woesh!

vrijdag 3 oktober 2014

Dat gevoel......en dan is er weer een week voorbij! Vandaag even op de rem maar ik wil jullie wel nog even wijzen op alle leuke informatie en inspiratie die er vanaf de woonbeurs in Amsterdam komt. Ik was er gisteren met wat collegabloggers en er zijn heel veel blogs die dag online gegaan! Dus mocht je niet zijn geweest en ook niet van plan zijn te gaan, kun je toch een beetje op de hoogte blijven. Hierbij een paar snapshots van gisteren. Wil je alles lezen en zien dan ga gerust naar ShowHome.nl en begin gewoon lekker bij het begin.

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs

MTC woonhuis de woonbeurs







mocht je nog in de gelegenheid zijn...ga!



Leave a Comment

Unknown zei

Dat zal vast een inspirerende dag geweest zijn. De lamp zo laag op de tafel heeft wel wat. Maar ik denk dat het veelal modern is wat je er ziet?
Mijn dochter gaat zondag zij staan op het punt om hun eerste huis in te richten. Ben benieuwd wat ze er van vinden.
Fijn weekend, groetjes Ingrid.

Anneke zei

Wat heerlijk om inspiratie op te doen bij de woonbeurs. Volgend jaar moet ik ook maar weer eens gaan. Ik zie zoveel mooie foto's.
Fijn weekend, liefs anneke

Anna Marie zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anna Marie zei

Die mooie grote groenen palmen en die glazen vazen met rode bessen. Prachtig!

Alie zei

Wauw gave spullen. Vind die stand van Karwei ook zo leuk. Was daar vorige week voor 2 wijntafeltjes, wel in het blaadje, niet te leveren. Dat vind ik dan weer erg jammer.

Fuchsiaantje zei

Hallo Lynda, ja zo`n woonbeurs gingen wij vroeger ook wel eens heen, was altijd leuk maar nu doen we dat niet meer, het is me te druk. Maar er staan wel mooie spullen. Nog fijne dagen en groetjes van mij, Riet.