Koningsblauw

dinsdag 30 april 2013

zonder woorden.....niks meer aan toe te voegen alleen dat ik zwaar onder de indruk was/ben.......







 ik zit klaar voor het avondprogram :)

even wuivend...

Lynda 

the King and I...

maandag 29 april 2013

daar is natuurlijk hartstikke geen sprake van (mocht ie willen;)) want ik heb natuurlijk al ruim 22 jaar m'n eigen Prins! Kan geen Willem tegen op (ook niet met een groot huis :)). Maar King staat in dit geval even voor Koningshuis,......ik ben er dol op. Bespaar me even het republikeinse weerwoord want hee...wat we ook hebben...een koning of een President, geld kosten ze ons toch dus kies ik voor de meest tot de verbeelding sprekende "variant" van regent.






De "rood-wit-blauwe" bosjes bloemen zijn door het huis verspreidt(roze wit blauw...dat snap je) en de tv doet het en vanaf klokslag 9.00 uur kun je me vinden in de hoek van de bank. Gekookt zal er niet worden, we krijgen een hapjesbuffet want ik wil natuurlijk niet langer dan nodig van m'n plek he, je zult toch wat missen zeg!

Ooit zou ik K-dag in Amsterdam willen meemaken maar dit jaar leek me niet het geschikte jaar daar eens werk van te maken. Couchpotatoe dus...frontrow zeg maar, met m'n neus vooraan...tissues binnen handbereik(en zo ook de afstandbediening...stel dat er een huisgenoot snode plannen heeft ).

Wat je ook gaat doen, waar ter wereld je ook bent, ik wens je een hele gezellige en vrolijke K-dag(weet niet precies wiens dag het nou is, tot tien uur die van Beatrix en daarna die van W.A. daarvan raak ik in de war...dus K-dag...de nette variant alsjeblieftdankjewel!).

 
 wat je zoal nodig hebt als je thuis blijft morgen KLIK
Leve de Koning...hoezee hoezee hoezee!!

royale kushand,
Lynda 

doen we nog eens...

zaterdag 27 april 2013

een plaatjesblog, dat ging eigenlijk best goed ;) en gaf de sfeer best goed weer.
Dus, de afgelopen week....


 
 heb ik blijkbaar veel met bloemen gefrut...deze leukies waren over uit een ander boeket maar verdienden samen nog een tweede ronde, weggooien kan altijd nog maar het blijken bikkels te zijn want ze staan nóg!

 zijn we ook elke dag benieuwd naar wat er buiten allemaal gebeurt, en houdt onze Sjors de hele boel goed in de gaten....zeg maar.....

 blijven we hoekjes maken, met vanalles en nog veel meer....in pastelkleurtjes...enzo
 
 want ook fellere kleurtjes zijn natuurlijk van hárte welkom. Ik knip wat uit de tuin en zet gewoon alle kleurtjes bij elkaar. Kan prima! wij hebben immers ook allemaal een andere kleur en kunnen samen toch? ;)

 ook een Nederlands getint boeketje hoort erbij, met een beetje fantasie zie je alle nationale kleuren terug.
 Marion van Basichus kent (bijna) iedereen, en dus ook haar prachtige ontwerpen die handgemaakt zijn. NU zijn ze ook in NL te koop en wel bij hart&8. Ik koos voor mint!(pastelflow he ;))
 ik stap dus gewoon af he, als ik onderweg ben van werk naar huis en ik kom mooie "plaatjes"tegen....vastleggen, genieten, diep ademhalen en doorfietsen :). Mindful heet dat toch?


 De nieuwe FLOW is ook uit en deze slinger zit er o.a. in, ophangen en elke dag HOORAY-en...
 en dit happypresent kreeg ik van Chantal van Abacaxi Hortela .
Vorig jaar bewonderde ik e.e.a. in haar prachtige tuin en de schat was het niet vergeten! (ik dus wel) Dus toen we gisteren een lunchdate hadden kreeg ik dit! Gepoot, geplant en gezaaid hoor! Blij mee!

Hoe was jullie week?

liefs
Lynda 

kleine stukjes van mij.....

dinsdag 23 april 2013

 niet normaal zoals de tijd lijkt te vliegen, de dagen glippen als zand tussen m'n vingers en als je me vraagt wat we gisteren aten moet ik héél diep nadenken ;).
Gelukkig hou ik het nog een beetje bij met foto's....dus vandaag alleen wat plaatjes van de afgelopen dagen....."het dagelijks leven in beeld "zeg maar ;).
 winterviolen die het bij mij altijd pas in de lente leuk gaan doen
 dit práchtige tijdschrift(doet het eigenlijk tekort, lijkt wel een boek) kreeg ik van iemand uit de USA.....ik weet zeker dat jullie dit ook een prettig tijdverdrijf zouden vinden, klein geluk, lekker leven en puur genot.
 met het schaartje door de tuin boeketje
 zomaar een bladzijde uit voorgenoemd tijdschrift
 Delftsblauw "erfstuk"(de man is nog lang niet dood, ik leende en gaf nooit terug ;))
 in het spotlight, heerlijke geurende violieren...
 .........
 blij dat er nog leven blijkt te zitten in onze boom, we hebben 'm erg kort moeten snoeien anders werd hij te groot voor onze tuin. Dit is onze natuurlijke parasol in de zomer.....blij dat het weer groen wordt.
 appeltje (niet oranje)....symbolisch zeg maar...
overgebleven bloemen van een ander boeket, de tweede ronde!

liefs
Lynda 

WinWin...

zondag 21 april 2013

tsssssssss....gékmakend....word zó doodmoe van al dat gez**k en gezeur over dat koningslied. Ik vind het best een oké lied, ik "voel"de intentie wel, perfect is het dan misschien niet maar wie of wat wel? Wil iedereen die dat wél is NU mijn blog verlaten???? .....fijn dat jullie er allemaal nog zijn ! Klein stukje van mij, ik kan daar dus zó boos over worden, werkelijk waar, is er iemand die een liedje maakt...50% kans dat je het niet leuk vindt....so be it, move on en zing lekker met een ander mee. Nee....er zijn mensen die vergeten zijn dat ze dan wel mogen zéggen wat ze denken maar dat je daar vooraf toch het beste even over kun denken! Serieus...doodsverwensingen aan een liedjesschrijver? DAT is waar je het nieuws mee wilt halen? Sommige mensen voelen zich internationaal in hun hemd gezet door dit liedje...ik herhaal...LIED-JE....en proberen die internationale "Schade" en "ons imago" op te poetsen door de tekstschrijver een steniging toe te wensen, een hele hoge boom etc.... ik herhaal...serieus?!?!?!!? om een liedje?!?!?!?!? Voorbeeld....zijn er verkiezingen, daagt een groot gedeelte niet eens op want.. "boeiuh".....nee dan komt er een liedje(ik blijf het herhalen, wellicht meer voor mezelf omdat ik het gewoon NIET ga snappen) en dan staat ineens half Nederland op z'n achterste benen want oe oe....zij kunnen dat natuurlijk véél beter. *kucht*

Nee, het Koningslied, daar kan ik het beter niet over hebben.....

 

SPOTLIGHTJE dan maar? ;)
Ik lees vaak bij jullie dat jullie aan het opruimen zijn, dat er iets uit moet als er wat nieuws komt, of dat jullie spullen op MP(marktplaats) zetten om er toch nog wat leuks voor te ontvangen zodat je weer een leuke cent bij elkaar kunt sparen voor weer wat nieuws. Een soort kringlopen maar dan anders.
Vandaag wil ik jullie voorstellen aan Christy, southern belle die een superleuk concept heeft opgezet (mijn mening!;)) . Een kort citaat van haar website:

 

Over ons

WinWinWonen is dé online plaats voor het (ver)kopen van woonaccessoires die vallen in de categorie: Dankjewel-maar-het-is-mijn-smaak-niet, Oeps-net-de-verkeerde-kleur, Bon-kwijt-dus-ruilen-kan-niet-meer, In-de-winkel-vond-ik-m-nog-prachtig, Niks-mis-mee-maar-op-uitgekeken, etc. 
 

Bij http://www.winwinwonen.nl/ kun je dus terecht met woonaccessoires die een ander nog helemaal blij zouden kunnen maken! Christy is altijd op zoek naar (merk)spullen die een tweede ronde meer dan waard zijn en speciaal voor mijn lezers *kucht* ;) maakt ze een leuk gebaar. 
 

Dik anderhalve maand geleden bestond mijn blog alweer 3 jaar, en op dit moment volgen er 400 mensen mijn "geblog", schreef ik 782 berichten en ontving ik bijna 16.000 reacties! Dus ik heb Christy gevraagd of we er samen wat leuks van konden maken. Et voilá. Zij legt het zelf even uit:

 

*Wat misschien leuk is, is het vergoeden van de kosten voor het opsturen van een zending woonaccessoires naar WinWinWonen. Dus 6,75 retour op je bankrekening! 
* Dus bijvoorbeeld bij inbreng van x aantal artikelen met een gezamenlijke verkoopwaarde van 60 euro minimaal. En maximaal 6,75 voor pakketpost tot 10 kg. 



WinWin verkoopt ook outletpartijen van webshops, dus ook véél nieuwe artikelen tegen een alleraardigst prijsje!

Wil je meer informatie of/en heb je interesse dan mail je naar christy@winwinwonen.nl met de code LYNDA (en doe haar mijn allerhartelijkste groeten)

win-win....dat zeg ik!

Fijne zondag!



                                       liefs,
                          Lynda

ps: bij WINWINWonen verkopen ze overigens niet alléén maar woonaccessoires, maar alles opnoemen....?...ga gewoon lekker neuzen!

 


 






 

theetje?

donderdag 11 april 2013

Soms komen er "zomaar" leuke dingen in mn mailbox terecht, en deze wilde ik eigenlijk wel even met jullie delen. Blogland lijkt voor sommige een redelijk anonieme wereld, en dat is ie misschien zo op het oog ook wel maar als je al een tijdje meeloopt(blogt) weet je dat er her en der hele hechte vriendschappen ontstaan zijn, dat er in geval van verdriet maar ook vreugde de liefste kaartjes verstuurd worden. Laten we de superattente cadeautjes over en weer niet vergeten....dus ik denk dat dit hier wel op zn plaats is.

Te leuk toch om niet alleen post in je mailbox te ontvangen maar ook in je "echte"brievenbus, stiekem is dat net even wat leuker ;). Helemaal bijzonder als er een boodschap achter schuilt, en plaatje compleet als er zoals in dit geval een zakje overheerlijke thee toegevoegd is!

 Er zitten héle bijzondere en lieve kaartjes bij!




 En? Zijn ze niet erg lief en origineel? Ik ga van de week eens rustig rondneuzen, weet nog wel een paar mensen die zo'n kaartje verdienen!



liefs
Lynda

'n plekje in het rekje

woensdag 10 april 2013

 Met toestemming van meisje 1 mag ik bovenstaande foto laten zien, het kaartenrekje met zwart/wit kaarten. We hebben haar kamer in het paasweekend ontdaan van het pipbehang en er een stoerdere puberkamer van gemaakt. De kaarten waren onderweg dus het plekje aan de muur werd vrijgehouden. De kaarten zijn de nieuwste aanwinst in de collectie van hart&8
Sterker nog, de kaarten zijn in eigen beheer ontworpen, een unieke collectie dus! Ik mocht de kaarten tijdens het ontwerpproces zien dus meisje 1 wist er al van en besloot toen en daar dat díe kaarten op háár kamer zouden komen,....in een rekje...MIJN rekje welteverstaan. Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn voor elkaar gemaakt toch? hart&8 kende je misschien al van de originele sieraden maar de collectie is veel groter dan dat dus!


 Lieve Tricia, ook namens mijn puubster ;) dankjeheelergsuperwel voor een van de eerste setjes kaarten! Ik weet zeker dat je er heel veel mensen ze leuk zullen vinden, je kunt er zoveel leuke dingen mee doen!
XXX

liefs
Lynda

ps: ga eens kijken als je van stoere flessen voor je badkamer en keuken houdt, als je het belangrijk vindt dat het verantwoord is en dus goed voor onze mooie aarde, én natuurlijk voor jóuw huid en haar!

Groen...

dinsdag 9 april 2013

al die sociale media zijn eigenlijk niet "goed"voor mij, verloor ik me eerst in het vouwen van de leukste hangers omdat ik ergens een mal tegenkwam en dat natuurlijk ook weleens wilde proberen...nu las ik een "gesprek"op twitter over Slowjuice, smoothies en juicers....uhm...stél je voor dat ik nu toch eens iets leuks zoue missen, dat ik iets lekkers aan mn neus voorbij zag trekken, iets spannends totaal clouless voorgeschoteld kreeg en ik er niks maar dan ook niks van op zou steken.....:D.... dus ik klikte het gesprek open(zo gaat dat op twitter) en dus.....zijn we in huize H verslingerd aan de groene smoothies!

U trekt uw neus op? Niet doen, want zelfs de meiden hier vinden het lekker en geven een kik als ze maar even overgeslagen dreigen te worden! Elke dag een nieuwe spannende combi uitproberen. De eerste "groene" bestond uit spinazie, banaan, kiwi en rode grapefruit, een volgende fabriekte ik van het restje spinazie, frambozen en sinaasappelsap(vers), gisteren was het andijvie met banaan en en mango en today.....courgette met frambozen en mango. En écht, het fruit overheerst en je proeft niks van de groente.
Zo "at" meisje 2 zomaar spinazie, doet ze anders nooit ;) en heeft ze voor vandaag haar portie courgette binnen(ook een no go normaliter).

Dat e.e.a. supergezond is hoef ik niemand uit te leggen toch? Powershotje met een rietje..

 frambozen, mango en courgette...
 spinazie, banaan, kiwi, rode grapefruit
 spinazie, framboos en sinaasappelsap

 Wil je er meer over weten dan google je gewoon even groene smoothie, et voilá er gaat een wereld voor je open! Zo simpel, ZO lekker en ZOOOOO gezond!

Wat ook groen is, de muur bij Jeanette, geen lekkere overgang, dat geef ik toe maar stél dat je het huis van Jeanette nog niet kent dan hebben wij een binnenkijker op onze website HIER 

Fijne dag!

liefs,
Lynda  

 

zeg het met bloemen.....

zaterdag 6 april 2013

 
oehoeeeee, ik durf het niet met volle overtuiging te zeggen maar uhm, het schijnt, ze zeggen het, men heeft het ergens gezien of weer via via vernomen......het wordt "lente"!
Dat vieren we met bloemen!

Op instagram(ja daar ja) struikelde ik over een aantal GE WEL DI GE foto's van de aller, aller állermooiste bloemen! Moest ik natuurlijk meer van weten...en jawel, de dame die de foto's maakte heeft ook nog eens een hele leuke blog!
In het engels, dat dan weer wel, maar wij vrouwen van de wereld draaien daar ons toetsenbord niet voor om toch? Al kijk je alleen maar de plaatjes, happiness all around!
The Start up Wife

Say HI to Emily


Onze plannen??? Zaaien, om net zo'n mooie bloemen te krijgen.
liefs,
Lynda