Herfst make-over

donderdag 16 oktober 2014

Is het nou herfst, of niet? Het blad valt, het regent heel hard, maar koud is het niet! En dan voorspellen ze voor aankomend weekend ook nog zomerse temperaturen. Ik wil niet klagen hoor maar zo kom ik natuurlijk nooit in de mood door de jaarlijkse herfst make-over in huis ;).

Kan ik wel leuk de stapel dekens neerleggen voor ’s avonds, de enige die er gebruikt van maken zijn vooralsnog de katten.  En toch zet ik stug door. Aankomende week is het hier in het zuiden herfstvakantie, dan zijn we zoals elk jaar een weekje weg maar ik hoop toch wél dat als we terugkomen het cocoonen kan beginnen. Ik wil nog een mand voor m’n kussens(dan hoeven de dames pubers die niet steeds op de grond te dumpen als ze niet genoeg plaats hebben op de bank….come to think of it…hebben pubers ooit genoeg plaats op de bank?) . 
Ik hád wel al een mand voor mijn kussens maar daar heb ik een vijgenboom ingezet, goede reden voor een nieuwe toch?
Gelukkig voor mij zijn er die leuke zeegras manden van Bloomingville die ik al een tijdje zuchtend bekijk(maar nooit echt nodig had)….nu héb ik een reden om er eentje aan te schaffen…toch? *isheelcontentmetzichzelf*




theetje, kaarsje, mat bij de deur voor de puubsters ;)...en een mand vol kussens....


Kussens heb ik genoeg……geloof ik :). Je kunt er maar druk mee zijn, wat jij?



Leave a Comment

Unknown zei

Ja, leuk de mand(en). En een hele fijne vakantie.
Groetjes, Ingrid.

Mirjam zei

Ja, het is nog steeds een beetje 'in between seasons...' vind ik... Niet meer de nazomer maar ook nog niet echt herfst... Geniet maar alvast van het vooruitzicht.
Leuk hoor die mand... ik zie hem al staan met dekens er in...
Ik wens je een heerlijk weekend, en een heel fijne herfstvakantie,
Liefs,
Mirjam

Clarieke zei

Ik ben al gewoon begonnen hoor! Kaarsen aan, plaids op de bank en mijn verzameling kussens weer tevoorschijn gehaald. Ik merk dat ik ook de kriebels heb om weer van alles in huis te veranderen, heerlijk!

ByMir zei

Hier sluipen de spullen voor het 'cocoonen' langzaam maar zeker het huis in. Vanaf morgen belooft het goed los te gaan met de herfst, daar gaan we dan mooi gebruik van maken... lekker lui bankhangen, films kijken en spelletjes spelen.
Fijne herfstvakantie!
Lieve groet,
Mirjam
MaDeLiefste