Nieuw...

vrijdag 29 maart 2013

Pasen, of je nou het nieuwe leven viert, een nieuwe dag, de zon(da's ook best nieuw voor ons), een nieuwe lente(wat?) .....of je nou gelovig bent of niet...IK ben nog steeds zwaar onder de indruk van de uitzending van The Passion van gisteren en op facebook gaf ik al aan wat met name is blijven hangen: één wereld!

Leven en laten leven, waar je ook bij hoort, of niet bij hoort, wat je ook viert en wanneer, als je de wereld draaiende wilt houden zul je dat toch een beetje "Samen"moeten doen. Zo.....dat dus!

Wij gaan aan de klus(samen), wat we doen lees je hier  en wat ik de afgelopen dagen zag in aanloop naar Pasen zie je hieronder.....




Wie je ook bent, waar je dat bent, ik wens je gezellig Paasdagen!

liefs,
Lynda
 

Paastak 2013

maandag 25 maart 2013

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Paastak 2013!
Ik had jullie al verteld dat ik een soort van hooked ben aan het vouwen van deze "diamanten". Na heel wat proefversies(er zijn zoveel leuke papierkes om dat mee te doen) heb ik afgelopen zondagochtend gevouwen als een malle, dit keer met kleurkaarten van K.arwei!  

Kwam ik gisteren ook nog een "vouwplan"tegen van een lamp, dus het zou zómaar kunnen zijn dat......

Nog iemand de arctische weersomstandigheden op de fiets mogen ervaren deze ochtend?  Elk nadeel "hep zun voordeel"...het is de goedkoopste botoxbehandeling ever...je voorhoofd bevroor binnen notime!
Letterlijk en figuurlijk fris en fruitig en het liedje forever young fluitend de dag door! ;)

liefs
Lynda 

not my week...of toch?

vrijdag 22 maart 2013

subtitel mag zijn: ik ben er klaar voor en mee!!!
Dus....stop de persen....zelfs een Lynda zegt nee dank u tegen meer sneeuw!

hoef niks uit te leggen toch? We laten het rusten:).
Afgelopen zondag frotten we al wat vroege voorjaarsbloeiers in wat potten, verplaatsten we al wat vaste planten in de tuin, kocht ik al wat zaad in voorbereiding op het Weelderige Walhalla in mn achtertuin, kocht ik zelfs een frambozenstruik in afwachting van heerlijke toetjes en fruitsalades met frambozen......klinkt goed toch? Klein detail, de grond is te koud voor mn zaadjes en de struik staat ook nog onder het afdak...

Een hartverwarmend begin van de week met een cadeautje op de mat op(ik dacht maandag)

Een dochter die diezelfde middag gewoon al haar sleutels verloor, en dus niet aan jas en fiets meer kon op school....zal het héél kort houden...de mensen die mij volgen op Fb hebben het hele verhaal kunnen volgen ;)....het kwam uiteindelijk goed! Er gingen wat uurtjes overheen maar het kwám goed.....dat telt! Diezelfde dochter besloot op dinsdagavond vlak voor bedtijd eens iets aan haar "toilet" te doen en uhm....heeft nu aan elke kant nog maar 1cm wenkbrauw.......ook dat kwam uiteindelijk goed...niet dat ze weer wenkbrauwen heeft maar een beetje wenkbrauwpoeder en een stoïcijns gezicht en geen haan die daar meer naar kraait. WIJZE les voor betreffende dochter, dat dan weer wel.
De woensdag bracht me het uiterlijk zoals op bovenste foto, en het duurde ook weer úren voordat ik weer enigszins op temperatuur was  eenmaal thuis......maar......jawel....ook dát kwam goed! Kan er toch niks meer misgaan deze week he, ik bleef binnen en deed eens gek.......héél gek...


ik sloeg aan het "knutselen ". Ik ontving namelijk met de post m'n sjabloon voor het vouwen van kristallen...besteld bij PSikhouvanjou ....beetje sceptisch begin ik met een testpapierke want mezelf kennende, heb ik daar het geduld niet voor en eindigt het frotje bij het oud papier. Inmiddels liggen er hier een stuk of 12 van die dingen, gemaakt van al wat ik aan leuk papier voorhanden had...zelfs de wikkel van de chocola is gerecycled! Er ligt nog een stapeltje leuke papierkes op tafel....er is dus nog geen einde in zicht....elke leuke bladzijde in een magazine wordt eruit gescheurd en gevouwen.....wat ik met al die dingen moet is me nog niet helemaal duidelijk.....

Wat er dan wel weer gebeurde tijdens het vouwen.....*pling*....het opruimen van de zolder is natuurlijk niet zonder doel he, ja doel a is een opgeruimde zolder alweer hinkstapsprongen tot het verleden zullen behoren, maar doel b..KLIK 
 En dus...omdat we toch nog lang niet klaar zijn met opruimen, er nog een kastenwand opgebouwt moet worden op zolder voordat blablabla....kocht ik wel alvast twee stoeltjes voor betreffend "project"...logisch toch?

Draaistoel Paula - kunstleer wit 
oe enne.....omdat het buiten toch te koud is om lang te vertoeven heb ik nog een leuke binnenkijker voor jullie! HIER 

Zo, had als titel misschien beter STOP...chaos kunnen kiezen, ik ga weer een week mn mond houden ;)...hebben jullie ook rust!

liefs,
Lynda 

 
 

pre-lente voorbereidingen

woensdag 13 maart 2013


helemaal blij met het stralende zonnetje fietste ik vanmorgen grijnzend het dorp uit. Met een uitzicht als dit mag je wel spreken van een goed begin van je dag toch? Het was niet warm, maar de zon scheen! Ik ben snel tevree en humde m'n kilometertjes naar m'n werk en bedacht me dat ik best weleens die en tip kon gaan uitvoeren. De tip die ik gezien had bij Elke.
Elke is blogger van de maand maart bij Inspiratie voor je Interieur en deelde pas deze budgetvriendelijke tip met ons.

zij vermengde suiker met afwasmiddel in een potje et voilá, perfecte handwash voor ná het tuinieren(voor hen die net als zij en ik zonder handschoenen in de aarde woelen). Zij gebruikte een afwasmiddel waar ook meteen een verzorgingsproduct in zit maar ik nam gewone afwasmiddel omdat ik altijd na het handen wassen een handcreme gebruik. Wellicht kun je dit ook met zout doen, maar weet.....heb je wondjes(en die loop je snel op tijdens het tuinieren) dan bijt dat best wel, suiker dus...vandaar! Kost "niks" en werkt perfect! Ik had deze glazen potjes nog staan (merk: House Doctor) maar een willekeurig potje doet prima dienst. Ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin die dol is op tuinieren, labeltje eraan of sticker erof en klaar!



zodra het weer tuinwerkproof is ben ík er klaar voor.....en tot die tijd ziet m'n aanrecht er ook weer extra gezellig uit!

liefs
Lynda 

what a difference a week makes...

maandag 11 maart 2013

 het was toch vorige week dat we genoten van de eerste lente-achtige dagen?
 dat de temperatuur hier in het Zuiden opliep tot een heerlijke 17 graden en we op het terras, zonder jas genoten van een ijskoude versnapering?

 
 dat ik van het Bloemenbureau Holland deze leuke Campanula thuisbezorgd kreeg?
 ja toch zeker? Dat was toch geen droom? Gisteren hebben onszelf anders toch alweer flink wat wijs moeten maken en hebben we tijdens een pauze van het zolder uitmesten genoten van een zomerse smoothie....lekker.....maar het weer vandaag.....vanmorgen op de fiets....was iets minder lekker.

De hele week nachtvorst.....*zucht* bén ik eens lekker op tijd met het snoeien van de rozen.....moet ik nu vrezen voor mn rozenbloei aankomende zomer? O well... wie weet, stropen we volgende week alweer de mouwen op in de zon.
This is Holland and I love it ;)

liefs
Lynda 




even bijpraten?

vrijdag 1 maart 2013

Is goed, kan ik! Vanaf vandaag heeft Inspiratie voor je Interieur een nieuwe lay out, en dat niet alleen, vanaf vandaag gaan we ook elke maand een blogger én een webshop in het spotlight zetten. Je kunt dus via de site naar de betreffende blogger klikken en naar de shop. Beetje net als "vroeger"weten jullie nog? Toen had ik elke dinsdag een spotlight:), nou zó dus, maar dan per maand. 


!! ben je een woonblogger en zou je het leuk vinden, we hebben nog een paar maandjes beschikbaar dit jaar, let me know. Je hoeft er niks extra's voor te doen, gewoon lekker doorbloggen, wij linken via de site dus de bezoekers komen dan vanzelf. (lynda@inspiratie-interieur.nl)

Dan, voor de eventuele zwangere volgers van m'n blog, of de mama's en papa's die op zoek zijn naar nieuwe ideetjes voor baby- of kinderkamer...nieuwe website online sinds vandaag(wat een dag wat een dag;)) namelijk
www.lievekeet.nl. 
Zo leuk, al die lieve kamertjes en kleurtjes, ik behoor dan niet meer tot de doelgroep maar kijken mag...toch? (haal me toch geen gekke dingen meer in mn hoofd ;))


Genoeg over zaken.....ik ben er klaar voor......Lente....zon...buiten zijn...enzo...nou schijnt het volgende week soort van lente te worden maar ik riskeer het niet, ik heb 'm alvast in huis!!!



 Sjors merkt nergens niks van, wil wel altijd overal bijzijn maar je mag 'm niet aaien...tenzij....hij bovenop je gaat liggen....dan mag het!;)


 Zijn jullie al klaar voor de zon? Lekker buiten zitten met je vest aan, oogjes even dicht neus richting zon....hm hm......

liefs
Lynda