Winnaar zomerse winaktie!

donderdag 24 juli 2014


en dan is er die dag die na die Dag van Nationale Rouw. Alles wat je zegt en doet staat natuurlijk in schril contrast....

Vandaag maak ik de winnaar van die te leuke zomerse winaktie belend. Een korte aktie zodat de winnaar ook lekker snel van haar mooie nieuwe spulletjes kan gaan genieten!

De winnaar mag zich in verbinding stellen met Marjolein van Norr en zij zal ervoor zorgen dat de door jou uitgekozen oorbellen en de roze armband naar je toekomen. 
Het kiezen van de winnaar is ook door Norr gedaan en zo blijft er voor mij maar één ding over, het bekend maken van de naam, en dat kan ik wel ;).

Martine , jij mag snel Marjolein mailen want jij bent gekozen als winnaar! Gefeliciteerd met je mooie prijs en veel plezier ermee! Dames van Norr Amsterdam, dankjulliewel voor deze leuke samenwerking!

*dezonweeropzoekend*



circle around mh17

woensdag 23 juli 2014

Vanmorgen was dit mijn "oproep" op Instagram

#mh17 would you Join me today to make a circle around all those people who lost their lives and around those they left behind? #circlearoundmh17#naastenliefde spread this picture so that by 15.55 hours this afternoon we stand together as one.

en toen gebeurde er dit: 





en dit zijn ze nog lang niet allemaal! Op dit moment zijn er 226 handen te zien onder die hashtag (#) en blijven er handen binnenkomen. Ook op Facebook zijn er een aantal gedeeld, heel indrukwekkend. Hoe klein het gebaar ook, het verdriet is zó groot bij de nabestaanden dat elke vorm van "backup" toch welkom is? Laten we en cirkel maken om al die mensen die er niet meer mogen zijn, en de mensen die zonder hen verder moeten....

Dankjewel iedereen voor het spontane delen! het is helaas het enige dat we kunnen doen...
Terwijl ik dit tiep luiden in ons dorp al de klokken, ik ga mn kaarsje aansteken en me voorbereiden op het moment dat we even met zn allen het hoofd buigen uit respect.



gelukkig hebben we de foto's nog

maandag 21 juli 2014

sommige dingen veranderen nooit en één van die dingen is de zomer in Nederland. Wat was het wárm afgelopen weekend, en wat kwam de regen van vandaag als geroepen. Hier in het zuiden niet zo gek veel regen maar genoeg om even lekker alles af te koelen en eens goed de ramen en deuren open te zetten. Op naar de volgende warme dagen en op naar de vakantie. Italië voor ons dit jaar. Tot die tijd zomer in Nederland , hier weergegeven in een aantal instagramfoto's


 Een waterballonnengevecht omdat je daar nooit te oud voor bent!


 Zomerse bloemen met flair: "her name was Lola, she was a showgirl. With Gloriosa in her hair and a smile she wore with flair"! :)


Een zomerse collage waarmee ik meedoe aan de "challenge" van viamartine op Instagram. Bij Viamartine kun je mooie afdrukken laten maken van je instagramfoto's. Niet alleen foto's hoor, maar o.a. ook posters en forexborden, magneten, kaarten en kalenders. Allemaal hartstikke leuk om je huis mee te decoreren, te versturen of gewoon te bewaren voor later, mooi herinneringen heb je nooit genoeg.

Geniet van de zomer!

ps: vergeet de winaktie in de vorige blogpost niet, donderdag wordt de winnaar al bekend gemaakt!


zomerse winaktie

vrijdag 18 juli 2014

Omdat we het leven zelf mooi(er) moeten maken. 

Zomerzon daar ben je dan! We hebben op je gewacht en gaan van je genieten. Luchtige jurkjes, zomerse topjes en een paar hippe slippertjes. Niet klaar! Je accessoires maken je outfit af en zijn natúúrlijk ook zomers en vrolijk! "Zomers en vrolijk " slaat absoluut op de collectie van het label NORR!
Sprankelende kleurtjes, kettingen, armbanden, oorbellen en zelfs schoenen en andere accessoires. Marjolein en Annelies zijn samen eigenaar van het leuke merk. Ze maken de sieraden zelf en uit collecties met namen als 
Long Island, Bon Bini, Ibiza Chic, Blessed Winter, Chunky Leather, Pastel Power, Sweets for my Sweet, zit er zéker iets voor jou bij!
Ook voor betaalbare hippe horloge's en accessoires van nu kun je bij de dames terecht.

Waarom vertel ik dit? Simpel, we gaan weer wat weggeven! 






Één van jullie kan haar zomerse outfits compleet maken met een superleuke sieradenset van eigen label! De set bestaat maar liefst uit een zachtroze(! ;)) wikkelarmband met drie chuncks naar eigen keuze en een paar oorbellen met de matte cabochons in een pastelkleur naar keuze! De chunks zijn er in zilver en roségoud en de settings van de oorbellen zijn er in goud(kleur) of zilver. Alle materialen zijn overigens nikkelvrij dus dragen zonder zorgen!

Wil je kans maken op deze mooie zomerse set dan "moet" je twee dingen doen:
1. laat een reactie achter onder deze post met de mededeling dat je meedoet
2. like de Facebookpagina van NORR. Let op, heb je géén facebook plaats dan een van bovenstaande foto's op je blog in de sitebar.

3. geef in je reactie antwoord op de volgende vraag: "waar staat de naam NORR voor". Het antwoord vind je natuurlijk op hun website :).

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt hier op mijn blog! (ik laat net als altijd de gulle gever kiezen dus ik ben niet omkoopbaar en niet aansprakelijk ;P).

Lieve dames van NORR, alvast heel erg hartelijk dank voor deze te gekke set sieraden. Ik wens jullie een fijne zomer, als je weggaat, een veilige reis en een onvergetelijke vakantie. Het adres van de winnaar zal ik jullie mailen.

Voor  wie die meedoet, succes! En voor iedereen een heerlijk zomers weekend!




stilte...

Stilte....en tegelijk heel veel " geluid " in mijn hoofd. Wéér dat ene woord, waarom!? Het kan je niet onberoerd laten.......
Al die mensen die zo blij aan boord gingen,  complete gezinnen....... Ze zijn niet meer......

Ik buig mijn hoofd......en steek n kaarsje aan voor al die mensen en hun nabestaanden..... 
*diepezucht*

Zomersmeersels

dinsdag 15 juli 2014

Misschien val ik in herhaling maar ik wil het toch nog een keer onder de aandacht brengen. De zomerzon is meer dan welkom maar wat de zomerzon met onze huid doet als we niet voorzichtig zijn, daar zitten we niet op te wachten. Als gevolg van een "paar dagen" zomerse zon op je lichaam wil je geen nare dingen oplopen toch? Verzorging is dus juist nu heel belangrijk.
Zorg je het hele jaar door goed voor jezelf doe dat dan nu ook, of liever gezegd....éxtra!

Bij De Olijverie hebben ze het merk Planter's in hun collectie en dat wat ik van dat merk heb gehad voldoet helemaal aan mijn wensen/eisen. Het is geen product dat je in de schappen bij de discounter koopt maar wél een investering voor de lange termijn. Zonneproducten die ook nog eens vriendelijk zijn voor je huid. Zowel voor lichaam als gezicht. Vergeet je lippen niet!


Samenstelling: hyaluronzuur, vitamine E, bioflavonoide antioxidanten.
Parabenen vrij, dermatologisch en nikkel getest, UVA-UVB getest, waterproof getest.


Twee dingen die naar mijn (bescheiden) mening niet mogen ontbreken in je (zomer)tas zijn dus een tube gezichtscreme voor dagelijks gebruik. Hoe snel ga je niet tijdens een dagje winkelen op het terras zitten? Of maak je tijdens een stedentrip een rondvaart? Momenten waar je misschien niet bij stil staat maar reken maar dat de zon brandt! De tube is van handzaam formaat dus kan altijd en overal mee. Dan ook van Planter's het blikje herstellende crème, ik smeer het werkelijk overal op. Een heerlijke volle geur en helend voor mijn huid. Hand, knie, elleboog, ze varen er ook wel bij .



O en nummer drie, gooi altijd een hamamdoek in je auto of tas. Je zult merken dat het een 1001 dingendoek wordt :).
Ga je de deur uit, tel dus eerst tot 3!;)




Huisje(?) kijken!

zondag 13 juli 2014

O man o man o man, er gaat toch echt weinig boven het ongegeneerd rondkijken in andermans huis. Dit is is way buiten bereik maar dat weerhoud me er niet van er eens flink van te genieten(en bij te zuchten).

villa amina pascal de souza  Villa Amina By Pascal De Souza

villa amina pascal de souza   Villa Amina By Pascal De Souza

villa amina pascal de souza    Villa Amina By Pascal De Souza

villa amina pascal de souza      Villa Amina By Pascal De Souza

villa amina pascal de souza       Villa Amina By Pascal De Souza

villa amina pascal de souza         Villa Amina By Pascal De Souza


villa amina pascal de souza             Villa Amina By Pascal De Souza

Dat zeg ik... *zucht*...wil je meer van dit prachtige droomhuis zien, dat kan hier . Dan zie je ook meteen dat er heel veel rekening is gehouden met het milieu....kan het mooier?

bron: pascal de souza


Shoptip en caravaninspiratie

vrijdag 11 juli 2014

Nee hoor, stikbenauwd maar nog steeds geen zon. Wel nog steeds alles vochtig maar hee, we kunnen buiten zitten! Het zwart/witte tafelkleed is afneembaar en heeft een flanellen onderkant en kost bij Zeeman 2.99 euro!!!! Dus...op je lijstje voor morgen want daar kun je 'm toch niet voor negeren?


De vakantieperdiode is aangebroken en de caravans en campers worden weer aangehaakt. Op ShowHome.nl blogde ik over het interieur van zo'n mobiele woning. Je ziet het meer en meer dat de interieur van die buitenhuisjes ook helemaal opgeknapt worden. Wist je dat er zelfs een boek is boordevol interieurinspiratie voor je caravan of camper?

deze caravan kun je helemaal bekijken!


bron foto 2: miramari foto 3 caravanity

geniet van je zomerse weekend!


Life goes on!

donderdag 10 juli 2014

Zowel tijdens de dagen met enorm veel regen als na een verloren halve finale :).

Twee dagen onophoudelijke stortbuien! Zelden zoveel regen tegelijk gezien, putdeksels die omhoog kwamen en straten die blank stonden....zomer 2014 ;). Maar vandaag ziet het er alweer anders uit. Ben ik blij dat ik op maandag door heb gezet en de achtertuin compleet van onkruid tussen de stenen heb ontdaan!( een prutklus maar dan heb je wel weer wat). 
de rechterkant van ons bescheiden rijtjeshuistuintje....klaar om uren te zitten

De regen dwong ons binnen bezig te zijn, dat deed ik dus. Ik tekende op een kastdeur in de waskeuken. Er zijn ook stickers verkrijgbaar van deze wassymbolen maar daarop wachten.....wilde ik niet ;)...het moest nú! O én, het scheelt 27 euro...detail;).


twee van de drie wassymbolen op de kastdeur, rechts ernaast kwam er nog een. De stippen zijn ook gewoon zwart hoor maar de waskeuken is zó smal dat recht ervoor staan niet goed gaat.


Na een helaas verloren halve finale(zó zonde maar wat hebben ze het goed gedaan de afgelopen tijd en wat was het gezellig) gaat het leven vanmorgen gewoon weer verder. Wat aanmodderen in de tuin (die hopelijk weer opdroogt na al die regen), een heel rustgevende en leuke bezigheid is het maken van een mandala! Van bloemblaadjes en bloemetjes ja. Compleet onbruikbaar maar het doen is zo leuk ;). Probeer het eens, het zal je verbazen.



Geniet van de aankomende zomerse dagen!




Voetbal kijken in stijl

woensdag 9 juli 2014

Posters posters posters, al een hele tijd zijn posters met spreuken een snelle en leuke manier om je huis te decoreren. Zo dus ook tijdens het WK! The Birds and Bees deelt al een paar wedstrijden lang gratis posters uit! Elke wedstrijd een andere poster, zo leuk! Mail (ze mailt 'm je, zelf even uitprinten) nog even snel naar Nanda ( en doe haar mijn hartelijke groeten ;)) en hang je poster trots boven je tv!


 deze heb ik vandaag aan mijn collectie toegvoegd...


en deze is van afgelopen zaterdag.

Ik had er nog een maar die is in de transfer tussen mij en mijn man verloren gegaan geloof ik ;).

HUP HOLLAND!

Voetbal kijken in stijl ;), fijne sportieve avond!


Hup Holland.

dinsdag 8 juli 2014

gewoon nú al zenuwachtig hè! :)



it takes two to tango.....




but it takes just Holland to win!

Hup Holland!
asjeblieft?



Zomerse tips...

zaterdag 5 juli 2014

Gek op bloemen, dat is bekend. Maar eerlijk is eerlijk, zowel binnen als buiten hebben die bloemen wel verzorging nodig en dat doe ik graag, maar......voor deze zomer heb ik voor binnen wat "arrangementen" gemaakt die niet veel aandacht vragen. Veel vetplanten in clubjes bijelkaar en ook een stel cactussen brengen wat groen in huis. Natuurlijk ook vazen met bloemen, veelal uit de tuin maar soms ook gewoon bij de bloemist vandaan. WK vraagt natuurlijk om bloemen in stijl..



Met wat fantasie, rood wit en blauw ;). 
Vanmorgen vulde ik een groot glazen windlicht met water/drijfplanten. Geen omkijken naar en toch een zomers groen tintje in huis



Ik had hulp ;) (ben benieuwd hoe vaak ik zal moeten bijvullen want al het water smaakt beter dan het water in je eigen drinkbakje).

Nou koos ik ervoor om maar weer eens te gaan "lijnen". Lijnen tussen haakjes omdat ik besloten heb om anders aan te pakken dan alle voorgaande keren. (ALLE ;)). Ik val best makkelijk af maar sla altijd door naar neurotisch gedrag. Alles moet wijken als ik aan het lijnen ben. Dat ik dus tientallen kilo's kan afvallen is zo knap niet.....want ik moet het gewoon wéér doen. Dus dit keer maar "gewoon", met alle kennis die ik in mn leven heb vergaard over voeding heb ik dit keer het wegen en tellen losgelaten en ga op gevoel en gezond verstand. 
Mijn lunch van vandaag bestond uit ijs(gezond verstand zei u? ;)). Heerlijk frambozen ijs met een topping van nootjes.



Natuurlijk lunch ik niet alle dagen zo maar het zou toch zomaar kunnen! Ik mixte bevroren frambozen met vetvrije Griekse yoghurt, roerde er wat chiazaad doorheen(overigens het enige "superfood" dat ik nog gebruik) en strooide er gehakte hazelnoten en amandelen overheen(ongezouten natuurlijk).
In een "Hollands" bakje natuurlijk want vandaag is weer voetbaldag! #hupholland

De bitterballen liggen klaar, want alles mág, je moet alleen verstandig kiezen. Ik kies ervoor om er twee te nemen en ervan te genieten!

Ik hoop dat jullie ook van het gezellige Oranjesfeertje genieten!



Volle vaart richting zomer

woensdag 2 juli 2014

Zo, ik ben een beetje bijgekomen van de wedstrijd van afgelopen zondag ;), man wat was dat spánnend! Zelfs de meiden zaten te gillen op de bank (stomme voetbal). Gezellig, we ballen nog een ronde verder.



is het geen kunstwerk? Een dahlia uit de tuin, ik moet er elke dag naar kijken en aan voelen.

Hier in het zuiden staat de zomervakantie voor de deur, de middelbare school sluit hier deze week af en ik geloof dat de basisschool nog een weekje moet. De basisschool, wat lijkt dat ver weg. De meiden zijn gisteravond nog naar de musical van hun "oude school"gaan kijken en kwamen toch wel enigszins melancholiek terug. Ze missen hun schooltje ;)....iedereen kent iedereen, iedereen is aardig, geen sukkels die je kluisje slopen, leuke laatjes in je tafeltje etc etc. Basisschool rules als je het hier vraagt :).

De laatste proefwerken worden vandaag gedaan, meisje 2 gaat dan eindelijk vanavond haar grote helden zien: One Direction! Haar zus ging vorige week al maar dat ging ivm haar proefwerkweek dus niet. Ze telt de minuten en is er kláár voor. Vroeg zich nog wel even af of het niet schadelijk voor haar oren zou zijn. :)




De zomer, de tuin floreert en wij wachten op de echte zomerse dagen. Bring it on! volle vaart richting "zomer".  Een mazzeltje bij de HEMA zorgt ervoor dat ik ook gekleed de zon tegemoet kan treden ;) (na lang dubben de laatste roze in mijn maat zien hangen.....wat doe je dan? Kopen!) #maxiskirt


Vandaag werkt mn Lief thuis(elke woensdag) en ga ik proberen in beweging te krijgen. Ik wil deze houten stok ophangen aan mijn kant van het bed. We hebben namelijk onze kledingkast van de slaapkamer gehaald toen we een nieuw bed kregen. Hierdoor hebben we meer ruimte, maar wel minder plaats voor kleding(die hangt nu op zolder). Hij gooit z'n handeltje op een stoel, ik wil het dus uithangen aan die stok. Hij vindt 't niks(ik wil wel maar ik kan niet oplossing volgens hem) ik vind het leuk! Ik wil het ik wil het ik wil het.....wordt vervolgd dus.



 Juni was goed, een tikje onrustig(soort van achtbaan) maar wel vol mooie momenten. Samengevat in een collage ziet dat er ongeveer zo uit:



Mag ik je alleen nog wijzen op het leuke interview met Marit van Verknocht Styling? zij is verkoopstyliste en misschien is er hier iemand die zijn/haar huis wil verkopen en nog best wat hulp kan gebruiken!

Happy Humpday!