Nieuwe liefde - gorgeous and green

zaterdag 23 januari 2016

....en daar ging weer een week! Vorige week vrijdag liet ik je achter met slechts een sfeerimpressie en een quote met wijze woorden en als je nou dacht dat ik daardoor freewheelend het weekend ben ingegaan....boy are you wrong! Maar freewheelen is niet zo mijn ding. Ik kan wel een soort van "go-en with the flow " maar ben altijd klaar voor aktie, voor nieuwe dingen en leuke samenwerkingen.....ook in het weekend! Daarmee doe ik overigens die quote met wijze woorden absoluut eer aan, als je begrijpt wat ik bedoel ;). Vorig weekend heb ik mijn "krachten"gebundeld met.......

Alles lijkt gewoon steeds weer, en vaker, op zijn plek te vallen. In mijn blogpost over bewustere keuzes had ik het daar al over en hoe meer je achter dat gevoel gaat staan hoe makkelijker uiteindelijk de keuzes ook worden (en dat uit mijn mond, I know...spooky right? ) Anyway, de volgende keuze was een makkie! Een waanzinnig mooie aanwinst voor mijn garderobe (mijn?....) en een cadeautje voor élke vrouw eigenlijk.


By Christina heeft een collectie fantastische sjaals en omslagdoeken. Allemaal zijn ze gemaakt van cashmere en zijn ze daardoor ultrazacht en dus zeer comfortabel in het dragen. Warm in de kou, koel in de warmte en dus het hele jaar door handig om bij de hand te hebben. Ik koos voor Dark Slate/Medium Grey in de grootste uitvoering die er is (143x203).



 Christa heeft een achtergrond in de mode en kwam in de tijd dat ze in Dubaï woonde steeds de prachtigste stoffen tegen als ze weer eens een Souk bezocht. Eenmaal terug in Nederland besloot ze deze stoffen gewoon hierheen te halen. Zeker van het feit dat ook de Nederlandse vrouw hier blij van zou worden. Uiteindelijk heeft ze een vrouw in Nepal gevonden, Deepa, die met haar familie al sinds 1970 een cashmerefabriek runt. Ze vonden elkaar in de liefde voor ambacht en kwaliteit. 

Natuurlijke materialen, kwaliteit en eerlijke arbeid. Daarnaast natuurlijk een item waar wij hier in Nederland blij van worden en wel raad mee weten.....




......vrouwen van elke leeftijd en in elke stijl zoals je ziet! Deja vu! 


Alles wat leuk is moet je delen roep ik toch altijd? Dus uit deze toffe samenwerking kwam ook wat voor jullie! Een kortingscode....een kortingscode waarmee je deze beauty, gorgeous en green, jezelf cadeau kunt doen met maar liefst 40 euro korting! De code die je moet invoeren tijdens het bestelproces** is 1046 en je kunt er nog een maand over slapen als je dat zou willen (maar wees je bewust van het feit dat de voorraad niet onbeperkt is en dat er beslist kapers op de kust zullen zijn ;) ) de actie loopt van vandaag (23 januari) tot en met 23 februari!


** laat je niet afschrikken door de melding dat je alleen met creditcard zou kunnen betalen want dat is niet zo. Er is een button voor mensen die zo'n kaart niet hebben. Er zal een pop-up verschijnen, vul de gegevens in alles zal zich daarna vanzelf wijzen :).


Leave a Comment

Iep zei

Wauw, prachtig!
Liefs Iep xo

Happy Earl Grey zei

Mooi dat je die code met ons deelt. Leuk!
Groetjes El

Mirjam zei

Prachtige stoffen en kleuren. Super mooi.
Fijne zondag,
liefs,
Mirjam

Anoniem zei

leuk leuk leuk!