Vertrouwen...

maandag 30 december 2013

Staat iedereen er weer klaar voor? Klaar om het nieuwe jaar vol vertrouwen te begroeten? Man wat gaat dat snel! Ik worstel altijd een beetje met de tijd en dan vooral met de snelheid waarmee die voorbij stuift. Ik probeer steeds bewuster op de rem te gaan staan, om bewuster in het hier en nu te "zijn". Maar gevolg daarvan is dat ik uiteindelijk het gevoel heb zo nu en dan een sprintje te moeten trekken om het allemaal bij te kunnen houden. Jullie niet vreemd natuurlijk?

Voor het nieuwe jaar heb ik geen "goede voornemens". Lekker leven is het motto en de voornemens komen met de dag, en zo dan dus ook de beslissingen. Wat weet je vooraf? Niks toch? Er zijn jaren die stellen heel veel vragen, er zijn ook jaren die antwoorden geven en het is fijn om dat gewoon te kunnen ondergaan. Terugkijken doe ik altijd wel en 2013 was best een fijn jaar! Iedereen blij, iedereen gezond (een pijntje en een kuchje daargelaten), wij zijn snel tevree. Wij hebben vertrouwen in 2014, wij hebben vertrouwen in elkaar en in de schoonheid van het leven (ik heb niet gedronken nee). Wij proberen zoveel mogelijk te kiezen voor HAPPY. Maar ja, helemáál perfect zijn we niet he ;) (of zeg ik liever: we zijn helemaal níet perfect?)

 30 december 2013 en ik wens alle lezers en collegabloggers een heel FIJN 2014! FIJN is persoonlijk, dus ik pas 'm iets aan, ik hoop dat JIJ je FIJN voelt in 2014! *proost*

liefs,
Lynda 

Gezelligheid

maandag 23 december 2013

Gezelligheid, gezelschap en een ongedwongen sfeer....ik wens het jullie allemaal!

Fijne Feestdagen! 

Kerstmis 2013 bij ons in huis, poederroze en zelfgemaakt, gewoon gezellig!

liefs,
Lynda 

De kerstbomenparade....

vrijdag 20 december 2013

Ik dacht "leuk, een paar verschillende boompjes in m'n blog"......*grijnst*
klik op de link en aanschouw meer dan 50!!! kerstbomen.


 Een voorproefje, wil je weten van wie deze bomen zijn en het verhaal erachter dan moet je dus even HIER  gaan kijken.
Iedereen die me een boom stuurde, ontzettend bedankt! Thanks for playing ;).

Lynda
ps: voor wat betreft de swappers met legen handen.....het komt goed!!!!

Jammer...

dinsdag 17 december 2013

De Swapstorm is gaan liggen, zo langzaamaan keert het "normale"leven terug. Ik heb ze nog niet allemáál gezien(hellup lui, het zijn er dit keer van zowel de blowswap als de instaswap bijna 200!) maar de signalen zijn weer zó fijn. Iedereen heeft ervan genoten en de nieuwelingen staat ervan verbaast hoe leuk dat toch kan zijn, een aardigheidje voor een "vreemde". 

Toch zijn er ook een paar mensen die niet zó enthousiast zijn....waarom niet? Ze hebben hun swap (nog) niet mogen ontvangen. Persoonlijk voel ik me daar een beetje rot onder. Vorige jaren bewaarde ik alle correspondentie omtrent de swap maar omdat het dit jaar zóveel was heb ik mijn postvakken (te snel) geleegd. Ik kan dus níet achterhalen wie naar wie zou sturen en dus ook niet informeren of er wat mis is gegaan. *zucht* Zo jammer, maar blijkbaar krijg ik dat probleem nooit sluitend opgelost.....maar kan me de teleurstelling zo voorstellen. Swappers van het eerste (en tweede en derde) uur, iedereen heeft toch verstuurd? (niet verwijtend van toon!)....laat het me anders even weten dan kan ik eventueel bemiddelen in de informatievoorziening naar de nog immer wachtenden. Dank u vriendelijk ;)

Hieronder zomaar wat foto's die ik even leende van collega-bloggers, dames zie je je foto, als de bronvermelding niet klopt...ik ben toe aan vakantie! (vergeef 't me )






 ik geloof dus dat ik foto's heb van Tjits ;), Elv's, Mirjam, Esther ennnnn...enzo :D

Lynda

Show me your tree!

zondag 15 december 2013

Christmas Tree. This is a great inspiration for some of the lovely things we have at https://www.facebook.com/WestTremontHolidayMarket 
Please?
Hier lees je waarom ... 

Bij voorbaat dank ;)
gewoon naar mij mailen

Lynda

inhaalslag

donderdag 12 december 2013

Dat "afremmen" waar ik het laatst over had wil nog niet zo heel erg goed lukken hoor. Maar het feit dat ik al mijn zomervakantie moest doorgeven aan mn baas droeg daar niet aan bij, tju wat vliegt alles en iedereen.....en dus blijkbaar ook ik.
Ik loop behoorlijk achter met het "aandacht geven aan..." aan alle gulle gevers voor de goodiebags van de evenementen die er de afgelopen weken waren en dát had ik me zó voorgenomen netjes te doen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat mensen dat zomaar doen hoor. Je denkt het is een stukje gratis PR voor hen, maar deze onzekere tijden is het met name voor de kleine ondernemer een hele gulle geste waar bést iets tegenover mag staan. Nou zal de vermelding op mijn bescheiden blogje een druppel op de gloeiende plaat zijn maar hee....I did my thing! 
Inhaalslag dus.....wie weet haal je er nog wat leuke tips uit voor je kerstinkopen.

Bijzonder Plekje : misschien kennen jullie Marleen wel van haar column in Ariadne at home(waar ze inmiddels mee gestopt is) over de mooiste en leukste plekjes in binnen- en buitenland. Het wachten is op haar eigen boek maar tot die tijd kun je op zoek naar bijzondere plekjes op haar website.

   Sfeercateraar Hééérlijk
Norr Collection: handgemaakte sieraden voor iedereen! Kleurig, zowel in pastel als in neon (en alles daar tussenin). Wij werden verrast met een superlief armbandje. Ga zeker eens kijken als je nog wat zoekt voor je dochter/vriendin/moeder/zus

 
Theeduif : dit bedrijfje volg ik al een tijdje op Instagram en ik kon het dan ook niet laten hen uit te nodigen voor onze goodiebags. Jullie weten dat een mailtje leuk is om te krijgen maar een écht kaartje op je deurmat, dáár gaan we van glimlachen! Een dikke extra in déze handgemaakte kaart...er zit een zakje thee van Lov in(eigenlijk met dat streepje door de o maar dat weet ik natuurlijk zo snel weer niet te realiseren ;)). Een heerlijk biologisch kopje thee terwijl je nog nageniet van het kaartje dat je kreeg. Online bestellen en gewoon meteen naar het betreffende adres  laten versturen, voor elke gelegenheid een passende kaart.
           Groetjes           Liefde


Een sneller kloppend hart(by VIP de Roos):  introductie voor veel van "ons" overbodig maar voor wie het nog níet weet, zij maakt zó'n mooie sfeerfotos van o.a. bloemen en brocante tafereeltjes. Zij stuurde ons een stapel vrolijke kaarten! Ga naar haar blog en ga na hoe je ze zelf kunt bemachtigen.
 

At Home Living: Dorien runt haar webwinkel met veel ambitie en zorgt ervoor dat haar collectie altijd up to date blijft. De laatste nieuwe woonaccessoires zul je er vinden naast leuke sieraden en tassen, een warenhuis voor de dames zeg maar ;) (mannen, lees je mee...hier slaag je voor je lief ;)) Merken als Bloomingville, Madame Stoltz en Serholt (en veel meer) heeft ze in haar assortiment.

Koekje d'r bij?

maandag 9 december 2013

Wat je ook te vieren hebt, deze koekjes verhogen de feestvreugde! Ook als je niks te vieren hebt overigens! Je wordt alleen al van de aanblik vrolijk.
Ik bestelde ze online bij Le Petit Biscuit . 

 Ik volg de maakster van deze beauties op Instagram en deze koekjes waren liefde op het eerste gezicht. Ze woont in Almere dus ophalen was geen optie en bezorgen werd ook wat prijzig dus we besloten het erop te wagen....pakketpost. Dat gaat pérfect! De koekjes smaken nog steeds heerlijk en de kleuren zijn prachtig. Ga eens op haar website kijken, ze maakt ook taarten en schattige garlands(slingers) ter decoratie. Op Facebook maak je nu kans op je eigen koekjes om het succesvolle Postverhaal te vieren. De link naar haar Facebookpagina vind je op haar website.
Eva, gaan we vaker doen hoor (heb twee dochters dus feestjes genoeg te vieren ;))

Lynda

Clash der Tradities

zaterdag 7 december 2013

Met het laatste stukje chocolade letter net achter mijn kiezen krijg ik het idee dat ik achter de feiten aanhol. En niet zo zuinig ook! Waar ik ook kijk, de kerstbomen staan al op héél veel plaatsen. Iets in mijn hoofd zegt me dat dit géén relaxte decembermaand gaat worden. Deed mijn best om Sinterklaas te vieren met onze pubers en het moet gezegd, dat lukte goed hoor maar Sinterklaas schonk nog net geen kerstboom zeg maar! Traditie 1 is gelukt, traditie 2 wacht maandag op me(ik mag mijn wijsheid en levenservaring met een jaartje upgraden) en dán .....volgende week zaterdag....wil ik aan dé boom denken hoor! Eén van de meiden heeft al een kerstboompje op de kalender in de keuken getekend, geen ontkomen aan ;). Natuurlijk wil ik een boom, maar het wordt beslist hetzelfde als voorgaande jaren...waar andere mensen vanaf de bank naar de boom kunnen kijken hangen wij in de boom naar de bank te staren....hóe komen we daar nu nog bij?

 eerlijk is eerlijk, een kleín beetje kersterigs mocht wel al binnen hoor, papieren honeycombs in blushpink....opvouwbaar en niet alleen leuk tijdens kerst toch?

*oehm*....kalmpjes aan.

Lynda
ps: de juiste kleur honeycombs vinden was een missie en duurde even maar deze bestelde ik bij www.cqstijl.nl ze zijn van House Doctor en worden op meerdere plaatsen verkocht maar niet los, en hier dus wel :) 

De eerste sneeuw in mijn hoekje van de wereld...

vrijdag 6 december 2013



zo blij... ;)

Lynda 
volgens mij kijken zelfs mijn omstanders hetzelfde :) 

Sinterklaas

woensdag 4 december 2013

De meiden rollen hier al dagen van de bank bij het herhaaldelijk bekijken van het liedje "ik ben toch zeker Sinterklaas niet" van Kinderen voor Kinderen. (cultuurbarbaren die grieten van mij, ik bedoel..."ome Willem" speelt erin mee hè..). Geloven in Sinterklaas doen ze natuurlijk ook al een hele tijd niet meer, maar hun schoen willen bést nog wel zetten hoor, je zegt het maar....maat 40 wordt zó onder je neus geschoven..want tja..ik ben sinterklaas wél.

Geloven of niet, Sinterklaas zijn verjaardag vier je .. PUNT!  En zo dus ook hier, morgenavond. Op twee vergeten pakjes na(die kwam ik net bij toeval tegen  *hapjieuw*) is alles ingepakt en verstopt (ik ben ook jong geweest, come on;)). De proefbakkerijen zijn de revue al gepasseerd. Zo waren daar pepernootcakejes in kopjes, roze schuimpjes én noten in (keiharde) caramel. Ongetwijfeld blijft er veel over maar het oog wil ook wat toch? Die roze schuimpjes bijvoorbeeld, zijn natuurlijk mier- en mierzoet...maar in een glazen pot doen ze het zo leuk! ;).

Meisje 2 heeft vandaag haar laatste dag van de proefwerkweek dus ze is op tijd thuis en ze is van plan te gaan bakken. Ik zeg we missen nog worstenbroodjes!

Hele gezellige Sinterklaas allemaal!

Lynda
ach, klik toch even op de link in de tekst.....liedje in je hoofd de hele dag gegarandeerd!

Hééérlijk, kookschool en sfeercatering...

zondag 1 december 2013

Gevestigd in bunker nummer 7 in het Fort Penningsveer te Haarlem. Daar was ik gisteren en met mij nog een stuk of 23 andere dames die aktief zijn op Instagram.  Gisteren en vandaag vonden daar de Instagrambrunches plaats, ik neem je even mee in vogelvlucht. De geschiedenis van deze hele bijzondere locatie vertel ik niet, ik ken 'm inmiddels wél, maar ik vertel 'm niet. Mocht je er namelijk zelf een keer een event bij gaan wonen of een workshop gaan volgen...ask Eddy! :)
 













 dé tour, door dé Eddy(zeg Femke, je bent ergens van mijn foto's afgevallen, heel raar, maar zonder Femke geen Hééérlijk hoor!)




 mijn foto's zijn gedeeltelijk gemaakt met mijn telefoon(zo komen ze op instagram) dus niet van de beste kwaliteit maar jullie zien het zo ook he. Veel pastelkleuren, veel bloemen, héél gezellig!

voor meer informatie over alle mogelijkheden(en betere foto's) ga je naar
www.heeerlijk.nl 
  Lynda