Plant een boom met Brabantia!

woensdag 29 april 2015

Iedereen die mij een beetje kent weet: Zo Hollands als het gras, ik hou van de natuur en doe er best mijn best voor om die zo goed mogelijk door te geven aan mijn dochters en alles wat er na hen mag komen. 
Zo Hollands als het gras, en zéker met betrekking tot mijn was! Zo heb ik bewúst geen wasdroger in huis. Als het even kan droog ik mijn was buiten. De eerste keer de witte was buiten aan de draad is altijd een klein feestje zeg maar. Noem me een tut maar daar kan ik dus echt even naar gaan staan kijken.

Je was buiten drogen is natuurlijk ook veel beter voor je was....én het milieu! Brabantia maakt het ons nóg gemakkelijker om een steentje bij te dragen aan een beter milieu! Zij zijn een samenwerking gestart met We Forest. We Forest is een internationale non-profitorganisatie die zich o.a. inzet voor het herbeplanten van een inheems bos in het noordoosten van Burkina Faso. Dat alles tegen de woestijnvorming. Hierdoor wordt ook nog eens de locale economie op een duurzame manier gestimuleert.

Ver van je bed? Zou je denken maar dat "Burkina Faso" komt natuurlijk steeds dichterbij als we helemaal niks doen! Dan zullen er grote stukken van onze mooie aarde onbruikbaar worden en is dát niet de grootste verspilling die je je maar voor kunt stellen?
Anyway....Brabantia plant voor élke droogmolen die er verkocht wordt een boom! Dus.....ik heb vanmorgen een boom opgezet!


Een Klein Stukje van Mij in Burkina Faso zeg maar ;)....

Misschien is jouw wasmolen ook aan vervanging toe, dan overweeg je toch zéker een droogmolen van Brabantia? Toch?!  



Leave a Comment

Huys 50 zei

Hee superhollandse meid, lekker hé de was buiten !!
Maar ik ben eerlijk...heb ook een wasdroger al gebruik ik die niet vaak meer.
Weljaaa...net een paar weken terug een nieuwe droogmolen en helaas niet van Brabantie..ook dat nog, die paste hier niet in de staander...tja
Ga zo meteen de molen weer even vol hangen het is droog en we hebben een overkapping dus kan hier altijd ;-)

Groetjessss
Dicky Marie

Corine(THUIS) zei

Mooi idee, die droogbomen. Ik heb al jaren een Brabants droogmolen, onverslijtbaar dus een nieuwe heb ik niet nodig!

Birgit zei

door te zoeken met Ecosia worden er ook bomen geplant

Judith zei

Mijn wasmolen is twee weken geleden omgewaaid en afgebroken... Gelukkig heb ik nog een oudje in opslag liggen en een paar droogrekken, want als we straks weer een volwaardige tuin hebben, wil ik graag mijn waspalen weer in de grond zetten: Vind ik mooier staan dan een droogmolen (dan mag ik weer effe de muts uithangen hierin haha). Dus helaas geen boom voor mij, maar buiten de was drogen doe ik ook zodra het eventjes kan (draag ik op die manier toch een steentje bij;).

Anneke zei

Ja de was buiten hangen, daar kan ik ook van genieten hij ruikt áltijd zo lekker. Wij hebben ook geen wasdroger hoor.
Liefs Anneke