Grote schoonmaak

dinsdag 25 maart 2014

Lente hè, dan krijg je dat! Alleen bedoel ik dit keer niet m'n huis maar m'n lijf.
Een tijdje terug liet ik al eens wat van mijn groene-smoothie-toer zien en ik moet zeggen, dat bevalt nog steeds erg goed. Aangevuld met fruit en eventueel wat soya- of notenmelk heb je toch steeds weer een hele andere lékkere smoothie! (vult ook goed). 
Waren die smoothies eigenlijk puur voor de lekker en dat stukje "gezond", nu kom ik net bij een zgn Detox-smoothie uit, een reinigende variant dus. Misschien wil er hier ook wel iemand op de schoonmaaktoer?

spring detox smoothie ingredients

Koriander, groene thee, avocado, komkommer, ananas, gember, citroensap en rauwe honing. Allemaal "reinigers". Hoe je deze "voorjaarsschoonmaak" voor je lijf maakt? Dat lees je hier !

spring detox green smoothie_

Wil je liever eerst gewoon aan de groene smoothies, neem dan van mij aan, als mijn jongste dochter ze drinkt (bijna 14....onmogelijke eter) dan lust iedereen ze wel. Als je het een beetje leuk doet proef je voornamelijk het fruit, de kleur doet anders vermoeden maar dat is een kwestie van wennen zeg maar. Je ziet niet wat je proeft en je proeft niet wat je ziet...zoiets ;).

smoothietime!


Leave a Comment

Karlijn zei

Het ziet er zo mooi uit. Deze wil ik wel eens gaan proberen :)
En oh, ik ben nu alweer zo blij dat ik meedoe aan de swap. Hoe tof, ook weer zo spannend en leuk om te bedenken wat ik straks ga maken voor diegene. Mocht je hulp nodig hebben, dan help ik graag!

Janny zei

Ik neem ook geregeld verse smoothies. Leuke ervan is dat je de hele dag dat frisse gevoel houdt als je 's morgens met een smoothie begint, he? Deze ken ik niet maar ga ik zeker proberen.
Dank voor de tip.
Janny

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Heerlijk, Linda, ziet er goed uit! Deze week hoop ik onze blender binnen te krijgen, dan gaan wij aan de slag met smooties e.d. We hebben er zin in..

Lieve-Groetjes, Verie

Unknown zei

Hai ben zelf ook van de smooties.Zie dat je ook gember gebruikt .... nu alleen vet balen dat onze blender het heeft begeven #snelweereennieuwekopen

Groetjes Linda

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei

In de zomer maak ik de meeste smoothies. Maar deze lijkt me ook wel wat, ga ik eens proberen. Bedankt, groetjes Ingrid.

Indruk zei

Ik dacht dat groene smoothies helemaal niet lekker waren totdat ik er eentje proefde die met spinazie was gemaakt. Ik proefde er door de citroen helemaal niets van. Sinds die tijd maak ik voor mijn dochtertjes ook groene smoothies onder het mom "mama heeft er groene druifjes ingedaan" en het gaat er zonder problemen in. Nu staat er een slowjuicer op mijn lijstje. Pascale X

Mirjam zei

Zo'n schoonmaakklus zie ik ook wel zitten, ik ga het erop wagen...
Fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Gwennie zei

Goed bezig!