Limburg calling...

dinsdag 18 juni 2013

twee weken? Serieus, is het alweer twee weken geleden dat ik het laatste teken van leven gaf? Dat is me geloof ik nog nooit overkomen maar mss weleens rustig voor blogland ;).

In het Limburgse is het warm, heul warm! In het Limburgse is een mini heatwave aan zet! Het hoort er allemaal een beetje bij, de meiden zitten midden in hun proefwerkweken, de schoolfeesten komen nog, er moet nog ergens een schoolreisje tussen gepropt want over anderhalve week stoppen de scholen voor de zomervakantie! Laten we hopen dat die vakantie er ongeveer uit zal zien als vandaag(tikkie minder mag ook ;)).

 
 dit is een foto van de lucht van vanmorgen, echt....zó blauw was hij, het beloofde veel goeds!

 de meningen over de warmte zijn verdeeld...Sjors lijkt een appelflauwte te hebben gekregen bij het horen van de te verwachten temperaturen
 

 het enige drankje dat vandaag gaat helpen is ice tea.....gemaakt van engelse munt en wat schijfjes citroen! Geen suiker toevoegen.

 alle bloemen vergaan zo snel binnen op dit moment dus kocht ik een hortensia....scheelt een kapitaal bij de bloemist, blijft de oogst nog even in de tuin en hee....we zijn toch veel buiten

 en buiten staat alles er nu zo mooi bij! ik vrees het noodweer dat ze voorspellen...heb al flink wat stokken her en der geplaatst, e.e.a. opgebonden en ik duim dikke duimen dat we de dans ontschieten! het wordt daarna nooit meer zo mooi...alles plat enzo...williknie!
 zomer.....lijkt me duidelijk ;)

 zelfs de eigen eerste oogst is al een feit! telt u even mee....twee stuks...verdeeld over...twee dochters....ik stond erbij en keer ernaar ;)
 de binnenkant van een roos uit mijn tuin....dus.........pink it is!

drink genoeg en doe het rustig aan!

liefs,
Lynda

 

Leave a Comment

Carla zei

Oh wat genieten we weer toch...en als het zover is,moet je het er goed van nemen,want zolang duurt het weer niet...dus laat de boel de boel and enjoy !!!!

Lieve groetjes Carla

Bij Guusje Thuis zei

Echt hè, zit ik al weken in de startblokken, lig ik er sinds net voor het weekend uit, duidelijk verkeerde planning! Geniet ervan, je weet in dit kikkerlandje maar nooit tenslotte :)

Corine(THUIS) zei

Zomer.. HOOGzomer :-))

Jolanda zei

Mooi en lekker!! Lieve groet

Marit zei

Wat een heerlijkeost weer van je! X

lia zei

Ja, je laat ons maar mooi zitten hier in blogland, schaam je.....
Maar geniet vandaag nog maar een keer van zo'n zomerdag.

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ja genieten is het woord van de dag...!
Mooie plaatjes laat je ons weer zien. Hier was het ook warm maar wat meer bewolkt, dus gelijk wat drukkend. Maar dat maakt me niet uit. Lekker buiten en alle ramen en deuren de hele dag open... Heerlijk! Mag van mij nog heel lang zo blijven...
Ik wens je een heerlijke dag,
Lieve groet,
Mirjam

Esther zei

Helemaal super....zag zelf ook dat ik er deze keer ook een 14 dagen overheen heb laten gaan...druk met vanalles...komt goed...geweldig blauw !
groetjes
Esther

Anna Marie zei

Ja, hier is het dus bewolkt en nog bewolkter. Wel klam, maar ik heb nog steeds een rare witte streep ter hoogte van mijn bovenste vrouwelijke dingen. Van toen ik de vorige keer tijdens het lezen van een spannend boek in slaap viel. In de volle zon. Resultaat: bruine buik, bruin hoofd en dito nek, maar met een rare witte lijn. Hmmmmm. Zon wil ik zien. Zon!!! Wat doe je met die munt en citroen? Warm water?

Unknown zei

Hey dat is ook leuk.... zie ik nou dat je in Grubbenvorst woont?? Ik woon in Blerick en werk in Horst!!
Maar het was inderdaad erg warm ja!

Groetjes Willeke