1001

donderdag 24 januari 2013

Was dat alweer maandag dat ik m'n laatste blogje plaatste? Het was me het weekje wel, WAS ja want m'n buitendedeurwerkweek zit er alweer op!  O joy! Lots to tell, met twee puubsters in huis vliegen de hilarische (en minder hilarische) momenten om je oren en moet je het maar gewoon laten gebeuren want anders raak je achterop...snappen ga je sommige dingen toch niet ;).
Anyway, ik mag nog wat stukjes tikken voordat ik morgen een gezellig uitje ga hebben met Mrs.Abacaxi & H.  . Laat ik jullie gewoon wat snelle kiekjes zien van mn nieuwste bezigheid(van verslaving is geen sprake....*hmm*)..."instagrammen"







 Mocht je me daar willen volgen dan zou dat heel gezellig zijn, je zult zien je komt er een hoop bekenden tegen ;). Je kunt me vinden onder lyndahome.

Zie ik je daar? En anders gewoon de volgende keer weer hier, of op jouw blog :).

Liefs
  Lynda  

Leave a Comment

Alie zei

Ik ga er maar niet aan beginnen, kan net de blogs die ik volg een beetje bijhouden. Prachtige foto's weer! Groetjes Alie

Mayflower zei

Ik hou het ook maar bij mijn blog. Ben bang dat ik anders helemaal niet meer achter de pc vandaan kom hihi.
Dus geen Instagram, Facebook en Twitter voor mij.
Wel mooie foto's Lynda.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Ik blijf ook liever bij jouw en mijn blog. Ik wil ook graag nog andere dingen doen en anders kom ik niet meer achter de computer weg!
Ik vind de foto,s wel mooi!

Lieve groet,
Gerry

Passione Helena zei

Ik kom nauwelijks aan bloggen toe, dus ik waag me er ook maar niet aan. Maar het zijn wel prachtige foto's! Dus wie weet neem ik alleen een kijkje ;-) Of kan dat alleen maar via je mobiel, want dat is niet mijn ding...klinkt eigenlijk best ouderwets voor deze tijd. Ik ben denk ik ook één van de weinigen ben zonder internet op haar mobiel. Ik wil me er niet aan toegeven, vind het al ergerlijk genoeg dat die dingen zelfs niet meer uit handen komen als je in gezelschap bent. Of ben ik nu wel heel erg antiek!! hahaha

Ik kom je hier wel weer opzoeken...
Veel plezier op Instagram!

Alvast een heel fijn weekend!
Liefs Helena

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Heerlijke plaatjes, ik geniet lekker met je mee van al dit moois...
Ik wens je een heel fijne avond, en alvast een heel mooi weekend,
Lieve groet,
Mirjam

lia zei

instagrammen???? Wat is dat nu weer.
Vind mijn blog nog steeds nr 1, en fb en pinterest erbij is meer dan genoeg...

Liefs

Abacaxi & Hortelã zei

Can't wait... Tot morgen!!
XX

It's me zei

Ik wil niet weten hoe leuk het is....Pinterest Fb....bloggen...winkel Fb...webwinkel...winkel..mijn man....hnden..vrienden...gezellige avondjes...druk druk ??? hoezo druk ???..ik weiger te kijken....sjuchhttt...is het echt zo leuk ???...xxx...

Hann¥ zei

Prachtige foto's Lynda
Ik blijf gezellig jou hier volgen op je blog ;-)
Lieve groetjes,
Hanny

Digitaalfoto-album zei

Hoi Lynda, Instagram heb ik een tijdje geleden ontdekt en vind het ook net als jij, erg leuk. Een nieuwe manier van fotograferen.
Ik volg je hier al, maar ga je daar ook volgen!
Groetjes, Sandra

Judith zei

Ik zou me er eens in moeten verdiepen, want het gaat er al zo lang over en als ik het om me heen hoor is dat instagrammen wel erg leuk of niet?

Groetjes