Morgen...

donderdag 1 augustus 2013

De post van morgen wil je niet missen! Niet alleen wordt er dan bekend gemaakt wie die superleuke hamamhanddoek heeft gewonnen maar is er voor iedereen die níet wint ook een leuke verrassing. Tot morgen dus ;)

Inmiddels gebruik de repaircreme van Planters al een week en ik moet zeggen dat het absoluut een heerlijke creme is! Hij ruikt heerlijk, is rijk van structuur en ik kan me zo voorstellen dat hij straks in de winter ook erg prettig te gebruiken is. Één pot voor vele doeleinden, wat een heerlijkheid.(en ruimte ;)).

 
about: 

PLANTER'S

Het Italiaanse cosmetische merk PLANTER’S creëert producten met helende eigenschappen voor het lichaam, huid en haar. De focus wordt gelegd op de kwaliteit van de producten en op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, en dat voor een `very fair price`. PLANTER`S Cosmetica is "made in Italy" en is al een ware hit in Duitsland en Frankrijk waar het een cosmopharmisch product wordt genoemd en via apotheken wordt verkocht.

Ik herhaal, zorg dat je morgen komt kijken en wie weet, win je die handdoek niet maar komt die Planter's creme wél dichterbij :).

liefs,
Lynda 
 

Leave a Comment

Anna Marie zei

Ik dacht dat je me uitnodigde om een kop koffie te komen drinken. is die creme ook tegen winterse kloven in je handen? Mijn broer werkt buiten en heeft ' s winters altijd kapotte handen, koop ik zo'n pot voor hem.