Dat je het weet!!!

zondag 30 september 2012




Op de valreep nog voor iedereen die vandaag nog de Woonbeurs gaat bezoeken:

Bij de stand van WOOM design (11-047) kun je meedoen aan een aktie om een WOOM special edition te winnen! Een superleuke kast, waarvan JIJ bepaalt hoe de opstelling zal zijn! Losse elementen die je naar wens en behoefte kunt indelen. (sorry meneer van de stand, ik had beloofd gisteren te schrijven maar ja...DRUK ;)) www.woom-design.nl



In dezelfde hal 11 stand nummer 088 laat je je meenemen in de HEMELSE wereld van de Kunst van de Kennis en vaardigheid. Hemels  verbindt partijen en realiseert projecten. Mensen die je nieuwe/bestaande huis compleet voor je in stijl afleveren. Mensen die een enorme brede ervaring hebben en hierdoor een optimaal eindresultaat voor je kunnen realiseren, in een HEMELSE stijl! Hemels is niet zweverig bedoeld in deze , Hemels is PRACHTIG, STIJLVOL en GEDEGEN, en aardige lui(niet geheel onbelangrijk ;)).(tip van mij voor jou, vraag naar de Taste of Color;)))


www.hemelsby.com


 

en ben je toe aan een versnapering en een momentje van rust, ga je naar De Bakkerswinkel in Design City!
Heerlijk stoere broodjes en sandwiches, een vriendelijke service en SMAAAAAAK!!!

En eenmaal in Design City vergeet je natuurlijk niet om even bij onze collega-bloggers aan te wippen!!! Gezellige praatjes maken en leuke hoekjes bekijken(en laat ze niet voor niks gesleept hebben, koop wat leuks ;)))

Bovenal, heb een inspirerende dag!

Liefs,
Lynda

and almost closing...

zaterdag 29 september 2012

 Lots of love going around @woonbeurs...hartjes en roze...even samengevoegd tot één snelle impressie van een rondje woonhuizenhal.







Time is almost up......maar wat was het leuk!! En druk, maar hebben ervan genoten!!!! En gekletst......tja...;)!

Liefs,
Lynda 

we are OPEN!!!






Wat een hectiek wat een gezelligheid en wat is het al lekker druk!
Hierbij de eerste foto's van de voorbereidingen, maar kom gezellig langs! We
hebben zóveel leuks!!!

Tot later!!!

Lynda 

Ik woon, jij woont, wij wonen...

vrijdag 28 september 2012

en vanaf zaterdagmorgen 10 uur zal ik proberen jullie live op de hoogte te houden van alle mooie dingen op de Woonbeurs! Geen ellelange blogjes, maar een soort sfeerimpressie....op mijn manier;)!

Tot morgen!!

Liefs,
Lynda 

Catching sun...

donderdag 27 september 2012

Elke straal moet je meepikken, even genieten van het veranderen van de natuur om je heen.....
 en zo samen op een bankje is dat toch wel héél gezellig, Sjors ruikt wat, ziet veel en holt achter alle bladeren aan.....
 deze jongen maakt zich lang zo druk niet, lekker zitten blijven in het zonnetje en wachten op wat er komen gaat....for dinner;)
 of deze óóit nog rood gaan worden?
 dus kocht ik maar "de rode bolletjes plant".....weer wat kleur, en gezellige herfstsfeer.

Lekker even niets, even buiten op een bankje na het opruimen van de zonnestoelen.......een drukke week achter de rug en een druk weekend voor de boeg. Alle contacten zijn gelegd en alle spulletjes zijn binnen.
Waarvoor??? Voor de Woonbeurs;)....als je er al was heb je ze misschien al gezien, de schrijvende pers van het web, de bloggers!
Op zaterdag is het onze beurt en wij hebben er zin in want als we de tweets mogen geloven is het er érg gezellig(volg alles live via www.woonbeurs.nl)

Met ons mee gaan www.byqrj.com  www.showhome.nl www.sazjewelry.nl en www.lauthentique.nl  
Je ziet, het zijn niet de minste en we zijn er ook héél blij mee dat we dit "dutch design" hebben kunnen verzamelen.

Jullie zijn allemaal welkom op de woonbeurs en dan met name bij onze woonkamer in Designcity! Ben je niet in de gelegenheid om te gaan kun je zoals gezegd alles live volgen via www.woonbeurs.nl, of ons Facebook/Twitteraccount en áls het even meezit een blogje hier of daar!

Wish us luck!!

Trouwens, er is een kortingsaktie op www.mrsdarcy.nl, korting op Fabz schoenen...HIER en lees alles over matching shoes!

Liefs,
Lynda

Wie nemen wij mee....

dinsdag 25 september 2012




Ons verblijf op de Woonbeurs a.s. zaterdag zal er eentje zijn die door toffe samenwerkingen tot stand is gekomen, zomaar, binnen echt NO time!
En het leuke is dat het allemaal "vrienden" zijn die wij gráág meenemen naar de Woonbeurs!

Zo zullen we diverse stoere items bij ons hebben van QRJ


n.b. binnenkort zal er op www.inspiratie-interieur.nl een gave winaktie gehouden worden waarbij je kans maakt op één van de kussens van dit merk!

Van Kol Tegels zullen we een paar übercoole tegels meenemen uit de lijn die ism Lenny Kravitz is ontworpen!
 we hebben ons best gedaan, maar helaas...Lenny zelf had géén tijd ;)!

Dan zullen we materialen bij ons hebben van L 'Authentique  
een merk dat veel mensen misschien wel al kennen, Dutch Design;) en van oorsprong uit Limburg(mag ik éven trots zijn ;)))
 Met dit merk hebben we een winaktie op Mrs.Darcy  op dit moment(geen misselijk prijsje te winnen!..ga naar de website en klik op ALLE WINAKTIES)

Eens denken..o ja....www.showhome.nl geeft ons een flinke stapel leuke posters mee, dus wees er snel bij want op=op!
Het laatste wat we meenemen laat ik nog even achterwege....is er nog meer? Ja er is nog meer....leuk detail? Ik moet met de trein...met twee KOFFERS....om 6.02 uur...hm hm....lach gerust....gaat HELEMAAL goedkomen!

Oe enne...STEL dat je eerder naar de beurs gaat....kijk dan even bij Popsicle, ik schreef daar een blogje over op mn andere blog.

ben ik iéts vergeten????? Dan komt dat morgen ofzo wel weer;)!

Liefs,
Lynda 

Pre-Woonbeurs regeldingen....

maandag 24 september 2012

Morgen begint de Woonbeurs dat kan je als woonliefhebber bijna niet ontgaan zijn. Alle woonmagazines berichten er al een tijdje over en misschien heb jij(net als ik) al een stapeltje bonnen klaar liggen om in te wisselen bij de diverse woonbladenhuizen voor de altijd weer leuke goodies.
Elke dag zijn er 4 of 5 bloggers aanwezig die vanuit de Woonbeurs live zullen bloggen, fotograferen, twitteren en wat je zoal nog meer kunt via social media! 
HIER kun je eventueel kijken wie er wanneer aanwezig zal zijn, mocht je een favoriet hebben kun je daar rekening mee houden ;).

Maar júllie(en ik ga NU even op jullie gemoed spreken:P) komen natuurlijk allemaal op zaterdag 29 september! Waarom? Dan sta IK daar, met Stella Maye 
samen namens Mrs.Darcy .
En alsof dát op zich nog niet leuk genoeg is......wil ik jullie wijzen op de SUPERGAVE winaktie die we hebben tijdens de Woonbeurs!
Namens L'Authentique mogen wij namelijk drie gewéldige verfprijzen verloten!
Lees er alles over op onze site...HIER  en lees zelf dat het géén klein prijsje is!

We brengen nóg meer "vrienden"mee naar de Woonbeurs, misschien dat ik daar de komende dagen nog wat over loslaat.....:)

Time to get busy!

Liefs,
Lynda 
ps: gisteren was ik op de Swan Market en zag daar écht gave dingen oa DIT
én, sprak ik zomaar met wat collegabloggers....dát is toch altijd weer grappig he!;) Madelief en Jolanda, ik wist METEEN dat jullie het waren...enne...Lia...ZO jammer :P 

Buurtjes...

zaterdag 22 september 2012

Vandaag is het Nationale Burendag, een dag in het leven geroepen door Douwe Egberts, een enorm gezellig initiatef als je het mij vraagt, alleen...in MIJN buurt zijn de mensen te druk om zich daarmee bezig te houden en dus.....kom ik jullie oproepen. We zijn immers toch een beetje elkaars buren hier op blogspot?;)
Ik breng m'n eigen koffie en koek al mee...wie doet er mee?

 Wie doet er mee? Zie ik je zo...op JOUW blog...voor koffie;)!

Liefs,
Lynda 

Herfst...

vrijdag 21 september 2012

21 september, herfst is hier! En eerlijk? I love it! De wonderschone circle of nature...vallende bladeren, planten die een stap terug doen, na een intense lente en zomer is het tijd voor rust! Rust en voorbereiden op weer een nieuwe Lente en Zomer....2013;)
Voor nu....geniet van de Herfst, doe je ogen open!!!


 foto van Pinterest, lijkt me een heerlijke Herfstpicknick

Liefs,
Lynda 

Kwestie van Kiezen....

woensdag 19 september 2012

Geen politiek, geen onmetelijk belangrijk dilemma, niks van dat.
De keuze was: Bloemen of Chocola.................







 Bloemen zijn het geworden...en bijpassende geurkaarsjes natuurlijk.......oe
 Ik pas de keuze dus even aan: bloemen en kaarsjes offff chocola met noten :D!

Liefs,
Lynda 

Achter de Schermen..

dinsdag 18 september 2012

Voorpret is vaak al de helft van de lol, zo ook dit keer!
De voorbereidingen voor de Swan Market in Rotterdam (23.9) en de Woonbeurs in Amsterdam (29.9) zijn in volle gang! 
Tot onze grote verbazing gingen de voorbereidingen tot nu toe eigenlijk van een leien dakje, en dát maakt ons enthousiasme nóg groter!
We hebben een leuke mix weten te maken met Interieur(wonen- woonbeurs) met een vleugje Mrs.Darcy (she loves living too!) want we staan er niet alleen als bloggers, maar mogen dus meteen ons nieuwe project "meenemen"....say no more :)

Sneak peek??





onderstaand bord is speciáál voor ons gemaakt door www.damnkunst.nl
 De merken die we meenemen laat ik nog even níet zien, dan hoef je niet meer te komen en dát zou jammer zijn want het wordt gezellig!
Stoere woonaccessoires, een prachtige verflijn, tijdloze tegels, beauty- en lifestyleproducten én onze laptops, want STEL...je kunt niet naar de woonbeurs...dat geeft niks, want wij zullen die hele dag live Bloggen vanaf de beurs, een tweetje posten en FB onveilig maken met nieuws en foto's vanaf de beurs!:)

Begint het te kriebelen? Deze week bestel je nog kaarten met korting op www.woonbeurs.nl! Gezellig naar de woonbeurs, nieuwtjes zien, en bloggers ontmoeten, want er zullen de hele week bloggers aanwezig zijn op de beurs!

Ik ga even mijn vloer "ontglitteren"......jullie kaartjes bestellen?;)

Liefs,
Lynda

De Zomer op zijn einde..

zaterdag 15 september 2012

Maar we halen eruit wat erin zit...toch? :)
Tikje beschadigd door de regen maar mooi genoeg voor een vaasje binnen...


 Wat een verschil in kleuren met de Lentebloeiers! Puur en knallend, en gewoon allemaal door elkaar! Alsof de bloemen ook nog even vol gas geven voordat het weer voorbij is.

Liefs,
Lynda