Dingen op dinsdag

dinsdag 6 september 2016

Met nog flink wat zomerse dagen voor de boeg bekruipt me toch weer het gezellige herfstgevoel voor in huis. Langzaamaan ben ik alweer op zoek naar wat leuke dingen die dat gevoel versterken. Natuurlijk hoef je daarvoor niet altijd nieuwe spullen te kopen, de kaarsen en wat takken van buiten doen het net zo goed maar hee.....omdat het kan zeg maar ;).

De dingen die ik op mijn 'zou-ik-best-willen' lijstje heb staan zie je hier. Althans....twee van de drie staan er nog op, het kussen ligt inmiddels hier in huis! Extra leuk dat mijn foto is gebruikt door de webshop trouwens.




Het kussen is de groengrijze van Stoeruhzaken.nl, de houten 8-armige kandelaar is o.a. te koop bij Puurbasic.nl en de tijdschrifthouder bij VTWonen (nu met leuke korting trouwens ;) ).

Of ze er allemaal komen? Ik denk de tijdschriftenhouder niet, er gaan er gewoon te weinig in :D. De kandelaar vind ik echt heel mooi......daar denken we nog eens even over!


Leave a Comment

G-STYLE zei

Ja die kandelaar is prachtig en helemaal wat voor jou. Zou perfect passen in je interieur. Mooie foto ook met die kussen en wat een leuk hart heb je boven julie bank hangen. Echt een sfeervol geheel !

Veel plezier met je kussen en lekker even doorsparen en gewoon die mooie kandelaar kopen.
Of ben je zo jarig ? Ach en anders is het zo weer kerst , leuk cadeau idee toch ;-)

Hartelijke groet Gea

lia zei

Inderdaad een hele mooie kandelaar.

Judith zei

Gelukkig kun je ook genieten van mooie dingen al zijn ze niet in je eigen bezit! Pik er gewoon het allermooiste uit om jezelf zo nu en dan te verwennen is mijn motto;-)

Rensina Steursma zei

Echt ik vind je kussen zo leuk!
Hij zit al de hele week in mn hoofd, dus fijn dat je de webshop hebt gedeeld :)
Binnenkort maar een tripje loods 5 voor een okergeel kussen en mocht ik daar niks leukers vinden dan ga ik nog eens naar de webshop hihi.
Fijne dag!