ik kreeg een uitnodiging.....

woensdag 15 oktober 2014

afgelopen zaterdag verscheen er ineens een mailtje in mijn mailbox met een onbekende afzender en een onderwerp dat niet voor mij bestemd leek, had 'm bijne gedelete, je kent die mailtjes wel. :) Goed dat ik het niet deed want het was een uitnodiging, eentje waardoor ik nu nog steeds soort van onrustig ben omdat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom ik.

De organisator van het event waar het om gaat had lucht gekregen van "mijn" Instaswap (deelnemersaantal sky high, rond de 770) was daar enthousiast over en hij vindt dit een verhaal dat het verdient gehoord te worden....uhm....of ik daarover wil komen vertellen. 


Iets met grenzen verleggen en complimenten aannemen.....het blijft lastig ;). Eerst maar eens m'n eigen onzekerheid op een zijspoor zetten, ik heb nog tijd tot 12 december ;). Poh....ikke.....*fronstvragenddochtikjetrots*


Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Heel leuk voor je Linda! Je kunt het!

Lieve-Groetjes, Verie

Mirjam zei

Top.... hartstikke leuk!
Ik wens je een heerlijke avond,
Liefs,
Mirjam

Unknown zei

Hartstikke leuk voor je! Komt vast goed, kun je wel! Het is een groot compliment:)
Liefs Daniëlle

( thofhuisje.blogspot.nl )

Unknown zei

Wat fijn voor je Lynda en verdiend hoor je inzet wordt beloond. Echt een compliment. En het wordt vast geweldig 12 december. Droom er maar naar toe.
Groetjes, Ingrid.

Indruk zei

Niet zo bescheiden, het is toch ook fantastisch dat je dit organiseert en dat er zoveel mensen meedoen! Ik snap wel dat ze meer over dit leuke initiatief van jou willen horen dus echt doen hoor! Pascale X

Suus zei

Super Lynda! Door jou iniatief zijn er zoveel lieve IG's die zich op het moment van het pakje uitpakken zoooo speciaal voelen! Dat verdiend ook voor de moeder achter de Instaswap iets speciaals! De tijd en de energie die je er allemaal in steekt! Ik ben ontzettend trots op je!

Liefs Suus

Clarieke zei

Wow, Lynda wat gaaf! Ik vind de Instaswap een ontzettend gaaf initiatief. Bijzonder dat iedereen zo druk is voor iemand die je persoonlijk helemaal niet kent. Ik heb er ontzettend veel plezier in!

Bibje zei

wel doen hoor!!!!
ik ga jou nu gewoon heel brutaal feliciteren.

gr Bibje
http://www.bibje.blogspot.nl/2014/10/erkenning.html

lia zei

Wat leuk voor je, en je verdiend het ook zo.
Altijd alles voor een ander, dus wel gaan hoor.
Ik ben nog niet zo actief met de instagram, maar hier in blogland deed ik ook altijd mee.
Dus volg keer misschien ook wel op IG.

Bianca zei

Gewoon doen, ik vertelde je het laatst al! Het is een ontzettende eer, en een podium naar iets groters. Je kan het! Overigens vond "mijn" TEDxEde donderdag plaats (ik zit in de organisatie), en we waren de hele dag trending topic op Twitter. Ik zou zeggen, waag het erop. Het kan alleen maar gaaf worden!