The Movie Part II

dinsdag 28 augustus 2012

 
Binnenkort live te volgen op

:)

Daily life....

zondag 26 augustus 2012











 Het dagelijks leven lijkt momenteel een beetje op een achtbaan, zoals bij iedereen, ga je "op"en "neer". En iedereen heeft daar zo zijn/haar eigen werkzaamheden en beslommeringen bij. Die van ons hebben we gisteren even van ons afgezet bij...jawel...jullie zagen het al...de Efteling!
Echt véél te druk, ben je een hele dag op de been en ben je blij als je drie attracties hebt kunnen beleven, maar....we hebben het leuk gehad! dat telt!

En eigenlijk lopen bij mij werk en vrije tijd al een tijdje door elkaar. Vind ik niet erg hoor, het geeft energie, en ik hoop dat ik anderen weer wat geef.
Zo kreeg ik dit keer een prachtige Binnenkijker van Esmeralda! Heerlijk huis, lekker rondneuzen, en hopelijk inspireert het weer iemand. Delen is vermenigvuldigen he ;)
 

Naast mijn baan (10 uurtjes per week), tik ik vooral veel en vaak....mocht je dat nog niet opgevallen zijn, het neemt bijna "hysterische" vormen aan;).
Superleuk is natuurlijk het feit dat ik regelmatig voor www.showhome.nl mag schrijven/bloggen, en spannend is het bij www.inspiratie-interieur.nl 
Dat bestaat natuurlijk nog helemaal niet lang (25 mei) maar de bezoekersaantallen lopen lekker op, dat motiveert enorm. Op zich is het eenrichtingsverkeer he, wij plaatsen stukjes, maar reacties komen er niet zoals bij een blog, dus het blijft altijd een beetje afvragen of het leuk gevonden wordt.

Nóg spannender wordt het deze week, de laatste loodjes en puntjes(op die i) en foutjes en bugjes en stukjes en en en komen nu allemaal samen voor www.mrsdarcy.nl  
Als ik je vertel dat we het idee hadden de opening met een weekje feest te vieren(da's zo'n dag of 7) maar we nu met zo'n 18 GOODIES op tafel zitten die dus vanaf a.s. zaterdag dagelijks gewonnen kunnen worden! Hoeveel werk dat is, hoe spannend dat is maar vooral...hoe LEUK dat is!
Achter de schermen is het al enorm leuk, maken we elkaar gek en blijkt de opwinding uit elk berichtje dat we her en der achterlaten!
Dat het GROOT wordt is niet overdreven, dat het leuk wordt....vinden WIJ wel, maar belangrijk is ook dat "de rest"het leuk vindt!
Dus ik nodig jullie (nogmaals) uit
Zaterdag a.s. 1 september, 20.00 uur precies
Mocht je nou nieuwsgierig zijn en al een beetje willen spieken wat we deden en wat je kunt verwachten....klik dan HIER of HIER óf HIER
Gezellig!

Mocht je er gek van worden...(JAMMER DAN;P)...gewoon niet klikken! As simple as that!

Liefs,
Lynda
 

HA! Hoor.......

woensdag 22 augustus 2012

 I told you so!!! 
Een tijdje geleden heb ik hier een oproep geplaatst...of er mensen waren onder jullie die hun interieur wel met ons wilden delen op www.inspiratie-interieur.nl
Lekker binnenkijken bij deze en gene, maar ik geloof dat dat oproepj één gastvrije blogger opleverde;).
Geeft niet hoor, even goede vrienden, ik ga niemand dwingen maar vragen staat vrij. En ook al waren de meeste van jullie wat terughoudend, zo stiekempjes aan zijn er tóch wat mensen over de brug gekomen! Ga eens kijken, je zult er veel herkennen, én er komen nog meer bekende bloggers aan! Leuk om het verhaal erachter te lezen! Online magazine bladeren;)!
bovenstaande foto is van Interieur Coosje, haar interieur staat nu op onze website HIER
 I love life, and alles dat daarbij kan horen! En dus....in een vlaag van "YES WE CAN" zijn Stella Maye en ik begonnen met het opzetten van Mrs.Darcy.
Van die dingen die spontaan ontstaan, I love it...en we houden van doorpakken...dus de BIG LAUNCH zal al op 1 september a.s. zijn!
Om precies te zijn...om 20.00 uur 's avonds!
Wij zullen samen met een hele gevarieerde en toffe groep sponsors de aftrap geven voor onze Feestweek! Week? Ja week! This is how WE do it!
De hele week lang, maak je elke dag kans op mooie GOODIES!
Let's eat glitter all week!
Be there!
een hoop geregel en over en weer gemail(Stella Maye woont hemelsbreed aan de andere kant van Nederland;)), maar wat IS dat leuk! 
En wat WORDT het leuk!
Mrs.Darcy, notice her name, you WILL love her!

Ik ga nog even wat mailtjes versturen, wie weet kunnen we er wel twéé weken feest van maken!!! *KNAL*;)

Liefs
Lynda 

**PS: denk jij dat je met jouw winkel/produkt/dienst nog een leuke aanvulling van ons feest zou kunnen betekenen, let me know!
lyndahovens@home.nl
 

Niet voor de poes...

maandag 20 augustus 2012

Nederland was voor even een tropisch paradijs! De wegen naar de stranden waren vol en de stranden zelf zo mogelijk nóg voller. de stokbroden waren niet aan te slepen bij de bakkers en de supermarkten en menig slager ligt nu nog bij te komen van het extra werk dat hij aan bbqminnend Nederland had.
De glasbakken worden deze week extra geleegd, en onze vrienden bij O.la doen een vreugdedansje of twee. Kortom...ZOMER in Nederland...iedereen blij..nah ja..

 bijna iedereen, bontdragend Nederland dacht er het zijne van..
 een kleine impressie hoe je volgens Sjors "voor pampus"ligt...
 gehecht aan zijn privacy
 talk to the paw!
 geen rust....tussen mn Thijm
 want het past niet helemaal lekker...
 dus zoekt hij zijn verkoeling elders...
 en doet dat wat een kat het beste kan doen met dit weer....ssslapen!!!
 dankzij het weer, kon ik ook Bruce op de gevoelige plaat vastleggen, Bruce is geen allemansvriendje en houdt er niet van als mensen met camera's te dichtbij komen;), maar met een temperatuur boven alle acceptabele katsgrenzen én een little black dress waar hij niet uit kon....TADAAAAAA.....Bruce...in aktie...uhmmm...zomerse aktiviteit numero uno!

Liefs,
Lynda 

Woman with pearls...

zondag 19 augustus 2012

de parels waren een geschenk waar ze enorm aan gehecht was, de rode lipstick haar favoriet en nummer 5 ...was toeval...de vijfde geurstaal uit de collectie! Zo simpel kan het zijn!
 
Gabriel "Coco"Chanel, the lady with the pearls
Vandaag is haar geboortedag, ze werd geboren in 1883 en overleed in januari 1971, maar tot op de dag van vandaag een Icoon!
Thank you Miss Coco!
Powerwoman....respect.

Liefs,
Lynda  

ps: mocht het je interesseren, het verhaal achter deze dame is zowel boeiend als verrassend!

"waar de zomer met een rotgang wordt genoten"...

zaterdag 18 augustus 2012

ik zit niet aan de kust, verre van zelfs, maar ik geloof dat het ook géén lolletje was daar op het brandend zand aan onze Hollandse kusten! Wij zoeken de zee wel weer op als het tikkie rustiger is, dan vinden wij 'm nog steeds erg leuk ;).
Voor nu...tropische temperaturen door gansch het land! Dus wij gaan nérgens heen.....







 Een hapje en een drankje, een goed "boek"(de nieuwe Seasons is leuk, en je komt een hoop bekende tegen, zoals bijvoorbeeld Jeanette van Just Jeanette,  Ingrid van Landligt Brocante en Marion van Basic Label Sweden)
en genieten van de ondergaande zon ;)(ik doe de hele week al niet anders....minivakanties na het werk ...omdat het kan;))
 Zomer in Nederland, wij mogen niet klagen, wij genieten.....met een rotgang;)!

Liefs,
Lynda 
PS: ga nu een kat bij mn olijven wegjagen!

Kort van stof...

vrijdag 17 augustus 2012

Dat kan ik ook!! ;).


met de weersvoorspellingen voor het aankomende weekend, adviseer ik je je sunshine mee de shaduw in te nemen ;)!

ZOMER!

enjoy the sun, it's for free!

Liefs,
Lynda   
 

live....from my backgarden...

woensdag 15 augustus 2012


geen zorgen, verkoeling genoeg!
Niet alleen staat dat blauwe monster verleidelijk te lonken naar eenieder met oververhit lijf..... ook de innerlijke warmbloedigheid kan worden gekoeld!
Ik maakte yoghurt/kaneelijs in mijn ijsmachine, een test, recept Atkinsstyle(vanaf volgende week gaan we er weer flink tegenaan) en ik kan zeggen..TEST GESLAAGD!
En omdat goed voorbeeld hier enthousiast gevolgd wordt *kuch*...maakte Meisje 2 "Ben & Jerry's"....zonder machine, met ook hier een uiterst geslaagd eindresultaat! Alleen....waarheen ermee? Koud kunstje met dit weer, en ach...het is nog steeds vakantie!!!

Nog meer mensen die mijn "goede"voorbeeld willen volgen? Het recept voor het yoghurtijs (atkinsstyle)
1 emmer griekse yoghurt van L.idl
1 pakje slagroom bij dezelfde grossier
5 theelepels zoetstof(ik nam vloeibaar)
kaneel naar smaak
vanille-essence

Ik mikte dit alles dus in m'n machientje en drukte op standje SOFTIJS.
Heb je géén ijsmachine, zul je zelf wat vaker moeten gaan roeren tijdens het bevriezen om een mooi en lekker smeuïg resultaat te krijgen!(elke 2 uur?)

Vanuit een tropisch Limburg--> verkoeling!

Liefs,
Lynda  

Dutch Delight...

dinsdag 14 augustus 2012

you know me, I'm a Dutchy!;) Waar ik ook ga(dat klinkt als een wereldreiziger en dat ben ik dus NOT)....ik hartje Nederland.
Zonnige dag? Tropische stranden, geweldig leuk, maar aan mn tafel in de achtertuin óók helemaal goed! Hier heb ik alles bij de hand en maak m'n eigen minizomervakantietje op mn vrije dag....


 kommetje door Piet Hein Eek voor Douwe Egberts :)--> DUTCH

 als een rasechte "hollandse" drink ik....onder de noemer "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg" Slimpie(aanlenglimonade) en verbeeld me niks!;)
glas uit de collectie van Riviera Maison--> DUTCH

 life is what YOU make it, en vandaag make ik het simpel!
Drankje, knabbeltje(likkoekjes van de HEMA) en een goed "boek"....simpel


 koekje d'r bij?---> dutch
tafelkleed HK living--> dutch
 wees eerlijk, niet te versmaden toch? Dutch Delight;)!

Liefs,
Lynda

Niet voorbij...

maandag 13 augustus 2012

"it ain't over till ....till....till it's over".....en dat is het nog láng niet!
De basisscholen zijn hier in het Zuiden alweer begonnen, de middelbare scholen openen deze week hun deuren voor alle scholieren om hun boeken en roosters op te halen en volgende week beginnen de introducties. De zomervakantie is "over"....maar de zomer...nog lekker niet!
Helaas begonnen wij zuiderlingen met regenachtige weken maar goed, het is wat het is en het is NU in elk geval heerlijk weer! Zomer in Nederland....nog niet voorbij!

 Pluk uit eigen tuin, toch bijzonder he, het verloop van die kleuren, precies goed!
 Het flesje dat ik meesleepte uit Parijs, in mn koffer want etiketje PINK he...de limonade was zo zo...maar het flesje is leuk, ook NU nog! Souvenir van een superleuk uitje! (meer over souvenirs HIER )


 Olijftakken geven altijd een zomers gevoel

 into Dahlia's, valt het op?;) 

 zetten we in de laatste week van de schoolvakantie gerúst het blauwe monster nog eens op, want hee...het is nog niet voorbij he!(en met 29 graden volgens de voorspelling as woensdag....WELKOM)

 bolchrysanten luidden normaal gesproken voor mij een beetje de nazomer in....ik negeer die gevoelens gewoon volledig! Ik vulde twee inmiddels lege potten gewoon met deze lila/roze beauty's

 ook volgens de roos is het nog niet voorbij! Ze bloeit gewoon lekker voor de derde keer! HA!
 dezelfde roos, een stadium verder ;)

 relaxen we gewoon ongeneerd verder onder onze boom, bij het kabbelende water..

 HA...en who knows...krijgen zelfs nog tomaten! De eerste zaai is soort van verregend....
 uit die (eerste) zaai is och germe....1 tomaatje ontstaan....zuinig op zijn, wie weet wordt ie nog rood?;)

 en ook de heliotroop geurt nog flink zoetig als de zon erop staat...dus nee...
de zomer is nog NIET voorbij...HOERA!

Liefs,
Lynda