Waarom?

dinsdag 30 oktober 2012

Waarom we de "groepsknuffel" weer doen?

* omdat het LEUK is, geven....
* geven is natuurlijk niet per definitie iets TASTBAARS geven...een ding...iets dat je uit kunt pakken, maar in dit geval dus wel, al staat het symbool voor het GEVEN van een beetje extra aandacht, zelfs aan iemand die je misschien hiervoor nog nooit eerder hebt gesproken.

Een blogjaar zit bómmetjevol leuke blogjes, maar zo nu en dan komen er ook wel hartebrekers bij hoor....mensen die ziek zijn, mensen die zelfs overlijden, maar de andere aan de andere kant ook mensen die gaan trouwen, een kindje krijgen etc.
Soms weet je gewoon niet wat te zeggen en ga je "gewoon"door met waar je mee bezig was...bloggen...en dan lijken het nietszeggende blogjes...over de herfst, over je interieur, over je huisdier over.....over wat er op dat moment volgens jou te delen is! En toch weet ik zeker dat er achter elke blog, groot of klein iemand zit die het hart op de juiste plaats heeft, de wereld graag mooier maakt(met verhalen, met bloemen, met mooie interieurs.....)
Onmogelijk natuurlijk om eenieder evenveel aandacht te geven en dat hoeft ook niet, het ene spreekt je meer aan dan het andere en reageren om het reageren draagt niks bij als je het mij vraagt. Maar respect hebben we toch voor elke blogger? En dáarom dus die groepsknuffel!(kon ik dat korter zeggen??)

* ik nog altijd van mening ben dat je LIEF moet zijn voor elkaar.HA!
* omdat er nog steeds mensen zijn die her érg leuk vinden om mee te doen....RAPPPPAPAAAAPPAAAAA....de teller staat inmiddels op 40!!!!
*blij*

Zó leuk, welgeteld één meneer doet mee! Verder is het een zéér gemeleerd gezelschap en ga ik mn best doen om leuke combinaties te maken.
Wil ik nog even vermelden....ga er NIET automatisch vanuit dat als jij bijvoorbeeld "Truusje" hebt gekregen van mij, dat zij dan ook voor jóu aan de slag moet..neeeeeee.......totale verrassing....DAT is wat we willen...toch???
Anyway....nog twee dagen om je aan te melden, met of zonder blog, binnen- of buitenland, man of vrouw, voel je vrij mee te doen!

Mail me op lyndahovens@home.nl

Lang genoeg? Lang genoeg!

Liefs,
Lynda 

Gezellig!!

zondag 28 oktober 2012

Nu al!!!
De klok ging een uurtje terug en we kruipen gewoon wat eerder op onze bank vanavond! Heeeerlijk, mij hoor je niet hoor, ik ben te druk met genieten! 
Wat óók gezellig wordt is de "groepsknuffel"( ja hoor, zo mogen we 'm best weer noemen ;)) want inmiddels heb ik al 31 aanmeldingen ontvangen!!
Niet allemáál bloggers maar wij maken geen verschil toch? Die foto's komen er toch wel, hoe en waar dan ook!
Je kunt je nog aanmelden(waarvoor? lees dan even de twee posten hiervoor) tot en met 1 november a.s.

Meer gezelligheid HIER 
Binnenkijkers van zowel Angelique(je kent haar wel...ga maar kijken) als Geke (ook géén onbekende), zeker tijdens lange avonden te leuk om te doen...gluren bij de buren!

Vuurtje stoken, drankje erbij, lekker kaasje, knabbels...about kaas...
een kaas die licht geeft!! HIER
Voor wie er nog eentje zoekt voor zijn/haar (boeren)keuken!

Wat kan ik nog zeggen? Gezellige week allemaal???
Doe ik dat...

GEZELLIGE WEEK ALLEMAAL!

Liefs,
Lynda

Goed begin!!!

woensdag 24 oktober 2012

Na het blogbericht van gisteren, kan ik jullie meedelen dat "we" al 20 deelnemers hebben voor onze jaarlijkse "blogland geeft in het rond"!

Er zitten ook mensen zonder blog bij(waar wáchten jullie nou toch op?;))....dat mag! Wel hoop ik dat die mensen tzt een foto en een berichtje willen mailen naar de afzender, of het op mijn blog willen laten plaatsen(mailen naar mij dus ;)) want het is zó leuk al die presentjes te zien, en het jouwe ook terug te zien bij de blije ontvanger! :).

Dus....mailen...naam, adres, BLOGADRES *kuch*, en dan nog een kleine toelichting. Het pakje(ENVELOP!;)) mag ook eerder verzonden worden als je dat beter uitkomt, maaaaar ONTVANGERS.......openen mag pas in de week van de 17e(december)...en natuurlijk...een blogje erover maken he! Zo geniet iedereen die NIET meedeed(waarom eigenlijk NIET?!?!?!?;P) ook mee van onze aktie!

past helaas niet door de brievenbus, maar doet me ZO denken aan mijn cadeautje twee jaar geleden! Ik kreeg van Tamara een sneeuwmanaankleedset!!! En iedereen die mij kent weet.....ik was BLIJ!!! want ik hartje sneeuw!!!(wie hoor ik zuchten???;)).

Zelf maken mag, maar hoeft niet, dus dames die NIET crea zijn...no sweat....kopen mag! :) 

Ik heb een aparte map in mn mailbox gemaakt(zag dat ik die van voorgaande jaren ook nog heb!!!) dus keep them coming!!!!

Liefs,
Lynda 

Let's do this....again...

dinsdag 23 oktober 2012

want inmiddels toch wel soort van "traditie" he :).

 We gaan weer "GEVEN"!!!! Na de Kerstcadeautjes die door blogland gingen(twee jaar geleden alweer) en de Mega Herfst Give Away van vorig jaar heb ik éven getwijfeld of ik er wel weer over zou beginnen. Het succes van vorig jaar gaan we natuurlijk niet benaderen(althans...niet in omvang van de GIVE AWAY), maar het is niet belangrijk om "net zo goed"te zijn als eerder....om groter en spectaculairder te willen toch? Het geven onderling is al een mooi gebaar...en mooi is gewoon....MOOI! Toch? Dus...na het laatste duwtje in de rug van ons aller Pieternel....open ik hierbij weer de inschrijving van onze (inmiddels) jaarlijkse "Blogland geeft in het rond"!

Wat moet je doen? Niet te lang twijfelen, inschrijven en wachten op een adres van mij. Deed je nog niet eerder mee en snap je er geen fluit van? We gaan een cadeautje geven aan een ander, een onbekende ander want je mag niet zelf kiezen, ik verzamel de adressen en deel deze ook weer rond. Krijg je het adres van diegene waar JIJ aan gaat geven, is het de bedoeling dat je dit zo lang als mogelijk geheim houdt! Je kunt natuurlijk wel even naar zijn/haar blog gaan om te kijken naar de sfeer....dat je een idee krijgt.
BELANGRIJK: en ik hoop dat iedereen er zich aan gaat houden want ik wil NIEMAND een rot gevoel bezorgen......belangrijk is het dat je ervoor zorgt dat het OP TIJD IS en door de BRIEVENBUS past. De afgelopen keren kwam het nogal eens voor dat mensen GEEN of heel LAAT hun cadeautje kregen en dat komt lullig over:). Een KLEINIGHEIDJE dus want het moet door de brievenbus(en geloof me...we hebben inmiddels gezien dat de leukste dingen door die gleuf passen), het is NIET de bedoeling dat we mensen op onkosten jagen, of dat mensen NIET mee kunnen doen vanwege de hoge pakketkosten. NIET DOEN DUS (dank u)! :).

Verder ben je vrij in het hoe en wat...maak je het zelf, koop je het, be creative, het gaat om het gebaar en de moeite die je ervoor doet!

Nog vragen? Geen vragen? Iedereen mag meedoen, zoals altijd, en mailen graag naar mij lyndahovens@home.nl maar LET OP.....complete info svp! Dus je naam, adres maar OOK JE BLOGNAAM. Het kost ontzettend veel tijd als ik iedereen moet gaan terugmailen om naar de ontbrekende gegevens te vragen. 
Dus.....:)

Oke...inschrijven kan ...*denkt* tot en met 1 november. In het weekend daarna probeer ik iedereen een adres te sturen en je cadeautje moet in week 51 (week van 17-12) bij de ontvanger binnen zijn! Dat is de week vóór kerst dus dan hebben we het nog niet zo héél erg druk.

So Christmas starts at December 17. hier in blogland!

"the manner of giving is worth more then the gift"

Mailt u maar!!

Liefs,
Lynda 

Shoptip!

maandag 22 oktober 2012

Op mijn "onderzetter" in een van de voorgaande posten....

kreeg ik veel reacties! Het lijkt een onderzetter, en daar kun je 'm ook zéker voor gebruiken maar het is een lange slinger met kralen aan een leren veter!
Deze kralenslingers zie je her en der en zijn leuk om me te stylen, je hangt 'm bijvoorbeeld nonchalant op je badkamer, of gaat 'm met kerst gebruiken om je kerstkaarten aan te hangen, over een houten laddertje dat je op je slaapkamer gebruikt als dressboy staat ie ook superleuk....enzo:).

Deze kralenslinger komt van Hart&8 ! één van de nieuwe items in haar shop die zowel milieuvriendelijk als stijlvol zijn! Kijk ook naar de nieuwe lijn "stop the water while using me" of neus al even rond tussen de nieuwe clutchen en armbandjes...ik zeg december(feestmaand) komt eraan.....je kunt nooit vroeg genoeg zijn met je cadeautjes uitzoeken! Leuk om te krijgen maar minstens net zo leuk om te géven!

I made mine.....:)(wensenlijstje!)


Liefs,
Lynda

Goed zo....

zondag 21 oktober 2012

Geen nieuwe ontdekkingen, geen spectaculaire aktiviteiten, op tijd naar bed en boodschappen doen bij de SPAR....










 Zo goed als dezelfde foto's als elk jaar, en ook dezelfde "souvenirs".....het is goed zo! De herfstvakantie hóórt gewoon zo.

Morgen weer werken...*zucht*...dat hoort ook gewoon zo ;)

Liefs,
Lynda 

Tradities...

zondag 14 oktober 2012

Je kent me (inmiddels...een beetje;)) ik ben er gék op! Dus je snapt dat ik helemaal blij ben dat de herfstvakantie hier in het zuiden begonnen is! Morgen trekken wij traditiegetrouw naar ons favoriete stukje Nederland away from home: Walcheren!











 Wat foto's van vorig jaar, gemaakt in Westkapelle, Domburg en Veere. We bezoeken éigenlijk elk jaar dezelfde dorpen/steden, vraag weleens iemand om wat meer adresjes en dingen te doen, maar gaan we toch nooit doen, we stick to our traditions! Middelburg en Vlissingen behoren ook tot de vaste "to go"lijst! En dat allemaal in 4 dagen! Niks relaxen dus, genieten...met een rotgang!;)

Fijne vakantie/ week!
Lynda 

Simpel....

vrijdag 12 oktober 2012

Vrijdag...again...HOERA!(sommige herhalingen zijn helemáál niet zo vervelend;))





 dus wij rollen het weekend in...simpel!
Letterlijk en figuurlijk.....letterlijk? Ja...teveel gesnoept, want teveel gevierd.....op onze 20e trouwdag kregen we het goede nieuws dat mn Lief na een jaar thuis geweest te zijn vanaf 1 december weer aan het werk kan! Driewerf hoera!;). Weekend dus.....

Fijn weekend!

Lynda 

Counting...

dinsdag 9 oktober 2012

Vandaag tel ik m'n zegeningen, vandaag zijn mijn Lief en ik 20 jaar getrouwd!

Natuurlijk zou je elke dag je zegeningen moeten tellen maar jij en ik weten dat dát er niet altijd van komt ;).

Samen geloven in het leven...geloven in het leven samen!

Liefs,
Lynda 
 

Habitat...

zondag 7 oktober 2012

Een goed ontbijt, een stralende zon en een beetje overredingskracht van mijn kant(richting pubers...die willen altijd weten waaróm ze moeten lopen en vooral ook waarhéén), een lekker vest en goede schoenen...een rondje Durp in de Herfst...







De laatste foto is niet helemaal scherp, maar alle foto's maakte ik met mn telefoon en deze moest ik inzoomen want dichtbij komen deze schoonheden dus niet;)!
Het rook zó lekker en de zon scheen heerlijk, je kreeg het er zelfs warm van! Bij thuiskomst een kopje koffie en een saucijzenbroodje in de tuin, hoe mooi kan een zondag verlopen? Energie opdoen voor alweer de laatste week vóór de herfstvakantie. Maar dag voor dag...eerst vandaag...tot het einde! Dan de maandag:).

Liefs,
Lynda  
 ps: die pubers....hadden de tijd van hun leven, hebben weer twee tasjes gevuld met schatten der natuur waar we weer de leukste decoraties mee kunnen maken.....nooit te groot voor! Yeah voor mama;)!

Het huis op de Terp...

donderdag 4 oktober 2012

Van een echtpaar met twee dochters, het onbreken van water, taxidiensten voor diezelfde dochters en het opgebruiken van 1 doos tissues per dag.

Maar ja, wie zit daar nou op te wachten he, dat wij geen water hadden op het moment dat meisje 1 PER SE in de douche wilde, dat meisje 2 een sanitaire stop maakte, dat ondergetekende klaar was voor een tweede sopje voor de afwas en de kat spuugde op de trap...de enige plaats waar nog tapijt ligt....dat het water zich allemaal bevond in het centrum van ons durp....midden op straat....dat daar gewoon kinders doorheen fietsten...ons water....waar puubster NU onder wilde gaan staan want hee...het is toch BELACHELIJK als er geen water is als ZIJ wil gaan douchen, wees eerlijk....dat verzin je niet! 
Dat ik het voorstel op Facebook kreeg mn kat in de stortbak te duwen, paar keer doorhalen en klaar....maar eenieder die een kat heeft weet...dat als 'm spuugt....hij niet viesch wordt....wel mn trap....met tapijt.
Dat Meisje 1(die MOEST douchen ja) ook ineens ENORME dorst kreeg....zag zich al dood gaan van uitdroging...hm hm....zo'n dag dus.
Maar geen vrees, na een dik uur was daar weer het goddelijke vocht en kon ik verder met de afwas, het braaksel van het tapijt krabben en kon meisje 1 dan toch douchen....JOEHOE....meisje 1???? Je kunt douchen....meisje 1??? 
Meisje 1: Jaaaaahaaaa ik hoor je wel hoor...er is water...fijn, ik ga ZOHOOOOOO!

Zal ik die andere dingen gewoon overslaan???


Lever ik alleen nog even HET bewijs...de (oker)gele schoenen....ik zag, paste aan en werd eigenaar. Easy as that ! Ik hou zo van simpele zaken ;)
O en als je dan denkt...uhm...wat klopte er dan niet....simpel...een Lynda is niet zo van het geel....dus.....simpel toch? *grijnst*

Liefs,
Lynda
 

 
 

wat klopt hier niet?

maandag 1 oktober 2012




Ik kocht (oker)gele schoenen.....



Liefs,
Lynda