in de Flair

woensdag 29 oktober 2014

stond ik dan, voor het tijdschriftenschap in de supermarkt een fotootje te schieten van het stukje dat over de Instaswap geschreven is in de Flair van deze week! 


Het was wel al aangekondigd maar ik wist niet precies wanneer het erin zou komen. Deze week kreeg ik een tip van een instagrammer die het stukje had gespot! Kon natuurlijk niet wachten tot ik een Flair krijg toegestuurd vandaar m'n shotje in de supermarkt :D.

Ten tijde van het schrijven was de inschrijving blijkbaar nog niet gesloten want het uiteindelijke aantal ligt ergens rond de 775 .....detail ;).

Mijn naam, in een tijdschrift....pohhhhhh.......



de eerste herfststorm...

woensdag 22 oktober 2014

En ik was op het juiste moment op de juiste plaats!





Wat een geweld aan de Zeeuwse kust en wat is dat prachtig om eens mee te maken.

Herfst make-over

donderdag 16 oktober 2014

Is het nou herfst, of niet? Het blad valt, het regent heel hard, maar koud is het niet! En dan voorspellen ze voor aankomend weekend ook nog zomerse temperaturen. Ik wil niet klagen hoor maar zo kom ik natuurlijk nooit in de mood door de jaarlijkse herfst make-over in huis ;).

Kan ik wel leuk de stapel dekens neerleggen voor ’s avonds, de enige die er gebruikt van maken zijn vooralsnog de katten.  En toch zet ik stug door. Aankomende week is het hier in het zuiden herfstvakantie, dan zijn we zoals elk jaar een weekje weg maar ik hoop toch wél dat als we terugkomen het cocoonen kan beginnen. Ik wil nog een mand voor m’n kussens(dan hoeven de dames pubers die niet steeds op de grond te dumpen als ze niet genoeg plaats hebben op de bank….come to think of it…hebben pubers ooit genoeg plaats op de bank?) . 
Ik hád wel al een mand voor mijn kussens maar daar heb ik een vijgenboom ingezet, goede reden voor een nieuwe toch?
Gelukkig voor mij zijn er die leuke zeegras manden van Bloomingville die ik al een tijdje zuchtend bekijk(maar nooit echt nodig had)….nu héb ik een reden om er eentje aan te schaffen…toch? *isheelcontentmetzichzelf*




theetje, kaarsje, mat bij de deur voor de puubsters ;)...en een mand vol kussens....


Kussens heb ik genoeg……geloof ik :). Je kunt er maar druk mee zijn, wat jij?



ik kreeg een uitnodiging.....

woensdag 15 oktober 2014

afgelopen zaterdag verscheen er ineens een mailtje in mijn mailbox met een onbekende afzender en een onderwerp dat niet voor mij bestemd leek, had 'm bijne gedelete, je kent die mailtjes wel. :) Goed dat ik het niet deed want het was een uitnodiging, eentje waardoor ik nu nog steeds soort van onrustig ben omdat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom ik.

De organisator van het event waar het om gaat had lucht gekregen van "mijn" Instaswap (deelnemersaantal sky high, rond de 770) was daar enthousiast over en hij vindt dit een verhaal dat het verdient gehoord te worden....uhm....of ik daarover wil komen vertellen. 


Iets met grenzen verleggen en complimenten aannemen.....het blijft lastig ;). Eerst maar eens m'n eigen onzekerheid op een zijspoor zetten, ik heb nog tijd tot 12 december ;). Poh....ikke.....*fronstvragenddochtikjetrots*


vloeren...

vrijdag 10 oktober 2014

als je het dan over veel keuze hebt.....tjee....een nieuwe vloer kies je dus niet zomaar. Eer je er met z'n tweetjes uit bent(als je de input van de puubsters even negeert) wat voor soort vloer het moet worden begint een nieuwe uitdaging. In elke vloersoort is namelijk zóveel keus....en dat kiezen....*ahum*.

Was ik deze week bij de nieuwe lunchroom in ons dorp trof ik daar toch een laminaatvloer aan die er werkelijk uitzag en aanvoelde als hout. Ik ben letterlijk door de knietjes gegaan om even te voelen. Het plan is om manlief te trakteren op een kopje koffie, kan 'ie de vloer met eigen ogen aanschouwen. Benieuwd wat hij ervan vindt (zou het dit keer makkelijk gaan? )

anyway....vloerinspiratie!

Floor transition--arttebarcelona
petitepassport.com


PLAZA Interiör | Inredning, Design, Hem, Kök, & Bad | - Page 3
bron onbekend

love floor
bron onbekend

Floor stencil
bron onbekend....sorry

Emma Persson Lagerberg for Åhléns Magazine | NordicDesign
bron nordic design

Etc. etc.....Pinterest is mijn grootste vriend (en vijand...too much pretty pictures!)

woesh!

vrijdag 3 oktober 2014

Dat gevoel......en dan is er weer een week voorbij! Vandaag even op de rem maar ik wil jullie wel nog even wijzen op alle leuke informatie en inspiratie die er vanaf de woonbeurs in Amsterdam komt. Ik was er gisteren met wat collegabloggers en er zijn heel veel blogs die dag online gegaan! Dus mocht je niet zijn geweest en ook niet van plan zijn te gaan, kun je toch een beetje op de hoogte blijven. Hierbij een paar snapshots van gisteren. Wil je alles lezen en zien dan ga gerust naar ShowHome.nl en begin gewoon lekker bij het begin.

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs







mocht je nog in de gelegenheid zijn...ga!