zeggen:
        "we alway have Paris"

foto is was donker want ik kon natuurlijk niet wachten tot morgen he ;)

Again, bedankt bedankt bedankt Desirée en Stickerdeco...you made this girl TRES joyeux!!!

Bonne Nuit!

Lynda