Natuurlijke huidverzorging.

woensdag 26 augustus 2015

Laten we eerlijk zijn, het maakt niet uit hoe oud/jong je bent...we vinden het allemaal belangrijk dat ons gezicht er goed uitziet. Call me crazy maar ik smeer dus al vanaf dat ik een jaar of 18 was elke ochtend en avond een oogcreme rond mijn ogen. Voorkomen is beter dan genezen zeg maar en de dame in de winkel waar ik op zoek ging naar een nieuwe gezichtsreiniging constateerde dat ik (nog) geen last heb van rimpels in mijn gezicht. Nou is het natuurlijk niet zo dat ik angstvallig probeer zo jong mogelijk te blijven of dat ik het ouder worden vrees......maar eerlijk is eerlijk...hoe later hoe beter toch? En als ik er alleen maar wat voor hoef te smeren (en beslist geen dure merken hoor ) dan zal ik dat niet nalaten!

Ik hou er wel van om wat dingen uit te proberen en als het dan om natuurlijke huidverzorging gaat, in een mooie verpakking.....moet het gek gaan wil dat niet op mijn badkamerplankje verschijnen. Zo kwam ik een leuke webwinkel tegen:
SodaSoda. Daar laaide ik in eerste instantie mijn winkelwagentje helemaal vol maar besloot rustig aan te beginnen. Alle producten die ze daar verkopen zijn hele gewone huis- tuin- en keukenmiddeltjes maar wel in een superleuke verpakking (I know, ik val er steeds weer voor). Ik kocht de appelazijn en de kokosolie én twee katoenen wasbare pads (massa's wattenschijfjes gebruiken we hier in huis met drie dames). Appelazijn heeft  o.a. een ontgiftende werking als je het drinkt en een zuiverende en verfrissende werking als je het op je gezicht smeert. De kokosolie kun je als conditioner in je haar smeren, als lipbalsem gebruiken of er met bruine suiker en honing een scrub van maken (ook weer o.a.). 




En als de leuke potjes leeg zijn, vul ik ze gewoon weer na. (ik mag dan vallen voor de leuke verpakkingen, ik weet ook dat je appelazijn en kokosolie gewoon in de winkel kunt kopen ;) ).**********


**********
Yeah I know, I forgot to translate last time! But here we go again! I bought myself some natural skincare at SodaSoda. I decided to try the applevinegar, the coconutoil and the washable cotton pads. Of course I know you can buy both in the regular stores but I am a sucker for lovely packaging :). (once empty I will just refill ) The applevinegar is great to use as a skinlotion for refreshment and cleaning and the coconutoil you can use as a lipbalm, make a scrub with brown sugar and honey or use as a conditioner in your hair. Both can of course also be used as "food". Applevinegar is a great detoxer and coconutoil as a healthy replacement for butter and other oils.
There.....enough details...don't they just look beautiful? :)

Leave a Comment

Rensina Steursma zei

Wat een leuke verpakkingen inderdaad!
Mooie foto's heb je ook gemaakt.

Indruk zei

Ik val ook altijd voor de verpakking. Zo heb ik hier drie dure blikjes thee staan die ik eigenlijk gewoon op het uiterlijk gekocht heb ..... Pascale x

Krista zei

Ik ben altijd een fan van leuke verpakkingen. Zodra ik een product koop voor mijn gezicht Bewaar ik de verpakking ook altijd.