well being...

vrijdag 26 juli 2013

Na bijna een maand vakantie ga ik maandag weer aan de slag, uitgerust! Nu zul je me vreemd vinden en denken dat dat normaal is, na een vakantie uitgerust aan de slag...hm hm...NOT dus. Type controlfreak draaft ook in vakanties lekker door, heeft dan alleen drie..uhm...ik wil de leden van m'n gezin geen hindernissen noemen maar je snapt wat ik bedoel toch? Zij staan stil(want vakantie, geef ze eens ongelijk) en ik zigzag daar tussendoor. Dubbele kilometers, kan ik je verzekeren maar...not anymore!

Totaal zen *kuch*(oke ik corrigeer: zo zen als ík kan zijn) heb ik ze laten dobberen en dobberde ik zelf hier en daar mee. Heerlijke momenten voor mezelf genomen, me afgesloten voor het geroezemoes om me heen. Mooie magazines gelezen, lekker wat aangerommeld in mn huis en tuin, in m'n hoofd wat plannetjes gemaakt voor "later" maar vooral eens m'n hoofd "uitgezet". 

Ik blogde al eens over de groene smoothies, de bodybutters die ik maakte, en de lol die ik heb met het samenstellen van boeketjes met groei en bloei uit eigen tuin. Complete wellness! Ik "stuurde"jullie naar de supermarkt voor dag- en nachtcreme, naar de A.ction voor hamamdoeken en de tuin in voor een boeketje voor Lonely Bouquet Day.
Compleet andere blogjes dan jullie misschien wel van me gewend zijn(geen nood, chaos is nog steeds my middle name;)) maar jullie zijn wél blijven hangen. Fijn!:).

Nou gun ik jullie ook mooie momenten en het heerlijke uitgeruste gevoel, het ervaren van mooie producten(niet materialistisch bedoeld)....dat gevoel van well being...en kwam er vandaag een leuke prijsvraag voor jullie in mijn mailbox.

Ik mag een hamamdoek weggeven! Een "echte"....dus de fijne kwaliteit en de mooie frisse kleuren. Zo'n doek waar je echt veel plezier van zult hebben!
 Hamamdoek zeegroen-wit | 100x50 cm Hamamdoek geel-wit | 100x50 cm Hamamdoek wit-glanzend wit | 100x50 cm

De Olijverie bestaat 5 jaar en één van jullie viert dat mee! Hoe? Door antwoord te geven op de volgende vraag: * van welk materiaal zijn de hamamdoeken gemaakt?* 
Wil je kans maken op die doek van 100x50cm dan laat je je antwoord onder deze post achter. De aktie loopt tot volgende week, op vrijdag zal ik de winnaar bekend maken en wie weet neem jij die superfijne hamamdoek nog mee op vakantie.
 super kwaliteit hamamdoek van soepel katoen
Wat je er na je vakantie mee doet? Alles! Ik gebruik mijn doeken voor veel dingen. Een stapeltje ligt op het toilet als gastendoeken, lekker groot, ze drogen perfect en ze blijven zó mooi. Ook neem ik er altijd minstens één mee op vakantie of tijdens een dagje uit, ze wegen niks, zijn compact op te vouwen/rollen en ze drogen supersnel! Maar ik kan me ook voorstellen dat je 'm meeneemt naar de sportschool of sauna! En eerlijk is eerlijk, ze zijn ook erg decoratief! 

Dus wil je meedoen, antwoord hieronder! Ik ga dit weekend lekker m'n blikje Planters repaircream uitproberen, ook van de Olijverie, een natuurlijke, heerlijk ruikende 3 in 1 creme voor gezicht, handen en lichaam!

 binnen één dag binnen, uitpakken was een feestje op zich!


succes allemaal!

liefs,
Lynda

Leave a Comment

Stephanie zei

Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat de Olijverie hamamdoeken verkoopt. Ze zijn prachtig! Ik zou er reuze graag een winnen :) Ze zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen.

Marsha zei

Ze zijn geweldig,ook voor babies! Ze zijn van hydrofiel katoen gemaakt!

Marlies zei

100% hydrofiel katoen

Marjan zei

Wat een mooie kleuren! Gemaakt van 100 procent hydrofiel katoen zag ik op de leuke site van de Olijverie...

Groet
Marjan

Jody zei

Prachtige en hele fijne doeken! Gemaakt van 100% hydrofiel katoen.

It's me zei

Hebbe hebbe......100% hydrofiel katoen......ik zeg het maar eerlijk ....heb gespiekt....kuchhhh.!....liefs van mi...x!

Nathalie zei

Wat een verwennerij. Zo'n doek staat al heel lang op mijn wishlist voor mijn zen badkamer in hamamstijl. Deze prachtdoeken zijn helemaal van hydrofiel katoen en blijven zoals je zegt heel lang mooi en zijn superhandig. Vooral de turkooise is pure oogsnoep. Duim, duim, duim...

Indruk zei

Heerlijk zo'n allround doek van 100 procent hydrofielkatoen! Hebben niet alleen babietjes lekkere hydrofieletjes maar wij ook! :-). Pascale X

Els zei

Ze zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen! Ik heb nog wel een plekje vrij in mijn koffer voor zo'n mooie doek :-)

Fijn weekend
Els X

kim zei

Ze zijn van 100% hydrofiel katoen, heerlijk zo een mooie handdoek!

kim zei

Hamamdoek...ipv handdoek..:-)

Evymaud zei

Leuk zijn ze en ook de kleuren zijn geweldig! Bij mijn Club Tropicana zwembadje kan ik nog wel zo'n mooie hydrofiele katoenen handdoek gebruiken ;-)

Abacaxi & Hortelã zei

Wil ik wil ik wil ik :))) Een roze natuurlijk!
100% hydrofiel katoen!
Ga nog een weekendje zeilen in augustus dus komt gied van pas!
X Chantal

Esther zei

Mooie kleuren! Ik heb ook even gespiekt: hydrofiel katoen (100%). Ze zien eruit alsof ze heerlijk aanvoelen...
Groetjes, Esther

Anoniem zei

Wat een mooie doeken en wat een prachtige kleuren
Ik zou er wel een voor naar de sportschool willen gebruiken.
Ze zijn gemaakt van 100 % hydrofiel katoen
Fijn weekend
Manon

Martine zei

Wat een geweldige post!
Ik herken me zo in je verhaal. Zo herkenbaar en daarom zie ik altijd een beetje op tegen de vakantie, die voor ons nog moet gaan beginnen.
Moeders die overal tussendoor zeilt.
Maar wat ontzettend lief dat je zo'n heerlijk doek weg gaat geven.
ik maak graag een kansje.
groetjes Martine

Jeanette zei

Ik heb nog wel een plekje in mijn koffer voor zo'n geweldige hamamdoek. Wellicht dat deze dan nog net meekan naar Turkije.
Oh ja, het antwoord (niet zo moeilijk) 100% hydrofiel katoen.

Groet en werkze maandag!
Jeanette

beieren zei

Ze zijn LEUK.... en van 100% hydrofiel katoen

Marit zei

Hoihoi, ook maandag weer aan de slag? Ik ook, fijn dat je je voor jouw doen zen modus hebt gevonden :-)
Ik wil ook wel zo'n hamamdoek, heb er nog steeds geen (hoe erg)
Ze zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen (had ik niet zelf verzonnen hoor ;-)
Liefs en succes morgen weer met het werkleven!

Martine zei

oeps, vergat helemaal antwoord te geven op je vraag.
Maar de hamamdoek is gemaakt van 100% hydrofiel katoen.
Dit doet me gelijk weer denken aan de kraamtijd (22 jaar geleden)toen moesten we ook hydrofiel katoenen doeken in huis hebben. (maar die waren niet zo leuk gekleurd,haha)

Groetjes Martine

Mirjam zei

Ik haak ook nog even gauw aan... zoals de dames voor mij al vermeld hebben, zijn de doeken van 100% hydrofiel katoen. In een ver en grijs verleden heb ik daar ook nog in rondgehuppeld. ;) En nu zie ik mezelf al in een hammam rondhuppelen in een van deze prachtige doeken! Dat staat echt nog op m'n to do list: naar Marokko, naar de hammam!

Unknown zei

Superleuke give away! De doeken zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen.

Unknown zei

Wat een prachtige doeken!!! Ik had deze post gemist... Wat wil je met dit mooie weer! Ik weet niet of ik nu te laat ben... :)))Hij zou perfect zijn voor mijn nieuwe bamboe ladder en voor de heerlijke vakantie aan de Franse kust die ik vandaag heb geboekt!