ik wist ervan...

zaterdag 20 juli 2013

ik wíst al een hele tijd dat er in ons buurdorp Sevenum een b&b/gasterij gevestigd was. Of ís eigenlijk....en telkens als ik er in een tijdschrift over las vroeg ik me kort weer af: "waar dan"?  Maar zoals dat gaat met dingen waarvan je weet dat je er toch geen gebruik van gaat maken, de aandacht vervliegt.

Nou doen wij onze (week)boodschappen in Sevenum en bereiken plaats van bestemming via een "binnendoorweggetje". Heerlijk weggetje, mooie huizen en oude boerderijen hier en daar. Grote weilanden, mooie landschappen....heerlijk weggetje...zoals gezegd. Afgelopen donderdag trok die ene "boerderij"weer mijn aandacht...er staan altijd veel auto's, ze hebben een gezellige oprit, wat zou daar toch zijn? IJdelheid is mij niet vreemd en dus draag ik buiten de deur nooit mijn bril(voor veraf) dus het gezellige bordje was voor mij onleesbaar. Op de terugweg was manlief mijn verzoek alweer vergeten: "kijk eens even wat er op dat bordje staat".

Dan sta je aan de afwas...en ineens.....droog je je handen af en googled b&b Sevenum(want de naam was ik inmiddels ook helemaal kwijt).....tsssssssss........dat is 'ie dus....die inmiddels beroemde gasterij...."Gasterie Lieve Hemel"...gewoon.....praktisch in mijn achtertuin!!!
Moeten jullie weten natuurlijk :D.......
Gasterie Lieve Hemel 
 
 

Leave a Comment

More Than Living zei

Haha leuk geschreven weer:). En het ziet er heel gezellig uit!
Liefs Cindy

Esther zei

Grappig dat zulke leuke dingen zo dichtbij blijken te zijn. Ik fiets altijd langs een klein boerderijtje met een b&b-bord en ben altijd zo nieuwsgierig. Misschien moet ik gewoon eens aanbellen.
Fijn weekend,
Esther

It's me zei

We komen allemaal bij je logeren ....zei zij vanuit haar hotlkamer in Friesland ...x!...

Nicole Claudia zei

Hahaha, toch nog gevonden :)

Ik zie het helemaal voor me dat je je steeds afvraagt... waar zit dat ding toch, hahaha.

Groetjes, Collie

Ingrid zei

Leuk zo'n adres dichtbij en goed voor het dorp! En jij hebt de rust in je gedachten weer een beetje terug nu je uitgevogeld hebt; hoe, wat en waar.
Fijne zonnige zondag en groetjes, Ingrid.

Unknown zei

Hahaha mooi stukje! En wauw!! Wat ziet dat er mooi uit! Is toch jammer dat we daar niet zo snel zullen logeren.... Ik kan dan net zo goed naar huis fietsen.... Maar tis echt heel mooi!! En zo zullen er nog veel meer leuke plekjes in onze omgeving zijn!!

Groetjes en een fijne zondag!!

Corine(THUIS) zei

En leuk dat het hier is! Wij zitten toevallig hier op het Franse terras terwijl ik je post lees :-)
Enne... Jij woont hier dus in de buurt? Zwaai effe als we toevallig voorbij toeren in de cabrio vandaag of morgen...