wat is tijd?

dinsdag 10 mei 2016

.....niks! Tenminste, het vliegt in elk gevalheul hard voor mij uit ;). Oké, ik heb veel werk (en dat is goed!), ik was soort van druk met de Instaswap (zeg gerust best wel druk maar dat is natuurlijk logisch....er doen steeds meer mensen mee) maar dat loopt ook zo langzaamaan op zijn eind en kunnen we voor het eind van de maand afsluiten. Verder eigenlijk gewoon de dingen die jullie ook allemaal doen. Mensen vragen vaak aan mij waar ik al die tijd vandaan haal.....uhhhh......welke tijd? Misschien is het dat? Doe ik teveel waardoor ik geen tijd overhoud? Maar overhouden voor wat dan als ik dingen zou gaan skippen? Anyway....de aard van het beestje is nou eenmaal *neverdoingnothing* dus dat ik zo nu en dan van de blogaardbodem kletter is voor jullie niks nieuws toch? :)

Het lange weekend kwam dan ook weer eens precies op tijd. Zeven dagen even geen cliënten ( Thuiszorg) maar alle tijd voor m'n eigen bedrijf, mijn gezin en mijn tuin. Toegegeven, ik nam ook wat 'me-time' en las weer eens lekker door in de boeken die zich steeds hoger opstapelen. Het mooie weer, de steeds groener wordende tuin, alle tijd...het was een perfecte match!








In zijn geheel géén beroerd weekend! En ik slaagde er bijna in om 'niks' te doen....bijna.....


....het mag geen naam hebben. Ik draaide slechts het pompje van een flesje handzeep op een leeg limonadeflesje dat ik leuk vond. Het duurde al met nog geen 5 minuten (flesje omspoelen, pompje doorspoelen, erop draaien, foto maken en klaar :) ). Ik vind 'm leuk en ga er denk ik nog een paar maken om als cadeautje weg te geven. De vraag of ik mijn flesje mee mocht nemen bij de koffiebar waar ik was werd beantwoord met een tas vol leuke lege flesjes. Ik blij, manlief? Dat hij eigenlijk nog met z'n ogen rolt verbaast me, hij zou beter moeten weten dan op te kijken van dit soort akties toch? ;)



Leave a Comment

Happy Earl Grey zei

Wat een mooie foto's. En me-time schiet er vaak bij in, maar is eigenlijk het belangrijkste dat er is. Een zen-momentje.
Groet El

It's me zei

Heerlijk even niksen....heb ik ook gedaan ....hihihihihi...leuk dat zeeppomplimonadeflesje........liefs geniet groetjes Ria x

Anneke zei

Ja een mens heeft af en toe rust nodig . Mooie foto's laat je ons weer zien.
Liefs Anneke