shoppen kan altijd tussendoor...

donderdag 20 juni 2013

Blog lay-out klaar of niet, er is altijd een gaatje om de nieuwste musthaves te shoppen! Inside info gaf me te kennen dat er nieuwe clutches waren binnengekomen bij harten8Één ding...kijken is kopen, maar...dan heb je ook wel een stoere clutch voor deze zomer. Handig als je op reis gaat om bijvoorbeeld je reisdocumenten allemaal bij elkaar te houden. Of voor op het strand, je telefoon en Ipod blijven droog en zandvrij.
 
Mikte ook meteen een Sorelle in mn winkelmandje, hartstikke leuke broodwarmer die je even in de oven opwarmt en daarna tussen je warme verse broodjes kunt leggen, blijven ze langer warm! Ook als je 'm niet gebruikt erg decoratief in je keuken. Beide items zijn van UASHMAMA, looks van leer maar het is papier, afwasbaar en multifunctioneel. Je hebt misschien al eens ergens de zakjes gezien? Díe hebben ze ook bij harten8.....en strandtassen...van UASHMAMA....ook gaaf....ga maar kijken....wees gewaarschuwd....:D.  . 
Gegevens invoeren, betalen, klaar! Verder met m'n blog lay-out!

Lynda

Leave a Comment

Unknown zei

Wat een mooie spullen heb je gekocht!!! Mooi die stoere clutch en die broodwarmer ziet er alleen al leuk uit!!!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
De tasjes zijn heel erg mooi, en hoe makkelijk is het dan toch hè, om even tussendoor online te shoppen... soms misschien iets te makkelijk, want voor je het weet heb je weer wat gekocht, zonder je koffie zelfs koud te laten worden... haha...
Ik wens je een heel mooie dag,
Lieve groet,
Mirjam

lia zei

Oh, wat ziet het er hier leuk uit....
En leuke spullen.

Fijn weekend