Paaseieren

woensdag 1 april 2015

...voor Pasen! Ik hoor het mezelf nog zeggen. Voor Pasen zouden we klaar zijn met het schilderen van het plafond en alle wanden van de benedenverdieping. Dat was enkele weken geleden. Een ruim tijdsbestek omdat ik wist dat alles ergens tussendoor zou moeten én omdat onze donkergrijze muren eerst een witte laag zouden moeten krijgen zodat de nieuwe kleur goed zou uitpakken.

De witte laag is gelukt....voor Pasen....de nieuwe kleur niet. Ergens halverwege de schilderklus werd J ziek en tja, dat plafond hè, ik heb het geprobeerd maar ik kan het echt niet! Dus het wachten was op hem..........en is het nu bijna Pasen.
Zo gaan die dingen, het komt wel goed...maar volgens mij níet voor Pasen *oehm*. En dus zit ik al weken in een compleet witte woonkamer met overal afplaktape en geen enkele wanddecoratie.....en ik zal je zeggen ben d'r klaar mee! Dat compleet witte is prachtig...bij een ander, ik kan er echt niet aan wennen. Onze meubels zijn er ook niet geschikt voor dus ik tel de dagen dat het groen tegen de muur komt. Er blijven overigens wel twee wanden wit maar daar is voldoende wanddecoratie gepland dat het niet te kaal en kil lijkt (in mijn ogen ;)).

Heb wél al leuke Paaseieren gekocht.....een compleet gestripte woonkamer die totaal ongezellig is maar de paaskaarsen zijn binnen! ;)




De Paasei-kaarsen zijn van de HEMA en het rechter kaartje met botanische print is van Petite Louise. De kleurstaal in het midden van Histor en de grote staal onderop is van een plaatselijke bouwmarkt, een mengkleur.

En eens....komt één van die "groenen" op wat wanden hier in huis...na Pasen ;).



Leave a Comment

Unknown zei

Ik ben benieuwd naar die groene kleur op de muur! Hoop binnenkort het resultaat te kunnen bewonderen op jouw blog. Met de kaarsjes kom je alvast in paasstemming he! x Sarah

http://tastinglifestyle.blogspot.be

Ingrid Orens zei

Prachtige tinten - dat gaat mooi worden !!