O no??

vrijdag 30 maart 2012

OUI!

als je dit leest, ben je eigenlijk al te laat, óf...je zou al "nattigheid"moeten voelen!



Kort? Oké, kreeg een mailtje van Hotelkamerveilingen...3 dagen Parijs, ik log in, ik biedt en win gewoon!!! En dat allemaal weer binnen 50 seconden!!! Betaald, Waardecheque binnen, het feest kan weer beginnen.... Paris in Spring! Ik kom eraan!!!!!

*ZUCHT*...ik van blijdschap jullie waarschijnlijk niet zo ;)))

Au revoir!!!

Lynda


dinsdag 27 maart 2012

I know I know, we weten het nu wel, het is mooi weer!:)
Ik zei het HIER al, het weer vraagt er gewoon om om gevierd te worden!:) Dus dat doen we dan toch gewoon!
De kleuren van het seizoen zijn divers, er is voor elk wat wils, ik koos voor.....precies...

pink :)
Ik maakte eerst een kleintje, met babyroze, pink en pink met witte hartjes, maar die kan ik niet laten zien, die ligt in de papierbak....mislukt:)


deze lukte wel zoals je ziet. Gemaakt van 8 vellen vloeipapier, formaat kun je zelf bepalen.
Het pink en babyroze vloeipapier komt van Pieternels
en het pink met witte hartjes komt van Leuke Lintjes

Deze is voor het moodboard van de Snoepwinkel, maar ik denk dat ik er nog meer ga maken, meisje 1 en meisje 2 zijn immers beide in de Lente jarig:). Weer eens wat anders dan ballonnen. Na het feest kunnen ze eventueel nog wel op hun kamer hangen! Elke dag een feestje;).

Ze zijn eenvoudig te maken hoor, google even op "pompom maken"en je krijgt er de foto's zelfs bij! Appeltje Eitje!
Succes!

Liefs,
Lynda


Goed voorbeeld...

zondag 25 maart 2012

Vandaag was de dag.....de dag van de Venloop! In diverse leeftijdscategorieen werden de diverse afstanden gelopen(rennen), onder een stralend zonnetje en vergezeld van een gezellig muziekje en aangemoedigd door ontelbare oranje ratels en joelende fans!


Om half elf gingen de Bambino's van start( 4-5 jaar) met hun 500 meter!! Jongens wat een feest, trotse opa's en oma's langs de kant, iedereen dolenthousiast en die hummels (vaak aan de hand van pap of mam) hun beste zettend! De toon was gezet, de sfeer zat erin...



opbouwend in leeftijd werden de afstanden(die ook opliepen) gelopen. Joekskapellen maakten muziek en voor animatie was gezorgd(al heb ik bv géén idee wie die linker meneer is met een plak kaas als cape, wie het weet mag het zeggen ;)))

Ik heb wat traantjes gelaten hoor:)...was het niet om de schattigheid van die hummels dan wel op het pure plezier van de lopers van de G-loop(gehandicaptenloop). Er kwam een jongeman voorbij die mijn hart stal, die had tijdens het rennen zoveel lol dat hij zichzelf bijna van zn voeten lachte!!!

Aangekomen bij de 5 km werd het opletten geblazen want onze "puubster" maakte deel uit van het lopersveld. Ik bespaar jullie de puberale uitlatingen die meisje 1 deed toen het schoolproject tien weken geleden van start ging, of met hoeveel TEGENzin ze meeging naar de sportzaak om loopschoenen aan te laten meten, zo ook het commentaar op de gymleraar die hun elke week klaar stoomde voor DIE grote loop! Niks van dat....alleen maar trots!
5 km, da's 5000 meter;)))....en ze deed het vrijwillig.
Want het trainen tijdens schooltijd was dan wel verplicht, het meedoen aan de Venloop niet. Maar ze deed het toch!
En dus zijn wij TROTSCH!

daarna volgden de 10 km en de halve marathon *kuch*

gezellig was het.....wat een happening, wat een organisatie en wat een sportieve inzet! Chapeau.
En ik.....ik zet vanavond tijdens les 12 (van de 27) mn beste rozegeveterde voetje weer voor want je weet...goed voorbeeld doet goed volgen he!
10 juni komt dichterbij (soort van) en Team Stella is inmiddels uitgegroeid tot dik 10 renners, de sponsorgelden stromen binnen en de goodiebag voor een van die sponsoren begint al behoorlijk vorm te krijgen!

Als je KLIKT kom je meteen op de pagina waar je "je geld kwijt kunt"
alles is voor KIKA! Dus kun je een euro of wat missen....KLIK!!!! en laat je hart spreken!
Dankjulliealvastwel!

O en dan nog wat....hoe leuk is het dat bv Ingrid van 't brocante Sfeertje ook spontaan zich aanmeldde...of wat dacht je van Anna Marie, ja die van Hoofdzaken ....die het renvirus weer voelde kriebelen en zich toch maar aanmeldde....en waarbij wij gewacht hebben tot ze ook betaald had met het mededelen dat we in het ROZE zouden gaan rennen...zij blij, haar man blij, dochter blij ...wij blij!!!!!;)!

Dus wil je deel uitmaken van dit evenement, op welke manier dan ook(alles is welkom en nodig...zo ook spandoeken en natte lappen ;)).....laat het weten! De voorpret is enorm....samen komen we toch een heel eind!!! Toch?

Liefs,
Lynda

Follow my blog with Bloglovin

Good vibes..

zaterdag 24 maart 2012

O joy wat een zaligheid! Het zon wordt alom bejubeld en aanbeden en da's niet zo héél erg raar....want het is dan ook zálig weer buiten! Alles en iedereen zit in een lekkere flow, en we laten het weekend en de zon lekker hun ding doen.....


en de "kolder"is ingeslagen....ik ben druk aan het zaaien, kruiden, groenten en bloemen.
Ik noem even, uhm...Basilicum, Salie, Dille, Venkel, Munt, Balkontomaatjes, pepertjes, bieslook, snijknoflook, cosmea(bloem) en siererwt(bloem)
daar komen nog wat soorten bij want ik "swap" de zaadjes die over zijn met nog een overenthousiaste moestuinierster.
Dus kocht ik alvast een transparante box met deksel(zoals gezien in de nw Home & Garden) om te gebruiken als kweekkas :)
tja.....benieuwd hoe het "tuinieren" gaat lukken, met uhm....het kattenvolk(vrees dan ook hele bijzondere combinaties in m'n tuin ;))


Anyway.....huis, tuin en keukengeklets, instant happiness;)

Ik hartje zaterdagen als deze!

Liefs,
Lynda

Sprookjes en dromen.....

vrijdag 23 maart 2012


Hierbij weer het online magazine van Stella Maye, waarvoor ik ook wat schreef, blader het rustig door en geniet even van mijn toepasselijke muziek! De muziek van Droomvlucht in de Efteling!!!!
En daarná pas de zon in;)...fijne dag!
LIEFS
Lynda

Bagagedrager...

donderdag 22 maart 2012

"spring maar achterop bij mij...."


het eerste "after dinner"fietstochtje zit erop!
En wat hébben we genoten! We haddden best nog een uurtje door kunnen fietsen, maar doseren is ook een kunst he ;)







leuk huis "op rechts"....mocht man mn Lief niet stil gaan staan voor een foto....flauw toch??;)

Jongens wat een cadeautjes zijn deze dagen toch he!
Kleine anekdote?
Ik kreeg een smsje van Meisje 1 vanmiddag "het is bloedheet".
Ik: "lekker weertje!!!"
M1: "veel te heet om na te denken"!
:)

Morgen weer?

Liefs,
Lynda


Fun stuff!

woensdag 21 maart 2012

Some fun stuff today!:)
Ik heb nieuwe vriendjes......waaronder deze schattige egel! Wat een dotje he!! Lekker een "vriendje"dat altijd een ruggesteuntje zal geven ;))

met het zonnetje op mn snoet buiten aan de tafel in de weer met kleurtjes...nah...hoeveel FUN wil je??? En duim even mee dat ik deze opdracht "binnensleep"!

met Pasen voor de deur.....deze snoezige "Paashaas"uitgenodigd bij ons aan tafel...AAN tafel ;)))
(kussenslopen zijn van H&M....had je ze al herkend?)

CUTE! En dit verwijst eigenlijk ook wel een beetje naar die evt opdracht!
De hele voorpui/etalage in zomerse sferen...van een grote snoepwinkel a la Jamin....by me!!! *grijnst*
(hoezo klusje op het lijf geschreven ;))

En fun is ook het liedje....als je uit "mijn tijd"bent...zul je 'm wel herkennen....mijn meiden trekken ernstig met hun wenkbrauwen en vragen of "het "wat zachter kan ;).
Fun Fun - Color my Love...o wat hebben we gedanst!!!;)

Liefs,
Lynda

Hoop, Geloof en...

dinsdag 20 maart 2012

Liefde zou je zeggen he.......

Gisteren was het voor ons net als voor zoveel andere "ouders van een aankomend brugklasser" de avond van het aanmelden op het de middelbare school. Meisje 2 zal na de zomervakantie haar eerste stappen op de middelbare school zetten. Ze heeft(GELUKKIG--> voor mama;)) gekozen voor dezelfde school als waar haar grote zus zit.
Dat voordeel heeft ze, er is altijd iemand in de buurt die je kent.

Haar pech is dat ze als enige uit haar klas op deze school dit niveau zal gaan volgen, met als gevolg dat ze helemaal alleen een nieuwe klas tegemoet moet treden, en dat vindt ze best wel eng.

Ze heeft gaar zus al flink uitgehoord over "hoe wordt je vriendinnen met een wildvreemd kind":)...dus ook hier geldt, een een slimme meid is op haar toekomst voorbereidt:).

Het zal uiteindelijk allemaal wel goed gaan komen, daar vertrouw ik op.
Wat me méér "zorgen"baart....het nieuws...al die nieuwsberichten die over kinderen gaan.

Kinderen die op de terugweg van een schoolreis verongelukken.....ik negeer graag de vragende opmerkin: "wat moeten kinderen van groep 8 tien dagen in zwitserland?"(ging het daar om? Het was een ongeluk....)
Of
Het jongste slachtoffer van die "meneer"die zijn behoeftes bevredigde bij KINDEREN..KIN DE REN...en met als meest shokkende feit...het jongste slachtoffer was 19 dagen!!!!
ik negeer graag de vragende opmerking: "wat doet een kind van 19 dagen op een psz?"(gaat het daarom??? Ongeachte de leeftijd van het kind...die meneer maakte MISBRUIK...MIS BRUIK...van een machteloze groep mensen, van mensen van de toekomst...ik stop hier....het is niet mijn bedoeling deze discussie hier te voeren)
Of
Het "monster" dat gisteren in Toulouse zijn gram meende te moeten halen en "gewoon" een flink aantal kinderen en hun ouders het leven ontnam. Ik negeer graag het feit dat het om JOODSE kinderen en ouders gaat.(doet dat er IETS toe???????? Geen discussie.....)

Natuurlijk is niet heel de wereld rot, slecht of ziek, maar als ouder van twee meiden die in de leeftijd zitten dat er steeds meer vrijheden gewenst zijn.....moet ik toch weleens slikken hoor....en nog een keer....en zuchten....en Hopen Geloven én Vertrouwen.....

Liefs,
Lynda



New Day...

zondag 18 maart 2012


Nieuwe week en nieuwe energie.
En voor mij (duhh) komt die energie vaak uit m'n "pinkbelieve"....
Pink is een manier van leven, pink is een overtuiging, pink is niet voor doetjes;)!
Dus...een shotje PINK om de nieuwe week mee te beginnen, en vol overgave zing ik mee met Billy Joel...HONESTY!!!! Meer dan woord als je het mij vraagt, maar zoals in mn vorige post al gezegd, iedereen is anders en de contrasten zijn soms groot;)!.

Genoeg vaag gebazel, ik wens jullie een heerlijk nieuwe week, een week waarin ons weer lente is beloofd. Ik wens jullie een week vol leuke momenten, een veilig gevoel en vertrouwen in jezelf!
THINK PINK!

Liefs,
Lynda

Stel je voor...

zaterdag 17 maart 2012

dat er geen "Lente"was....:)
Voor alle nieuwe volgers(welkom overigens;)), ik ben een echte Nederlandse en dól op elk seizoen! Zo ook de Winter...(soms tot ergernis van sommige lezers;)) maar dit jaar...lijkt het alsof de Lente net op tijd komt! Naar buiten, energie krijgen en zinnen verzetten.
Het voelt als uitgraven zeg maar;)...lichtere kleuren, lucht en ruimte.

Laten we het erop houden, na een week zoals afgelopen week zou iederéén een Lente verdienen. Laten we het erop houden dat niks menselijks mij vreemd is en ik me dus ook (steeds weer--> learn Lynda LEARN;)) vergis in mensen en hun gedrag.

Maar, dan komen daar mailtjes, opmerkingen en complimenten en dan schud ik het af, snuif de Lente op en doe...of ben....

Vandaag DEED ik wat kleine Lentebeurtjes in huis en BEN ik tevreden...met wat ik deed en wie ik ben ;)!


ik "deed" onze keukendeur, "cuisine" van hart&8 en plank van L de B
(het hoeft niet altijd duur of van een hip merk;))

seringen, zó mooi, die tere kleine bloempjes die met z'n allen prachtige trossen vormen

mooi contrast(ik hou van contrasten) met de stoere Hoffz-schaal


hyacinten in lieve kleuren, ook weer het "samenspel"wat die bloem mooi maakt toch?;)

en weer een contrast....de lieve hyacinten met de uhm..."afwerpstangkandelaar":) die komt van Tierlantijn

Imagine dat alles hetzelfde zou zijn, dat je allemáál hetzelfde zou zijn........ik kies liever voor contrast.

Liefs,
Lynda

ps: de kalmeringstabletjes voor mn Lief (omdat de zoveelste verandering door mij werd uitgevoerd;)) komen gewoon van het Kruidvat hoor. Grootverpakking!!!

It takes two...

vrijdag 16 maart 2012

not only to tango, but also to get hooked to Spring!!!


en twee dagen Lente hebben we nu gehad en ik ben OM! LENTE it is! Zoveel energie, de geur in de lucht, de lentekolder bij de katten, de meiden die 's avonds nog lekker buiten kunnen zijn....
Bezig zijn met "tutten"in huis en alles switchen naar "zomerstand".....ik noemde het ook "Lentebeurt"....en wel HIER

Dat PINK rules wisten jullie natuurlijk allang!:) Dat zullen we nu ook in praktijk gaa brengen! Team Stella(de KIKARUN) bestaat inmiddels uit 9 "helden"! En al twee sponsoren hebben hun (financiële) steentje bijgedragen! Wat een voorpret! En daar kan nog véél meer bij! Elke euro telt, dus voel je je geroepen ons te sponsoren, dat kan! Laat 't me weten, ik stuur je de directe link naar ons team, alwaar je je bijdrage meteen naar over kunt maken!
Waar dat PINK dat RULED? Simpel...in Spaarnwoude op 10 juni, want de t-shirts zullen worden gesponsord door www.showhome.nl en die zullen net als het logo van showhome in ROZE zijn :D.
In pink we run....incluus roze veters...duhhhhh

Fijn weekend!

Liefs,
Lynda

Dat smaakt naar meer....

donderdag 15 maart 2012

veeeeeeeeeeeeeeel meer! Als je mij vraagt zouden we massaal tekenen voor een dag zoals vandaag! Hier in het (zonnige) Zuiden was het werkelijk HEERLIJK! Ik gok(want thermometer stuk gevroren;)) een graadje of 18? 19? Ik stond te verven in de zon en moest zowaar enkele keren naar binnen om af te koelen:)...ja ja...het was een "zware" dag....

dat valt in z'n geheel niet mee! Eerst als dollen achter het zoemende gedeelte van de Lente aan....rollen door het zand, en "tikkertje"over de schuur en schutting, dan ben je moe. En dan zoek je natuurlijk het uhm....beste(?) plekje in de tuin uit....*zucht*

ieder heeft zo z'n eigen voorkeur, Sjors ligt graag beschermt en Bruce overziet graag alles...dus ligt ie hier in de dakgoot van het schuurtje *kuch* (wat overziet hij dan? De tuin van de buren en om precies te zijn...het katteluik van de buren, ALS Jelle(kat van buren) dan naar buiten komt....;))

En dan ben je na een dutje in de zon enigszins de weg kwijt

dat zeg ik, héél erg kwijt!!!;) (Bruce loopt OVER het afdak...en Sjors....géén idee wat hij denkt maar grappig ziet het er wél uit!)

Anyway...ik zeg weer zoals vandaag tot........de zomervakantie??(wij als regio zuid zijn dit jaar als eerste dus dat betekent tot eind juni ergens)

jawel......compleet geluk!;)

Morgen weer!

Liefs,
Lynda

Aankondiging...

woensdag 14 maart 2012

een slimme meid is voorbereidt....en een Lynda ook ;)

Dus ik reserveerde een plekje aan  de tafel buiten.....lekker..


met wat kleur in het vizier....maar wel met beleid......


want me and my TEINT, gaan anders teveel opvallen tussen al dat kleurgeweld!;)...dus in het kader van inblenden.....puur wit.....niemand die me ziet;)!

Woensdag meisjes!!!! Dat betekent( 1+1=2)...morgen DONDERDAG!

ZONZONZONZONZONZONZONZONZONZONZONZON!(en heel veel was;)))

Liefs,
Lynda

Pioen-Pret

dinsdag 13 maart 2012

Puh....de mijne zijn nog lang niet zover, maar ik ben allang blij dat ze überhaupt nog teruggekomen zijn! Aan de katteneigenaars onder ons hoef ik niet uit te leggen wat katten met "Springfever"in je tuin kunnen aanrichten he!;)

Mocht je géén idee hebben, kijk dan eens HIER dan weet je meteen waarom ik géén bloembollen meer poot!:)

Maar, over mn pioenen dus.... ik ontdekte tijdens het snoeien en harken rode scheuten van enkele cm's!!!! JAWEL!!! They are back!!! Zeker gesteld met wat bamboostokken, catproof;)...maar kan niet wachten tot ze in bloei komen...tot die tijd....PrePioenPret!
Lente lente lente





De mijne worden roze....duhhhh......:)

Liefs,
Lynda

Ik ben aan het sparen...

maandag 12 maart 2012

en geloof me, dit sparen gaat way sneller dan euro's sparen;)
Wat spaar ik? Was.....WITTE was...*grijnst*
Waarom? Omdat het mooi weer gaat worden.
En dan? Dan ga ik het ophangen...duhhhh....buiten!
Ja und? Dan ben ik heeeeel blij! Jawel...een Lynda kan heeeeeeel blij worden van wapperende witte was buiten!
En gezien DE voorspellingen, lijkt donderdag mij een prima dag om dat maar eens de eerste keer van dit jaar te laten zijn! O JOY!

Plan B zeg je??? Ach...plan B....nah ja.....da's dus de zolder, maar gezien het feit dat DE voorspelling voor vandaag al niet helemaal klopten (DIKKE DIKKE mist vanmorgen en niente zon de rest van de dag), zeg ik maar zo, het kan nu nog even misgaan....dan zitten ZE donderdag goed??? *positivethinking*


Ook maar meteen een kloddertje roze.....of course....roze is een way of life, roze vraagt lef;)...en roze kan ook heeeeeel stoer zijn, en chic...enzo....ROZE...o ja!!



See?? Roze met paars en wit, stoere ruwe muur....mocht je niet meteen helemaal "in het wit"willen..,...doet me dit toch ook wel al aan Lente denken hoor!

En Pasen natuurlijk...Pasen doet me ook aan Lente denken ;))))(of komt gewoon door de vrolijke kleurtjes?)


Witte was dus.....jawel;)

Liefs,
Lynda

ps: alle foto's weer via www.pinterest.com

een gewaarschuwd mens....

zondag 11 maart 2012

doet snel nog even mee!
HA! HET nieuws van die 20 graden...ik herhaal TWIN-TIG graden heeft hier bullseye getroffen hoor! Als gekken gingen we gisteren al aan de slag, meisje 2 was niet bij te benen en maakte er een vrolijke boel van onder ons afdak...

  ze maakte twee minituintjes want dat was "gezelliger dan alles hetzelfde":). Maar als rasechte "hollandse" had ik ook voor binnen wat bollen meegegrist in het tuincentrum, want stél dat he....ik zeg STEL..want die 20 graden gaan er natuurlijk gewoon komen *kuch*, maar plan B moet je hebben...dus STELLLL dat het binnenzitweer blijft.....moet je binnen ook wat leuks hebben. Dus mixte ik witte narcissen, met roze hyacinten en blauwe druifjes....dus eigenlijk ook een soort van minituintjes! Manlief bekeek dit alles met argusogen want een Lynda is normaliter NIET van de kleuren....maar leeft tegenwoordig blijkbaar "gevaarlijk"...


Gevaarlijk? Nah ja...soort van want deze foto's...






maakte ik NADAT, ik les 7 van Start to Run met Evy volbracht, we renden les 8 waar we eigenlijk les 7 moesten doen, en al had manlief les 6 nog eens willen doen want die ligt er eentje achter lijkt mijn mp4 een eigen wil te hebben shuffelt alle lessen doorelkaar dus kwamen we er ACHTERAF pas achter dat we les 8 deden. Note to Evy....geeft VOORAF even aan bij welke les we zijn.....;)
Dus...les 8 daar waar 7 aan de beurt was maar die doen we dan overmorgen, als les 8 eigenlijk zou zijn...je volgt me niet meer?
Ik ook niet, dat scheelt:D!

Who would have thought....dat ik ooit nog eens irritant gedreven zou zijn om die 5 kilometer te kunnen volbrengen? Precies...NIE-MAND!

En de energie giert door mn lijf dus ik maak van deze gelegenheid gebruik om jullie op te roepen(ik denk aan bv Pieternel, Yvonne van Yvonne's Brocante en Sylvana van Stoer in Style...die namen vallen me zomaar in ;)) je aan te sluiten bij team Stella! We rennen 5 kilometer voor KIKA! Dus de energie en gezondheid voor jezelf, de inspanning voor het goede doel! HA! 10 juni, Spaarnwoude, hoe meer zielen hoe meer vreugd!(en hoe meer kans dat ik NIET als laatste eindig;)))))

Anyway...genoeg gekletst! De zon schijnt, de dekens en kussens van de  bank hangen al buiten, ik zoek mn snoeischaar op en ben WEG!!
Morgen dag drie op weg naar die 20 graden!! (ik dacht laten we het nu ook alvast maar leuk hebben want STEL dat he...het zal de eerste keer niet zijn maar we blijven erin geloven!;))

Fijne zondag!

Lynda