Lentegevoel

dinsdag 3 maart 2015

Terwijl ik dit tik wrijf ik toch nog even met m'n voeten over elkaar hoor, het raam staat open maar ik vindt het best fris! Ze beloven ons lente aankomend weekend(mij kun je alles wijsmaken), ze voorspellen 15 graden op zondag. Fijne vooruitzichten!

Nog een fijn vooruitzicht én een lentegevoel gegarandeerd, ik vertelde al eens (en nog eens en nog eens) over de Instaswap toch? Zelfde principe als de Blogswap(swappers hoe gaat het?) maar dan dus op Instagram(je kunt me volgen door op het cameraatje rechtsboven te klikken). Er wordt momenteel druk gewerkt aan de nieuwe website zodat we vrijdag live kunnen gaan! En inschrijven, dat doen we als alles goed gaat vanaf zaterdag! 
Nou is het de Springedition en heb ik weer gezocht naar een creatieveling die de headers voor ons wilde maken. Elke editie vraag ik iemand anders om dat te doen, ze delen we de lol en de aandacht ;). Dit keer móest ik gewoon Simone vragen, dat deed ik dan ook al tijdens de Falledition ;)(je moet er op tijd bij zijn toch?) en ze zei ja! De headers zijn inmiddels binnen en práchtig! Ik ga ze natuurlijk nog niet laten zien maar ik wil je wel naar haar Etsyshop verwijzen, dan kun je al een idee krijgen en zien wat voor moois zij allemaal maakt met o.a. bloemen en fruit! 


The PhiloSophietje® Fun Package: 12 different cards

Je snapt nu waarom ik zo blij ben? Lentegevoel en vrolijkheid.....bring it on!






Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

..`k begrijp je helemaal! Wat een leuke dingen zeg, geniet ervan!

Lieve-Groetjes,
Verie

Rensina Steursma zei

Oeh wat ziet dat er allemaal superleuk uit!
Ben heel benieuwd naar zaterdag, ik ga me aanmelden hoor.
Groetjes, Rensina

lia zei

Dat zou mooi zijn die 15 graden. Heb net wat snoeiwerk gedaan om de klikt te vullen, maar het is nu gewoon koud.
En ik ga kijken.....

Annika zei

De nieuwe website voor instaswap is geweldig! Het straalt lente en frisheid uit, just the way it was supposed to be! Als lid van het #toppieteam ben ik ook erg trots!