*tiktak*

maandag 31 december 2012

De bollen gebakken, de flappen op smaak, nu nog douchen en dan zijn ook wij er klaar voor....laat die klok maar tikken! Dag 2012! Bedankt voor alles, alle lessen geven richting aan 2013!
Ik wens jullie allemaal een gezond en gezellig 2013! Bedankt voor alle berichtjes op m'n blog(facebook twitter....overal;)). Ook al was ik de laatste maanden niet helemaal op blogdreef, ik volg jullie allemaal nog en probeer zo veel mogelijk reacties achter te laten, lukt niet altijd, dat blijkt, maar geen desintresse hoor!

Heb een mooie avond (zoals ze dat hier zeggen) unne goije roetjs!!!Zie jullie aan de "ander kant"! 2013 here we come!

 *neuriet liedje van ABBA*.....Happy NewYear!!!

Liefs
Lynda 

Aftellen...

zondag 30 december 2012

onze boom is van het uitgedroogde soort maar volgens manlief moet hij nog even volhouden! Het duurt dan ook niet meer zo gek lang, morgen is het alweer 31 december! Wij vinden het niet zo heel erg want 2012 was een *PIEP*jaar in huize H. Dus wat ons betreft, 2013...bring it on! Maar ondanks de *PIEP*omstandigheden waren er natuurlijk genoeg leuke en waardevolle momenten waar we graag nog even op terugkijken. De planning voor vanmiddag is wafels bakken met de meiden. Ondertussen kijken zij vóóruit, en probeer ik het achtergebleven stukje wantrouwen en verdriet een plekje te geven zodat 2013 de aandacht kan krijgen die het verdient...ALLE aandacht!

Wij tellen af.....
 Fijne zondag allemaal!!

Liefs,
Lynda 

Echt niet!!!!

vrijdag 28 december 2012

de vraag van de "grote Baas" tijdens een skypecall aan m'n Lief of hij niet in de USA wilde komen werken, of in Shanghai lachen we weg na het zien van deze foto's die ik gisteren maakte in onze Hoofdstad Amsterdam......toch?






 Zie je het voor je? Dutchie goes USA? Om over Shanghai (met alle mensen in maat xxxs) nog maar te zwijgen! Geloof niet dat ik dat zou kunnen! Uitdaging voor menigeen, maar niet voor mij, nu niet meer althans ;)!

Liefs
Lynda 

Gezellige Feestdagen!

maandag 24 december 2012

Ik wens jullie allemaal héle gezellige Kerstdagen! Gas terug en lekker genieten van elkaar!

Merry Christmas!

Liefs,
Lynda 

Olievlek...

zaterdag 22 december 2012

Hapjieuw! Ik heb alle namen natuurlijk voorbij zien komen tijdens de aanloop naar de Blogknuffel, maar nu ik overal alles lees en zie, het waren er toch wel véél!!! ZO leuk! En weer zoveel aandacht besteed aan het personaliseren van de cadeautjes.....erg attent! Ook grappig om te zien dat er mensen via-via zich afvragen wat dat toch is die Blogknuffel en uiteindelijk hier terecht en komen en NU al aangeven dat ze volgend jaar óók mee willen doen! Welkom allemaal!

 Omdat alles per post gaat, kan er hier en daar een hapering in "aanvoer"zijn, nog niet iedereen heeft zijn/haar knuffel mogen ontvangen heb ik begrepen! Ik heb her en der wat mailtjes verstuurd dus ik hóóp dat alles toch nog voor kerst de bestemming bereikt! Ik duim ervoor dat we maandag de ontbrekende Blogknuffels kunnen bewonderen! 
Ik weet niet of ik alles al gezien heb maar weet dat ik het zó bijzonder vind dat jullie toch maar elke keer weer instappen en meedoen!

Misschien is het leuk om even te vermelden......er was weer zo'n momentje...*pling*, dat ik bedacht dat we best wat voor het Glazen Huis (Serious Request) konden doen, dus een spontane last minute veiling op touw gezet: HEEEL veel leuke en genereuze donaties mogen ontvangen en veel mooie items hebben inmiddels een nieuwe eigenaar! In de veilingweek(die gisteren om 10 uur sloot zodat we nog al het geld bijelkaar kunnen krijgen en het maandag kunnen storten) hebben met z'n allen 415 euro opgehaald voor het Rode Kruis!!! Dat zijn toch maar mooi 27,5 kraampakket voor een a.s. moeder! Of 276,6(?;)) kindjes die ze kunnen inenten!  Social media is zo gek nog niet!;)
Maandag plaatje aanvragen, donatie doen en met een goed gevoel de kerstdagen inschuifelen!

Iedereen die meedeed....aan Blogknuffel of/en Serious Request aktie....DANK! Geen leuk resultaat zonder jullie!!!!

Liefs,
Lynda 

Blogland knuffelt..

donderdag 20 december 2012

en hóe!!! Man wat doen jullie dat góed!!! Er is echt tijd en aandacht aan besteed en dát was nou juist de bedoeling! Ik weet niet of ik ze allemaal al heb gezien, ik lees nog even door, maar STEL he...STEL dat je jouw knuffel nog niet hebt mogen ontvangen, mail me even, ik weet immers wie de afzender is en dan kan ik daar even contact mee opnemen! Even los van het feit dat het bij PostNL natuurlijk wel soort van druk zal zijn, kan er altijd iets zijn waarom je envelopje vertraagd is! Trek dus aan de bel!
 Mail me gerust als je nog niks hebt ontvangen! lyndahovens@home.nl

Fijne donderdag voor kerst allemaal!

Liefs,
Lynda 

Nationale Blogknuffelweek!

maandag 17 december 2012

Een kleinigheidje, een vriendelijk gebaar van iemand die je misschien niet eens ként! Omdat je misschien nooit eens die Give Away wint. Of gewoon, omdat het voor iedereen leuk is eens een keer een "knuffel"te krijgen...zomaar......omdat het leuk is!!!

Alles (wat ook al aangekomen is) mag ópen!!!! Have fun lieve medebloggers!

Liefs,
Lynda 

Inspiratie!

zondag 16 december 2012

Je komt héél veel tegen op het www...heel veel waar je alleen naar kijkt en van gaat glimlachen, heel veel waarvan je weet dat je dat niet gaat lukken, maar dit keer kwamen we meteen in aktie! Easy Peasy zei de dame waar ik het zag (Chantal van Abacaxi Hortela ) Dus lepels gescoord, chocola ingeslagen, sprinkles uit de la getrokken....kind deed de "klus"(meisje 2 vond het leuk om te doen)





 Hot Chocolate Spoons, gezien op blog van Paulines keuken.......
ik herhaal haal recept:
400 gram chocola naar keuze smelten
50 gram achterhouden en van het vuur af door gesmolten massa roeren(daardoor krijgt je eindresultaat glans)
Lepels erdoor halen en sprinkles erover strooien, uurtje of 3 laten stollen...KLAAR!

Wij komen onze zondag wel door!

Liefs
Lynda 

Help helpen? Koop wat leuks!

zaterdag 15 december 2012

Ik heb even getwijfeld of ik het hier moest delen, want er kan natuurlijk sprake zijn van een overkill, maar omdat het NIET voor mezelf is maar voor het Goede Doel (Serious Request van 3fm) doe ik het tóch!

Let's hear it for the babies is het motto dit jaar en wij proberen ons steentje bij te dragen. Hoe? We vragen niet (alleen) gewoon om geld, we hebben donaties van alle kanten gekregen die we mogen veilen voor dit mooie doel van het Rode Kruis ism 3FM.
Welke artikelen dit zijn kun je nu al zien op Inspiratie voor je Interieur 
op ShowHome.nl  en later dit weekend ook op Mrs.Darcy.

Er is vanalles om op te bieden, ik noem er even een paar:
drie kunstwerken, setjes kunstkaarten, een leren notitieboek, een tabletcover van wolvilt, een sieradenset speciaal voor deze aktie gemaakt, een kussen met afbeelding van een uil, een woonboek van Jeanne D'arc Living, een tas, cupcakes een supergave kalender, een Jeanne D'arc agenda 2013....enzo :)

Dus dit is een WIN-WIN aktie...jij koopt wat leuks voor jezelf of je huis(of een ander) én je steunt dit goede doel!



 Maaaaaaaar....je HOEFT niet per sé iets te kopen, je mag ook "gewoon" een bedrag storten! Let me know! Oke......ALSJEBLIEFT? :)

Ik stort me op de Kerstboom van Huize H, een verhaal op zichlees je HIER

Heb een SUPERweekend!
Liefs,
Lynda 

Ik wist het niet!!

donderdag 13 december 2012

Er zat een luchtje aan, maar ja, dat maakte me eigenlijk nog nieuwsgieriger...ben er inmiddels achter waar dat luchtje vandaan kwam...

 Hier de oorzaak van het luchtje...een geurzakje van mijn favoriete merk!!!!!!!
Met een rendierhanger van zink...enne..ik hartje rendieren he (voor wie het nog niet wist...al denk ik niet dat dat nog nieuws is voor iemand)
 En de afzender? Marjan!!!! Een kleinigheidje omdat ze het zo leuk vindt dat ik weer een Groepsknuffel organiseerde!! NAH! Hoe lief is dát? Marjan, ik ben er héél blij mee, het ruikt zalig en rendieren heeft een Lynda nooit genoeg:D! Dankjewel! *smak*

Jullie...mogen de enveloppen natuurlijk pas vanaf a.s. maandag openmaken, dat snappen jullie wel he!? :P

Liefs,
Lynda 

Mooi???

dinsdag 11 december 2012

TE KOOP!!

had to do this .....:)
GOED DOEL!
SERIOUS REQUEST 2012
COME TOGETHER
 

Blogland Geeft in het Rond...

maandag 10 december 2012

Niet schrikken, het is nog niet zover maar volgende week om deze tijd dus wel.
Iedereen die meedoet met de "groepsknuffel", wil je ervoor zorgen dat je envelop op tijd bij de ontvanger is? Ik weet dat er al enveloppen verzonden zijn, en ik vraag me af of écht alles dicht is gebleven maar vanaf volgende week maandag mag dus eigenlijk alles open en mag alles op je blog!
Niet vergeten dus, knoop in je zakdoek, touwtje om je vinger......spannend!

Liefs,
Lynda 

SNOW!

vrijdag 7 december 2012






Mijn geduld(of ongeduld?) werd beloond!!!!
"walking in a winter wonderland"!
En al mn Facebook, Twitter en Instagramvriendjes hebben het geweten...SNEEUW in het Zuiden!(ik deel gewoon graag, da's alles)
En als we de weermannen mogen geloven kan ik morgen en overmorgen best nóg een rondje door de SNEEUW(al mn volgende vriendjes, wees gewaarschuwd ;))

SNEEUW..hartje hartje hartje!

Liefs,
Lynda 

SNOW?

donderdag 6 december 2012

geen vlók gezien vandaag!! Stralende zon en strakblauwe lucht...
 
Als je dan gek bent op sneeuw...net als ik, en je woont in Limburg...net als ik, en je ziet vanuit GANSCH het land foto's van DE sneeuw komen...net als ik, kan ik me voorstellen dat je ongeduldig wordt....net als ik!!!
En dan maak je....net als ik...gewoon je éigen sneeuw!!! HA! DUS! Sneeuw....binnen...zo láng als ik wil! HOOR! ;)

HoHoHo...I máde snow!

Liefs,
Lynda 

5 december

woensdag 5 december 2012

Of je het nou "echt"viert of niet, maak er een héérlijk dagje van!

Fijne Sinterklaas allemaal!

Liefs,
Lynda

Worldly Webshop

maandag 3 december 2012

Vorige week ontving ik een erg leuk persbericht van al even leuke Webwinkel Worldly Treasury
De webwinkel van Nathalie die tot voor kort bol stond van de prachtige handgemaakte sieraden met edelstenen, schelpen, hout, allemaal natuurlijke materialen en altijd met een mooie betekenis erachter!

Tot voor kort zeg ik omdat Nathalie nu haar assortiment heeft aangevuld met mooie (wederom handgemaakte) items die met wonen en lifestyle te maken hebben!

 3 kersthangers - twinkling stars 
Mocht je dus nog niet al je inkopen voor 5 december binnen hebben, maar ook als je gewoon op zoek bent naar net even wat anders, bezoek je dus gewoon haar shopje!

******

Zou je nog sfeervolle welnesskaarsjes willen winnen, dan kan dat HIER

Fijne maandag!

Liefs,
Lynda