Speledingen en spam

woensdag 15 juni 2016

Héél handig ook, ik kocht een nieuwe lens voor mijn camera ná afgelopen zaterdag. Wat deed ik afgelopen zaterdag? Ik maakte een tochtje langs wat dorpen in onze gemeente om nieuwe foto's te maken voor de vernieuwde website van de Walk 4 the Roses. Ze staan er inmiddels op maar het liefste zou ik nu met mijn nieuwe lens op m'n camera geklikt gewoon opnieuw beginnen!

Soort van onzin natuurlijk want ik kocht een 50mm lens. Daar krijg ik de mooiste foto's mee maar dan wel relatief dichtbij. De vergezichten gaan echt beter met een andere lens. (sprak zij alsof ze er echt verstand van heeft #not) Je snapt dat zo'n nieuwe lens meteen gebruikt moet worden, de meest onzinnige foto's zijn dan ook al gemaakt. Ik spamde mijn volgers op Instagram en Facebook met uhm....nou, bijvoorbeeld de eerste frambozen uit mijn tuin van héul dichtbij. O, en een stuk chocola! Gewoon omdat het er zo mooi uitziet (zag) op de foto! Sjors moest er ook aan geloven, na een foto of 8 kuierde hij toch echt met een afkeurende blik weg. 

Ik spam jullie ook even, jullie afkeurende blik zie ik toch niet ;).








Mijn camera ligt klikklaar op tafel, alles wat maar op m'n pad komt moet eraan geloven. Met als kanttekening dat ik een verbod heb van de dames om de lens ook maar enigszins in hun richting te draaien. Wie is hier nu 'vervelend'? ;)

Leave a Comment

ByMir zei

Hahaha, heel erg herkenbaar. 'Ma-ham!! Moet je nu alweer een foto maken?' Of 'Ik ga alleen mee als je je camera thuis laat, anders zijn we uuuuren onderweg!' :D

Barbaramama zei

Prachtige foto's!

Mirjam zei


Ach ja, kinderen, zo vervelend kunnen die zijn.
Je hebt weer prachtige foto's gemaakt. Ik kan hier enorm van genieten hoor.
Dank voor het delen.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam