HIS by Her

En toen was het ineens januari 2015 en was er dan ein.de.lijk het begin van een nieuwe website!

Op zich misschien vreemd dat het zo lang duurde maar aan de andere kant, zo gaan die dingen nou eenmaal. Het werk kwam toch wel en als je die dingen niet meteen aanpakt ....iets met uitstel enzo ;).
Anyway, hij is er nu (het begin) en van hieruit kan ik weer verder. Nog even wat leuke foto's maken en meer referenties vragen, dan is ook die website binnen no-time(hoop ik ;)) helemaal "mijn". 


April 2014:
en nog steeds geen website :).Door alle werkzaamheden nog geen tijd om er eens écht voor te gaan zitten terwijl het toch wel belangrijk is. Maar goed, werkzaamheden zijn óók belangrijk en blijkbaar weten de mensen me toch wel te vinden zo nu en dan. 
Wél heb ik alvast een nieuw logo laten maken, met de vertrouwde ster natuurlijk en in drie stijlen want dát is wat ik doe hè, mijn stijl aanpassen aan de cliënt.
Ik ben er blij mee, taking my star with me along the way ;).


HIS by her - Helemaal In Stijl
"als je iets te vertellen hebt maar je weet niet hoe..."

Oktober 2013:
vanaf nu zullen mijn zakelijke activiteiten zich meer richten op het geschreven woord. Ik zal mijn kennis van interieurzaken meer inzetten bij het schrijven van interieurgerelateerde artikelen. Mijn brede interesse in de nog zoveel andere leuke dingen helpen mij erbij ook "woord" op het gebied van Lifestyle te kunnen aanbieden. 
Interieur blijft mijn grote liefde maar er zijn nog zoveel meer leuke dingen in het leven.