Ik wens het haar...

maandag 28 januari 2013


Ik wens Beatrix nog héél veel mooie zonsopkomsten zoals ik die vanmorgen mocht zien! Zo mooi dat ik er echt voor van de fiets ben gestapt..Koningin Beatrix, de dag begon met een zonnetje en ik wens u nog vele zonnetjes in alle rust! Respect!

liefs
Lynda  

1001

donderdag 24 januari 2013

Was dat alweer maandag dat ik m'n laatste blogje plaatste? Het was me het weekje wel, WAS ja want m'n buitendedeurwerkweek zit er alweer op!  O joy! Lots to tell, met twee puubsters in huis vliegen de hilarische (en minder hilarische) momenten om je oren en moet je het maar gewoon laten gebeuren want anders raak je achterop...snappen ga je sommige dingen toch niet ;).
Anyway, ik mag nog wat stukjes tikken voordat ik morgen een gezellig uitje ga hebben met Mrs.Abacaxi & H.  . Laat ik jullie gewoon wat snelle kiekjes zien van mn nieuwste bezigheid(van verslaving is geen sprake....*hmm*)..."instagrammen"







 Mocht je me daar willen volgen dan zou dat heel gezellig zijn, je zult zien je komt er een hoop bekenden tegen ;). Je kunt me vinden onder lyndahome.

Zie ik je daar? En anders gewoon de volgende keer weer hier, of op jouw blog :).

Liefs
  Lynda  

Het enige blauwe deze maandag...

maandag 21 januari 2013

Wat nou Blue Monday? Er was niks blue vandaag hoor, ja alleen mn sjaal, maar ook dat niet voor lang!

ik laat de foto wat kleiner, lijkt het minder erg

Goedemorgen maandag, welkom in mijn nieuwe week! Ze zeggen dat je heel lelijk kunt gaan doen maandag, maar daar wordt ik niet warm of koud van hoor, bring it on, ik daag je uit!.......

Nadat ik deze morgen vaderlief heb uitgewenkt als hij met de auto richting zijn werk in het Duitsche vertrekt, ik de meiden richting bus heb gestuurd kan ik aan de slag, voorbereidende werkzaamheden want mama gaat op de fiets. Mama kan ook met de bus gaan maar ivm met werkzaamheden nabij het station kan de bus daar niet stoppen en zal dus om moeten rijden met als gevolg dat mama dan een half uurtje moet lopen naar haar werk. Op de fiets is het ook een half uurtje dus lood om oud ijzer. Jasje aan, dasje om, wanten aan en "we"kunnen.
Het viel eigenlijk alles mee, de kou, de wegen........de drukte in het verkeer...uhm..verkeer.....géén verkeer...nah ja..nauwelijks dan. Niks blauws gezien.....wit wel, veuls wit, heel hard veuls wit, heel hard veuls prikkend wit. Dus....gratis peeling en hoogrood, maar nog steeds niks blauw.

Terugweg fluitend natuurlijk, want de sneeuw is gestopt, dus als ik mét sneeuw kan, is zonder sneeuw een eitje(ook wit :p). Na een tussenstop bij supermarkt als een malle naar huis, lekker warm en voldaan uit mn witte pak, althans....zo is planning. Het feit dat mn telefoon erg hardnekking blijft piepen deed daar niks aan af, ik ga naar huis!....naar huis...alwaar ik binnen drie minuten een bammetje kaas naar binnen sta te proppen want de berichtenkannonade blijkt van meisje 1 te zijn, ze blijkt te weinig geld mee te hebben om ook de terugweg van school naar huis te kunnen bekostigen en wil eigenlijk toch wel naar huis. Omdat we geen andere opties hebben besluit ik dus om mn bloedje dan maar op de fiets te gaan halen, met het pontje de Maas over, half uurke fietsen en dan samen weer naar huis. Twee stappen van het pontje af en jawel....weer dat gepiep uit mn jaszak.....meisje 1...ze heeft haar vriendin gevonden en daar had ze nog geld van tegoed dus voilá....geld genoeg om met de bus te komen. Uhm......
Oké, meedenkend als ze is, besluit ze dan maar de bus naar het dorp te pakken waar ik inmiddels ben...op mn fiets.....want dan ben ik niet helemaal voor niks gekomen.(je zou haar zoenen toch? ;)). Ik posteer me met fiets op de stoep aan de Rijksweg van het overbuurdorp, in afwachting van dé bus. *piep*....hm hm...meisje 1....dat ze de bus gemist hebben maar dat volgende over 2 minuutjes "al" zal komen, dus ik moet nog even wachten...ze vraagt nog wel even of ik dat wel wil doen...tuurlijk, ik sta toch al vastgevroren!!!! Ene Murphy had een Law toch?.....hm hm...die twee minuten werden en 15 want de bus had vertraging....kan gebeuren toch? Mij hoor je niet klagen hoor...maar als die bus niet opschiet hoor je helemáál niks meer van me!!!! Het zweet van voorheen begint ernstig af te koelen op mn rug...anway.......ik kort even in ;)...de bus kwam, de dame sprong achterop, klaagde na drie minuten over koude tenen...*kuch* ......


Goed, we zijn inmiddels bijna twee uur thuis....de kleur komt weer terug in mn gezicht, de tenen vertonen weer enig teken van leven en meisje 1 heeft weer een grote mond ;)...life goes on!

Ga ik nú op zoek naar een SNOWproof mascara ...eerst die pandalook afwassen!!!!(ook niet blauw!!!)


liefs
     Lynda       
ps: ik nog steeds hartje sneeuw hoor, laat maar vallen!!!

Ik deed nog een test....

zondag 13 januari 2013

Opruimen als je boos bent.......test geslaagd, pink bijna gestorven. :)
Na een rondje EHBO kan ik u mededelen dat het met mn pink uiteindelijk wel goed zal komen en luidt mijn advies....NIET opruimen als je boos bent!

Als een kakmadame met pink omhoog, ingetaped dus drie keer zo dik tik ik even snel dit blogje want ik heb wel wat léuks te delen....een nieuwe blogger, dat vinden jullie beslist leuk!
Ik kreeg haar zover dat we lekker bij haar binnen mochten kijken, dus ik nodig jullie uit, doe dat ook gezellig even....ga ík even uitvogelen hoe ik mn haren ga wassen en hoe ik handschoenen aan ga krijgen als ik morgen weer op de fiets moet.....ik vrees dat ik een handschoen moet offeren en de pink eraf moet knippen ;)
Anyway....binnenkijken dus...bij Marit en Martijn, in het stukje vindt je ook meteen de link naar haar blog.

 Het artikel lees je HIER

Liefs,
Lynda 

Getest....

dinsdag 8 januari 2013

De test, uitgevoerd door katholieke plattelandsvrouwe, heeft uitgewezen dat de "Sukhashoppert" liever níet voor foodshopping gebruikt kan worden. Het is een übercoole shoppert, maar na rijp(en kort) beraad met me myself en mn schouders breng ik het advies uit de shoppert níet...en ik herhaal NIET voor de helft te vullen met levensmiddelen(van welke aard dan ook). Het risico dat je met fiets én shoppert in de goot terecht komt is groot. Het risico dat het zweet je over je rug gutst(altijd fijn met vest en winterjas aan) is voor 99% aanwezig en mócht je een politieagent tegenkomen haalt ie je beslist van de weg ivm verdenking op dronkenschap(zwalken). 
Bevinding van de test: een MUSTHAVE die shoppert(hoera voor social media, was ik pas nog in Amsterdam, komt er de maandag daarná een supershopper in de winkel bij Sukha en er was een twittervriendinnetje die er toch toevallig*kuch* moest zijn dus zij adopteerde er eentje voor me, en die ontving ik dus vanmorgen), maar voor leuke dingen, zeg kleding, kussentjes, make upjes, hebbedingskes etc. maar GEEN boodschappen.(en indien wél voor boodschappen, niet meer dan 1/3 vol maken!!)

Bewijslast volgt hieronder....



 Als je op hun site kijkt, zie je ook een foto van DE tas, en misschien zou er al een lampje moeten zijn gaan branden(formaat). En érgens heb ik ook afmetingen voorbij zien komen maar jee...ik ga geen rolmaat pakken om te meten hoe groot ie dan zou zijn. Maar hij is dus zo groot, dat als ik 'm op de grond laat rusten...de bovenkant van de tas(zonder hengsels) tot halverwege mn bovenbeen komt!!! :D. Hij is echt giganormeousgantichuge!! Maar wat is ie GAAF! Ik hou van die dingen(joh?), zodra er wat nieuws is(en ik zie érgens ook maar een petit mogelijkheidje dat ik er wat mee ga/kan doen) wil ik dat proberen. So I did! ....NU ga ik mn zorgpolis checken op het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut ;)).

Alle gekheid op een stokje...de tas is gewéldig tof! Superstoer, degelijk materiaal, kan dus tegen een stootje(het ligt aan mij, niet aan de tas;)). Dus mocht je in Amsterdam zijn, loop ongeveer 10 minuten vanaf het station naar rechts ;) en breng een bezoekje aan SUKHA!

Graag gedaan!

Liefs,
Lynda

ps: Elvera *smak* bedankt!!! maar uhm, die twee kerstbalhaakjes die erbij zaten.....??????? :P 

Aan tafel!!!

maandag 7 januari 2013


Gepinde afbeelding







Gepinde afbeelding


Gepinde afbeelding 
Gepinde afbeelding

Ben ik op zoek naar een nieuwe tafel? Neuh, al is "iets"nieuws natuurlijk altijd leuk. Het volgende overtreft leuk, want onderstaande Eiken eetkamertafel van TBLS kun je winnen!!! WINNEN!!! Gewoon...door twee pagina's te liken..berichtje te delen et voilá...je doet mee!!! EEN TAFEL...WINNEN.....een EIKEN tafel winnen....en dan is het jaar nog maar nét begonnen!!!! Puh...what's next?;)
Meedoen? KLIK

 
Liefs,
Lynda
ps: je hebt het niet van mij he ;), maar als je nou gedurende de aktie ELKE dag even gaat delen....wie weet *fluitfluit* 

Let's do this!

dinsdag 1 januari 2013

Een gloedje nieuw jaar! 365 dagen die allemaal een gouden randje verdienen! Geen grootse wereldverbeterende plannen, maar elke dag omarmen. Tintelen door de energie die door je lichaam stroomt. Blij zijn met....met....(bijna) alles.
Clicheetje? Every cloud has a silver lining.........niet te zweverig bedoelt, maar wel mijn manier! "komt wel goed schatje".....echt waar...ook dit jaar weer! Dat weet ik zéker! Na een paar maanden "grijs in het hoofd"...blijf ik toch geloven in "roze". Ook weer mijn manier...;) Een nieuw jaar, alle aandacht er weer bij en gaan voor gezondheid, geluk en gezelligheid! *proost*

Liefs,
Lynda