Bedtijd...

dinsdag 20 augustus 2013




Lekker slapen, hoe fijn is dat! Het hoeft niet eens lang te zijn (moeders met kleine kinderen klik nu niet weg..been there done that!) als het maar goed is. Goed slapen…onmisbaar! 
Het klinkt allemaal zó vanzelfsprekend totdat er iets mankeert aan je bed. Versleten matrassen of doorgelegen bodems die dan “ineens”aan vervanging toe zijn. Nou natuurlijk niet ineens maar ik denk dat er weinig mensen zijn die in de agenda zetten wanneer hun matras eigenlijk aan vervanging toe is, ik in elk geval niet. Onze matrassen dateren van vlak voor de geboorte van meisje 1…en zij is 15.

Ja ik draai en lucht en klop en ruil, maar zijn toch wel erg over de datum dus aan vervanging toe! Nou is een nieuw matras kopen natuurlijk niet zo moeilijk, paar keer liggen in de winkel, je gewicht in het oor van de medewerker fluisteren(zwaardere mensen hebben andere matrassen nodig) en vooral draaien, veel draaien want wat ís je voorkeurshouding nou eigenlijk? Tegenwoordig mag je thuis ook nog proefliggen dus dat is het probleem niet, je zou je keuze dus ook nog online kunnen maken.

Die bodems? Vervangen we dan ook maar meteen hè want die zijn net zo oud als de matrassen en een nieuw matras verdient naar mijn idee een perfecte bodem, gaan ze ook langer mee denk ik zo? Al snel waren wij het erover eens dat we verstelbare bodems wilden. Kom je weer terug bij de matras…er kan niet zomaar elk matras op een verstelbare bodem…dus eigenlijk begint een nieuw bed bij….de bodem! Jullie vinden dat vanzelfsprekend! Ik eigenlijk ook…ware het niet dat we het er met z’n tweetjes (maar weer eens)niet over eens worden hoe de ombouw eruit moet komen te zien! 



Looks matter in dit geval en vooruitkijken is regeren want ik wil niet binnen no time op die ombouw uitgekeken zijn dus een tijdloze hedendaagse ombouw…u voelt ‘m al? Wij zijn er nog niet uit…..maar….het begin is er….een nieuw dekbedovertrek! Roze(zie foto hierboven, Gradient)…….heerlijk zacht materiaal, zo goed als strijkvrij en kleurecht. Slapen doen wij heel goed onder ons nieuwe dekbedovertrek…..we buigen ons nog even over die ombouw…..hoe slapen jullie??

welterusten,
Lynda 

Leave a Comment

Passione Helena zei

Hi, het prachtig dekbedovertrek is al iets ;-) Nu de rest nog...en dan kom je er inderdaad achter het niet zo simpel lijkt te zijn, voor je het comfort én uiterlijk helemaal naar tevredenheid hebt samengesteld.

Wie weet komt het complete plaatje zomaar ineens in beeld als jij je onder het roze zachte materiaal hebt genestelt...Sweet Dreams Xxx

Home and Lifestyle zei

Onze slaapkamer heeft een paar maanden geleden een metamorfose ondergaan en gelukkig...het bevalt nog steeds. Onder een linnen hoes, een heerlijk dekbed en een dito matras doen we daar de ogen graag even een nachtje dicht, om de volgende ochtend weer fris en fruitig (meestal dan) op te staan.

Ben benieuwd waar de keus uiteindelijk op gaat vallen!

Lieve groet, Ingrid

Bij Guusje Thuis zei

Jullie slapen samen onder een roze dekentje, en dat weet je zeker? Huisbakker vindt veel prima, maar dan liep hij spontaan weg denk ik :)

Indruk zei

Wij slapen al jaren erg prettig op een boxspring onder een lichtgewicht en heerlijk donzen dekbed. We hebben geen ombouw maar met een mooi sprei mis ik het eerlijk gezegd ook niet. Weltrusten voor straks! Pascale X

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Toen ik bij Ben kwam wonen, nu al weer bijna 5 jaar geleden, had hij een donker eikenhouten bed staan. Met een vaste lattenbodem. Het matras was wel goed, maar ook niet echt je van het. We hebben 3 jaar geleden samen een nieuw bed gekocht, een box-spring. En dan eentje met (vooruitdenken kan ik ook) wat hogere pootjes. Mijn kinderen vonden dat ik een bejaarden-bed had gekocht, maar wat is het heerlijk om zo makkelijk op te staan, zonder je echt overeind te moeten heisen... De ombouw is van stof in donkergrijs en het beddengoed is wit, witter dan wit... heerlijk... Helemaal blij dus. Jouw roze keuze vind ik ook helemaal mooi hoor, maar daar hoef ik bij Ben dus echt niet mee aan te komen haha...
Ik wens je een heerlijke verdere week,
Lieve groet,
Mirjam

Lisanne van de Klift zei

Wat een prachtig dekbed! Ziet er heerlijk uit!

Fijne dag!

Liefs Lisanne

Nicole Claudia zei

Prachtig overtrek, zeker weten... en ons bed... tsja.... ook nieuwe matrassen nodig... maar eerst...

Hahahaha!

Groetjes, Collie