MIJN mening...

maandag 30 september 2013

...omdat IK vind dat je alles wat leuk is moet delen....verwijs ik je graag naar de blog waar onderstaande foto's vandaan komen. Only Deco Love, interieur én recepten.


 

Blik op de week..

zondag 29 september 2013

Dat Instagram kun je hartstikke leuk gebruiken als soort van dagboek! Als je meer van beelden houdt dan van woorden.....

mijn afgelopen week was wel een clash van de seizoenen :)
Genieten van de zon overdag, lekker warm onder een dekentje aan het breien 's avonds...
 
 doe mij gerust nog zo'n week! En jullie week? Met dit weer kan het eigenlijk niet slecht zijn he!

Fijne nieuwe week!

liefs
Lynda

ps: een hele leuke nieuwe binnenkijker op www.inspiratie-interieur.nl
.....just saying ;)
  

TweetmarketNL

dinsdag 24 september 2013

de buitenaktiviteiten zijn bijna allemaal wel voorbij, het wordt tijd voor leuke evenementen binnen. Dit jaar zal er voor het eerste een Tweetmarket plaatsvinden in Rotterdam en misschien zijn er wel mensen onder jullie die daar eens willen gaan neuzen. De deelnemers liegen er niet om en het zijn er inmiddels zoveel dat ze volgens mij ook al buiten plaatsen aan het vergeven zijn. De locatie is geweldig en de organistie bloedfanatiek en superenthousiast dus dat beloofd een erg leuk evenement te worden. Lees hieronder alles over 's lands eerste Tweetmarket! (go Heleen!!)



Lancering TweetmarketNL

Op 19 oktober, van 12.00-17.00 uur, zal in het overdekte Entrepot te Rotterdam de eerste editie van TweetmarketNL
worden georganiseerd. TweetmarketNL is een markt waarbij (web)shops, actief op Twitter, tijdens deze dag live
hun spullen kunnen verkopen aan de bezoekers. De styling wordt verzorgt door
Studio vanDD in samenwerking met Hipaholic.
De toegang is gratis.

TweetmarketNL, initiatief van bedenkster Heleen Reijns- van Donselaar, eigenaresse van Studio vanDD, is een feit.
Naast het ontwerpen van interieurs, organiseert Studio vanDD diverse workshops en heeft een lifestyle webshop.
Wat begon als idee, wordt nu werkelijkheid. 

 TweetmarketNL is nog op zoek naar shops die willen deelnemen, deze kunnen zich aanmelden via www.tweetmarket.nl
onder het kopje ‘deelnemen’. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina, Twitteraccount en site van TweetmarketNL.

 ***************************

Noteer 19 oktober in je Agenda! Heleen ik wens je heel veel succes maar volgens mij is dat compleet overbodig! ;)

liefs,
Lynda  

Boekvouwen - het eindresultaat en een Give away!

donderdag 19 september 2013

Mijn moeder zou zuchten, boeken zijn om te lezen, die "verkwansel"je niet! :)

Na heel wat lezen, meten en strepen kon ik dan eindelijk aan het vouwen beginnen. Het vouwen ging een stuk sneller dan het meten en strepen overigens maar ik had geen haast. Het is eigenlijk wel een leuke bezigheid zo op een regenachtige herfstavond ;).

Een tijdje terug ontving ik een mailtje van boekvouwen.nl , of ik het leuk zou vinden om een boek te vouwen en het resultaat met jullie te delen. Als leuk extraatje zou ik aan één van jullie een patroon mogen weggeven om zelf ook een boek te gaan vouwen! Je snapt, voor jullie doe ik alles (uhuh) dus ik vroeg om een ster en ben aan de slag gegaan...boeken genoeg!

Op hun website kun je kiezen uit al gevouwen boeken of een patroon om zelf aan de slag te gaan. Leuk cadeautje misschien voor een boekenwurm of een creatieveling. Omdat woorden in je interieur tegenwoordig helemaal hip zijn is dit wel weer een leuke manier op een persoonlijke stempel op je interieur te drukken. Je kunt het natuurlijk ook eerst zelf vouwen en dán aan iemand schenken, heb je een homemade cadeau ;).

Mijn eindresultaat ziet eruit als dat van een beginner, en niets is natuurlijk minder waar. Niet alle vouwen eindigen even strak in het rijtje maar dat heeft natuurlijk alles met precisie te maken. Even ervoor gaan zitten en secuur meten is het halve werk.


 Nu het leuke gedeelte voor jullie! Boekvouwen.nl geeft een patroon naar keuze weg aan één van mijn lezers! Alles wat je moet doen is een reactie achterlaten bij dit bericht met vermelding van het patroon van jouw voorkeur, de Facebookpagina van Boekvouwen.nl gaan liken én als je een leuk idee hebt voor een ontwerp dat erbij vermelden. De winnaar trekken we dan op 10 oktober! Heb je géén Facebookpagina dat mag je natuurlijk ook meedoen maar wil je dan bovenstaande foto op je eigen blog plaatsen. Meer niet, that's all!

Ik vond het erg leuk om te doen en ik denk dat het resultaat erg grappig zal staan in de boekenkast.

liefs,
Lynda

Lees, meet, streep...

dinsdag 17 september 2013

lees meet streep lees meet streep lees meet streep lees meet streep *kijktwatscheel* lees meet streep lees meet streep...

 lees meet streep lees meet streep lees meet streep lees meet streep....nog maar een pagina offfff 130.....maar...het resultaat wordt beslist erg leuk! En nog leuker, een van jullie zal binnenkort ook kunnen lezen meten en strepen.....
Dus.....:D

liefs,
Lynda 

Glorieus de mist in...

vrijdag 13 september 2013

Weer zo'n geval van te snel willen hebben. Het lukt me elke keer weer.

Een hele tijd geleden was ik blij...zo blij...de bloemist in ons durp had Gloriosa's ingekocht!
  
en dus stonden er niet veel later twee Gloriosaatjes bij mij thuis te pronken. Hier heb je als je het mij vraagt geen hele bos van nodig, juist niet! Maar goed, lol van gehad maar zo'n bloem bloeit uit. Niet meer gespot bij de bloemist, jammer maar helaas. 

Tot een week of twee geleden we in een plaatselijke bouwmarkt liepen en ik op de plantenafdeling de Gloriosa als kamerplant tegenkwam! Je snapt, die moest mee! Ik zag me al overspoeld worden met Gloriosaatjes in de aankomen grijze maanden......*zucht*


  Hij bloeide zijn knoppen open en de kleur stak zó lekker af bij m'n kast en muur. Totdat....ik een paar dagen geleden me afvroeg...waarom het blad zo geel werd. Leve Google....al google ik vaak te laat.....mijn Gloriosaatje blijkt geen blijvende plant te zijn maar een bloembol!!!! Serieus....na bloei loof laten verdorren en bol droog bewaren tot volgend seizoen. Ben er een dag soort van sip van geweest.....echt waar.Maar goed, andere optie was geweest dat ik in de winkel ga staan googlen of de plant wel echt een plant is...doe je niet he...althans...ík niet! Tikkie beetgenomen voel ik me wel...als ik dat zo mag zeggen. Nou zag ik (leve google) dat de kweker hier een paar dorpen verder zit(meer gloriosaatjes binnen handbereik) maar ik weet het niet....blijf niet aan de gang......toch?? *denktnogevenna*(lees: waar ga ik met al die bloembollen heen? Volgend jaar een Glorieuze tuin? Ze kunnen namelijk ook buiten.....wist jij dat? Ik niet...leve Google!)

Fijn weekend.

liefs
Lynda

ps: ze schijnen er ook in het oranje te zijn (leve google) maar ja....dat deel ik meer mee voor de liefhebber.....zijnde niet ik! (valt in de categorie geel.....lang verhaal...lees straks maar ..hier)  

het is écht niet erg...

zondag 8 september 2013

Fall! :) 
De zomer heeft ons met een schitterend slotakkoord gedag gezegd en wát een zomer hebben we gehad! Wie had dat eind juni nou verwacht? We hadden zelfs de verwarming nog een keer aan! Zomer 2013, dankjewel, je was een van de betere!

Herfst heeft zich met een écht herfstig openingsnummer aangekondigd, regen met bakken uit de hemel en echt, de eerste mand is hier al vol met afgevallen blad. Maar het is niet erg althans....IK vind het niet erg.....onnodig te zeggen voor de volgers van het eerste uur maar ik hou van elk seizoen, probeer ze optimaal te genieten maar ook gewoon los te laten als het voorbij is! En de zomer, die is voorbij(weerkundig gezien dan he ;)). 

  Moge de herfst 2013 net zo mooi zijn als de zomer, maar dan op z'n "herfsts" ;)

liefs,
Lynda

ps: mocht je het leuk vinden, in de sidebar hiernaast zie je bovenaan een nieuwe widget...kun je zien wat ik zoal op instagram uitspook 

herfsthuis...

woensdag 4 september 2013

Soort van genietende van deze toegift van de zomer('s morgens vind ik het fijn en 's avonds idem maar midden op de dag blijf ik binnen...too much heat for me on september 3.) spiek ik met een half oog ook wel naar de herfstinspiratie overal. De kleuren en geuren veranderen en ongemerkt kom je ook zelf in een andere flow. Ik roep al jaren dat ik een strandhuisje wil maar een boshuisje lijkt me in de herfst ook wel leuk! onderstaand een vakantiehuisje in het bos, zie je jezelf al zitten op die bank richting die grote pui? De kleuren zien veranderen en eekhoorns druk zien zijn....

Moen Huset Remodelista Living Room WIndow 
moen huset house exterior remodelista 
 
moen huset house interior remodelista
ook zin gekregen in zo'n huisje dat binnen 6 maanden geleverd kan worden? Dit huisje werd gemaakt door de Deense Lykke & Nielsen
Waar zou jij het laten plaatsen??
Moen Huset Remodelista Window Deck

Zomer meets Herfst

zondag 1 september 2013


De weersvoorspellingen zijn goed, heel goed, een graadje of 29 tegen het einde van de week!(?) En toch is het alweer September. Je merkt het wel buiten, de straatlantaarns gaan eerder aan, het wordt frisser tegen de avond, vochtiger smorgens en je ruikt ook wel al een beetje najaar in het bos. In de tuin is het een clash der seizoenen....zomer meets herfst....bloeiers die van geen opgeven willen weten of die nu pas aan de beurt zijn, en bloeiers die al hun zaaddozen laten zien. September, de overgang van zomer naar herfst, ik vind het niet erg....(maar dat is oud nieuws) maar geniet zolang het nog kan van de open deur en de was die buiten kan hangen! Burgertrut ahoi!

 

  










 Welkom

liefs,
Lynda