Het enige blauwe deze maandag...

maandag 21 januari 2013

Wat nou Blue Monday? Er was niks blue vandaag hoor, ja alleen mn sjaal, maar ook dat niet voor lang!

ik laat de foto wat kleiner, lijkt het minder erg

Goedemorgen maandag, welkom in mijn nieuwe week! Ze zeggen dat je heel lelijk kunt gaan doen maandag, maar daar wordt ik niet warm of koud van hoor, bring it on, ik daag je uit!.......

Nadat ik deze morgen vaderlief heb uitgewenkt als hij met de auto richting zijn werk in het Duitsche vertrekt, ik de meiden richting bus heb gestuurd kan ik aan de slag, voorbereidende werkzaamheden want mama gaat op de fiets. Mama kan ook met de bus gaan maar ivm met werkzaamheden nabij het station kan de bus daar niet stoppen en zal dus om moeten rijden met als gevolg dat mama dan een half uurtje moet lopen naar haar werk. Op de fiets is het ook een half uurtje dus lood om oud ijzer. Jasje aan, dasje om, wanten aan en "we"kunnen.
Het viel eigenlijk alles mee, de kou, de wegen........de drukte in het verkeer...uhm..verkeer.....géén verkeer...nah ja..nauwelijks dan. Niks blauws gezien.....wit wel, veuls wit, heel hard veuls wit, heel hard veuls prikkend wit. Dus....gratis peeling en hoogrood, maar nog steeds niks blauw.

Terugweg fluitend natuurlijk, want de sneeuw is gestopt, dus als ik mét sneeuw kan, is zonder sneeuw een eitje(ook wit :p). Na een tussenstop bij supermarkt als een malle naar huis, lekker warm en voldaan uit mn witte pak, althans....zo is planning. Het feit dat mn telefoon erg hardnekking blijft piepen deed daar niks aan af, ik ga naar huis!....naar huis...alwaar ik binnen drie minuten een bammetje kaas naar binnen sta te proppen want de berichtenkannonade blijkt van meisje 1 te zijn, ze blijkt te weinig geld mee te hebben om ook de terugweg van school naar huis te kunnen bekostigen en wil eigenlijk toch wel naar huis. Omdat we geen andere opties hebben besluit ik dus om mn bloedje dan maar op de fiets te gaan halen, met het pontje de Maas over, half uurke fietsen en dan samen weer naar huis. Twee stappen van het pontje af en jawel....weer dat gepiep uit mn jaszak.....meisje 1...ze heeft haar vriendin gevonden en daar had ze nog geld van tegoed dus voilá....geld genoeg om met de bus te komen. Uhm......
Oké, meedenkend als ze is, besluit ze dan maar de bus naar het dorp te pakken waar ik inmiddels ben...op mn fiets.....want dan ben ik niet helemaal voor niks gekomen.(je zou haar zoenen toch? ;)). Ik posteer me met fiets op de stoep aan de Rijksweg van het overbuurdorp, in afwachting van dé bus. *piep*....hm hm...meisje 1....dat ze de bus gemist hebben maar dat volgende over 2 minuutjes "al" zal komen, dus ik moet nog even wachten...ze vraagt nog wel even of ik dat wel wil doen...tuurlijk, ik sta toch al vastgevroren!!!! Ene Murphy had een Law toch?.....hm hm...die twee minuten werden en 15 want de bus had vertraging....kan gebeuren toch? Mij hoor je niet klagen hoor...maar als die bus niet opschiet hoor je helemáál niks meer van me!!!! Het zweet van voorheen begint ernstig af te koelen op mn rug...anway.......ik kort even in ;)...de bus kwam, de dame sprong achterop, klaagde na drie minuten over koude tenen...*kuch* ......


Goed, we zijn inmiddels bijna twee uur thuis....de kleur komt weer terug in mn gezicht, de tenen vertonen weer enig teken van leven en meisje 1 heeft weer een grote mond ;)...life goes on!

Ga ik nú op zoek naar een SNOWproof mascara ...eerst die pandalook afwassen!!!!(ook niet blauw!!!)


liefs
     Lynda       
ps: ik nog steeds hartje sneeuw hoor, laat maar vallen!!!

Leave a Comment

Abacaxi & Hortelã zei

Je bent een schat!!

Unknown zei

Aaaahhhhh....tja, moeders! Ik had voorheen gezegd dat ik dat NOOIT zal doen, maar als kleine E. straks belt (zullen we dan nog bellen?) dan doe ik dat vast ook.

En wat schrijf je toch enorm grappig. Zit er altijd helemaal in!

Groetjes!

Home and Lifestyle zei

Ik hoop dat meisje 2 zich rustig houdt...dat grote mondje kan meisje 1 maar beter achterwege laten...dat heb jij in ieder geval niet verdiend!

De hele week ligt er nog sneeuw, jij blij!

Lieve groet,Ingrid

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Gelukkig dat dit allemaal je liefde voor sneeuw niet heeft getempterd...
Ik vind het super dapper van je allemaal, ben blij dat ik niet op de fiets hoef, want ik ben echt te bang om te vallen... en dan ga je juist zeggen ze...
Ik wens je een heel fijne nieuwe week met nog veul meer sneeuw...,
Lieve groet,
Mirjam

Carla zei

Haha...en weet je...mijn jongste is nu 30 jaar,maar als ze belt gaat deze moeder nog steeds....mijn moeder riep altijd '' een kind krijgen,is levenslang'' en ze had weer gelijk!!!!
Ik ben er wel een beetje klaar mee hoor,dus wat mij betreft mag het allemaal boven jou gebiedje vallen!!

Liefs Carla

Miranda zei

Hahaha, lig weer helemaal in een deuk om je verhaal! Ook zo lekker positief allemaal, NIKS blauws vandaag, vond ik ook hoor. Heerlijk die sneeuw :)

XX Miranda

Hann¥ zei

Brr koud dagje dus zo in de sneeuw...
Wel lief hoor dat je er uit bent gegaan maar ja dat zou ik ook doen voor mijn kids...
Ik hou ook van de sneeuw....zo mooi!
Groetjes,
Hanny

Anna Marie zei

Er rolt er hier 1 van haar stoel (ik dus) En meisje 2? Wanneer krijgen we dat verhaal? Of had die gewoon genoeg geld mee? SAAI!!!! Waanzinnig verhaal!

lia zei

Alles voor je kind, toch!!!!
Al is het soms zuchtend.. Gelukkig zie jij alles positief op deze maandag.

Mirjam zei

Hahaha Lynda wat een mooi verhaal! :)) Big smile op Blue Monday. Enneh ik ♡ de sneeuw ook :))
X M

Ger zei

Whahahaha......loop bijna blauw aan van het lachen....☺☺☺....wat een 'blauwe maandag' zeg,
en waar dit voor staat(een blauwe maandag betekende dus oorspronkelijk vermoedelijk 'een maandag van geen betekenis'.
Nou eeeeecht nie na het lezen van jou hele verhaal,er gebeurde vandaag van alles met jou ♥sneeuw:-)
Jij liet je Moeder♥spreken....
en bent er nog ♥stikke komisch bij!!!
Jij verdient 'n plekje in de hemel....
STAKS HÉ......dat je nog maar heul veul en lang op deze witte wereld mag fietsen in de sneeuw,met en zonder duo passagiere.
Blauw staat je trouwens goed!!

Doe het vanavond ''ff'' rustig aan ja!!
Liefs,
Ger

It's me zei

Kijk daar zijn moeders voor....kuch....liefff hoor ben je...xxx...!!

Nicole Claudia zei

Proest! Ik zie het al helemaal voor me...wel lief dat ze een tussenstopje bij jou maakt :)

Groetjes, Collie

Bij Guusje Thuis zei

~checkt gelijk saldo op de OV-chipkaarten van de pubers~

Marjonel M zei

Wat je al niet voor je kidzz doet nou ja daar zijn moeders voor, sneeuw ja ik hou er ook van.

Fijne dag groet, Marjonel

Huys 50 zei

Aaaaaaaccchhhhhhhh ...... arm schaap (ookwit)
't is wat hée kleine meiskes,ik heb grote .....jongens,nergens last van (neuuh) ;-)

liefssssss
Dicky Marie

ps: lekkerhédiewinter !!!

imfashionstoned zei

haha leuke post!

Judith zei

Ik zeg alleen: wat een ontzettend leuke blauwe sjaal heb jij zeg!!!'-)

Fijne avond X

Petra zei

Haha, ik dacht ff opsporing verzocht. zo'n foto bij de pinautomaat..

Groetjes Petra