Liebster award deel 2

woensdag 28 november 2012












6, dat zijn er géén 11 maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd niet meer zo gek veel nieuwe blogs ben gaan volgen! Maar deze 6 heb ik vanmorgen zorgvuldig op een rijtje gezet en ervoor gezorgd dat er voor iedereen wel weer wat leuks bijzit.

Wat me trouwens opviel, is dat heel veel jonge dames aan het bloggen zijn, nieuwe aanwas zeg maar, en dat is toch zó leuk om te zien (ja oma!). Way to go ladies!

dan nu nog 11 vragen voor de 6 bloggers...iets zegt mij dat ik er een zooitje van gemaakt heb, maar goed I did it MY way zullen we maar zeggen, dan verbaast dat ook weer niemand eigenlijk! Dus..om toch nog enige logica te brengen in deze chaos, doe ik 6 vragen, voor 6 bloggers. Maar voel je vrij meer te melden dan er gevraagd wordt, vindt NIEMAND erg....weet ik zeker!

1. Koffie of thee?(en nee dat is niet alles, we willen ook graag weten welke smaak!)
2. Wat is je favoriete boek?
3.  Heb je een "gekke"gewoonte?
4. favoriete snoepgoed?
5.  Ultieme "me-time"momentje
6. favoriete website?

DONE!

Ga ik nu eens wat produktiefs doen, hele morgen bezig geweest met "schadebeperking"....
Maar ik kan weer naar buiten, drie keer een half uur met head & shoulders in je haar scheelt een stúk!;)

Fijne dag!

Liefs,
Lynda

And the winner is...

dinsdag 27 november 2012

...ha.....ik kreeg een mailtje van Mirjam met de mededeling dat ik er eentje kreeg.....een AWARD! Nah...je zit toch wel even te kijken want je denk yeah right...blog bijna drie jaar, wel steeds minder (want druk :P), maar je staat er niet bij stil dat er steeds nieuwe aanwas komt en die kennen je blog dus blijkbaar nog niet. Anyway..een LIEBSTER award dus...en da's niet zomaar een lintje of sticker, neuh....van een heleboel dingen 11 stuks.
11 willekeurige weetjes over mijzelf
11 vragen van de gulle gever
11 vragen die ik dan weer aan
11 andere bloggers/blogsters door moet geven.

Dus...hak ik 'm in twee, doe ik vandaag de eerste twee x 11, dat geeft me nog even tijd om die andere twee x11 te doen, deal?(mijn blog dus DEAL!;))

1. ik hart roze en ..
2. hartje winter/sneeuw
3. ik ehm...(nog 9 he??) hou van geveltjes kijken:)
4. lust geen spruitjes
5. lust wel ijs
6. "werk"liefst achter de schermen
7. ik vind héél veel leuk...
8. kan dus moeilijk kiezen:D
9. mag niet mopperen als het kiezen van mn oudste(14) eeuwig duurt
10. ik ben kleiner dan diezelfde oudste
11. ik kan slecht NEE zeggen

doorstomen naar de vragen van Mirjam?
1.mijn favoriete moment van de dag is de ochtend, de hele dag nog voor je...o wacht...de avond, gezellig terugkijken op de dag met de kaarsjes aan, momentje voor mezelf(keuzes!!)
2. Toen ik klein was wilde ik "later" verpleegster worden en NEE dat is niet uitgekomen. En als ik eerlijk ben, misschien maar goed ook, ik zou het niet kunnen, HULDE aan de verpleging!
3. Mijn favoriete magazine???? Really?...dat is een vraag die je me niet mág stellen! Als magazineaddict KAN ik niet kiezen dus ik sla deze vraag lekker over!(HA)
4. Of ik chinees eet met stokjes? Nope, op zn Hollands, met mes en vork:D
5. Familietraditie's....nah...daar ben ik dol op en ook daar heb ik geen favoriet. Ik heb de hele dag voor de sint maartenoptocht voorpret(al lopen de meiden al een tijdje niet meer mee) en ben ik blij als er drie kids aan de deur komen zingen. Maar oud op nieuw....dan eten we om twaalf uur smiddags oliebollen met de mensen die om 24.00 uur niet in de buurt zullen zijn, want....oud op nieuw vieren wij met het gezin.
6. Bang voor spinnen? WELNEE, ik schrik ervan(als ie groot genoeg is) maar werk 'm met een flinke dot papier gerust naar buiten hoor(als het moet....en manlief er niet is :D))
7. Of ik het erg vind een bordspel te verliezen? Uhm....misschien moest deze er bovenin bij...ik hou NIET van spelletjes doen PUNT
8. Rode of witte wijn? Ik drink niet, dus niet van toepassing!
9. Mijn favoriete stad? Paris..pas twee keer geweest maar totally in love! En in NL hebben we meerdere mooie charmante steden dus ik blijf bij Parijs(hoef ik niet te kiezen)
10. Als ik kon kiezen zou ik dan een andere voornaam kiezen en zo ja welke? 
Nooit over nagedacht eigenlijk, en eerlijk gezegd...het is goed zo.
11. de eerste blog die ik smorgens lees? De eerste in mn leeslijst!:D

So far.....genoeg voor nu lijkt me? Ik zoek nog "even "naar 11 blogs die wel wat aandacht kunnen gebruiken!
 deze kaarsjes kun je overigens winnen...HIER

Mirjam, dankjewel voor je award! Ik hoop dat de mensen ook doorklikken naar je blog want die is zeker de moeite waard!

Liefs,
Lynda



wanna play?

zaterdag 24 november 2012

HIER kun je een "Klaaspakketje" winnen!




Grote zak strooigoed, wat munten, een letter...als je glas groot genoeg is mss een mandarijn en een klein cadeautje?


Liefs
Lynda

Nieuw in mijn boekenkast....

dinsdag 20 november 2012

of liever gezegd...op tafel, want NIEUW dus moet eerst geaaid en bekeken worden, dán pas "in de kast"....ook weer niet eigenlijk want de kast is soort van VOL(we zoeken nog naar een leuke oplossing voor mn bundles of joy)

Anyway, Fraeulein Klein, er zijn weinig bloggers die haar blog niet kennen! Haar foto's en decoraties, haar bakresultaten en stylingsideetjes deelt ze met de hele wereld op haar blog. Maar als je regelmatig bij haar meeleest heb je dus ook gezien dat ze druk was met het schrijven van een boek: lang verhaal kort....TADAAAAAA...het boek!














 Zomaar even wat willekeurige foto's uit het boek! Voor elk jaargetijde zijn er heerlijke recepten en leuke decoratietips met beschrijving hoe je dat allemaal zelf kunt doen. Achterin het boek deelt ze ook haar favorieten winkels, waar zij haar spulletjes dus graag koopt, maar ook, haar favoriete café's in München en Berlijn. Een heel vermakelijk boek, met vrolijke kleuren, gezelllige sfeervolle plaatjes en voor diegene die graag bakt, of graag knutselt, of allebei, eigenlijk wel een musthave...zeg maar ....voor de Schoen?;). 
Ik moet er wél bij zeggen...het is allemaal in het Duits...dat je het weet.

Liefs,
Lynda 
te bestellen bij bol.com 

Startsein...

zaterdag 17 november 2012

Het startsein van alle "decemberfeesten" is toch wel de intocht van Sinterklaas.
Het feit dat beide dochters "er"niet meer in geloven mag míjn pret niet drukken, de intocht probeer ik altijd te kijken, alleen.....met het commentaar van twee puubsters naast je is het ineens een stuk minder charmant(alles is nep en dat zie je toch zó....enzo...;)). Maar een Lynda laat haar lol niet verprutsen door die grieten....zal me niet gebeuren!!

 Dit té gekke zakje komt van Moes en Griet en is gemaakt van dat wasbare papier! Het lijkt ook wel een beetje op leer en je kunt er zóveel leuks mee doen! Je kunt 'm bijvoorbeeld verder uitvouwen(hoger) en dan in je keuken, met pollepels ofzo. Ze zijn er in diverse maten en er zijn ook schorten van, echt zó stoer! Ik gebruik 'm nu voor decoratie gevuld met taaitaai(na korte tijd decoratief te zijn geweest wordt dat dus HARDHARD....)
 M'n kommen van Bastion collectie weer uit de kast, het is dan nog geen winter....I DON'T CARE!:P

 en zo staat het op de eettafel...klaar voor (veelvuldig) gebruik!

 Uhm ja....lekker tutten doe je hier in huis nooit alleen....;)

 De lantaarn links (Ria kijk je even mee) haalde ik gisteravond snel even op bij Swart Wit kleurrijk wonen  het grappige is....die zitten echt in het volgende dorp, bij één van de dames deed ik jaren geleden al eens een workshop maar het klikte niet echt meteen toen ik ze een tijdje geleden ook ging volgen op Facebook! En ik wil even zeggen, stel dát je eens in de buurt van Sevenum bent....MOET je gaan kijken...het pand *zucht*....in love...meteen...ik zeg ruim maar uit, ik wil er wonen! Een woonhuis met houten vloeren en houten trapjes naar de verschillende verdiepingen, een erkerraam, een serre......*zuchtnogeens*.....dus....die lantaarn:)....daar dus....

En jullie? Al helemaal klaar met Sint @home? 

Liefs,
Lynda

ps: is er iemand die al een presentje heeft verstuurd in het kader van de "groepsknuffel"? Er is iemand die een kadootje kreeg zonder naam.....en dus niet weet of dat van één van "ons"komt.
Stel dat je je "knuffel"nu al verstuurd, dat mag/kan, maar misschien is het leuk het er ergens op te zetten, en IN de envelop doe je wel gewoon je naam. Anders kan de ontvanger je nooit bedanken, dat zou jammer zijn! Dus...nu nog niks kenbaar maken.....maar IN de envelop mag dat natuurlijk wel!
  

 

Benieuwd...

zondag 11 november 2012

hoe het met de "knuffelaars" gaat die met de Groepsknuffel 2012 meedoen!
Ik ben dit weekend ook aan de "pruts" gegaan, niet voor de Groepsknuffel(te groot, past niet, breekbaar etc) maar gewoon, in een opwelling...ken je dat? Zo doe je tijden niks, en zo rol je van het ene in het andere

 Manlief en meisje 2 hebben gisteren onze boom in de achtertuin gesnoeid, en ik ben van het zuinige soort hè(kan niks wegggooien) dus ik zocht de mooie takken uit en probeerde er wat van te maken! Tadaaa.....een hart! KINGsize....hangt nu onder ons afdak zodat ik er elke dag naar kan kijken (best trots;))
 Niks moeilijks hoor, gewoon Oud Hollands binden en knopen! Kind kan de was doen!
 De meiden maakten vorige week al van twee pakjes DAS(klei) een bak vol figuurtjes en letters, die werden vandaag van touwtje voorzien, voor dé boom...ofzo;) Belangrijkste, ze waren lekker bezig!
 Ook wat knipsels en overblijfselen van 't een en ander kon ik niet weggooien dus maakte ik er een soort "boot"van.....allemaal stukjes op een stok gebonden zeg maar...snappie?:)
 Tja die hyacintbol deed IK natuurlijk niks aan, ja ik legde er drie binnen, op een mosje, omdat ik er buiten geen weg meer mee wist en ik die vorm en de kleuren van de bol alleen al zo leuk vind! Kijk 'm groeien! Uitslover!!!

Maar de vraag was dus...hoe gaat het met de "knuffelaars"?

Liefs,
Lynda 

Suf in kwadraat

vrijdag 9 november 2012

 Ik heb ook dit jaar weer lang getwijfeld, viooltjes of niet? Want éigenlijk.....vind ik ze wat suffig, maar zo in één kleur, en dan de kleinbloemige, mogen ze wel in m'n tuin....

 en als ik dan toch kies voor de suffige look, moeten die kooltjes ook mee he, zelfde kleur, zó suf maar zó leuk, en kleurig in een herfsttuin


 van dat donzige blad in zilvergrijs voor een winters tintje.....

 en "hei"met van die belletjes eraan...natuurlijk weer in matching color...té suf maar het KLEURT meteen.....snel effect!
 Sjors bekijkt het vanuit de hoogte, en doet onderwijl zijn manicure...
 Bruce blijft liever veilig op de grond, al gaat verstoppen wat moeilijk in een suffe herfsttuin
 Ook binnen snel klaar, gróte bos in een glazen vaas....ruikt zó lekker
 en dan de bollen, amaryllis los, en een hyacint in het potje, onder stolp, niks verrassends of spectaculairs, maar dat zoek ik nu ook niet...gezelligheid en rust!!!
Waar je nu naar kijkt? Naar een bloembol.....boven de grond...*zucht*...hoe SUF van mij...ik pootte bloembollen, met Bruce in mn kielzog........we now know why.....ik pootte 'm weer netjes terug.....voor zolang als het duurt!

Allemaal zó suf....en I LIKE SUF!
:D

Liefs,
Lynda 
ps: absoluut NIET suf is het betonnen werkblad dat Esther en haar man samen maakten! Hoe? Dat lees je HIER! 
Wij waren met Esther "In Gesprek"  

Really early..

maandag 5 november 2012

Yeah yeah I know....eerst de Sint, maar ik merk wel dat sinds de meiden hier niet meer in Sinterklaas geloven(snap jij 't?) moet ik écht bij de les blijven om die oude Heer eerst zn kans te geven ons landje te bezoeken en gezelligheid te verspreiden maar die Kerst he....o boy, die lonkt. Ook al néém je je voor het nog éven te laten voor wat het is....."HET"komt gewoon op je pad zeg maar...:D

 Gisteren struikelde ik over deze gáve boom!! Geen groene, althans...qua kleur, want op zich natuurlijk wél groen, je klapt hem na kerst helemaal plat in en het volgende jaar eenvoudig weer in vorm! Doe je járen mee! Meer over die mooie boom(yep, I'm in love) lees je HIER .

Vóór het weekend werd al bekend dat www.showhome.nl dit jaar een unieke lijn kerstkaarten op de markt brengt. Ze zijn bij diverse webshops te koop, welke....dat lees je HIER
Je ziet....je neemt je zóveel goeds voor, maar ik vrees dat er toch een handjevol pepernoten voor nodig is om bij de tijd te blijven!;P

Liefs,
Lynda 

3....2......1..

zaterdag 3 november 2012

Ik ben klaar!!! Als het goed is heeft iedereen een mailtje in zijn/haar mailbox met een adres voor de "groepsknuffel"! (als dat niet zo is, let me know asap!)

De afspraken:

Iets maken/kopen dat door de brievenbus past!
In de week van 17 december op plaats van bestemming zijn!
"het is de toon die de muziek maakt"
Plezier hebben!
Klaar!

Het was erg leuk om wéér nieuwe namen te mogen verwelkomen, mensen die óf geen blog hebben en wel gewoon meelezen, maar ook mensen die wél een blog hebben, meelezen maar niet reageren. Mag en kan natuurlijk allemaal maar kijk HIER ....zomaar een blog die we anders misschien nooit hadden gevonden! Zeg zelf, te jammer, dus bij deze Evelyn(en alle andere meelezers;)), voel je altijd welkom lekker mee te kletsen hoor! Alleen maar leuk!

Zo, dat gezegd hebbende....let the games begin!!!
Veel plezier allemaal!

Liefs,
Lynda 
o ja...nog even dit...het is NIET de bedoeling dat je gaan vertellen wie je hebt gekregen! Het verrassingselement pas te weten wie iets voor JOU maakte is zó leuk bij het uitpakken!! Dus...mondje dicht!! 

Koppelen...

vrijdag 2 november 2012


44 deelnemers die aan een andere deelnemer mag koppelen :). En ik heb er weer zin in! Vóór zondagavond hebben alle deelnemers een mailtje van mij ontvangen en dan kunnen we beginnen!
Denk er nog even aan (RIA!!) het moet door de brievenbus passen(dus GEEN kekke mokken:P) en zorg dat het op tijd is....geen paniek...ik help jullie wel herinneren ;)!

Ik ga eens wat leuke setjes maken ...fijne weekend allemaal!!

Liefs,
Lynda 

Valreep??

donderdag 1 november 2012

Het kan nog he! Je kunt je nog opgeven voor de "blogland geeft in het rond"a.k.a. GROEPSKNUFFEL! Om 00.01 uur sluit de inschrijftermijn(ik ga er niet op wachten als je het niet erg vindt) en kan ik aan de slag met namen en adressen uitdelen! 42 stuks in totaal!!!! Niet slecht toch? Alleen al het feit dat er zoveel enthousiaste en lieve reacties komen(DANK daarvoor) betekend dat we nu al van een nieuw succes kunnen spreken, en dan moet het leukste nog kómen!
Ik ga alvast een opzetje maken met namen en adressen, zie wel of er nog wat bij gaat komen(WEES WELKOM).

er kwamen ook veel reacties op de bekers in mn voorgaande collage, volgens mij heb ik die al eens laten zien, ze komen als ik me niet van een scandinavische webwinkel maaaaaaar......zie hierboven...deze komen van een Nederlandse shop House of C    ander printje maar minstens even leuk als je het mij vraagt, misschien net wat stoerder.....voor de liefhebber he ;)!

Liefs,
Lynda