Hup Holland

zondag 29 juni 2014

Wat is het spannend!! Normaliter kijk ik echt nooit naar voetbal maar het EK en het WK vind ik wel heel erg gezellig! Met z'n allen op de bank, pa als live verslaggever(tot grote ergernis van de meiden) en ma die dolenthousiast is als er een goal valt en er verder niks van snapt! :)



Voor elke wedstrijd heb ik tot nu toe wat voorbereidingen getroffen, hetzij op het gebied van decoratie of op het gebied van hapjes (meestal een combi van beiden) maar dit keer heb ik een vriendelijk docht dringend verzoek voor de Mexicanen ;)(of zeg ik liever Mexiganen?)

Note: je moet het melodietjes van de Zangeres Zonder Naam erbij denken he...."Mexigo, Mexiiihiiiiihiiihihihigooooooo"! (zo, nu hebben jullie het ook in je hoofd, instagram is al besmet *grijnst*)

Hup Holland!  sportieve avond allemaal!



IJspret!

vrijdag 27 juni 2014

en jij dacht dat ik weer over winter en sneeuw zou beginnen hè? ;)

Ik wil iets anders met je delen, iets anders waar ik veel van hou, IJS! Alleen.......het was afgelopen maandag weer zo'n maandag....ik ben wéér eens de strijd met de kilo's aan te gaan. Dus ijs, mag, maar liefst natuurlijk met mate. Waar struikel ik vandaag over? Een te gek boek met de titel "IJspret". De Zweedse foodblogger Linda Lomelino heeft het boek uitgebracht en elke foto spat van het papier! De verleiding ligt op elke pagina op de loer, een boek voor de echte ijs/bakliefhebber. That would be me, maar nu dus even niet. Dus....deel ik het met jullie, kunnen jullie er misschien lekker wat mee doen, geniet ervan, ik wil het níet horen! ;P






 dit was de ijstaart die me vanmiddag paginagroot aanstaarde....vind het écht wat voor jullie !! ;)



Musthave toch? Je koopt het hier met één klik .


ijspret!



ik neem je (weer) even mee...

woensdag 25 juni 2014

Ik denk dat bijna iedereen hier weleens een woonmagazine doorkijkt. De huizen die je ziet zijn zo héél vaak in het buitenland. Dat vind ik zónde want kijk eens wat een mooie interieurs we ook in Nederland hebben! Ik raakte ernstig gecharmeerd van het huis van Noëlla. Zij stuurde mij maar liefst 41 foto's om uit te kiezen(yeah right) maar jullie kennen mij....een Lynda kan heul moeilijk kiezen. Het zijn geen 41 maar wel veel. Hier een sneak peek, de rest op de website.





Benieuwd wanneer we dit interieur in een blaadje terug gaan zien ;)



Hoera het is vandaag!

zaterdag 21 juni 2014


Om meer dan één reden ben ik blij met vandaag! Het is zaterdag, de zomer is vandaag begonnen, ik haalde m'n nieuwe auto op én (en voorgaande reden is de oorzaak van het feit dat jullie even moesten wachten) vandaag maak ik de winnaar bekend van die té leuke roze phone wallet!


Ik heb de loting aan Esmeralda zelf overgelaten dus ik wens uit niemand haar balboekje geschrapt te worden ;). De lucky lady die ik van harte feliciteer met haar must have voor deze zomer is Barry! Barry wil je me je adres mailen?
Won je 'm niet maar wíl je er wel een, dan adviseer ik je naar de webshop te gaan want ik weet dat er al verschillende besteld zijn de afgelopen week. Er zijn diverse kleuren, voor hen die niet van roze houden ;).

Ik wens jullie allemaal een geweldige zomer!



droomhuis

donderdag 19 juni 2014

Kijk, als "southern belle";) kun je de charme van een schattig kerkje wel waarderen. Helemaal tof wordt een kerk als hij er na een flinke verbouwing zó uit gaat zien! Ik heb 'm hier al gedeeld maar weet zeker dat hier ook mensen zijn die moeten zuchten bij het zien van zoveel moois!

Wonen in een kerk

















Wil je alle foto's zien dan moet je dus even op bovengenoemde link klikken, daar vind je ook de bron van de foto's.

Denk je nog aan de roze give away? Daarvan maken we zaterdag de 21e de winnaar bekend!




handigheidje in roze voor jou?

dinsdag 17 juni 2014

Ik merk dat ik steeds meer een "hekel" krijg aan het geleur met een (te grote) handtas. Ik heb tassen in vele soorten en maten maar bijna allemaal zijn ze groot! Nou heb ik de laatste tijd wat clutches aangeschaft maar ook die prop ik vol. Wat heb je nou toch eigenlijk nodig als je ergens op een terras gaat zitten? Even snel naar de bakker? 

Een tijdje geleden zag ik bij Esmee-styling (webshop met merken als o.a. Biba sieraden, Clayre & Eef, IB Laursen Mynte Servies, IB Laursen, Krasilnikoff, Tafelgut, Op de Maalzolder en Natuurlijk Yvon en artikelen van oorbellen tot thee en van tafelzeil tot hammamdoen...en heul veel daar tussenin)
de phonewallet voorbij komen. Een portemonee waar ook je telefoon in past! Al je pasjes bij de hand, wat (klein)geld en je telefoon, in één hand. Handig! Zeker met het oog op de aankomende vakantie is het wel fijn als je geen omkijken hebt naar je tas maar toch je geld en je telefoon bij de hand hebt. De wallets zijn er in verschillende kleuren maar........."we" geven een ROZE weg! (you know why ;)).



Waarom we kozen voor de roze? Hee, dit is mijn blog, dus roze ligt enorm voor de hand ;). Maar het assortiment van Esmee-styling wordt ook vooral gekenmerkt door leuke pastelkleuren dus om die sfeer te blijven.....
een gezellige roze met een mintkleurig accent, helemaal passend in de huidige trend. De phonewallet is 15x10x3 en het telefoonvakje is 14,5x8x1,5. De wallet heeft twee vakken die met één rits afgesloten kunnen worden, 2 zijvakken en een handig polsbandje.

Wil jij deze zomer wel met minder ballast op pad? Wil je kans maken op deze roze phonewallet dan laat je een reactie achter onder dit bericht en het zou helemaal leuk zijn als je een beetje roze verspreidt en bovenstaande foto op je blog/instagram /Facebook zet.

Tot vrijdag!






Op herhaling

maandag 16 juni 2014

.....zowel meisje 1 (herexamen economie morgenmiddag) als mijn oproep. Ik plaatste 'm al op mijn Facebookpagina en op Twitter en ik gooi 'm er hier ook nog even tegenaan. Je kent de Brabantia vuilnisbakken wel? Daar horen passende afvalzakken bij en die zakken willen ze wat leuker maken. Dus organiseren ze een wedstrijd. Ik deed mee en hoop op zo'n toffe afvalbak! Heb ik wel wat hulp nodig, may I have your votes please?
 Gewoon even klikken en stemmen( kijk links iets onder mijn naam, daar staat een +stem...) en you make my day! :)



Dank, zowel voor het stemmen als voor extra "kick-ass"kaarsjes morgen tussen 13.30uur en 15.30 uur! ;)



weer dat hollen....

dinsdag 10 juni 2014

Het laatste bericht hier van 1 juni, en sinds die tijd *zoef*....met een rotgang. Alsof alles in één maand gepropt wordt en we harder en harder gaan....twee verjaardagen, een gala, pinksterweekend, en deze week de uitslag van het eindexamen.....en we zijn pas tien dagen onderweg.
Volop zomer en precies in het lange Pinksterweekend, we mogen niet klagen!





veel zonnekracht maar ook mooie luchten na de zomerse (heftige) buien. We hebben gisteren de hele avond onder ons afdak gezeten, naar de regen luisteren en naar de bliksem kijken. Als toegift deze mooie "code rood";).


en vandaag een klein feestje op Instagram, meer dan 1700 volgers...ik vind het gezellig!

Fijne zomerse dinsdag!





Pluktuin

zondag 1 juni 2014

Al heel lang staat (stond) het op m'n lijstje om eens naar een pluktuin te gaan. Niks zo leuk als je eigen boeketje plukken. Ik knip veel uit eigen tuin maar dat is soms wel zonde he, en je krijgt er vaak een "gat" van in je struik ;). 
Gisteren ging ik met Chantal (Abacaxihortela) naar een pluktuin in het Brabantse Mierlo. Hun eerste dag dit seizoen en het was er nog lekker rustig. Er stond al veel in bloei maar er gaat zeker ook nog veel komen. Een heerlijke plek met prachtige bloemen en de geur van al die bloemen door elkaar was hemels. We plukten onze mandjes vol en zie hier het resultaat. Mijn mooiste veldboeket ever!
ik heb gewoon echt alles gemixt, daar hou ik van. Bijna zwarte duizendschoon, zalmkleurige lupine, tweekleurige akelei, echt alles wat er stond en bloeide daar wilde ik er wel 1 of 2 van hebben ;). Een bosje lathyrus on the side voor een klein vaasje. 


 ik ben nog steeds verbaasd over de uiteindelijke prijs die ik moest betalen, 7 euro en 20 centen voor alles op deze foto!



 Waarom ik dat niet eerder heb gedaan! Ik ga het in elk geval vaker doen! Heb jij het al eens gedaan? ik had een emmer met water in de auto gezet want na het plukken was het tijd voor een lunch op het terras dus de bloemen moesten nog even wachten tot thuis. Ging prima! Vannacht op een koele plek met extra water en vanmorgen stond alles er fier en vrolijk bij!

fijne zondag!