Smaak op tafel...

vrijdag 27 maart 2015

Peper en zout, de smaakmakers van ons eten. Waarom hebben we het peper en de zout dan toch in die onooglijke potjes van de supermarkt weggestopt staan in de kast? Ik omdat ik tot nu toe nog niet hét peper & zoutstel gevonden had waar ik écht blij van wordt. Boeien!

Wat zegt ze nou? Boeien? Als moeder van twee pubermeiden hoor ik dat woord naar mijn zin iets te vaak maar in dit geval Boeit het me meteen. Boeien is een superleuk peper & zoutstel, het is stijlvol én modern. Een uniek peper & zoutstel dat gemaakt is van mondgeblazen glas en voetjes heeft van kurk! De combinatie van glas en kurk is een hele mooie, koud en warm, hard en zacht, glad en...precies...ruwer. Als je zorgt voor zo'n prachtig contrast in je ontwerp weet je al bijna zeker dat het een succes wordt. (ook in interieurs wordt geadviseerd deze combinaties te maken voor diepte en spanning)

Waarom heten ze dan "Boeien"? De voetjes (waarmee je de potjes ook openmaakt) hebben een bolling waardoor ze een beetje deinen als je ze neerzet. Deinen als een boei op het water....Boeien...:).

Het stel is een ontwerp van Ka-Lai Chang en samen met Puik Art is het op de markt gebracht. Puik Art geeft jonge getalenteerde Nederlandse designers een kans om samen met hen originele producten te ontwerpen. Da's toch een super platform voor al dat aanstormend talent? Wil ik best een wat aandacht aan schenken hoor. Zij verdienen natuurlijk ook een kans en zijn zij niet de grote namen van de toekomst? 

Onder het motto: "wat leuk is moet je delen" heb ik m'n best gedaan een sfeerimpressie van een Paastafel te maken zodat ik dit hippe peper & zoutstel aan jullie kan laten zien. Smaakmakers op je tafel!













Leave a Comment

Unknown zei

Dit is zeker een leuk peper- en zoutstelletje. Het mag dan ook zeker gezien worden. Fijn weekend. Groetjes, Nancy

lia zei

Dit is zeker een leuk setje. En ja hoor, hier ook een gewoon setje van de supermarkt in de kast. Terwijl ik mijn kids alle drie een super mooie set kado heb gedaan toen ze in hun eigen huis gingen wonen.
Misschien tijd dat ik het mezelf ook eens kado doe.

Gwennie zei

Leuk setje inderdaad! Stoer en toch fragiel...

House of Seasons zei

Idd lieve Lynda!
Dit is een heel leuk P&Z stel!
Ik heb jarenlang leuke verkocht maar momenteel is het aanbod nou niet echt spectaculair.
Die iwl je toch bij je paaseitjes hebben staan....
liefs
Lia

Guy en Dina zei

Heel leuk!!!

Heb je al veel leuke blogswaps voorbij zien komen?!
De mijne is er nog niet... dus da's alle dagen hollen naar de brievenbus ;-)))

Liefs, Dina

Indruk zei

Dit stelletje staat heel leuk op tafel, het oog wil ook wat! Pascale X