Startsein...

zaterdag 17 november 2012

Het startsein van alle "decemberfeesten" is toch wel de intocht van Sinterklaas.
Het feit dat beide dochters "er"niet meer in geloven mag míjn pret niet drukken, de intocht probeer ik altijd te kijken, alleen.....met het commentaar van twee puubsters naast je is het ineens een stuk minder charmant(alles is nep en dat zie je toch zó....enzo...;)). Maar een Lynda laat haar lol niet verprutsen door die grieten....zal me niet gebeuren!!

 Dit té gekke zakje komt van Moes en Griet en is gemaakt van dat wasbare papier! Het lijkt ook wel een beetje op leer en je kunt er zóveel leuks mee doen! Je kunt 'm bijvoorbeeld verder uitvouwen(hoger) en dan in je keuken, met pollepels ofzo. Ze zijn er in diverse maten en er zijn ook schorten van, echt zó stoer! Ik gebruik 'm nu voor decoratie gevuld met taaitaai(na korte tijd decoratief te zijn geweest wordt dat dus HARDHARD....)
 M'n kommen van Bastion collectie weer uit de kast, het is dan nog geen winter....I DON'T CARE!:P

 en zo staat het op de eettafel...klaar voor (veelvuldig) gebruik!

 Uhm ja....lekker tutten doe je hier in huis nooit alleen....;)

 De lantaarn links (Ria kijk je even mee) haalde ik gisteravond snel even op bij Swart Wit kleurrijk wonen  het grappige is....die zitten echt in het volgende dorp, bij één van de dames deed ik jaren geleden al eens een workshop maar het klikte niet echt meteen toen ik ze een tijdje geleden ook ging volgen op Facebook! En ik wil even zeggen, stel dát je eens in de buurt van Sevenum bent....MOET je gaan kijken...het pand *zucht*....in love...meteen...ik zeg ruim maar uit, ik wil er wonen! Een woonhuis met houten vloeren en houten trapjes naar de verschillende verdiepingen, een erkerraam, een serre......*zuchtnogeens*.....dus....die lantaarn:)....daar dus....

En jullie? Al helemaal klaar met Sint @home? 

Liefs,
Lynda

ps: is er iemand die al een presentje heeft verstuurd in het kader van de "groepsknuffel"? Er is iemand die een kadootje kreeg zonder naam.....en dus niet weet of dat van één van "ons"komt.
Stel dat je je "knuffel"nu al verstuurd, dat mag/kan, maar misschien is het leuk het er ergens op te zetten, en IN de envelop doe je wel gewoon je naam. Anders kan de ontvanger je nooit bedanken, dat zou jammer zijn! Dus...nu nog niks kenbaar maken.....maar IN de envelop mag dat natuurlijk wel!
  

 

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Wat een heerlijk sfeertje Lynda...gewoon vol blijven houden, ondanks de dames thuis. Je lantaarn is ook mooi, kent ie ook een grijze uitvoering?

Ik wens je een fijne avond, niet teveel taai taai snoepen en mocht je je schoen zetten, je mag morgenochtend pas na acht uur naar beneden hoor ;)!

Lieve groet, Ingrid

Unknown zei

Ow dat ziet er gezellig uit! Goed weekend!
Liefs,
Suus

Bonjade zei

Sinterklaasje BONNE BONNE BONNIE

Hier gaan de pepernoten er ook grote getallen door....jam jam.

Eh...wanneer mag je HET trouwens openen...? Niet dat ik al wat heb.....maar als het komt dan hè?
Of maakt dat niets uit....?

Nu ga mijn schoen zetten.

FF

What's in a day zei

Het heerlijke avondje is bij jou al gekomen...zoveel lekkers:) maar ook weer zoveelleuks..die zak is echt een musthave, vraag me af of hij in mijn schoentje past:)
Je kommen van Bastion zijn helemaal leuk...
Geniet lekker!

Lieve groetjes,
♥Eefie

It's me zei

Ja ja ja ik kijk mee.....hmmmm...en dan neem je een witte......okee....op mij werd niet gereageerd dus ik laat het maar over gaan......ik dacht ze stuurt er wel even twee op ...maar nee hoor.....ik heb al wat anders binnen gekregen vandaag...helemaal uit Zweden...en let op Lynnnda...daar ben ik ook heel blij mee....dus ik kijk niet meer en vergeet het gewoon......hihihihi...hij is LEUK !!! ,......toch een beetje jaloers ikke....xxx..

Anna Marie zei

Die kommen wil ik ook! Wat mooi! En de fot van je snor?? Wat is daar de toegevoegde waarde van? Wij zijn het niet geweest. Onze cadeau's liggen hier nog.

alma zei

Jij bent er al helemaal klaar voor. Wat een heerlijk sfeertje. Ik heb er zin in!!

Lieve groetjes
Alma

Petra zei

Die kat is lache.., de rest ook mooi hoor.

Fijn weekend!

Agnes zei

Je bent volgens mij ook een romanticus pur sang volgens mij. Maar inderdaad....sinterklaasperiode heeft wel iets. Ik zit hier met een 19-jarige gelovige....ja, alleen deze dagen dan he...de slimmerik. Dat zakje vind ik trouwens top, net als die mooie kommetjes. En snoetje van de poes....gewoon adorable!
Fijne zondag!
Lieve groet,
Agnes

Ps.....verstuurde pakje niet van mij. Pieker me suf voor wat te doen en wat te maken. Plenty ideeën maar passen niet in een enveloppie.:) Maar komt goed.

MARTINE'S BLOG zei

Hoi lieve Lynda,
Heerlijk jou post met commentaar te lezen. Je dochters, hier ook twee pubers maar nog een gelovige kleine zoon. En dat is toch wel heel erg leuk, vanmorgen schoenkadootje uitpakken. Heerlijk, ik had een smile van oor naar oor, realiserend dat dit het laatste jaar is..:-(.
Maar nu nog genieten.
ps mijn kadootje ligt klaar en ga ik opsturen met een kaart en naam.
Zo leuk geworden. Ben benieuwd.
Fijne zondag!
Lieve groet Martine

noofs zei

Wat ziet het er al supergezellig uit zo bij jou in huis. Ik wens je veel mooie feestdagen :-)

Alie zei

Haha, heb ook zitten kijken hoor met onze jongste en de anderen lachten zich rot. Kan me niks schelen. Vind het altijd gezellig. Groetjes Alie