Leave a little sparkle

woensdag 6 januari 2016

Ik kreeg een laptop voor mijn verjaardag. De oude was een tijdje terug compleet ingestort en was niet meer te reanimeren. Aangezien wij twee desktops op onze zolderkamer hebben staan was de nood voor een nieuwe laptop niet zo hoog. Je weet hoe het vervolgens gaat? Van uitstel komt misschien niet meteen afstel maar er komen wel steeds andere dingen tussendoor…….bij ons wel :)

Anyway…ik kreeg dus een nieuwe laptop voor mijn verjaardag van manlief en dochters. Happydancing hoor want ik ben er helemaal blij mee! Een paar dagen later moest ‘ie al meteen mee! Ik heb op 11 december de blogs en de social media kanalen verzorgd tijdens TEDxRoermond en daar had ik dus mijn nieuwe vriend bij nodig. En dus….had ik ook een nieuwe sleeve nodig. Gezocht en gevonden hoor, binnen no-time! Een glanzende (en toch weer niet echt heel erg glanzend) gouden laptopsleeve van Coverbee.com.


Ik weet niet eens meer welke zoekterm ik gebruikt heb op Google maar ik kwam binnen een paar klikken al bij de Golden Phoenix uit. In de Chinese cultuur staat de feniks voor het vrouwelijke geslacht op aarde en inderdaad……er zullen waarschijnlijk alleen vrouwen kiezen voor deze golden boy…..girl? ;). Een lekker glossy laptophoes die in Nederland én met de hand van A tot Z gemaakt is. CoverBee is een Nederlands label dat traditionele technieken gebruikt bij het maken van hun producten. Ze worden lokaal geproduceerd en er wordt alleen gekozen voor de beste materialen.

Ik hou daar wel van, unieke items die in ons eigen land gemaakt worden door mensen met een visie en passie voor dat wat ze doen. Geen massaproduct maar een items waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. Niet dat ik er nou op uit ben om op te vallen en anders te zijn maar ik doe gewoon graag mijn eigen ding…..ook met mijn laptopsleeves J. Een beetje bling hoort er zo nu en dan ook bij en in contrast met de voor de rest sobere gadgets is het gouden ding wel een gangmaker toch?

En ja, je kunt ‘m ook wassen! Gaat er eens een cappuccino over dan kun je ‘m gewoon op de hand wassen in een mild sopje.


Hieronder zie je dezelfde cover alleen met ander daglicht gefotografeerd. Zoals je ziet kleurt hij met het licht mee :).....details, ik hou d'r van!



Stralend aan het werk maar weer ;)




Leave a Comment

Bianca zei

Hij is echt gaaf.......bling, maar niet te.
Veel plezier er mee.
Liefs Bianca xx

Jacqueline @ HOME zei

I absolutely LOVE stationary and those that you have shown are gorgeous.
Wishing you a very happy 2016 and may it be a healthy and peaceful one. XXXX