Huis en tuin..

vrijdag 24 april 2015

Wat een heerlijkheid dat het dan eindelijk weer "deuren en ramen open"weer is he! Ik ben er blij mee, héél blij mee! Elk vrij moment kun je me buiten vinden. Nog niet in de zon maar wel heel gezellig onder ons afdak.

Weet je nog dat ik al een voorproefje nam van de zomer? Hier liet ik je een moodboard zien dat ik maakte voor onze tuin. Veel natuurlijke materialen en vooral gezelligheid. Vandaag verving ik de kunststof jaloezietjes in ons schuurtje voor rieten rolgordijnen én rolde ik het tuintapijt uit! Hm, dat laatste deed ik eigenlijk gisteren al zodat hij mooi plat kon gaan liggen ;). 
Zo komen er langzaamaan meer en meer fijne details terug in m'n tuin. Er hangen overal wat wilgentenenkransen tussen het groen door, die zijn inmiddels zo overwoekert dat het nauwelijks opvalt maar het geeft wel net weer dat knusse gevoel.




Het vloerkleed voor buiten, zo cool, is een aanwinst onder ons afdak. Zoals ik al eerder zei hadden we voorgaande jaren een buitenkleed van kunststof maar dat was versleten. Een nieuw moest er dus komen en ik koos voor een geweven in- en outdoorkarpet in sisallook dat heerlijk zacht aanvoelt en meteen een hele andere sfeer brengt onder ons afdak. Wij zijn er allemáál blij mee zoals je ziet! ;)












 Je ziet, het is ook een prima chillplek voor de meiden, zacht zitten met alles binnen handbereik ;).  



Weer of geen weer, ons kun je buiten onder ons afdak vinden de aankomende week/weken (meivakantie). Fijne meivakantie!

Leave a Comment

lia zei

Je hebt daar een heerlijk plekje. Wij zitten ook veel onder het afdak, vooral omdat onze tuin niet zo gunstig ligt met de zon, en daardoor nooit kunnen genieten van een avondzonnetje. En dan is een afdak heerlijk!
Hoop dat je er veel mag zitten, maar komende week is het twijfelachtig.

Unknown zei

Heerlijk relax plekje hebben jullie daar gereeerd!
Gezellig! Geniet ervan!
Liefs Daniëlle

Rensina Steursma zei

Wat een prachtig plekje heb je er weer van gemaakt!
Heel mooi ook dat vloerkleed.
Lekker genieten nu met het mooie weer :)
Groetjes, Rensina

Marjonel M zei

Mooi gezellig plekje heb je daar. Laat het moie weer maar komen, helaas wordt het van de week niet veel soeps:-(

Fijn weekend
Liefs Marjonel

Marjonel M zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anna Marie zei

Lynda, wat een mooie sfeer heb jij neergezet onder jullie afdak. Mooie combinatie met planten en potten ook. Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken of ik ergens een afdak aan mijn huis kan maken. (Of Ben dan dus)

Een hele mooie relaxte meivakantie!!
Anna Marie.

Judith zei

Ik ben net zoals jij ook echt een buitenmens... als het maar eventjes kan: hup naar buiten! Zelfs in ons piepkleine, sfeerloze unittuintje haha... Jij zit er gelukkig een stuk gezelliger bij! De komende week wordt het weer wat minder, maar hopelijk hebben we in de tweede week weer meer zon!

Fijn weekend

Mirjam zei

Het ziet er heerlijk en ontzettend gezellig uit bij jullie onder het afdak... en wat een prachtig kleed heb je gevonden...
Liefs,
Mirjam

Indruk zei

Mooi kleed en wat een gezellig huisje hebben jullie staan. Je hebt ook een lekker plekje zo onder het afdakje. Mooie foto's. Pascale X

Madelief zei

Vrolijke foto's Lynda! Wat hebben jullie achter jullie huis een mooi plekje gecreëerd. Een fijne meivakantie met hopelijk veel zonne uren!

Madelief x

Anneke zei

Wat een mooi plekje heb je dáár. Het ziet er zo sfeervol uit.
Liefs Anneke