Meet Sam....en wie weet win je een "Sam"

zaterdag 8 februari 2014

Meet Sam, althans, meet Love, Sam!
Als je me nou vraagt hoe kom je er terecht, ik moet bekennen...géén idee maar zo gaat dat toch in heel veel gevallen als je eenmaal surft over het web? In elk geval kwam ik afgelopen week terecht op de website van Love, Sam. In de webshop van Sam vind je vooral veel leuke kaartjes, geboortekaartjes die je naam wens kunt laten maken, trouwkaarten die ook natuurlijk gepersonaliseerd worden maar ook kaarten als uitnodigingen voor een feestje of adreswijzigingen. Het gaat hier wel om grootafname.
Ook heeft Sam een leuke vrolijke collectie aan "Stationary" zoals notebooks, adressenboekjes en post-its.
Waar ík vooral heel blij van werd zijn de sieraden. Hele subtiele ontwerpen waarmee je toch een statement afgeeft. Het hoeft niet altijd groot en ultrabling te zijn om op te vallen, juist niet.

De kettingen, armbanden en oorbellen zijn ook allemaal onderling leuk met elkaar te combineren. Het toffe is nu, dat toen ik Sam benaderde we er snel uit waren. Ik mag wat weggeven! Sam stelde deze ketting zélf voor dus je ziet...dit heeft zo moeten zijn! ( voor de oplettende lezer van mijn blog....ik HARTJE Parijs, hoezo toeval ;)).

Parijs, de stad van de Liefde, dus het kan niet anders zijn dan dat deze aktie eindigt op 14 februari aanstaande :).
Wat moet je doen? Simpel, laat een reactie achter onder deze blogpost en plaats de foto op je eigen blog(met link naar mijn blog svp), zo is deze aktie leuk voor jou, voor mij maar zeker ook voor Sam. Deal? Hieronder de te winnen ketting




De ketting is 72 cm lang en de bedel van de Eiffeltoren is ca. 4,5 hoog. Het materiaal is Antique gold plated DQ( DQ=designer qualtiy)metal, brass en alles nikkel- en loodvrij.
 
De kleur past nog prima bij een winterse outfit maar ook zeer zeker erg goed bij de aankomende lentekleuren. Vooral met pastellen is deze kleur een topper.

Doe je mee? Succes!



Leave a Comment

Clarieke zei

Heel erg leuk Lynda en Sam! Ik doe heel graag mee met deze leuke give-away. Ik draag zelf weinig sieraden, alleen kettingen dus dat komt heel goed uit :)
Ik plaats een linkje op mijn blog.
Groetjes, Clarieke

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Ik doe graag mee met je give-away! Mooie ketting, komt altijd wel van pas. `k Plaats een berichtje erover op mijn blog.

Lieve-Groetjes, Verie

hokje zei

Helemaal leuk deze give away! Dochterlief is gek op kettingen én Parijs, dus mocht ik winnen, dan is de ketting voor haar!

Fijn weekend. X

La Maison zei


Heel leuk deze ketting en ik doe graag mee. Stel dat ik hem win dan is hij voor jou hoor. Wel even geduld hebben met het plaatsen op mijn blog, heb wat problemen en tik dit even snel op mijn iPad.

Liefs
Hermine

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Nou ik doe zeker mee met deze leuke give-away hoor. Wat een leuke ketting!
Ik zet zo een linkje op mijn blog!
Fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Esther zei

Er zijn zo veel leuke websites. Je hebt weer een mooie gevonden. Ik zal een linkje op mijn blog zetten, maar ik heb net gewonnen, dus deze gun ik een ander.
Groetjes, Esther

Marjon zei


Hallo Lynda...een prachtige give-away....parijs en liefde horen zeker bij elkaar...ik ben maar pas volger bij jou...dus gun ik ook dit prachtige sieraad bij iemand van jou vaste volgers...lieve groet Marjon

Royalfish zei

Zou deze ketting graag winnen, hij is gewoon super leuk. Super actie!

Miriam zei

Prachtig..!! Ik ben idd ook niet zo van veel sieraden, maar deze fijne subtiele ketting is SUPER !! Leuk op een simpel shirtje met baggy jeans ( lees: = mijn outfit hihi )
Ga de site van Love Sam snel bekijken..ik ben nl ook dol op leuke stationary.
Xmir

Unknown zei

Leuk leuk leuk! Ik doe hier ook graag aan mee. Sinds ik een kleintje heb doe ik haast niets meer aan mijn uiterlijk, maar met deze mooie ketting kan het weer een begin zijn van aan mezelf denken :). Groetjes sylvana

Arja van Garderen fotografie en styling zei

Ohhh wat leuk! Ik doe graag mee, ik ben gek op parijs! x Arja