Geen tijd?!

zondag 27 september 2015

Ken je dat? Je koopt iets nieuws en je zou er het liefste meteen mee aan de slag gaan, de hele middag ermee spelen! Zo steek ík in elk geval wel in elkaar. Nieuwe kleren wil ik ook het liefste meteen aan, kerstspullen zal ik nooit in de sale kopen voor het volgende jaar.....enzo :).

Ik zag en kocht meteen een superleuk dienblaadje op pootjes....en toen...moest ik onderstaand voor ShowHome.nl schrijven: 

houten tray

"Als er één accessoire is dat de laatste jaren een vogelvlucht in populariteit heeft genomen dan is het wel het dienblad, de tray. We gebruiken ze werkelijk o.ve.ral voor. Groot, klein, gekleurd, van metaal, riet, kunststof, you name…..we kunnen er wel wat mee! Een dienblad is natuurlijk hartstikke handig om veel koffie van A naar B te krijgen maar je kunt er zoveel meer leuke dingen mee doen. En wij houden van die leuke dingen toch? Daarom hebben de meeste mensen ook wel meer dan één dienblad in huis. Ik in elk geval….en toch kwam er nog eentje bij gisteren. Hm hm, had ik ‘m nodig? Uh nee! Had ik een beeld voor ogen wat ik ermee wilde doen? Jazeker…..alleen toen hij bezorgd werd bleek hij nog schattiger dan op de foto en toen begon het…..wát is de beste plek voor dit plaatje! Een houten tray/display/ mini tafeltje die/dat eigenlijk overal in huis kan staan…..

houten display


tray voor toilettafel

houten dienblad decoreren

Je ziet, ik ben er nog niet uit. Sterker nog, ik heb nu even geen tijd om ermee te “spelen” en ‘m optimaal te stylen op dé plek. Hij moet nog even wachten tot het weekend…..heb ik nog even om te dubben waar ik ‘m het allerleukste vindt. (waarschijnlijk midden in woonkamer zodat ik ‘m vanuit elke hoek kan zien)."

Er horen nog meer beelden bij het artikel, die zijn niet van mij maar wél heel mooi en inspirerend om te zien. Dus wil je ze allemaal zien moet je even klikken.

Inmiddels heeft hij wel al een plekje gekregen maar ben ik dáár ook nog niet zo zeker van (hahaha) dus tegen de tijd dat hij een "definitieve" plek heeft zie je het vanzelf!

Fijne zondag!

Spreken is heel wat anders dan praten natuurlijk

woensdag 23 september 2015

Ik kan praten, ik kan best lekker praten....en blijkbaar enthousiast praten (zegt men) maar dat betekent natuurlijk niet dat Spreken een eitje is. Toegegeven, ik deed een Tedtalk, kwam op tv maar toch ben ik weer soort van bibberig voor de lezing die ik vanavond mag gaan geven!



Ik zal vanavond spreken op uitnodiging tijdens het Inspire 2015 event van de Rabobank. Ik heb even nagevraagd of ik er op m'n plek zou zijn want als je de link bekijkt zie je dat het door en voor jongeren is en dat het vooral over toekomstplannen en banen gaat. Ga ik daar mijn verhaal te doen over mijn ervaringen etc met betrekking tot de Instaswap. Natuurlijk zit er een boodschap en een "les" in mijn verhaal (als ze tussen de regels door lezen tenminste) en ik hoop ook dat de "youngsters" ervoor open zullen staan. Dat ze willen "luisteren" naar hun "moeder" zeg maar ;). Gewoon in m'n moerstaal, dat scheelt en een wereldwijde livestream....ook een klein detailke dat me ietwat geruster stelt. :D
Natuurlijk zal het aan mij niet liggen, m'n tekst is klaar (ben ik ooit speachless? :P ) en het beeld staat op volgorde. Ben benieuwd wat de "jeugd" ervan vindt!

Wish me luck! 

Shoot!

maandag 21 september 2015

Jah, alwéér over fotografie maar hierna zal ik jullie er niet meer mee lastig vallen :). Het boek is binnen en omdat ik wat reacties kreeg van mensen die er benieuwd naar waren laat ik je een paar beelden zien. Niet veel want dan is de verrassing weg als je 'm zelf gaat kopen.

Voor mij (lees: absolute beginner) is het allemaal heel duidelijk en begrijpelijk beschreven. Het leest lekker weg en spoort meteen aan om te gaan uitproberen. De mooie foto's maken er een feestje van om alleen al doorheen te bladeren.






 
Je gaat dan ook meteen de meest onnozel dingen fotograferen hè, maar laten we zeggen dat oefening kunst baart.


Ons stofnest Bruce op de voorgrond, siësta-time op de tuintafel dus ook zij waren slachtoffer van dat klikkende ding. Ze moeten nog even wennen aan het geluid van de lens :D.


Sjors ziet een vogel op het dak, dit soort akties krijg ik met mijn mobiele telefoon nauwelijks scherp geschoten.

Dus, wil je 't boek ook dan kun je het hier bestellen. Je kunt je ook opgegeven voor een soort challenge, dan krijg je voor 30 dagen leuke opdrachten zodat je lekker bezig kunt blijven met fotograferen. Ik schreef me niet in want mijn huishouden ligt na een week klikken al op z'n gat *ahum*. Instaswap organiseren én een nieuwe camera kopen in dezelfde periode was eigenlijk niet handig :D...gezien het feit dat ik alles altijd full force wil doen!



Fotografie deel II

vrijdag 18 september 2015

Tadaaa! Mijn nieuwe vriend! MIJN ja, want deze kocht ik afgelopen week voor mezelf. Dus ik hoef niet meer (stiekem) te lenen van M1. Mama is blij!

Vanmorgen ging ik er meteen mee aan de slag want ik had wat foto's nodig. Waarvoor? Ze zijn onderdeel van de voorbereidingen voor de VT Wonen & Design Beurs die over twee weken (ongeveer) zal plaatsvinden.




 Ik maakte er meer hoor maar ik zou zo graag willen dat je even gaat lezen wat er allemaal staat te gebeuren op de "woonbeurs" dus kom je even lezen?




Fotografie

zaterdag 12 september 2015

Eigenlijk zou ik moeten zeggen, fotograwie? Met andere woorden, mij totaal vreemd. Ik klik heel wat weg met mijn mobiele telefoon maar dat lijkt natuurlijk in de verste verte niet op mooie foto's. Nou zag ik een mooie gelegenheid om me daar toch eens in te gaan verdiepen. Al een hele tijd roep ik dat ik een spiegelreflexcamera zou willen maar ja, het is er nog steeds niet van gekomen. MAAR.....M1 kreeg afgelopen week haar nieuwe Canon (voor school!) en ik heb 't ding natuurlijk al een paar keer in handen gehad (als zij weg was :P) en de drang naar een eigen toestel wordt nu echt wel groter hoor! DIT is toch een mooi moment om met de puubster mee te leren zeg maar? Zij op school, en als ze haar informatie met mij wil delen is dat natuurlijk extra gezellig maar (alweer een maar)....ik heb het nieuwe boek "SHOOT , fotograferen met je hart" van Ankie Wijnen een tijdje geleden al "gepre-ordered" met de bedoeling dáár mijn kennis (welke kennis?) wat mee bij te spijkeren want ze heeft de lezers beloofd dat het begrijpbaar zou zijn :). Het boek komt op 21 september uit en tot die tijd doe ik nog maar even gewoon wat.....de onderstaande foto's laten zien dat er werkelijk niks klopt van focus en licht etc maar hee,.....ik was even lekker bezig! 





 






Het boek van Ankie kun je reserveren bij Zilverblauw en bij Bol.com....

Shoot! Fotograferen met je hart – Anki Wijnen, Zilverblauw

Hotspot Hilversum

dinsdag 8 september 2015

Ik zou het bijna vergeten te vertellen, ik deelde het al op zoveel plaatsen, ik ben bij de opening geweest van de nieuwe conceptstore van Dyanne Beekman in Hilversum! 






Wat ik er precies van vond kun je hier nalezen maar ik wil er ook hier nog even op wijzen dat het echt de moeite meer dan waard is! Een hele fijne sfeer, een winkel met kleding (dames, ook grotere maten, én heren) en woonaccessoires, een heel sfeervol "café" en op de bovenverdieping (met uitzicht over de winkel) een Spa! Je kunt er dus compleet in de metamorfose gaan, ik ga sparen!

Extra tof was het trouwens om Stella weer te spreken, lang niet gezien maar wat kan ze trots zijn op haar harde werken. Enkele van haar ontwerpen liggen namelijk in de Dyanne store! Triple Pink  leren tassen en clutches meteen in de vitrinekast als je binnenkomt en toffe handschoenen verderop in de store. *boks* Stella...trots op je!

I'll be back! :)






















Feestje!

vrijdag 4 september 2015

Twee weken geleden heb het hier al geschreven, vandaag is mijn 200e blog geplaatst op ShowHome.nl. Elke vrijdag op m'n eigen stekkie. Tijd voor een feestje dus haak je aan???? Waar is dat feestje? HIER is dat feestje!


Zie je die muur? Lijkt net beton toch? Is het niet, het is Rustic@ van Painting the Past en ter ere van mijn feestje kun je een blik in kleur naar keuze winnen! Met bijbehorende kwast natuurlijk :).