Na een "donkere"nacht.....Landligt!!

maandag 12 juli 2010

GOEDEMORGEN MEISJES!!!:)....zoals gezegd, wat geweest is is geweest, we hebben het leuk gehad, maar helaas verloren. Vandaag wordt weer een mooie zomerse dag, en we gaan weer genieten van álle kleuren;)! Vandaag in het spotlight, Ingrid, voorgedragen door Suzanne van De Veranda.
Ingrid heb ik ook een keer mogen ontmoeten bij haar thuis. Allemachtig wat een huis ook weer! Ingrid en haar man en überschattige dochter wonen in een opgeknapte boerderij in het zuiden van onze provincie.
Sfeer in elk hoekje en gastvrijheid staat voorop! Zeker de moeite waard om op een van haar openingsdagen eens binnen te lopen(zie haar website)!
Ingrid, maedje geneet van dien moment!


*Wil je jezelf en je winkeltje even voorstellen?



Hallo iedereen,
Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben dus Ingrid van Landligt.
Ik heb sinds januari 2009 een webwinkel gecombineerd met een winkel in de schuur van onze boerderij.
Het leuke is dat ik iedereen aansteek in de familie. Zelf mijn dochtertje van 4 jaar met haar vriendinnetjes helpen weleens mee. Ze roept dan aan de poort “kom naar binnen mijn mama heeft het gezellig gemaakt”, dat is toch geweldig.



 
*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?

Eigenlijk wilde ik al heel lang een winkel. In een ver verleden heb ik ook mijn ondernemersdiploma gehaald maar verder eigenlijk nooit iets mee gedaan. In 2008 zijn wij verhuisd naar onze boerderij en toen wist ik dat in de schuur een winkel zou komen. Door de sfeer en de omgeving van de boerderij komen alle brocante spullen waar ik zo van houd het extra tot hun recht.
Begin 2009 ben ik begonnen met mijn webwinkel en in datzelfde jaar hebben we een kerstfair georganiseerd in de schuur en tuin van onze boerderij. Daarna was de winkel een feit. Het leuke van een echte winkel is dat je persoonlijk contact hebt en je passie kan overbrengen en delen met de mensen. Mensen komen echt voor de gezelligheid, kopje koffie, gewoon om er lekker even tussenuit te zijn en daar doe ik het voor.


 
*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?


Het leukste is de mix tussen oude brocante & nieuwe brocante. Je kunt oud & nieuw heel leuk met elkaar combineren.
En wat ik het allerleukste vind is de mensen om me heen. Heerlijk als ik op zaterdag de winkel open heb en men blijft een tijd rondhangen.
Dan weet ik dat ik het goed gedaan heb, dan voelen ze zich thuis.
Ja en natuurlijk het constant zoeken naar nieuwe spulletjes. Het lijkt wel een verslaving elke dag weer opnieuw, hahahaha



 *Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?


Ik koop altijd vanuit mijn hart. Spullen die ik niet mooi vind kan ik ook niet verkopen.

Als ik ergens echt helemaal verliefd op ben zul je zien dat het zo verkocht is. Er zijn wel eens spullen die ik dan eigenlijk liever zelf houdt maar ach ik kan niet alles hebben.
 



*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)


Mijn allermooiste vondst tot nu toe, tja………. Dat is wel meer dan 1, maar dat is een oud frans bedje waar we een halbankje van gemaakt hebben. Die staat bij ons in de gang en die gaat ook nooit meer weg. Dus het antwoord is volmondig ja……. Ik heb hem zelf gehouden.





*Waar wordt JIJ blij van?


Ik wordt blij als ik ’s ochtends wakker wordt en het zonnetje schijnt, de vogeltjes hoor fluiten en mezelf een lekker kopje thee heb gemaakt. Daarna marktjes bezoeken en dan met veel oude spulletjes thuis komen. Dan maakt mijn hart een sprongetje. En als ik dan in de winkel de bevestiging krijg tja………


*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Suzanne van Brocante de Veranda te Spaubeek. Zo’n lief mens met hart voor oude Brocante. Zeker een bezoekje waard.




** Omdat we Suzanne al hebben leren kennen, en gezien hebben wat Ingrid bedoelt, kies ik zelf de dame voor volgende week, Claudia van BoButiek!!!!

Fijne dag!

Lynda




Leave a Comment

Lilla Blanka zei

Hi Lynda!

Ohh what a wonderful place!!! Thanks for sharing!

Have a wonderful sunny day!
Mia

Karin zei

Wel ja, zet eerst heel Blogland op z'n kop (en niet zo'n beetje ook), alles moet oranje, krijgt zelfs de niet voetballers zo gek van de zenuwen dat ze al nagelbijtend voor de TV kruipen (bij een ander ja ook dat nog ik weet het heb al sorry gezegd) en doet nu alsof er niets aan de hand is, alsof jij er niet ook goed ziek van bent?!
Geef toe, jij had ook maar wat graag met je manolootjes op de woonboot gestaan om onze kanjers toe te zingen (je zere-voeten-foto is trouwens hilarisch) en al hupsend een dag langer pijnlijke voeten voor lief te nemen.
Fijn dat je dan bij mij even komt uithuilen ;))
En je hebt gelijk, alles in het juiste perspectief (het regent hier alweer!).

Rumour has it zei

Wij zaten gisteren ook in spanning op de bank voor de buis... Maar hadden al snel genoeg van het agressieve ellebogen-en-kopstoot-spel van de Nederlanders. Jeetje, die hebben zich echt over het veld en door het spel heen ´gebeukt´ met rake klappen naar links en rechts. Spanje heeft terecht de beker binnen gehaald, vonden wij dan ook. Nou ja, het is maar voetbal, hé; ben blij dat de heisa nu weer voorbij is en er weer normale programma´s op tv komen, haha :)
Leuke reportage hier trouwens, zo weten we meer wat meer over Landligt.
Hou je taai, groetjes, M.

It's me zei

Tja en dan is het gewoon maandag...............enne ik moet ook nog een keer..............ben het niet vergeten hoor...........maarre komt goed.heb nu vakantie......enne bijna jarig dusse.............hahahahahhah!! kus van mij....

Unknown zei

Tja ben nog even stil hoor!!!

Margot zei

Ja, ik heb het oranje nu ook wel gehad.
Zegt manlief dat de tour de France goed gaat voor de nederlanders, en dat we daar ook nog voor kunnen juichen in het oranje.
SODEMIETER OP, al het spul is achter slot en grendel, en komt er pas weer over 2 jaar uit.
Sorry, moest ik even kwijt.

Rust, relax, ontSPANJE, ik ga je blogje nog een keer op mijn gemak lezen, mooie spullen...
Groetjes, Margot

Anoniem zei

Hallo Lynda, ja ..ik ben het met je eens. Maar om me op te vrolijken dacht ik: ga ik meteen maar eens bij Lynda langs. En nu zit ik hier met kippevel, want jij hebt het mooiste lied ter wereld hier op je blog staan !!
Mooie post hierboven zeg.
Fijne dag verder....er zijn heel veel kleuren als je maar ogen hebt om te zien !
Godeliva van Ariadone

Jeanette zei

Ik had haar al onder de favorieten geplaatst, leuk winkeltje, dank voor de tip.

En niet te veel chagrijnen?!

Groet,
Jeanette

Marga zei

Hallo Lyndia.
Heerlijk zoals jij met de overgang van oranje naar de nuchterheid gaat. Had je laatste post niet gelezen maar zie nu dat je er erg druk mee was en nu.....heerlijk gewoon verder.
Ga op de blog kijken waar jij over schreef.
Fijne week.
Groetjes Marga

Margot zei

"Sneldrogende" spuitverf, ideaal hoor. Ik wil toch mijn gelijk krijgen en het drupt niet zo, zie mijn voetjes maar; egaal wit. Moest ik weer even kwijt, kunnen we geen directe lijn fabriceren...???
Groetjes, Margot.
Mooie spullen bij Ingrid zeg, mooie kast, maar ik zou hem wit-af, kleur 701 SPUITEN, ha, ha.....

Home and Lifestyle zei

Ik dacht dat jij nog steeds ellendig onder je bed te vinden was, maar je bent een flinke meid! Gewoon de nederlaag accepteren en trots zijn op de mannen, die een mooie tweede plaats hebben behaald!

Leuk ook dit interview!! Lieve groetjes, Ingrid

Vær våken zei

Hi Lynda, thanks for your sweet welcome back greeting! I love the blue coffee can with white dots. So cute!

Have a great Tuesday! XO, Kristin