Bloggers only!

dinsdag 27 januari 2015


Winter richting lente.... Ik weet het, je verwacht dat woord van mij nog niet want winter is winter maar toch....ik ben al druk bezig met de "lente". De voorbereidingen voor de instaswap 2015 springedition zijn al een tijdje in volle gang en probéér e.e.a. georganiseerd te laten verlopen. De vorige keren gingen de poorten tegelijk voor iederéén open...sponsors, adverteerders en natuurlijk deelnemers. Dát beste mensen was best een soort van aanpoten. In zijn geheel NIET erg want het is gewoon onzettend tof om te kunnen organiseren en het enthousiasme van de deelnemers is overweldigend dus daar krijg je vanzelf nog meer energie van.
Dit keer probeer ik het in banen te leiden...*ahum*. Het mailverkeer met de adverteerders is al gestart en sinds zojuist staat mijn mailbox ook weer open voor potentiële sponsors.
Omdat er een nieuwe website komt is het handig als ik zie hoeveel ruimte er ingeruimd moet worden voor sponsors en adverteerders. Vandaar......vond ik best soort van slim van mezelf. Tikje trots ;)....



deze foto hoort bij de oproep op instagram





Waar ik ook soort van trots op ben is mijn deelname aan het lifestyle en businessprogramma Made in Limburg van afgelopen weekend. Ik heb de link bijgevoegd, stél dat je het zou willen zien....ik ben na de reclame aan de beurt. (en écht....breedbeeld voegt meer toe.....toegegeven, er ís al veel van mij maar op tv wordt dat niet minder...ook niet in het zwart ;P). *noterome:doeerwataan*
Dat is het tweede "on air" avontuur binnen twee maanden! Weet: ik ben voor beide gevraagd, ik heb me nergens opgedrongen. Ik zeg dat omdat er natuurlijk achter de coulissen alweer gekletst wordt...je kent het wel.....ik noem geen namen en negeer het verder maar serieus....er zijn altijd mensen die van elk positief ding zonder moeite weer iets negatiefs kunnen maken. Beide uitnodigingen heb ik aangenomen om Instaswap in het nieuws te brengen, om de deelnemers en het enthousiasme van de mensen onder de aandacht te brengen, om te laten zien dat als je maar gewoon die stap neemt om iets in beweging te zetten die golf vanzelf doorzet..........

Er was de afgelopen week ook een opmerking van een blogger die me aan het denken zette......dus......ik denk dat ik ook hier die "stap" maar gewoon weer zet. For old times....want het was ook heel gezellig toen we de blogswap deden toch? Weet je nog, de "groepsknuffels" (we deden er meer maar ik link er even één)? Nou...wanna swap? Let's swap! 
Bij deze nodig ik je uit, doe mee aan de Blogswap 2015 Springedition!
Je mag mij mailen met je naam, je adres en natuurlijk de link naar je blog(niet vergeten!). Je kunt je inschrijven tot 10 februari! Daarna zal ik de adressen gaan verdelen krijg je van mij een mailtje met een adres van een andere blogger. Je kunt dat "stiekem" bij haar/hem gaan kijken om een indruk te krijgen van die persoon. De bedoeling is dan dat je wat leuks maakt/koopt. LET OP:....het moet door de brievenbus kunnen!(om e.e.a. overzichtelijk en laagdrempelig te houden). Wanneer je mag versturen, want ook dat doen we allemaal tegelijk, hoor je van me!
Hieronder ter illustratie de swap die ik de afgelopen keer mocht ontvangen bij de instaswap, mocht je meer inspiratie nodig hebben dan klik even HIER, ideetjes genoeg!




Are you in?












Leave a Comment

Inpakken en Uitdelen zei

oooo ja hoor ik doe mee.
Mail is al onderweg.

Groetjes Pieternel

A fresh start of me zei

Goed gezegd...borst vooruit,koppie omhoog en gaan..
Ik laat je zsm weten of ik mee kan doen ok??
Ja sorry,is niet echt duidelijk maar you know why ;)
x Chris

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Super!!!! Ik doe mee en stuur je zo een mailtje! Ook ga ik zo je `programmaatje` even bekijken.

Lieve-Groetjes,
Verie

Unknown zei

Got it! Hoeraaa

Unknown zei

Helemaal goed!

Corine(THUIS) zei

Ja! Leuk! Ik heb je gemaild..

Unknown zei

Welkom! Gezellig

Esther zei

Oh, wat fijn. Ook weer voor bloggers. Ik doe graag mee! Mailtje komt eraan.

Unknown zei

Gezellig Weer!

Unknown zei

Leuk!

Unknown zei

Leuk!

Mirjam Stoffels zei

Count me in Lynda!
Het mailtje ligt al in je brievenbus.

lia zei

Oh leuk.... Ik ga zeker mee doen, en je ontvangt zo een mail van me.
Enne... Lekker laten kletsen.

THE BLACK BARN zei

Wat leuk ik doe ook mee!
Mijn mail is verstuurd naar jou!
Fijne dag,
Miranda

Unknown zei

Goed gesprek bij Maurice aan tafel. Jouw enthousiasme is groot, mooi om te zien.
Fijne avond, groetjes Ingrid.

La Maison zei

I'm in.

Unknown zei

Superleuk!

Unknown zei

Superleuk!

Unknown zei

Ah, je hebt mn geklets gezien :). Was weer n bijzondere ervaring

Unknown zei

Ah, je hebt mn geklets gezien :). Was weer n bijzondere ervaring

Unknown zei

Hoera!

Josan zei

Ja leuk, ik doe mee :-)

Indruk zei

Jaaaaa leuk weer een versie voor de bloggers! Fijn dat je het weer organiseert Lynda. Ik stuur je een email. Pascale X

Willy zei

Ik zou ook graag weer mee doen, stuur je een mail.
Groetjes Willy

Huize Kip Kakel zei

Bijna gemist :(
ik ga je snel mailen..té leuk!

Je blog ziet er fris uit..lieve kleurtjes:)

Guy en Dina zei

Super! Ik doe graag mee ;-) Mail is onderweg! Liefs, Dina