O o Den Haag...

woensdag 7 augustus 2013

tradities he, je weet het, ik ben er dol op. Zo gaan mijn moeder, mijn dochters en ik als het even kan elke vakantie een dagje samen op pad. Meisjesdag! dit keer ging de reis(weer) naar Den Haag. Het was de bedoeling dat we ook nog even de voeten in de zee zouden zetten maar het weer werkte die dag niet echt mee, dus bleven we waar we waren...in Den Haag.

 eerste stop, de Nieuwe Kerk....en het aangrenzende terras van Pavlov..je ziet dat het een grijze dag was, mooi was het evengoed!




 bovenstaande foto's zijn er twee van een monument voor Joodse verdwenen kinderen. Het monument staat in China Town, gelegen achter de nieuwe kerk. Drie stoelen in verschillende hoogtes voorzien van namen en leeftijden van kinderen die verdwenen. Hoe je ook probeert, het blijft niet te bevatten en al helemaal niet uit te leggen aan je eigen kinderen.......*stilvan*








 je ziet, ik maakte de traditionele Lynda-foto's, ik keek omhoog! :)......een dagje toerist in eigen land. Heel gewoon, heel fijn!

 enkele dingen(niet de koekvormpjes) die ik kocht bij het nieuwe filiaal van de Flying Tiger in Den Haag....niet naar binnen gaan....told you so!
 een Calpis bij Set cafe heel erg grappig!

 dag Den Haag, ongetwijfeld tot een volgende keer!

liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Anna Marie zei

Mooie foto's!! Vooral die laatste. Mooi licht. Die fietsbuizen met die namen (of bankje) vind ik heel confronterend. Er gaat nu een oproep over FB over een zoektocht van een halve tweeling naar zijn tweelingbroertje. Ze waren onderdeel van dokter Mangele. Walgelijk!! En hoe ga je dat inderdaad uitleggen als je het zelf al niet begrijpt.

Sophie wil ook een damesdag. Gingen we van de week een ijsje halen samen. Gezellig!!

Anneke zei

Wat leuk, zo'n dagje toerist in mijn hometrainer! Jammer dat ik niet vrij was, and hadden we elkaar even kunnen meteen.
Thanks voor de tip van het Set Cafe. Die ken ik nog niet, dus maar snel op ontdekking n eigen stad. X

Unknown zei

Heerlijk zo'n dagje weg!!! Den Haag is een prachtige stad! Leuk om te lezen!!!

Ingrid zei

Mooie stad Den Haag ik heb hem eigenlijk pas vorig jaar goed ontdekt.
Goed dat je ook omhoog gekeken hebt, want dat levert mooie foto's op.
Alvast een fijn weekend, groetjes, Ingrid.

Bij Guusje Thuis zei

Onder de indruk van dat monument, sinds ik op 'Buchenwald' ben geweest, komt dat altijd aan. En blijf jij maar omhoog kijken ... en foto's maken :)